LakersTR Forum Sayfaları

LakersTR Kürsü => Arşiv => Konuyu başlatan: Jr. Kobe - 08 Nisan 2022, 11:22

Başlık: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 08 Nisan 2022, 11:22
Anlı şanlı Los Angeles Lakers camiası olarak tarihin en rezil sezonunu geride bırakıyor olmamızdan daha kötü bir şey varsa, o da böyle bir sezonun yazında neredeyse hiç hamle esnekliğimizin bulunmayacak olması sanırım. Tamamen rakip GM'lerin aptallığına ve insafına kalarak bekleyeceğiz.

İtin köpeğin maskarası olarak girdiğimiz bu erken off-season döneminde bakalım bizleri neler bekliyor..

(https://i.ibb.co/dcYnVX0/cancun.jpg)

https://twitter.com/BleacherReport/status/1512302072804175875
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 08 Nisan 2022, 12:59
bir Chris Wallace bulur muyuz? :D



February 1, 2008: Traded Pau Gasol and a 2010 2nd round draft pick (Devin Ebanks was later selected) to the Los Angeles Lakers for Kwame Brown, Javaris Crittenton, Marc Gasol, Aaron McKie, a 2008 1st round draft pick (Donté Greene was later selected) and a 2010 1st round draft pick (Greivis Vásquez was later selected).
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Nisan 2022, 07:51
İşte gerçek Lakers bu!
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 09 Nisan 2022, 08:29
İşte gerçek Lakers bu!

Özlemişiz yauv
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Nisan 2022, 08:31
8 maçlık 31 W'de takılı kalma serisini 9.maçta sonlandırmışız...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 09 Nisan 2022, 10:40
Marc Stein, John Wall - Russell Westrbrook eksenli bir takastan bahsetmiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Nisan 2022, 13:22
bir haber daha,başı şöyle ;

Rob Pelinka, Kurt Rambis Expected To Remain In Current Positions With Lakers

sonu da şöyle ;

The Lakers, meanwhile, are expected to part ways with Frank Vogel.

temizlik (yapılanma) olacaksa herkes gitmeli.

tek kötü nokta coach muydu gerçekten?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 09 Nisan 2022, 13:33
Elinde ligin en iyi 15 belki de 10 oyuncusundan ikisi varken komple temizlik yapacak yönetim pek bilmiyorum ligde. He eğer "bu Davis asla tam sağlıklı olamayacak" gibi bir düşünceye girdilerse o ayrı konu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 09 Nisan 2022, 14:23
Temizlik yapılması gerekiyor ama LeBron ve Davis'den ne olursa olsun, bacakları kopsan çıkamazsın. Lakers geleneği diye bir şey varsa, en temelinde yıldızlarla aralarını iyi tutmak var, hele bir de şampiyonluk getirmişler ile (Westbrook ile değil yani :D )
Yine bu takımın önümüzdeki 4-5 sene draft haklarının yarısı Pelicans'ta diğer yarısı da takaslanamaz konumda olduğu için komple yeniden yapılanma da zor bir plan. Yani 2020 planına dönmek en basit yol olacaktır. LeBron-Davis ve rol oyuncuları. Valla biraz şans biraz doğru karar verme mekanizmalarıyla özel bir sinerji yakalamıştı o takım. Ve önümüzde bu kadar net bir örnek varken yeni şeyler denemeye, kadroyu komple değiştirmeye çalışmak ile 2021 olmasa da 2022 sezonunu net çöpe attık (2021 biraz daha sakatlıkların belirlediği bir sezon oldu, takımın yapılanmasına laf etmem uygulamada eksiklerimiz olsa da. O takım finale kadar yürüyebilirdi LeBron ve Davis %80'indeyken bile)

Akbabamızın sorduğu neyi gereksiz eleştirdik sorusuna da burada cevap vereyim, o takımın maçları son çeyreğe kadar koparamaması, maç sonlarını kötü oynamasına söverken geldiğimiz hale bakınca boşa eleştirimişiz o kadroları diyorum.

Ana konumuza gelirsek de bütün yazın en belirleyici hamlesi Westbrook'u ne yapacağız sorusu. Biz takaslarken ne kadar gereksiz asset verdiğimizi düşünsek de en azından lig genelindeki algı bir takımı playoff'a sokar, şampiyonluğa ise getirmez şeklindeydi. Bizdeki sezonundan sonra ise takımın playoff'a girmesine köstek topçudur olarak güncellendi gibi algısı. O yüzden satmamız ekstra ekstra zor, hele bir de Lakers gibi en ufak hatanın bile 1 hafta gündem olduğu takımda, tüm sezon 29 takım taraftarları ve NBA medyası her anımızla dalga geçerken iyice yerleşen bu algıyla gerçekten takaslayacak takım bulmak çok zor. Bir de ligde Westbrook tarzı topu domine eden ve diğer parçaları besleyen tipte oyun kurucuya ihtiyacı olan takım sayısının ne kadar az olduğunu düşününce iyice zorlaşıyor.

Takas senaryolarından komik gelse de benim kafama en çok yatan Wizards'a geri yollamamız olacak. Beal ile araları iyi, o takımın cidden bir oyun kurucuya ihtiyacı var, zararın neresinden dönersek kardır takası olabilir. Karşılığında ne alabiliriz, Kuzma+KCP+Bryant gibi bir şey imkansız ama neden olmasın :D
Wizards dışında playoff'tan bir Westbrook kadar uzaktayız diye düşünecek başka bir takım aklına gelen varsa paylaşırsa sevinirim.

Yazın serbest piyasadan alabileceğimiz oyuncuları konuşmadan önce, takımda kimlerin kalması iyi oluru da konuşmak lazım tabi. Davis ve LeBron zaten bariz cevaplar. Onların dışında Reaves ve Stanley Johnson kesinlikle rotasyon topçuları olarak kalmasını isteyeceğim oyuncular. Talen Horton-Tucker da keza takımda kalmasını isteyeceğim topçulardan, takas değerinin bu kadar düştüğü bir dönemde takaslamak biraz hatalı bir hamle olur ama takaslanırsa da anlarım. En iyi yaptığı işleri yapmasına izin vermek yerine zaaflarını göz önüne çıkaran yönetim ve koç ekibimize teşekkürü borç bilirim. Malik Monk ise bir takımdan MLE alıp ayrılma ihtimali yüksek bir topçu. Zaten bir yerde bu kadar 1-2 numara oynayacak oyuncuya ihtiyacımız da yok, tutulursa sevinirim ama tutulmazsa da anlarım.
Gitmesi gerekenlere gelince de bütün veteranlar. Aslında sezon başı Bazemore ve Ariza'dan umutluydum, çünkü bu takımın 3&D forveti olarak aldığı oyuncular sadece ikisiydi. Ancak ikisinden sıfır fayda almayı sağlayan Vogel hocam gerçekten nasıl bir akıl tutulmasına kapıldı anlayamıyorum. Çok az maçı izlediğim için ekstra gömemeyeceğim ama izlediğim maçlarda ikisinin de şutları girmese bile oyunlarını beğenmiştim. Biri Miami biri GSW'de, ikisi de playoff rotasyonlarında 20-25dk süre alıp pozitif katkı vermiş oyuncularken fayda alınmaması bence net koça yazar. İkisi de hangi takıma giderse gitsin aynı topu oynayacak tek tip oyuncular. Nunn'dan da çıkılması gerektiğini düşünüyorum ama ha gelecek ha geldi diye diye 1 sezon kaçırmış bir oyuncuyu alacak takım çıkacak mı emin değilim. Bir 2nd round'a verebiliriz.

Yaz piyasasına gelirsek de sadece UFA oyunculara baktım(opsiyonu olan ya da RFA olup kontratı match edilecek topçuları piyasa altı fiyatlara ikna etmemiz pek mümkün değil). Uzun kategorisine baktığımızda Nurkic-R.Lopez-J.Smith-D.Jones gibi opsiyonlar gözüküyor.
Nurkic tabiki de mükemmel olur, Normal sezonda 28-30, playofflarda 20dk sahaya atabileceğin kalıplı yetenekli bir uzun spacing'i bozsa da Davis ve LeBron'u rahatlatacak bir uzun. Piyasası 10-15M arası olacaktır o yüzden pek gerçekçi değil.
R.Lopez ise hem gerçekçi hem de gerçekten rolünü bilecek, pota altı sertliğini sağlayıp ekstra süre istemeyecek topçu kategorisinde iyi bir tercih. Jalen Smith ise Suns'ın akıl tutulmasıyla saldığı, potansiyelli şutu olan bir uzun. Pacers'ın salacağını düşünmesem de istediği takıma gidebilecek olması nedeniyle neden olmasın. Jones ise daha önceden bildiğimiz zıp zıp bir uzun olarak 3.uzun konumunda işimize yarayabilecek bir isim.

3-4 numaraya geldiğimizde T.Young, Prince, Covington, Warren, Porter, House, Josh Jackson gibi isimler bulunuyor. En çok istediğim bu isimlerden Covington'dı aslında, kötü bir sezon geçirmesi üzerine yüklü bir kontrattan çıkacağı için underrated duruyordu ama Clippers zaten yazı beklemeden neredeyse beleşe aldı ve artık hayatta bize yar etmezler. onu.
TJ Warren ilginç olabilir. Bubble'dan beri top oynamadı ve unutulan bir isim. Kendini kanıtlamak için minimuma imzalayabilecek ve "low risk-high reward" bir imza olabilir. Otto Porter geçen yaz da istediğim ve GSW'nin çaldığı, ve yine kolay kolay bize yar etmeyecekleri bir topçu. Piyasası 8-10M gibi olacaktır ama yine de burada bulunsun.
Taurean Prince ise Minnesota'da pek göz önünde olmadığı için ucuza kapılabilecek bir isim gibi geliyor. Hem şutu fena değil, hem fizikli, hem de rolünü bilecek bir kasa. Çok yakışacak bir isim.
Danuel House ve Thad Young da yine fena olmayacak isimler. Thad Young hem Markieff gibi arada 4-5 yedeği olarak kullanılabilir. House ise bubble'da partilemediğinde rolünü bilen bir 3&D oyuncusu, bu seozn boşa düştüğünde nasıl kapmadık hala aklım almıyor.

2 numaralara geldiğimizde ise birkaç ilginç isim ile karşılaşıyoruz Oladipo-G.Harris-Lamb-Culver-Snell-Ntilikina. 
Aralarında en önemlisi ise Victor Oladipo. Ondan cidden bir geri dönüş bekliyorum ve arada ışık verse de bir türlü tam randımanlı oynayamadı. Heat salar mı, sanmıyorum. Ama minimuma yakın bir kontratı onun yeteneklerine sahip bir topçu bulma fırsatın varsa sakatlık riskine rağmen alırsın. Şutu girmediği, eskisi gibi çembere gidemediği senaryoda bile iyi bir savunmacı olarak katkı verebilir. Oladipo benzeri bir diğer isim ise Gary Harris. Aldığı kontrat ve sakatlıklar sonrası gösterdiği potansiyele ulaşamaması sonrası underrated bir topçuya dönüştü ve Magic gibi göz önünde olmayan bir takımda unutuldu. Eğer Denver çalmazsa bizim çalmamız gerekiyor. Rolünü bilen 3&D bir 2 numara olarak cuk oturacaktır. Jeremy Lamb ise minimuma çok rahat alınabilecek 2-3 yedekleyebilecek esnek bir kanat oyuncusu olarak kesinlikle kaçırılmamalı. Culver iste eski ve hak ederek 6.sıradan gitmiş genç bir yetenek olarak kaçırılmaması gereken bir fırsat. G-league'e atarsın, rotasyonda süre verirsin ama zamanında 4.sıradan seçilebilir diye Lakers sayfalarında paylaşılan bir ismi bugün minimuma almak her türlü artı olur. Sürpriz bir çıkış yapabilir.

Guard'lara geldiğimizde ise liste iyice daralıyor. Rubio (sakat), Delon Wright ve Tyus Jones'dan oluşan listede Delon Wright çekebilirsek çok iyi olacağını düşünüyorum. Hem fizikli bir oyun kurucu hem şutu var hem de fena savunmacı değil.

Bu tayfadan 4-5 oyuncu çekebilirsek, en az 3 tanesi 25dk süre alıp sırıtmayacaklar listesinden olursa ve Westbrook'u zararına da olsa iki tane vasat rol oyuncusu karşılığında takaslarsak, şampiyonluk favorisi olmasa da süper yıldızları nedeniyle şampiyonluk iddiası olan bir takıma tekrar dönüşebiliriz.

Söyleyeceklerim bu kadar, iyi haftasonları.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 09 Nisan 2022, 15:12
Eline sağlık be.

Ek olarak. Davis'in kesinlikle 5 numara oynamaması lazım. Bu konu ve yanına monte edilecek uzun bulma olayı en büyük problem yazın.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Nisan 2022, 15:30

Wizards dışında playoff'tan bir Westbrook kadar uzaktayız diye düşünecek başka bir takım aklına gelen varsa paylaşırsa sevinirim.


New York ve plase Pacers.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 09 Nisan 2022, 16:52
Ben ancak görebildim Magic, Lebron reddetmeseydi Russ yerine Derozan gelecekti demiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Nisan 2022, 21:34
Ben ancak görebildim Magic, Lebron reddetmeseydi Russ yerine Derozan gelecekti demiş.
böyle bir durumda,bu sezon Bulls oyuncusu olan DeRozan'ı izleyemeyeceğimiz garanti olurdu değil mi? çünkü beyimiz (6/23) yanındakilerin istatistiklerini "sömüren" biri.

15-5-5 gibi saçma sapan rakamlar yapabilirdi şimdiki DeRozan...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 09 Nisan 2022, 22:00
böyle bir durumda,bu sezon Bulls oyuncusu olan DeRozan'ı izleyemeyeceğimiz garanti olurdu değil mi? çünkü beyimiz (6/23) yanındakilerin istatistiklerini "sömüren" biri.

15-5-5 gibi saçma sapan rakamlar yapabilirdi şimdiki DeRozan...

Nasıl yani, DeRozan süperstarı olmayan bir takım yerine 2 süperstarlı bir takıma gelip 3. opsiyon olsaydı bu sezon olduğu kadar öne çıkmazdı mı diyorsun? İddialı bir söylem.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Nisan 2022, 22:09
Nasıl yani, DeRozan süperstarı olmayan bir takım yerine 2 süperstarlı bir takıma gelip 3. opsiyon olsaydı bu sezon olduğu kadar öne çıkmazdı mı diyorsun? İddialı bir söylem.
Westbrook'un yaşadıklarını yaşardı diye düşünüyorum. tamam belki sıklıkla tek opsiyon gibi görünüyordu son dönemlerinde ama,DeRozan bizim kadroda olsa öyle "süperstar rakamları" ile oynayamazdı diyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 09 Nisan 2022, 22:13
Ben ancak görebildim Magic, Lebron reddetmeseydi Russ yerine Derozan gelecekti demiş.

Zubac'ı Muscala için takaslamış, Bullock'u yarım sezon almak için draft hakkı vermiş adamın sözüne pek güvenilmez be :D
Ya da takımı sezonun son maçından önce habersiz bir şekilde basına açıklama yaparak bırakan adam.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 09 Nisan 2022, 22:15
New York ve plase Pacers.

Pacers dedikodusu da çıkmış cidden. Hadi inş, bir Hield'ınızı alırız...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 09 Nisan 2022, 22:22
Westbrook'un yaşadıklarını yaşardı diye düşünüyorum. tamam belki sıklıkla tek opsiyon gibi görünüyordu son dönemlerinde ama,DeRozan bizim kadroda olsa öyle "süperstar rakamları" ile oynayamazdı diyorum.

İstatistikler önemli değil, verim önemli. Westbrook'un uyum sağlayamamasını geçtim, atletizmini kaybettiği için çok verimli olmayan eski hali kadar bile verimli değil şu anda.

Sonuçta her hücum en fazla bir kere potaya atabiliyorsun topu. 30 ppg'li 3 tane süperstar aynı takımda oynasa hiçbiri artık 30 ppg yapamaz ama bu performanslarının düştüğü anlamına gelmez.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Nisan 2022, 23:07
Pacers dedikodusu da çıkmış cidden. Hadi inş, bir Hield'ınızı alırız...

Dedikoduların ne olduğunu keşke yazsaydın.

Ama Bitadze, Isaiah Jackson, uzatırlarsa Jalen Smith varken Turner'ın, Duarte, Duane ve Haliburton varken de Hield'ın kontratı çok gereksiz Pacers için. Westbrook takasında bu ikisini çıksalar, 2023 yazına çok sağlam bir çekirdek ve sadece 50 milyon cap ile girerler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 09 Nisan 2022, 23:20
Dedikoduların ne olduğunu keşke yazsaydın.

Ama Bitadze, Isaiah Jackson, uzatırlarsa Jalen Smith varken Turner'ın, Duarte, Duane ve Haliburton varken de Hield'ın kontratı çok gereksiz Pacers için. Westbrook takasında bu ikisini çıksalar, 2023 yazına çok sağlam bir çekirdek ve sadece 50 milyon cap ile girerler.

Turner ve Hield overpaid kontrat değil şu anda, o yüzden Westbrook'tan çok daha iyi teklif bulurlar bunlara. Ama üçlü dörtlü takas olursa o zaman olabilir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Nisan 2022, 23:35
Daha iyisini bulup bulmamak değil, sadece cap boşaltma amaçlı yazdım zaten. Ve konu cap boşaltmaksa, Westbrook kadar iyi kontrat bir de Wall da var sanırım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 11 Nisan 2022, 04:30
vay be olaylara bakın...

https://sports.yahoo.com/report-lakers-players-disrespected-head-003920861.html?src=rss&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 11 Nisan 2022, 14:33
Ya şimdi karalama kampanyaları başlayacak dört bir yandan, bunlara anlık takılmaya gerek yok gibi. Baştan aşağıya herkes suçluydu, en kolay hedefi kurban ettiler ama bu sezonun ateşi oyuncuları ve yönetimi de yakacak düzeydeydi. Westbrook'u takaslayamadıkları her saniye aleyhlerine işleyecek. Bakalım nasıl devam edecekler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 11 Nisan 2022, 14:37
Karalama hak etmeyene yapılır. Bunlar katır bildiğin. Eğer Lebron aurası bu kadar eleştirilemez (karalanamaz) olmasaydı sezon ortasında akla, mantığa uygun bir kadro kurabilirlerdi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 11 Nisan 2022, 14:59
"eli sopalı" coach da kalmadı ki gelsin o camışa coachluk yapsın.

nerede Phil Jackson,Pat Riley,Don Nelson,Larry Brown.

bu güruhtan bir Gregg Pop kaldı,O da bırakır herhalde.

ne tür bir kukla gelecek bakalım başa? beyimiz sevmez çünkü yönetilmeyi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 11 Nisan 2022, 19:12
BREAKING: The Lakers are targeting Nick Nurse for their head coaching position next season.

(via @ShamsCharania)

Büyük ihtimalle gerçeğe dönüşmez ama keşke bizle olsa diyeceğim koçlardan biri.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 11 Nisan 2022, 19:23
"Nurse, who led the Raptors to a championship in 2019, signed a multiyear contract extension in 2020 and has two years left on his deal. It’s unclear whether he will be attainable or whether he would have interest, but the Lakers are hoping the former Coach of the Year is an option with the allure of coaching James and Davis and the appeal of the Los Angeles market. To acquire Nurse, the Lakers would need to receive permission from the Raptors and likely engage them on a prospective trade. Over the next several weeks, expect several other candidates to emerge, including University of Michigan coach Juwan Howard, who interviewed for the opening in 2019."

"The Indiana Pacers could emerge as a potential suitor for Westbrook, rival executives believe, but any trade involving the former NBA MVP will be complicated due to his massive salary and the Lakers’ next available first-round draft pick being in 2027, which the franchise will prioritize and thus be prudent in deciding the best route with Westbrook. Two other routes for Westbrook could be keeping him or discussing a contract buyout.

The Pacers are building around Tyrese Haliburton, but rival teams expect them to be open to trade conversations around Malcolm Brogdon and Buddy Hield this offseason. Hield has two years and $40.4 million remaining on his deal while Brogdon has three years and nearly $68 million. If Indiana wants to shed future salary, could it view the Lakers and Westbrook’s expiring deal as a match?"
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 11 Nisan 2022, 19:37
LeBron says he thinks the Lakers front office will do what they need to do to make this a better ball club. If they ask his opinion he will give it but they will make their own decision.
LeBron says, regarding Russ coming back next year, "It's not my decision...it's a front office decision."

LeBron says he thought and Westbrook could compliment each other with Russ pushing tempo and LeBron running the wing and AD as a lob threat. "The reason why we weren't very good together? Because we weren't on the damn floor together"
LeBron laments that he played more games with his high school teammates than he got on the floor with Westbrook and Davis this season.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 11 Nisan 2022, 20:08
Kandırmayın Los Angeles Lakers’lı gençleri..

https://twitter.com/shamscharania/status/1513547072347197444
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 11 Nisan 2022, 20:52
realgm'den başlıklar

Juwan Howard Could Become Candidate For Lakers

Lakers Interested In Nick Nurse For Head Coaching Job

Kings Won't Retain Alvin Gentry, Will Begin Coaching Search

(belki Gentry de düşünülür...)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kara_Mamba - 11 Nisan 2022, 21:39
Getirin ordan brooklyn nets’in eski kocunu Kenny Atkinson’i.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 12 Nisan 2022, 16:53
The Lakers have not dismissed any of the Lakers coaching staff along with Vogel at this time, league sources told ESPN.

ekipte 6 numaranın adamları var diye mi acaba?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 12 Nisan 2022, 17:28
LeBron James would be 'very enthused' at the possibility of the Lakers hiring Mark Jackson as head coach, per
@sam_amick

6 numara koç konusunda kendi tercihini belirtmiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 12 Nisan 2022, 17:42
LeBron James would be 'very enthused' at the possibility of the Lakers hiring Mark Jackson as head coach, per
@sam_amick

6 numara koç konusunda kendi tercihini belirtmiş.
hayret :o ben "Fizdale ve Handy ile götürürüz" demesini beklerdim. kenardaki piyonları ne de olsa...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 12 Nisan 2022, 18:03
LeBron James would be 'very enthused' at the possibility of the Lakers hiring Mark Jackson as head coach, per
@sam_amick

6 numara koç konusunda kendi tercihini belirtmiş.

Sam amikinden sallamış..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 12 Nisan 2022, 19:14
cbs'e bakıyorum beynim yandı.

7600 tane isim saymışlar ya.

D'Antoni,Mike Brown,Kurt Rambis,Fizdale-Handy,Brian Shaw,Cassell,Dudley,Adrian Griffin,Stackhouse,Juwan Howard,Alvin Gentry,John Calipari,Mark Jackson (Klutch zıkkımının adamıymış),Scott Brooks,Terry Stotts,Steve Clifford,Kenny Atkinson,Dave Joerger,Lloyd Pierce

yaşları itibari ile de Phil baba,Krzyzewski olmazmış...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 12 Nisan 2022, 19:57
Hayret o listeye Rondo'yu nasıl yazmamışlar ya?

NBA'de duyduğunuz haberlerin yüzde 90'ına Fotomaç-Fanatik "Öğrenildi" haberciliği olarak yaklaşmakta fayda var. Onlar da her basın gibi, sayfaları doldurmak zorunda.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 12 Nisan 2022, 20:23
Hayret o listeye Rondo'yu nasıl yazmamışlar ya?
:D tabii şimdi bir de "Dallas" olmuşluğumuz var,her türlü entrika ve karmaşanın merkezi şeysi.

bu yüzden herhalde bu her ismin yazılışı...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 19 Nisan 2022, 12:32
Ligdeki mevcut kontratlı hocalardan da birini seçebilme şansınız olsa kimi seçerdiniz?

Ben Michael Malone diyebilirdim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 19 Nisan 2022, 13:03
Abi Lecoach olayı ne olacak. Eğer kingim o niyetteyse çevresinden birisini almak iyi olabilir. Kingim için ten uyumu mühim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 19 Nisan 2022, 16:08
Ligdeki mevcut kontratlı hocalardan da birini seçebilme şansınız olsa kimi seçerdiniz?

Ben Michael Malone diyebilirdim.

Eğer ekibiyle birlikte alıyorsak açık ara Kerr ya, Atkinson ve Adams asistanları elit oğlu elit zaten. Kerr de biraz Phil Jackson ağacı koçları gibi bazen yavaş reaksiyon verse de, takım oyunu topsuz oyun top paylaşımı ve kadro dengesine özen gösteren bir koç olduğu için genel olarak çok beğeniyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 19 Nisan 2022, 20:30
Uzun yazıda eksik kalan bir iki UFA oyuncu daha gözüme çarptı.

Biri Thomas Bryant. Zaten bildiğimiz bir topçu. Çok takıma faydalı mı tartışılır ama üçlük atabilen ve eforunu asla sorgulamayacağınız bir pivot olarak minimuma gelse hayır denmez.

Bir diğeri ise Hartenstein. Clippers Lakers'a asla yedirmez ama kısıtlı süre oynamaya okey ve oynadığı sürede pozitif katkı veren bir pivot olarak cuk oturur. Hem yaşı da daha genç. Gerçekçi değil ama yine de neden olmasın :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 19 Nisan 2022, 21:14
Eğer ekibiyle birlikte alıyorsak açık ara Kerr ya, Atkinson ve Adams asistanları elit oğlu elit zaten.

Bence haberlerde çıkan hiçbir zibidi Lebron koçundan ziyade Atkinson'ı getirelim zaten. Son son bir kez daha oyuncak etmeye razı geleceklerini düşündüğüm için daha iyisini getirmelerini hiç beklemiyorum.

Ayrıca şahsi fantezim de var, Nets'ten ayrıldığı günden beri gözüm onda :d İddia ediyorum bizde kendini bulacak, yeni Pat Riley olacak (https://www.forumfb.com/v1907/images/smilies/smiley39.gif)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 19 Nisan 2022, 22:31
Eğer ekibiyle birlikte alıyorsak açık ara Kerr ya, Atkinson ve Adams asistanları elit oğlu elit zaten. Kerr de biraz Phil Jackson ağacı koçları gibi bazen yavaş reaksiyon verse de, takım oyunu topsuz oyun top paylaşımı ve kadro dengesine özen gösteren bir koç olduğu için genel olarak çok beğeniyorum.
Kerr gelirse,yuvaya dönüş yapar biri :D ->

(https://i.ibb.co/qN7WB0b/vv.jpg) (https://ibb.co/qN7WB0b)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 26 Nisan 2022, 12:12
Westbrook tüm Lakers'la olan resimleri silmis sosyal medya'dan. Öyle bi haber ciktı şimdi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 26 Nisan 2022, 13:14
Westbrook tüm Lakers'la olan resimleri silmis sosyal medya'dan. Öyle bi haber ciktı şimdi.

Hayward+Oubre/Plumlee --> Westbrook
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 26 Nisan 2022, 14:33
Lütfen Oubre'den uzak durulsun. NBA'in Sabri Sarıoğlusu... Bir tane üçlük atacak diye dört kere yanlış tercih yapıp kingin ritmini bozacak oyunculardan kaçınılmalı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 26 Nisan 2022, 23:17
Lütfen Oubre'den uzak durulsun. NBA'in Sabri Sarıoğlusu... Bir tane üçlük atacak diye dört kere yanlış tercih yapıp kingin ritmini bozacak oyunculardan kaçınılmalı.

GSW macerası benim de ona bakışımı olumsuz yönde çok değiştirdi ama fazla seçim şansımız olacağını sanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 27 Nisan 2022, 16:47
Lütfen Oubre'den uzak durulsun. NBA'in Sabri Sarıoğlusu... Bir tane üçlük atacak diye dört kere yanlış tercih yapıp kingin ritmini bozacak oyunculardan kaçınılmalı.
Sabri 'ye büyük haksızlık etmiş olursun bu benzetmeyle.

Wb'yi verip, Buddy Hield + Brogdon falan çekersek Indiana'dan büyük soygun olur, diğer 29 takım greve gidebilir = )
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 27 Nisan 2022, 17:15
Sabri 'ye büyük haksızlık etmiş olursun bu benzetmeyle.

Wb'yi verip, Buddy Hield + Brogdon falan çekersek Indiana'dan büyük soygun olur, diğer 29 takım greve gidebilir = )

Şu senaryo ile ilgili bir kaç yerde "Ama kontratları çok uzun" diye bir şey okudum, nutkum tutuldu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 28 Nisan 2022, 09:05
İrwing- Westbrook takası nasıl olur?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 28 Nisan 2022, 09:41
İrwing- Westbrook takası nasıl olur?

Ne bileyim.. Nasıl olur?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 28 Nisan 2022, 10:20
Haha konu açayım dedim😁 iyi bir İrwing daha doğrusu kendini oyuna vermiş bir İrwing çok iyi olur ki Lebronun yanında bunu yapabilir diye düşünüyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Nisan 2022, 11:29
Ne Irving gelmek ister ne de Durant takımda olduğu sürece Brooklyn göndermek ister. Gönderecek olsalar da Westbrook karşılığında göndermezler zaten.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 28 Nisan 2022, 11:31
Yağmurdan kaçarken doluya tutulmayalım, Allah'a yakın bize uzak olsun
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 28 Nisan 2022, 13:08
KAOS :D

The front office of the Los Angeles Lakers is internally blaming pressure from Klutch Sports for their acquisition of Russell Westbrook during the 2021 offseason, multiple sources tell Eric Pincus of Bleacher Report.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 29 Nisan 2022, 23:52
Sources: The Lakers have requested permission to interview Milwaukee Bucks assistant Darvin Ham for their head coach opening. Ham served as a Lakers assistant from 2011-13. The team is starting the next stage of the coaching search process.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 30 Nisan 2022, 13:33
Ne zaman adı geçse genel olarak övülen bir isim Darvin Ham ama Lebron, Willie Green veya dahası Ime Udoka olmasına izin verir mi asıl soru bu..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Nisan 2022, 13:42
piyonlara hazır olmak lazım demiştim zaten.

gerçi piyasada "baba" coach da kalmadı.

bir Popovich var.

Cassell falan bile düşünülür kesin.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 30 Nisan 2022, 14:19
piyonlara hazır olmak lazım demiştim zaten.


Kesinlikle "piyon" olmadığı söyleniyor. Piyon olsa zaten "Lebron buna nasıl yaklaşır" sorusu sorulmaz. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Nisan 2022, 14:44
Kesinlikle "piyon" olmadığı söyleniyor. Piyon olsa zaten "Lebron buna nasıl yaklaşır" sorusu sorulmaz. 
11-12 ve 12-13'de bizim ekipteymiş. 11-12 Mike Brown dönemi (Snyder da kenarda) 12-13 Mr.Pringles dönemi...

sonrasında Atlanta ve Milwaukee'de Budenholzer hoca ile beraber tam bir Ziya Doğan-Ayman ilişkisi (bu sezon beraber geçirdikleri 9.sezon oluyormuş)

ama ben yine de "baş antrenör" birini görmek isterim kenarda,asistan ya da "baş asistan"dan ziyade...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 30 Nisan 2022, 15:03
Koçumsu diyelim...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Nisan 2022, 15:33
hayali bile hoş ama :/

“Phil Jackson, I know can coach LeBron with the triangle offense,” Odom said. “I think that would keep [LeBron] around a little longer. Preserve him a little longer.”

“I would love for Phil Jackson to be the coach of the Los Angeles Lakers.”

LO told us if the Lakers hired Phil [Jackson] as their next coach, they will win the NBA championship next season.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 03 Mayıs 2022, 22:45
Yine başladık o haberlere :D

https://twitter.com/TheSteinLine/status/1521575192786620419
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 04 Mayıs 2022, 09:25
Realgm'deki yazılana göre,Fisher öncesi NYK için Vogel'ı düşünmüşler. (Jackson&Rambis ikilisi)

şapkadan tavşan çıkarır mı Bay Triangle? :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 04 Mayıs 2022, 16:38
Zach LaVine is eyeing the possibility of joining the Lakers this summer through a sign-and-trade deal, according to ESPN.

LaVine has the same agent as LeBron James, and two years ago LaVine said: “I would love to go out there and play with LeBron".
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 04 Mayıs 2022, 16:45
Zach LaVine is eyeing the possibility of joining the Lakers this summer through a sign-and-trade deal, according to ESPN.

LaVine has the same agent as LeBron James, and two years ago LaVine said: “I would love to go out there and play with LeBron".

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Mayıs 2022, 21:48
Zach LaVine is eyeing the possibility of joining the Lakers this summer through a sign-and-trade deal, according to ESPN.

LaVine has the same agent as LeBron James, and two years ago LaVine said: “I would love to go out there and play with LeBron".

Karşılığında gidecek isim Westbrook mu Lebron mu AD mi?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 04 Mayıs 2022, 23:01
Zach LaVine is eyeing the possibility of joining the Lakers this summer through a sign-and-trade deal, according to ESPN.

LaVine has the same agent as LeBron James, and two years ago LaVine said: “I would love to go out there and play with LeBron".

Çok boş dedikodu gibi geldi. Westbrook+2027 ve 2029 1st mü vereceğiz? Belki THT falan. Lavine böyle bir şeyi zorlamaz gibi geliyor. Ha ben nereden bileceğim orası ayrı ama kafama yatmadı :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 05 Mayıs 2022, 14:33
ya ben anlamıyorum.

Vogel sonrası "experienced coaching search" haberleri çıkmıştı.

Lakers Request Permission From Raptors To Interview Adrian Griffin

bu ne şimdi? nedir bu asistan sevdası?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Ahkam Kuşu - 06 Mayıs 2022, 01:40
Neden koç arıyoruz ki? Lebron'u takaslamayacaksak, o yönetsin işte. Kenara ligin en iyi beş koçunu aynı anda koysak da o kafasına göre oynamayacak mı zaten?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Mayıs 2022, 13:13
George Jetson ve Mark Jackson ile görüşülecekmiş.

Jetson ne alaka ? diyecekler için (şimdilik 0 kişi)  ;D


(https://i.ibb.co/WPgwZHd/33.jpg) (https://ibb.co/WPgwZHd)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 07 Mayıs 2022, 14:48
The Lakers had internal discussions about trading for Kyrie Irving (via @IanBegley)

Bu hamle ile tüyü de dikeriz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Mayıs 2022, 17:09
Olana kadar hiçbir dedikoduya inanmam. Artık akıllarına gelen ismi yazıyorlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 07 Mayıs 2022, 19:18
The Lakers had internal discussions about trading for Kyrie Irving (via @IanBegley)

Bu hamle ile tüyü de dikeriz.

Westbrook ile Kyrie takası yapabiliyorsak hiç düşünmeden yapardım bu arada :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Mayıs 2022, 09:24
Mike Brown -> Sacramento Queens

listeden biri elenmiş oldu...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 10 Mayıs 2022, 16:09
Kaldı Mark Jackson, o da listeden çıksa da rahatlasak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 10 Mayıs 2022, 19:00
Doktor yav, Kingin eskiden beraber top koşturduğu birileri yok mu piyasada hiç? En temizi olmaz mı...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 11 Mayıs 2022, 14:24
Doktor yav, Kingin eskiden beraber top koşturduğu birileri yok mu piyasada hiç? En temizi olmaz mı...

Bizim liste ezberimde yok ama olsa fotolarını görürdük çoktan. Darvin Ham lebron savunurken fotoları vardı çünkü.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 11 Mayıs 2022, 14:35
Ekleme çıkarma yapıp, üzerinde yeterince uğraşıldığında bile meyve verecek bir ekibimiz olmadığına inanmaya başladım artık. Ne yaparsak yapalım uyumsuz kalacak bir çekirdeğimiz varmış gibi hissediyorum.

Zaten Lebron'dan da, onun o boktan isimli şirketinden de tiksiniyorum iyice.

Takımdaki tüm büyük kontratları değiştirme şansımız olsa keşke..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 11 Mayıs 2022, 23:01
Westbrook takası çok belirleyici olacak bu konuda. LeBron ve Davis farklı açılardan bizleri gıcık etse de, ligdeki en esnek en çok yönlü süper yıldız ikilisi. Etrafına kadro kurmak çok kolay, ne kadar 2021 offseason'ında yönetimimiz zoru başarsa da. Bir defa LeBron, Davis'i direkt yazıyoruz. Onun üstüne bu sezonun sürpriz isimleri Stanley Johnson ve Austin Reaves var. Tutabilirsek Monk var. Tabi bunlar daha bench derinliği topçuları ama yine de özellikle Reaves ve Monk kritik yerlerde de denenebilecek topçu ışığı verdiler. Yedek ve kısıtlı bir pivot olarak Howard tutulabilir. Bu parçaları yazdığımızda aslında 2 guard 1 forvet 1 pivot ile bu iş kapanabilir. Ama hepimizin bildiği gibi yine yeniden iş Westbrook takasına geliyor.
Westbrook'u bir şekilde kötü kontratlı ama vasat üstü topçu seviyesinde 1 veya 2 oyuncu için takaslasak (Hield, Hayward örnekleri gibi), 2-3 topçu da FA'den çekebilsin bir zahmet yönetimimiz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 12 Mayıs 2022, 01:33
Koç konusunu Phil Jackson'a danışacaklar diyorlardı, dedem bunamış aman sormayın sakın bir şey...

https://twitter.com/LakersDailyCom/status/1524515068783828993
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 12 Mayıs 2022, 07:05
https://twitter.com/wojespn/status/1524556525377064960

AMİN.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 12 Mayıs 2022, 14:16
ULAN SENELERDİR YAZIYORDUK BE

Hadi inş
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 13 Mayıs 2022, 09:04
Lakers Request Permission To Interview Charles Lee

"Yeter artık! yeter buramıza geldi ya,nedir bu be?!?!?"

kim abi bu "düşük profil" adamlar?

ha ayrıca bir makale daha okudum,Phil Jackson ile ilgili

Lebron'un takas edilip,Westbrook'un tutulmasını istiyormuş :/ :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 13 Mayıs 2022, 09:13
Yüksek profilli ve isteyeceğin adam pek yok piyasada, Snyder düşerse belki. Lee Ham Atkinson bence çok iyi tercihler. Çok iyi tercihler dediğim takımın modern bir NBA takımının yapması gereken koç arayış basamaklarını takip ettiği, büyük isim alalım diye Mark Jackson almaması umudumu arttırıyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 13 Mayıs 2022, 10:49
Yüksek profilli ve isteyeceğin adam pek yok piyasada, Snyder düşerse belki. Lee Ham Atkinson bence çok iyi tercihler. Çok iyi tercihler dediğim takımın modern bir NBA takımının yapması gereken koç arayış basamaklarını takip ettiği, büyük isim alalım diye Mark Jackson almaması umudumu arttırıyor.
hadi Atkinson neyse de,Ham ya da bu Lee falan nedir..

oldu olacak P-Jax gelsin,kenara da zaten hazırdaki Rambis falan tamam :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 13 Mayıs 2022, 12:08
hadi Atkinson neyse de,Ham ya da bu Lee falan nedir..


Sen bilmiyorsun ve asistanlar diye boktan mı oldular, anlamadım?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 13 Mayıs 2022, 13:38
Sen bilmiyorsun ve asistanlar diye boktan mı oldular, anlamadım?
hayır yani Lakers gibi "ağır" bir camianın baştakilere değil de,yandakilere yönelmesine şaşıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 13 Mayıs 2022, 13:44
Sen bilmiyorsun ve asistanlar diye boktan mı oldular, anlamadım?

Çok normal bir refleks abi. Taraftar olarak, basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en başarılı takımı olan Lakers'ın başında ağırlığı olan ve kalitesi kesinleşmiş hoca görmek istemek çok doğal. Benim de yönelimim bu yönde açıkçası. Ha piyasada öyle bir hoca var veya yok, o işin başka bir boyutu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 13 Mayıs 2022, 15:29
Şahsen ben de Quin Snyder, Nick Nurse gibi kişilerin gelmesini isterim. Fakat bunların gelmediği durumda Doc Rivers, Steve Clifford, Terry Stotts gibi denenmiş kişilerdense Darvin Ham, Keny Atkinson, Charles Lee, Adrian Griffin gibi asistan koçlara yönelmekten yanayım.

Vogel'ın geliş sürecinde, Monty Williams'ın ismi geçtiğinde çaylaklık nedeniyle istememiştim. Monty, Nick Nurse, Snyder gibi asistanlıktan gelme kişiler son yıllarda inanılmaz işler çıkardı. Bu nedenle asistan koçlar konusunda eskisi kadar katı değilim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 13 Mayıs 2022, 18:35
Dwayne Wade'i getirecekler diye korkuyorum...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 13 Mayıs 2022, 21:57
https://twitter.com/BleacherReport/status/1525182432227360768

rahat bir nefes alabiliriz :)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 16 Mayıs 2022, 13:21
Var bir hayalimiz

https://twitter.com/Kayit143/status/1526145216826290182
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 16 Mayıs 2022, 13:24
Bu hasret bitsin artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 16 Mayıs 2022, 13:59
Abi yok lütfen. Lebron ile hiç olacak iş değil. Zaten seneye C. Paul yarısını kaçırır sezonun, bu tip riskli işlere girmesinler artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 20 Mayıs 2022, 11:59
Ball'un babası demiş ki "Lavine'in Bulls günleri bitti,Lakers'a gidecek"

ilginç...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 20 Mayıs 2022, 12:15
Ball'un babası demiş ki "Lavine'in Bulls günleri bitti,Lakers'a gidecek"

ilginç...

Herif uzun bir süredir gündem olamayınca tabii..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 20 Mayıs 2022, 15:27
Herif uzun bir süredir gündem olamayınca tabii..
bizden gittiğinden beri görünmüyordu cidden medyada :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 20 Mayıs 2022, 21:01
https://twitter.com/wojespn/status/1527705189133737985 (https://twitter.com/wojespn/status/1527705189133737985)

Oyum net olarak Darvin Ham'den yana.. Ama Terry Stotts'ı da hücum koordinatörü olarak görmek isterim.

Edit: Kenny Atkinson da finalistler arasındaymış.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 20 Mayıs 2022, 23:08
Abi Chicago Lanzo'yu boşuna siktir etmiyor. Dizindeki sakatlığı kronik hale dönüştü büyük ihtimalle. Önümüzdeki sezonundan pek ümitli değiller. Lakers'ın böyle toplara girmemesi lazım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 20 Mayıs 2022, 23:14
Abi Chicago Lanzo'yu boşuna siktir etmiyor. Dizindeki sakatlığı kronik hale dönüştü büyük ihtimalle. Önümüzdeki sezonundan pek ümitli değiller. Lakers'ın böyle toplara girmemesi lazım.

Lonzo haberi nerede çıktı ki.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 21 Mayıs 2022, 01:16
https://bleacherreport.com/articles/10031846-lonzo-ball-rumors-bulls-pgs-knee-injury-causing-serious-concerns-for-chicago
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 21 Mayıs 2022, 01:18
Pederi piyasasını yokluyor heralde...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 21 Mayıs 2022, 01:29
Pederi piyasasını yokluyor heralde...

Sadece Lavine dememiş mi o.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 21 Mayıs 2022, 01:37
Bir hayali olmasa dahil olmaz embesil.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 21 Mayıs 2022, 06:34
Bir hayali olmasa dahil olmaz embesil.

Lonzo+Lavine S&T--> Westbrook diyorsun yani?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 21 Mayıs 2022, 06:44
Davis hariç kim monte edilecekse artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 21 Mayıs 2022, 07:10
Bana kalsa AD’yi de gönderirim ama konu bu değil şimdi..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 21 Mayıs 2022, 10:03
Milwaukee Bucks assistant Darvin Ham and former Trail Blazers coach Terry Stotts are among candidates who've advanced to the final round of interviews for the Los Angeles Lakers’ coaching job, sources tell ESPN.

iki isim öne çıkıyor ama çokça belirtilmeyenler de var demek ki.

başka kim olabilir? hiç adı geçmeyen?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 21 Mayıs 2022, 19:49
Popovich'i ikna edemezlerse gerisi pek fark etmez. Bir an önce planlamaya başlanması isimden daha hayırlı...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 22 Mayıs 2022, 15:57
Sem Amik ve Şemsi Kanarya'ya göre,Darvin Ham olacakmış yeni coach.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 22 Mayıs 2022, 19:19
Hangi amık?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 22 Mayıs 2022, 19:57
Sem Amik ve Şemsi Kanarya'ya göre,Darvin Ham olacakmış yeni coach.

Link?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 22 Mayıs 2022, 21:50
Link?
https://basketball.realgm.com/wiretap/267059/Darvin-Ham-Seen-As-The-Leader-To-Be-Lakers-Next-Coach

Hangi amık?
Sam  ;D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 23 Mayıs 2022, 12:00
Woj'a göre Juwan Howard reddetmiş bizi...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 23 Mayıs 2022, 15:27
Woj'a göre Juwan Howard reddetmiş bizi...

Hassan Whiteside tarafından reddedildiğimiz günlere geri döndük.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 24 Mayıs 2022, 10:18
Aklı başında kimsenin bu görevi kabul edeceğini düşünmüyorum. Darvin Ham'de ilk koçlul deneyimini burada yaşamasın kendi selameti için.
bi sigara yakıp Fetret Devri 2'yi yazmaya başlıyayım ben
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 24 Mayıs 2022, 16:54
Lakers' Head Coaching Search 'Still Wider' Than Three Reported Finalists

belliydi zaten.

işin ucu Rambis ve Jackson'a kadar giderse şaşırmam :D

bunun dışında "camianın evladı" modu kapsamında Shaw/Fisher da listede mi acaba?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 24 Mayıs 2022, 18:42
Report: Lakers currently have no plans to use 1st-round pick to facilitate Russell Westbrook trade.
@lakersdaily
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 26 Mayıs 2022, 09:14
Stotts'a #asistanol heştegi ile gitmiş bizimkiler. O da ikinci defa reddetmiş. Takıma asistan coach olarak gelmek istemiyormuş.

İlk teklif de Vogel'in yanında olması yönündeymiş,onu da reddetmiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 26 Mayıs 2022, 11:03
Asistan olarak gidilmesi hoşuma gitti, koç olarak gelmesin zaten.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 26 Mayıs 2022, 11:49
O zaman bizimkiler cidden Ham odaklı gidiyorlar. Yanına da koçluk tecrübesi olan bir asistan bulmaya çalışıyorlar gibi geldi doğruysa haberler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 26 Mayıs 2022, 13:02
O zaman bizimkiler cidden Ham odaklı gidiyorlar. Yanına da koçluk tecrübesi olan bir asistan bulmaya çalışıyorlar gibi geldi doğruysa haberler.

Umarım öyledir. Bir şeyler kanıtlama derdindeki birini takımın başında görmek en iyisi olabilir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 26 Mayıs 2022, 21:18
Atkinson 3 sene üst üste farklı bir takımda asistan olmayacaktır diye düşünüyorum. Ama keşke bir şekilde asistan koç olarak gelse. GSW'nin rol oyuncularından geçen sezon alamadıkları katkıyı bu sezon alabilmelerinde çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 26 Mayıs 2022, 23:28
Atkinson 3 sene üst üste farklı bir takımda asistan olmayacaktır diye düşünüyorum. Ama keşke bir şekilde asistan koç olarak gelse. GSW'nin rol oyuncularından geçen sezon alamadıkları katkıyı bu sezon alabilmelerinde çok büyük etkisi olduğunu düşünüyorum.

Atkinson = Head
Darvin Ham = Assistant
?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 27 Mayıs 2022, 18:35
Darvin Ham Bucks'tan ayrılıp da asistanlığa gelmez diye düşünüyorum Lakers'a.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Mayıs 2022, 03:23
https://twitter.com/wojespn/status/1530344012607066112

https://twitter.com/wojespn/status/1530344914910846976
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 28 Mayıs 2022, 03:34
Camiamıza hayırlı olsun. İlk yılda olumsuz bir gidişte LeBron yemez umarım. Uzun vadede koçun başarılı olacağına inanıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 28 Mayıs 2022, 06:16
En mantıklı ve doğru karar. Şimdi asistan kadrosunu en kritik olan, keşke Stotts kabul etseydi. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 28 Mayıs 2022, 09:07
espn'in insta sayfasındaki bu haber altına bir yabancı "yanlış telaffuz ettin,Lebron'un yeni kuklası açıklandı demek istedin" gibisinden bir yorum yapmış.

hayırlı olsun diyelim...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 28 Mayıs 2022, 09:16
Ben iyi olacağına inanıyorum, Westbrook'u göndermek en önemli mesele şuan onu da nasıl yapacaz bilemiyorum
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Mayıs 2022, 12:16
espn'in insta sayfasındaki bu haber altına bir yabancı "yanlış telaffuz ettin,Lebron'un yeni kuklası açıklandı demek istedin" gibisinden bir yorum yapmış.


Bu tarz çok fazla yorum yapılmış. Bu insanlara Doc Rivers müstahak da neyse.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 28 Mayıs 2022, 12:31
Bu tarz çok fazla yorum yapılmış. Bu insanlara Doc Rivers müstahak da neyse.
"old school" olur genelde bu takımı sevenler.

ben 2000'de başladım izlemeye,eh 2011'e kadar 1 sezon hariç Jackson vardı. o tek sezonda Tomjanovich.

2011'den sonrası kara delikti biliyoruz.

Mike Brown,Mr.Pringles,Scott falan derken.

sanırım ilk "rookie" coach Walton'dı yakın tarihte.

bu da ikinci olacak,bakalım neler yapacak yoksa o yorumlardaki gibi LBJ yiyecek mi kendisini...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Mayıs 2022, 12:57
"old school" olur genelde bu takımı sevenler.

ben 2000'de başladım izlemeye,eh 2011'e kadar 1 sezon hariç Jackson vardı. o tek sezonda Tomjanovich.

2011'den sonrası kara delikti biliyoruz.

Mike Brown,Mr.Pringles,Scott falan derken.

sanırım ilk "rookie" coach Walton'dı yakın tarihte.

bu da ikinci olacak,bakalım neler yapacak yoksa o yorumlardaki gibi LBJ yiyecek mi kendisini...

Eğer Pat Riley gibi bir başkanın yoksa, LeBron seviye oyuncular neredeyse tüm koçları yiyebilir zaten. Atkinson'ın başarısı ortadaydı Durant tek lafıyla yolladı. Carlisle ligin en iyi 3 koçundan biri görülüyordu Doncic yollattı.

Phil Jackson tarzı istisnai örnekler dışında tüm koçlar yenebilir, ki öyle bir koç yok şu an.

Ham çok başarısız da olabilir ama sırf tecrübesiz diye kukla muamelesi yapmak saçma.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 28 Mayıs 2022, 13:11
Eğer Pat Riley gibi bir başkanın yoksa, LeBron seviye oyuncular neredeyse tüm koçları yiyebilir zaten. Atkinson'ın başarısı ortadaydı Durant tek lafıyla yolladı. Carlisle ligin en iyi 3 koçundan biri görülüyordu Doncic yollattı.

Phil Jackson tarzı istisnai örnekler dışında tüm koçlar yenebilir, ki öyle bir koç yok şu an.

Ham çok başarısız da olabilir ama sırf tecrübesiz diye kukla muamelesi yapmak saçma.
öyle tabii. artık o "ak saçlılar" ekolü kalmadı,bir Popovich var.

Don Nelson,Larry Brown,Phil Jackson,yakın zamanda yaşama veda eden Jerry Sloan.

böyleleri yok hiç.

bakalım yanına kimleri alacaklar?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 29 Mayıs 2022, 00:36
Önemli olan asistanlar şimdi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 29 Mayıs 2022, 01:01
Bence Lebron ile devam edildiği sürece bu tip uyumlu, egosunu yönetebilen karakterler iyi seçenek. Kukla biraz ağır kaçan bir söylem. Ham, çok saygı duyulan birisi gibi anlatılıyor. Maç sonrasındaki tokalaşmalardan falan da anladığım kadarıyla düzgün biri gibi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Mayıs 2022, 19:19
Bu sezonu boş geçme kararı almışız.

https://twitter.com/BleacherReport/status/1531308856252440576
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 30 Mayıs 2022, 20:49
Vallahi salak bu takim
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 30 Mayıs 2022, 21:27
Şu salağı aldığınız günün allah belasını versin.

Zamanında "belki olur be" diyen ağır maldır ya. Aptal herifler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 30 Mayıs 2022, 22:34
Ne desinler, takas etmek istiyoruz, yanında da draft haklarımızı seve seve veririz mi?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 31 Mayıs 2022, 09:53
realgm'de haber çıkmış yine. çevirisi şu şekil olan bir içerik

"Substack'tan Marc Stein'e göre Darvin Ham'a koçluk kadrosunu seçme konusunda özerklik sözü verildi ve ayrıca Kurt Rambis'in koçluk toplantılarında düzenli olarak bulunmayacağına dair güvence aldı."

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 01 Haziran 2022, 11:53
öyle tabii. artık o "ak saçlılar" ekolü kalmadı,bir Popovich var.

Don Nelson,Larry Brown,Phil Jackson,yakın zamanda yaşama veda eden Jerry Sloan.

böyleleri yok hiç.

bakalım yanına kimleri alacaklar?

yenileri geliyor ama Steve Kerr, Spo, Budonholzer, Monty...
Profesyonel seviyede bir spor branşında önce antrenörler yenir. Antrenörün arkasında duran, ekol olan kulüpleri parmakla gösterirsin, istisnalardır.
Darvin Ham, son dönem popülerliği artan "oyunculaktan yeni emekli olmuş, şu anki oyuncuların tanıdığı saygı duyduğu, siyahi" koç profilinde. Çaylak sezonunda bu cadı kazanına gelmeyeceğini düşünüyordum açıkçası. Hakkında, hakkımızda hayırlısı
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Haziran 2022, 12:21
Bu sezon Udoka ve Green örneklerinde olduğu gibi sallantılı bir başlangıcı, hele bir de Westbrook takaslanamazsa, ne kadar kaldırabilir soru işareti cidden. Ama Schröder'in ilk beş güvencesi alabildiği takımdan işime karışmayacaksınız güvencesi almadan gelmemiştir diye düşünüyorum. 4 yıllık kapı gibi kontratı da yapmış zaten. Asistan koçları görelim en azından bir draft ve serbest piyasanın ilk haftası geçsin önümüzü daha net görmeye başlarız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 01 Haziran 2022, 13:25
bakalım kenardakiler "camianın evladı" kontenjanından olacak mı? :D

Shaw,Fisher başta olmak üzere...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Haziran 2022, 13:28
Luke Walton hocamızı Cavs'e kaptırmışız bile...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Haziran 2022, 13:39
Acaba James Borrego gelir mi asistan olarak???
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 01 Haziran 2022, 23:43
Acaba James Borrego gelir mi asistan olarak???

Gelmez..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 02 Haziran 2022, 11:29
Ergin Ataman? Messina modeli?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 02 Haziran 2022, 12:00
Ergin Ataman? Messina modeli?

Kingim perşembeleri takosuna meze yapar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 02 Haziran 2022, 16:14
Quin Snyder geleceği için sıkıntı yok.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 02 Haziran 2022, 16:52
Quin Snyder geleceği için sıkıntı yok.

Toteme bak..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 02 Haziran 2022, 19:36
ciddi ciddi Snyder gelirse,2011-12 teknik ekibinde yine bir arada olan ikili buluşacak :)

(https://i.ibb.co/6tZgzC2/vv.jpg) (https://ibb.co/6tZgzC2)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 03 Haziran 2022, 01:09
Acep gelir mi?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 03 Haziran 2022, 19:02
ciddi ciddi Snyder gelirse,2011-12 teknik ekibinde yine bir arada olan ikili buluşacak :)

(https://i.ibb.co/6tZgzC2/vv.jpg) (https://ibb.co/6tZgzC2)

13-14 sezonunda da Hawks'da birliktelermiş yanlış görmediysem. Geleceğini sanmıyorum da yazayım dedim :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 03 Haziran 2022, 19:02
İlk beş garantisi verilmese ve minimuma gelecek olsa ister misiniz?

https://twitter.com/pickuphoop/status/1532724593852547072
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 03 Haziran 2022, 20:00
13-14 sezonunda da Hawks'da birliktelermiş yanlış görmediysem. Geleceğini sanmıyorum da yazayım dedim :D
https://www.basketball-reference.com/teams/ATL/2014.html#all_assistant_coaches

evet orada da beraberlermiş :D bu birliktelik bize yansımalı :)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 04 Haziran 2022, 10:06
1 numaralı tercihimiz Juwan Howard'mış.

diğer isimler ise Doc Rivers ve Quin Snyder'mış.

oysa ki haberler farklıydı. Atkinson adı falan geçiyordu...

Atkinson-> Charlotte olacakmış bu arada..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Haziran 2022, 18:59
Asistanlar için ilk cemre düştü.

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1533837480780349447 (https://twitter.com/ShamsCharania/status/1533837480780349447)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 06 Haziran 2022, 20:09
ohahaha süper :) benchte bir arıza yer alacak yani,Cassell'i de düşünseler tam olurdu :)

bir de Penny mi? x y z gibi isimlerdense,böyle bilindik birilerinin olması sevindirdi valla.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 08 Haziran 2022, 12:13
Westbrook'a sahip çıkıldığı kadar onun takıma sahip çıkıp, kendini vermesi gerekirdi. Bu aptal nepotizm, tekelcilik herşeyin içine sıçtı. Kraldan kralcılar PART 2 - 2022-2023.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 08 Haziran 2022, 13:54
O kadar haklısın ki :)

Hala bir umut takaslamadan önce böyle demeleri gerekiyor diye bakmaya çalışıyorum ama bunu Hield takası için ve diğer onlarca salak hamlelerinde de düşünüp hayal kırıklığına uğradığımızdan dolayı optimist yaklaşamayacağım...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 08 Haziran 2022, 14:54
The Los Angeles Lakers held a free agent workout for Langston Galloway, Kyle Guy, Alize Johnson, Louis King and D.J. Wilson, sources told Dave McMenamin of ESPN.

ilk isim Detroit'teydi ama diğerlerini hiç bilmediğimi fark ettim...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 08 Haziran 2022, 15:29
Bu ekipten DJ Wilson Wenyen Gabriel'den bir tık daha iyi bir kasa 4-5 şutu olan Bucks'ın eski yedek uzunu. Ham ile geçmişi de var, 3.uzun olarak iyi hamle olur. Alize Johnson da iki yönlü şutu olmayan atletik forvetlerden. Kyle Guy meh sanmıyorum NBA'de düzenli süre alacak bir oyuncuya dönüşeceğini. Louis King'i ben de hiç hatırlamıyorum, Kings'de miydi acep?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 08 Haziran 2022, 17:56
Bu ekipten DJ Wilson Wenyen Gabriel'den bir tık daha iyi bir kasa 4-5 şutu olan Bucks'ın eski yedek uzunu. Ham ile geçmişi de var, 3.uzun olarak iyi hamle olur. Alize Johnson da iki yönlü şutu olmayan atletik forvetlerden. Kyle Guy meh sanmıyorum NBA'de düzenli süre alacak bir oyuncuya dönüşeceğini. Louis King'i ben de hiç hatırlamıyorum, Kings'de miydi acep?
King,3 sezonda (2020-22) 26 maça çıkmış ve birinde 5 başlamış. (Detroit ve Sacramento'da oynamış)

19-20 Detroit'te 10 maçta,2 sayı ve 1 ribaund
20-21 Sacramento'da 6 maçta,7.3 sayı ve 3 ribaund
21-22 Detroit'te 10 maçta,4.5 sayı ve 1.2 ribaund ortalamalarıyla oynamış SF olarak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 08 Haziran 2022, 19:32
Doğal olarak isimlerin hepsi çöp. Şanslılarsa 2 seneye Avrupa'da görürüz hepsini.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 10 Haziran 2022, 20:29
Bradley Beal: I'm Going To Be Where I Feel I Can Win


0 numaralı zat'ı geri almazlar ama di mi..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 15 Haziran 2022, 11:27
https://nba.nbcsports.com/2022/06/13/report-lebron-james-not-expected-to-commit-to-lakers-before-draft-free-agency/

böyle bir durum varsa,yallah çöplüğün Akron'a diyeceğim ama onlar da o genç kadroyu bozmazlar artık ikinci defa çukura düşmezler gibi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 15 Haziran 2022, 12:56
https://nba.nbcsports.com/2022/06/13/report-lebron-james-not-expected-to-commit-to-lakers-before-draft-free-agency/

böyle bir durum varsa,yallah çöplüğün Akron'a diyeceğim ama onlar da o genç kadroyu bozmazlar artık ikinci defa çukura düşmezler gibi.

İlk düştükleri çukur neydi, hiç NBA finali görmemiş 50 yıllık bir franchise'ın 4 sene üst üste final oynayıp 1 de şampiyonluk kazandığı dönem miydi...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 15 Haziran 2022, 16:01
İlk düştükleri çukur neydi, hiç NBA finali görmemiş 50 yıllık bir franchise'ın 4 sene üst üste final oynayıp 1 de şampiyonluk kazandığı dönem miydi...
hesap hatası,iki defa düştüler çukura.

aklımda "decision" saçmalığı kalmış :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 15 Haziran 2022, 16:25
hesap hatası,iki defa düştüler çukura.

aklımda "decision" saçmalığı kalmış :/

Lakers diğer 29 takımın ve NBA'in doğasının aksine kuruluşundan beri neredeyse her sezon iddialı olduğu için bazı şeyleri fark edemiyorsunuz bence. Cleveland 2015-2018 arasındaki o 4 yıllık süreci belki de 100 yıl boyunca tekrarlayamayacak.

NBA'deki 30 takıma "4 yıl final 1 yıl şampiyonluk yaşayacaksın ama ondan sonra 2-3 yıl gereksiz kontratlarla uğraşacaksın" diye teklifte bulunsan muhtemelen tamamı kabul eder.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 20 Haziran 2022, 10:45
Chris Jent dahil olmuş teknik ekibe.

bu kimdir ki? diye bakacaktım.

karikatürdeki replik aklıma geldi "ha tamam tamam"

Jent also has a relationship with LeBron James during his days as a Cavs assistant from 2006 through 2011.

yani herifin "kenardaki kolları" ahtapot gibi,Fizdale gitti diyordum,bu gelmiş.

Rasheed de gelseydi artık resmi olarak...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 20 Haziran 2022, 12:11
Darvin Ham ile Vogel döneminde istediğimiz kadar göremediğimiz p&r oyunlarını görür müyüz?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 20 Haziran 2022, 15:48
Darvin Ham ile Vogel döneminde istediğimiz kadar göremediğimiz p&r oyunlarını görür müyüz?

Abi bu olay koçtan ziyade kadroda uzun olup olmayacağına bağlı sanırım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 20 Haziran 2022, 15:53
Takımda uzun olması gerektiği gerçeğini kabul etmemiz gerekiyor sanırım artık. 2020 sezonunda da bunun ekmeğini yedik, kısmen 2021'de de ve 2022'de de bariz sıkıntı yaşadığımız konulardan biri oldu. Davis ve Lebron'un 4-5 oynadığı senaryo Bucks'ta Giannis'in, Warriors'da Green'in 5 oynamasından pek farklı değil. Normal sezonda kısa süreler ve maçı kapatan beşte, playoff'ta da daha uzun süreler ve hatta maçın başından itibaren olacak şekilde. Davis paşam da zahmet edip eline top alıp şut çalışsın biraz. İlla bubble'daki kadar yüzdeli atması da gerekmiyor bu adam hep iyi bir orta mesafe şutörü ve elit faul yüzdelerine sahipti. Şampiyonluktan sonra kaybettiği şut yeteneğine tekrar kavuşması yeter de artar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 20 Haziran 2022, 16:18
Sources: Kyrie Irving, Nets are at impasse in conversations about his future in Brooklyn, clearing way for the seven-time All-Star to consider the open market. Lakers and Knicks expected to emerge among potential suitors.

Inside Pass at @TheAthletic
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 20 Haziran 2022, 16:24
Sources: Kyrie Irving, Nets are at impasse in conversations about his future in Brooklyn, clearing way for the seven-time All-Star to consider the open market. Lakers and Knicks expected to emerge among potential suitors.

Inside Pass at @TheAthletic

Westbrook yerine 100 kere tercih ederim de pek mümkün görmüyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 20 Haziran 2022, 17:39
For the Lakers and Clippers, they need Irving to opt in for his final season vs joining their teams via sign-and-trade. Due to hard cap reasons, the Lakers and Clippers are highly unlikely to make a sign-and-trade workable. If Irving opted in, he could then sign an extension later, or he could re-sign in the summer of 2023.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 20 Haziran 2022, 18:15
Kingin, Kevin Love ile antreman videoları da servis ediliyor bu ara. Büyük ihtimalle nostaji tatlı geldi kingime. Ben imkan dahilinde görüyorum, kendisi arzu ettikten sonra. Fakat Nets için burada tek sıkıntı, Durant varken Westbrook pek imkan dahilinde değil gibi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 20 Haziran 2022, 18:19
Kingin, Kevin Love ile antreman videoları da servis ediliyor bu ara. Büyük ihtimalle nostaji tatlı geldi kingime. Ben imkan dahilinde görüyorum, kendisi arzu ettikten sonra. Fakat Nets için burada tek sıkıntı, Durant varken Westbrook pek imkan dahilinde değil gibi.

Olursa zaten Westbrook'un Nets'e gideceğini sanmıyorum, üçlü veya dörtlü takas şeklinde olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 20 Haziran 2022, 18:19
Eğer bu takası da R.Jackson + N. Powell gibi bir paketle Clippers'a verirlerse ligin iyice boku çıkacak. Adamların işi hallolana, hedeflerine varana kadar her türlü kıyak geçilmiş olacak. Diyalektik düşünmeye çalışıyorum, bir tarafta derin NBA, bir tarafta King tayfası... Ne boktan bi dönem amk
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 20 Haziran 2022, 18:22
Olursa zaten Westbrook'un Nets'e gideceğini sanmıyorum, üçlü veya dörtlü takas şeklinde olur.

Aynen abi kafa basmadı birden:)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 20 Haziran 2022, 18:26
Durant ve Irving yakın arkadaş oldukları için Nets'te buluşmuşlardı, şu anda Irving'in ayrılışı nasıl olacak onu merak ediyorum ben. Durant normal şartlarda mutlaka takımda kalsın der. Eğer bu aşı olma mevzularından ya da Harden'ın ayrılmasından dolayı ikilinin arası açılmadıysa Nets Durant'i nasıl ikna edecek acaba.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 20 Haziran 2022, 18:52
Okuduğum haberlere göre Kyrie 5 yıl 250 milyon dolarlık bir kontrat istiyormuş. Nets'de doğal olarak bu kontratı vermek istemiyor.
Bizim bu kontratı verebildiğimizi varsayarak konuşuyorum. Eğer Kyrie'ye böyle bir para bağlayacaksak, ilk önce Lebron'un kontratını en az 2 yıl daha uzatmamız gerekiyor. En az 2 yıl daha Lebron'un bizimle olduğu bir senaryoda Kyrie'nin gelmesini makul karşılarım.
Lebron'un önümüzdeki sezon sonunda ayrıldığı bir senaryoda, Kyrie gibi kafadan kırık biri ve soft Davis ile 4 yıl geçirmemiz felâket olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 21 Haziran 2022, 08:10
Toksik yıldızlar 1 verir 5 alırlar. Daha fazla sevimsiz adam görmek istemiyorum şu kulüpte. Mucize oldu kimlerle şampiyon olduk ama değişimi sindirmiş adamlardı hepsi. İsmi geçenler ve şu son seneki rosterımıza bakarsak çekirge bir daha zıplamaz diyebiliriz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 21 Haziran 2022, 08:45
Şu anki Russ'tan 5 gömlek üstün mü? Üstün. Peki sezon ortasında su kaynatır mı? İhtimal var. İki ucu boklu değnek. Lebron'un da 2 sene daha uzatma şartıyla 5 yıl değil de takım opsiyonlu 2+1 gibi bir kontratı kabul edecek olsa havada kaparım.

Aksinin düşünen çok olacaktır ama eğer bir takas olacaksa bence eli güçlü taraf biziz; draft hakkı almalıyız ya da en azından draft vermeden bu işi yapmalıyız.

Bu arada Hornets dedikoduları hala devam ediyor. Kyrie ismi kağıt üstünde cezbedici olsa da, buradan daha garanti paketler almamız mümkün görünüyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 21 Haziran 2022, 10:26
Shaq'in oğlunu seçecekmişiz sanırım draftta.dün öyle bir makaleye denk gelmiştim
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 21 Haziran 2022, 18:16
Şu anki Russ'tan 5 gömlek üstün mü? Üstün. Peki sezon ortasında su kaynatır mı? İhtimal var. İki ucu boklu değnek. Lebron'un da 2 sene daha uzatma şartıyla 5 yıl değil de takım opsiyonlu 2+1 gibi bir kontratı kabul edecek olsa havada kaparım.

Aksinin düşünen çok olacaktır ama eğer bir takas olacaksa bence eli güçlü taraf biziz; draft hakkı almalıyız ya da en azından draft vermeden bu işi yapmalıyız.

Bu arada Hornets dedikoduları hala devam ediyor. Kyrie ismi kağıt üstünde cezbedici olsa da, buradan daha garanti paketler almamız mümkün görünüyor.

Abi bize vereceklerine boşa bırakırlar neye göre üstünüz :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 21 Haziran 2022, 18:17
Shaq'in oğlunu seçecekmişiz sanırım draftta.dün öyle bir makaleye denk gelmiştim

Undrafted gidecek bir topçu, takas yapıp onu seçecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum scouting departmanımızın. Ama kesinlikle G-league takımımızda görmek isterim. Biraz da nepotizm...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 21 Haziran 2022, 18:26
2 tane orta seviye topçu yerine Irving'i tercih ederim. Beal gibi bir ismin olasılığı varsa olabilir ama Brogdon + Hield yerine Irving şampiyonluk ihtimalini daha yükseltir. Tabii her iki ihtimal de Westbrook'tan daha iyi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 21 Haziran 2022, 18:28
Rozier + Hayward düşünebilirler demiş.

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1539268753178955776
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 21 Haziran 2022, 18:57
Rozier + Hayward düşünebilirler demiş.

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1539268753178955776

Michael Jordan GOAT'tur gerişi boştur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 21 Haziran 2022, 19:36
Michael Jordan GOAT'tur gerişi boştur.

Michael Jordan'ın bu takasından sonra Lakers 2 yıl üst üste şampiyon oluyor ve LeBron GOAT oluyor... Belgeseli çıkacak senaryoyu yazdım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 21 Haziran 2022, 20:02
Undrafted gidecek bir topçu, takas yapıp onu seçecek kadar aptal olduğunu düşünmüyorum scouting departmanımızın. Ama kesinlikle G-league takımımızda görmek isterim. Biraz da nepotizm...
insta'da da gördüm bu haberi,yorum yazanlardan biri "kalp problemleri var,olmaz o iş" demiş.

ameliyat olmuştu yakın zamanda,ama tabii durumu nedir bilemiyorum :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 21 Haziran 2022, 20:40
İrwing - Westbrook takası olur mu ki, olsa çok güzel olur. Ben İrwing'in tekrar LeBron ile oynamak istediğini düşünüyorum. Olursa ben ilk sene şampiyon bile olacağımıza inanıyorum. İrwing'in bunu ciddiye alıp LeBron ile şampiyonluğa odaklanacagini düşünüyorum
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 21 Haziran 2022, 23:29
Lillard masadaysa hepsini siktir edebilirler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 22 Haziran 2022, 02:49
Masada mi acaba?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 22 Haziran 2022, 03:13
Lillard masadaysa hepsini siktir edebilirler.

Hoppala.

O nereden çıktı?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 22 Haziran 2022, 07:59
Abi bize vereceklerine boşa bırakırlar neye göre üstünüz :D

Çünkü mecbur değiliz, bize zaten giren girmiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 22 Haziran 2022, 08:02
Rozier + Hayward düşünebilirler demiş.

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1539268753178955776

Rozier olabilir ama Lakers'ın Hayward'ın son 3 senedeki sakatlık geçmişine bakınca o kontratı almak isteyeceğini sanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 22 Haziran 2022, 09:13
kenar eklentileri sürüyormuş bu arada.

Nets asistan coachlarından Jordan Ott,Ham'in ekibine dahil olmuş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 22 Haziran 2022, 22:48
https://twitter.com/LegionHoops/status/1539688851223896064
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 22 Haziran 2022, 23:31
There are credible rumblings in circulation that Kyrie Irving has had some recent contact with LeBron James to presumably discuss a potential reunion, per @TheSteinLine
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 23 Haziran 2022, 03:36
Russ gitsin lütfen. LeBron yanında bir Kyrie bizi farklı bir konuma getirir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 23 Haziran 2022, 07:26
İyi güzel de, Kyrie'nin pek aklı başında biri olmadığı unutuluyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 23 Haziran 2022, 09:16
dedim yine diyorum bize uzak allaha yakın olsun.
iyice anti-lakers haline geldik bu hamleyle sitenin ismini bile değiştirebiliriz bence.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 23 Haziran 2022, 11:35
Belki çok saçma gelecek ama benim bir şekilde etkisi olurdu diye düşündüğüm bir şey var. Yetkisi vs. yoktu ama Kobe hala aramızda olsaydı takımın bu denli Lebronspor'a dönüşmesi o kadar rahat olmazdı diye hissediyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 23 Haziran 2022, 16:34
REPORT: The Wizards have been “willing to discuss” trade packages involving Kyle Kuzma and Kentavious Caldwell-Pope.

(via @JakeLFischer)

Westbrook'u geri paketlesek ne gülerim var ya.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 23 Haziran 2022, 19:08
REPORT: The Wizards have been “willing to discuss” trade packages involving Kyle Kuzma and Kentavious Caldwell-Pope.

(via @JakeLFischer)

Westbrook'u geri paketlesek ne gülerim var ya.

Draft hakkıyla birlikte olmalı ama, yok öyle beleşe..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Haziran 2022, 20:48
https://twitter.com/wojespn/status/1540028556926918660
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 23 Haziran 2022, 20:55
Kyrie sonuçta insan güvenemiyor. Aklimda'daki soru Lebron seneye giderse soft AD ve  Kyrie'le düşünemiyorum tarafter kendini asar....
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Haziran 2022, 20:59
Her ne kadar birinin fiziksel sağlığı diğerinin de akıl sağlığı şüpheli olsa da Irving-Davis ikilisi kötü bir ikili de değil, kolay elde edilebilecek bir ikili de değil.

Ayrıca Bronny 2023 draftlarına değil en erken 2024 draftlarına girecek o yüzden LeBron en az 1 sene daha %99.9 takımda kalacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 23 Haziran 2022, 21:23
https://twitter.com/wojespn/status/1540028556926918660

Çok iyi hamle, ama oralardan kimi seçeceğimize dair hiç bir fikrim yok bakalım ne çıkacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 23 Haziran 2022, 21:40
Yani gerçekçi bakarsak, ne Kyrie gibi biri masada 35 milyon dolar bırakır, ne de Nets Kyrie'yi.. Sonuçta Kyrie'nin ayrılması demek, Durant'in Nets'teki geleceğini riske atar ki yönetim bunu istemez. Kyrie bizim adımızı kullanarak istediği 50 milyonluk kontratı Nets'ten koparma peşinde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 23 Haziran 2022, 22:59
Kyrie'nin para kaybını sorun etmeyeceğini okumuştum bir yerde (bize gelmesi söz konusu olursa) zaten pandemide "aşı olmayacağım" diye oynamadığı dönem çokça kaybı olmuş şeklinde bir makale vardı..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 23 Haziran 2022, 23:33
Kyrie'nin para kaybını sorun etmeyeceğini okumuştum bir yerde (bize gelmesi söz konusu olursa) zaten pandemide "aşı olmayacağım" diye oynamadığı dönem çokça kaybı olmuş şeklinde bir makale vardı..

17 milyon dolar kaybetti.. O "Para kaybını sorun etmeyeceğim" lafları da kaybedene kadardır. Bana kalırsa Derozan ile olanın çok benzeri şu anki durum. Herkes MLE'ye bir yerlere gideceğini sanıyordu, adam yıllık 30 milyon aldı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Haziran 2022, 23:37
17 milyon dolar kaybetti.. O "Para kaybını sorun etmeyeceğim" lafları da kaybedene kadardır. Bana kalırsa Derozan ile olanın çok benzeri şu anki durum. Herkes MLE'ye bir yerlere gideceğini sanıyordu, adam yıllık 30 milyon aldı.

DeRozan neden MLE'yi kabul etsin ki, kimse öyle bir şey sanmıyordu. Sadece Lakers'ta oynayabilmek için diğer takımlardan aldığı tekliflerden daha azını kabul edebilir deniyordu, o da olmadı çünkü Lakers DeRozan yerine Westbrook'u seçti.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 24 Haziran 2022, 00:14
Kyrie dişinda Russ'u takaslayip doğru dürüst birilerini alabilir miyiz? Zannetmem. Her türlü Russ'dan daha iyi olacaktir, yoksa bu seneye de Bye bye Happiness diyebiliriz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 24 Haziran 2022, 02:57
Hornets'tan Hayward+Oubre etrafında bir şey gelebilir belki. Sakat köpek Hayward mı kafadan sakat Kyrie mi dersen Kyrie derim tabiki. Ama işte Nets'in bize böyle bir kıyak yapması için en az bir adet 1st vermemiz lazım ki bu da okey. Bakalım ne çıkacak. Kyrie takasına girmek isterse Clippers, Heat vs bizden çok daha net assetleri var ve rahat alırlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 24 Haziran 2022, 03:15
Kyrie Irving ihtimalini hala çoook düşük neredeyse imkansız görüyorum ve istemeyenleri de hiç anlamıyorum. Takımda şu an LeBron olmasa, sadece Davis olsa ve Irving'e 5 yıl kontrat bağlanmak istenmese bir nebze anlayabilirim ama şu anda Irving'i almak demek önümüzdeki sezona en büyük şampiyonluk favorisi olarak girmek demek.

Ayrıca LeBron büyük ihtimalle 1 yıl daha uzatacak o yüzden bu üçlü 1 sene değil 2 sene oynayacak en az.

Hornets'tan Hayward+Oubre etrafında bir şey gelebilir belki. Sakat köpek Hayward mı kafadan sakat Kyrie mi dersen Kyrie derim tabiki. Ama işte Nets'in bize böyle bir kıyak yapması için en az bir adet 1st vermemiz lazım ki bu da okey. Bakalım ne çıkacak. Kyrie takasına girmek isterse Clippers, Heat vs bizden çok daha net assetleri var ve rahat alırlar.

Hayward+Oubre yerine 2 oyuncudan birinin kısa olduğu bir senaryo daha hoşuma gider ama Pacers Hield'sız sadece Brogdon'ı içeren teklifimizi bile reddetmiş iddiaya göre.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 24 Haziran 2022, 03:32
Hayward+Oubre yerine 2 oyuncudan birinin kısa olduğu bir senaryo daha hoşuma gider ama Pacers Hield'sız sadece Brogdon'ı içeren teklifimizi bile reddetmiş iddiaya göre.

O haber baya yalan geliyor bana, Hield'sız veya Turner'sız bir teklif yapamayız cap yüzünden.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 24 Haziran 2022, 03:57
O haber baya yalan geliyor bana, Hield'sız veya Turner'sız bir teklif yapamayız cap yüzünden.

Pacers cap'in baya altında o yüzden mümkün olması lazım. Ama sadece Brogdon'ı içeren bir teklifi Pacers'ın reddetmesi bana da inandırıcı gelmiyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 24 Haziran 2022, 08:06
Şemsi Kanarya'ya göre,Kyrie'nin "gitmek istediği takımlar" listesi ;

Los Angeles Lakers,Los Angeles Clippers,New York Knicks,Miami Heat,Philadelphia 76ers,Dallas Mavericks
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 24 Haziran 2022, 15:01
Kyrie bey ne zaman kararını verir acaba
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 24 Haziran 2022, 15:56
Kyrie'nin bi kararı olduğunu sanmıyorum. Nereden fazla para koparacaksa, kim uzun vadede kendisini düşünecekse gibi bi durum. Kyrie yine elde patlarsa takas değeri sıfıra düşer. Westbrook'tan beter değersizleşir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 24 Haziran 2022, 23:03
DeRozan neden MLE'yi kabul etsin ki, kimse öyle bir şey sanmıyordu.

Şimdi aynı şey Kyrie'de de var diyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 24 Haziran 2022, 23:56
Şimdi aynı şey Kyrie'de de var diyorum.

Anladım da o dönemde DeRozan'la ilgili MLE iddiaları veya düşünceleri yoktu onu diyorum.

Şimdi de mesela Irving'in para odaklı karar vereceğini sanmıyorum ama bu gidip 15 milyonluk kontratı kabul edeceği anlamına gelmiyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 25 Haziran 2022, 01:42
Kyrie para odaklı karar vermeyecekse ilk tercihi biz olabiliriz o zaman. LeBron eğer tekrardan Kyrie kumarı oynamak isterse bir şekilde ikna eder onu. Neden Kyrie istenilmiyor kısa vade de anlamış değilim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 25 Haziran 2022, 01:50
Kyrie isteyebilir onda sorun yok da bizden daha iyi teklif verecek takımlar var. İstediğim takıma takaslamazsanız opsiyonumu kullanmam, siz de hiçbir şey alamazsınız diyebilir Brooklyn'e ama onu da demez çünkü oynamak istediği takımların hepsinin cap'i dolu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 25 Haziran 2022, 11:05
Şaşırdım.

https://twitter.com/LegionHoops/status/1540508976575459328
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 25 Haziran 2022, 11:38
Adam deli çünkü..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 25 Haziran 2022, 11:53
Nets, Durant'i kaybetmeyi göze alamaz.

Bir şekilde Kyrie ile anlaşacaklardır.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 25 Haziran 2022, 12:54
Ben Nets'in yerinde olsam Kyrie takaslardim ve yanına iyi rol adamları alınacak diye Durant'i ikna etmeye çalışırdim. Kyrie'nin bu takıma vereceği üst düzey katkı yok kafa olarak Nets'i bitirdigini düşünüyorum. Ama Lakers'a gelse ilk iki yıl AD, LeBron,Kyrie üçlüsü yanlarına da siritmayacak oyuncuları koyarsak neden şampiyon olmayalım ki.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 25 Haziran 2022, 13:20
Ben Nets'in yerinde olsam Kyrie takaslardim ve yanına iyi rol adamları alınacak diye Durant'i ikna etmeye çalışırdim. Kyrie'nin bu takıma vereceği üst düzey katkı yok kafa olarak Nets'i bitirdigini düşünüyorum. Ama Lakers'a gelse ilk iki yıl AD, LeBron,Kyrie üçlüsü yanlarına da siritmayacak oyuncuları koyarsak neden şampiyon olmayalım ki.

Ben Durant'in, Kyrie'nin yerine herhangi bir şeyi kabul edeceğine inanmıyorum. Oldu da daha mantıklı bir yapılanmaya ikna ettiler diyelim, o zaman biz auta çıkıyoruz direkt. Bizim Kyrie'nin kontratına karşılık verebileceğimiz tek şey Westbrook ve kendisi dünyanın en mantıksız 2-3 oyuncusundan biri.

Ps: Çoklu takas ihtimalini çok çok çok zor gördüğüm için tek taraflı bakıyorum bu dedikodulara.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 25 Haziran 2022, 17:25
Boş dedikodu gibi geliyor bana klasik nba offseason anlicanız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 25 Haziran 2022, 18:00
Benimde artık umudum yok ve Nba takasları eskisi gibi zevk vermiyor
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 27 Haziran 2022, 01:05
https://twitter.com/CrainNBA/status/1540805794773585921?s=20&t=HkgjwYuN7ZjI1Md4yBHjqg

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 27 Haziran 2022, 16:03
Westbrook,Kyrie derken...

John Wall, Rockets Expected To Talk Buyout; Clippers, Lakers, Heat Interested
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 27 Haziran 2022, 16:19
Klutch oyuncusu olan Wall'ı çekeriz. Westbrook'u da Hayward-Rozier karşılığında takaslayıp yolumuza devam ederiz diye düşünüyorum. Kyrie'nin gelmesine ihtimal vermiyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 27 Haziran 2022, 19:36
ESPN Sources: Outside of the Lakers, there are currently no known teams planning pursuit of sign-and-trades for Nets G Kyrie Irving. No sign-and-trades can be formally discussed until after 6 PM on Thursday. Brooklyn isn't believed to have interest in available Lakers packages.

If Irving declines his $36M player option, he would be eligible to sign with the Lakers for the $6M exception. Deadline is Wednesday to decide on option.
@woj
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 27 Haziran 2022, 19:45
Wall Kyrie LeBron Davis hayırlı olsun...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Giampaolo - 27 Haziran 2022, 20:34
Kyrie'nin serbest kalıp 6 Milyon civarı Lakers'a imza atacağı haberleri dolaşmaya başladı iyiden iyiye.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 27 Haziran 2022, 21:54
Schröder'den ucuza alırsak çok gülerim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 27 Haziran 2022, 22:03
Kyrie'nin serbest kalıp 6 Milyon civarı Lakers'a imza atacağı haberleri dolaşmaya başladı iyiden iyiye.
Nets'in 2 yıllık kontrat verdigi ve kontratın tamamının garanti olmadıgı çoğu haberde yazılmıs. Bıze geliyorsa tek yıl mid-levela oynadıktan sonra, en az 3 yıllık maksımum garanti kontratı cebine koymustur. Kendisi acısından tercihi gayet mantıklı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 27 Haziran 2022, 22:23
6M senaryosunda, bir yıl sonra ona 30M civarı bir kontrat vermek için kadronun tamamen boşalması ve bütün bird haklarını neredeyse renounce etmemiz gerekcek. Tabi o tarz çok oyuncu yok ama mesela THT net takaslanacaktır, oyuncu opsiyonu Kyrie'nin kontrat alamaması demek. Bana hala bu muhabbetler en kötü ihtimalle takas opsiyonunu zorlamak gibi geliyor. Hele Nets Durant'i de takaslamayı kafasına koyarsa bizden bir 1st almayı zorlayabilirler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 27 Haziran 2022, 23:25
Kyrie 6 milyona imzalarsa diğer 29 takımın taraftarı 1 yıl boyunca ağlar...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 28 Haziran 2022, 01:44
Joe Harris'ide kapar mıyız be
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Haziran 2022, 01:48
Joe Harris'ide kapar mıyız be

Kyrie takımda kaldı geçti o iş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 28 Haziran 2022, 01:50
Kyrie 6 milyona imzalarsa diğer 29 takımın taraftarı 1 yıl boyunca ağlar...
29 takımın taraftarı ağlamayacak fakat West'i paketleyemezsek biz geçen seneki gibi sinirden ağlamaya devam edeceğiz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 28 Haziran 2022, 19:18
Los Angeles Lakers star Russell Westbrook is planning to exercise his $47.1 million option to return to the franchise for the 2022-2023 season.

Beklenen oldu bakalım takas gelcek mi !?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Merih24 - 28 Haziran 2022, 22:29
Lebron, Klutch Sports hesap vermeli  : bu çöpe bizi muhtaç ettiler
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Haziran 2022, 23:37
Kyrie defterinin tamamen kapandığını düşünmüyorum. Tabii Kyrie'nin 5 dakika sonra ne düşüneceğini kimse bilemez ama bu sezon Nets şampiyon olmazsa gelecek yaz bizle imzalayabilir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 29 Haziran 2022, 08:57
Seneye kalmayabilir bence bahsettiğin gibi. Görünen o ki Lebron abisinden başkası da kucak aşmayacak gibi görülüyor. Wall'dan sonra Clippers'ın da yanaşacağını sanmıyorum. Şu küreselciler covid olayını yine ısıtmaya çalışıyor, belki Kyrie yine politik bir olay içine girip bu senesini de yakabilir. Ulen bu kadar yetenekli olup kafası basketbol dışında başka adam görmedim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 29 Haziran 2022, 09:28
Ben sezon başı performansına göre takas edileceğini düşünüyorum Kyrie'nin.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 29 Haziran 2022, 21:09
https://twitter.com/LegionHoops/status/1542206316675887104

Çööööööök
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 29 Haziran 2022, 23:00
https://twitter.com/Lakers/status/1542236563588800512
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 29 Haziran 2022, 23:17
Şunları rotasyonda 9 ve 10 olarak göreceğimiz günler yakındır umarım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 30 Haziran 2022, 00:27
Bu yıl da gitti gibi hissediyorum umarım yanilirim
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Haziran 2022, 00:41
Daha LeBron ve Davis dışında kadroda kim olacak belli değil bu neyin karamsarlığı anlamadım. "Bu yıl da gitti" derken şampiyon olamamaktan bahsediliyorsa, e zaten her sezon 29 takım şampiyon olamıyor. Çok büyük bir başarısızlık örneği değil.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 30 Haziran 2022, 00:46
Yanlış politikalar beni üzüyor demek istediğim bu. Neden hala o İlk şampiyonluktaki kadroyu korumadik ve değişiklik yapma gereği duyduk ona mantıklı bir cevap bulamıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 30 Haziran 2022, 06:43
Onu Lebron'a sormak gerek.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 30 Haziran 2022, 16:38
Blake Griffin is eyeing a return to the city of Los Angeles, per @JakeLFischer.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Haziran 2022, 19:31
Yanlış politikalar beni üzüyor demek istediğim bu. Neden hala o İlk şampiyonluktaki kadroyu korumadik ve değişiklik yapma gereği duyduk ona mantıklı bir cevap bulamıyorum.

Bence 2021 kadrosu da biraz underrated oldu. O kadro tam randımanının yakınında bile değilken Suns'a kök söktürüyordu. 2021 kadrosunda küçük oynamalarla devam etmek yerine Nets'in Big 3'sine karşı kendi Big 3'imiz moduna girmeseydik çok daha stabil bir yapımız olacaktı. Ana şampiyon çekirdekten de KCP-Caruso-LeBron-Davis Hield takası olmazsa Kuzma'yı korumak en azından maçı kapatak beşimizin kim olduğunu her maç bilmemizi sağlayabilirdi mesela. Hield takası olsa da Kuzma yerine bir forvet eklemesiyle yine ilginç bir yapıya sahip olabilirdik.

Ama karamsarlığın temelinde artık papağan gibi tekrarladığımız tek bir faktör var, o da "Biz bu Westbrook'u ne yapacağız?" sorusunun cevabı olmaması. Westbrook sadece Oubre seviyesinde bir topçuya bile dönüştürsek kadro rahatlayacak.

Bu süreçte emeği geçen herkesi Spaghetti Canavarı kahretsin...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Haziran 2022, 19:41
Hadi artık kulaktan kulağa saati

https://twitter.com/FlyByKnite/status/1542522791139782662
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 30 Haziran 2022, 20:40
Artık Lakers için de güzel şeyler olsun boş haberler görmekten gına geldi bana
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Haziran 2022, 20:43
Artık Lakers için de güzel şeyler olsun boş haberler görmekten gına geldi bana

adam haklı konu kilit
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Haziran 2022, 21:27
şu Suns'daki uzun neydi,heh Ayton.

keşke öyle cüsseli bir arkadaş olsa pota altımızda ama :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Haziran 2022, 21:37
Hemen bir Mo Bamba çek oradan @Pelinka
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Haziran 2022, 22:15
The Lakers are reportedly focused on signing a wing using their Taxpayer MLE. Targets include Otto Porter Jr., Nicolas Batum, Gary Harris, Danuel House Jr., T.J. Warren, Caleb Martin, Cody Martin and Juan Toscano-Anderson.

The Lakers also have some interest in big men like Mo Bamba (who will be an unrestricted free agent after not getting a qualifying offer from Orlando) and Nemanja Bjelica. Guards Jevon Carter and Jeremy Lamb are also on LA's list of players they'll consider signing.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Haziran 2022, 22:22
Durant takımdan ayrılacağına göre tekrar Kyrie'yi zorlar mıyız acaba...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 30 Haziran 2022, 22:25
Onun yerine, Davies'i yollayıp Durant mı zorlasak diye düşünmüyor değilim  :)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 30 Haziran 2022, 22:27
AD- Durant olur mu be, tadından yenmez
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Haziran 2022, 22:28
Onu bence ne Lakers dener ne de Durant ister. Nets kesin ister ama.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Haziran 2022, 22:33
https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1542590989671571457
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Haziran 2022, 22:36
Durant'in menajeri Rich Kleiman'mış. Mevzunun ucunda bir "Rich" varsa,sonu kesin bize dokunur :)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 30 Haziran 2022, 22:38
Durant, Kyrie'ye hayatının kazığını attı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 30 Haziran 2022, 22:38
Onu bence ne Lakers dener ne de Durant ister. Nets kesin ister ama.
Aynen ben de öyle düşünüyorum zaten. Bunu deneyebilecek sayılı GM var ligde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Merih24 - 30 Haziran 2022, 22:40
Jay z denen herif Nets’in belli bir hissesinin sahibi ve Lebron ile kanka, iş ortağı hatta. Lebron için ayrı bir hikaye, şov fırsatı olur. Yani tabi bu takasın altyapısı, vs vardır, bilemem, benimki bir temenni.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Haziran 2022, 22:42
Durant, Kyrie'ye hayatının kazığını attı.

Niye abi, salak gibi 30M'u çöpe atmasını engelledi :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Haziran 2022, 22:45
Alır kaçarım

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1542595816262615040


Durant, Kyrie'ye hayatının kazığını attı.

İlk Kyrie başlattı...

Niye abi, salak gibi 30M'u çöpe atmasını engelledi :D

Ne açıdan?

Jay z denen herif Nets’in belli bir hissesinin sahibi ve Lebron ile kanka, iş ortağı hatta. Lebron için ayrı bir hikaye, şov fırsatı olur. Yani tabi bu takasın altyapısı, vs vardır, bilemem, benimki bir temenni.

LeBron-Davis ayrılacaksa ve Durant takası olacaksa LeBron değil Davis gider.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 30 Haziran 2022, 22:50
Anonymous executive suggests a 3 team trade that would send Kyrie to the Lakers

“You could do three teams, Kyrie to the Lakers, Gobert to Brooklyn, and Russ to Utah, with the Jazz probably buying him out.”

Via Lakersdaily
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Haziran 2022, 22:52
https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1542596383789576192
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 30 Haziran 2022, 22:58
Niye abi, salak gibi 30M'u çöpe atmasını engelledi :D

Aslında doğru, evet. Şimdi cebinde fazladan 30 milyonla takas olacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 30 Haziran 2022, 23:56
https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1542612841106006016
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 00:04
Irving - Nunn
Gary Harris - Lamb - Reaves
LeBron - Gallinari
Davis - Bjelica
Bamba - Lopez - Stanley

Falan...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Temmuz 2022, 00:10
Ne güzel bi kadro oldu o öyle
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 00:13
Irving - Nunn
Gary Harris - Lamb - Reaves
LeBron - Gallinari
Davis - Bjelica
Bamba - Lopez - Stanley

Falan...
Kafamdaki kadroya baya yakın, guard pozisyonuna takasla cobby white'ı cekebılsek guzel olurdu. Ilgılendıgımız yazılıyordu THT karsılıgında.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 00:50
Brian Windhorst says the Lakers could potentially put together a package that lands Kevin Durant and Kyrie Irving.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 00:51
Brian Windhorst says the Lakers could potentially put together a package that lands Kevin Durant and Kyrie Irving.

Ziyaaaaa
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 00:56
Claxton ve Harris'i de alırsak olabilir...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 01:13
İstediğimiz topçular bir bir gidiyor valla bakalım nasıl sonuçlanacak :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 01:13
İstediğimiz topçular bir bir gidiyor valla bakalım nasıl sonuçlanacak :D

Hepsinin yeri dolar da Bamba'nın muadilini bulabilecek miyiz emin değilim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 01:14
Mıtchell Robınson'ın bıze dusmesı lazım ancak oyle dolabılır bır nebze.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 01:16
https://twitter.com/wojespn/status/1542633124919709704

https://twitter.com/wojespn/status/1542633408546971649
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 01:17
Bamba-Robınson-Hartenstein cart curt derken Damian Jones'a kaldık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 01:18
Bamba-Robınson-Hartenstein cart curt derken Damian Jones'a kaldık.

Biri daha alınır oraya.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 01:19
En kötü ihtimalle 2.pivottur diye tahmin ediyorum. İdeal 3.pivot
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 01:20
Biri daha alınır oraya.
Alınır tabıkı ona lafım yok da daha ust profıl bırısını hayal edıyorduk.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 01:21
https://twitter.com/TheNBACentral/status/1542634344266833920
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Temmuz 2022, 01:26
Ya biz niye  bir şeyler yapamıyoruz herkes gidiyor bize kimse kalmadı😁
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 01:30
Paramız yok 8)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 01:36
Ya bir de her sene kadroyu sıfırdan kurunca, hiçbir exception şansımız kalmıyor. Lüks vergisinin üzerinde sadece Tax Payer MLE hakkın oluyor falan. Cidden takas olmadığı sürece hamle şansımız çoook kısıtlı. Bir MLE bir minimuma wing çekip, bir iki tane de yan parça ile uzun vs kapatırız bu haftayı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 02:04
https://twitter.com/BleacherReport/status/1542645571671949313

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1542645430193881089
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 02:06
Walker MLE üzdü ama Troy Brown hamlesine bayıldım. Fan favorite olacak bence.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 02:10
Pek Spurs maçı izlediğim söylenemez de, Lonnie Walker gözümüz kapalı süre verebileceğimiz biri mi ki MLE verdik?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 02:12
Malik Monk'un farklı bir modeli, savunmada biraz daha uzun olması dışında aynı güçsüzlük hücumda daha kötü şutör ama dribblingi bence bir tık daha iyi. Aynı bokun laciverdi genel olarak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 02:15
Malik Monk'un farklı bir modeli, savunmada biraz daha uzun olması dışında aynı güçsüzlük hücumda daha kötü şutör ama dribblingi bence bir tık daha iyi. Aynı bokun laciverdi genel olarak.

Ben Malik Monk'a da harcamak istemiyordum MLE'yi, daha fizikli biri lazımdı. Westbrook takaslanacaksa en azından kullanılabilir ama Westbrook'la yan yana çok düşünemedim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Temmuz 2022, 02:17
MLE'yi niye bu adama harcadık daha iyi bir seçenek yok muydu ?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 02:21
Walker'in şutu büyük sıkıntı ya, elit olarak ön plana çıkan bir özelliği de yok. Mid-level bağlanacak birisi değildi bence, ben kendi mid-level listeme yazmamıştım. Alabilme imkanimiz olsa Garry Harris'i tercih ederdim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 02:25
Harris MLE veya civarına giderse (Denver hariç bir takıma) kudururum!
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 02:40
https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1542654016391225344
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 01 Temmuz 2022, 02:46
8-12 rotasyonu doldurduk, bir ara da playoff topçusu almaya başlarsak :P
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Temmuz 2022, 03:07
Tuscano nedir arkadaş ya
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 01 Temmuz 2022, 06:27
Sabaha karşı Walker'ı gördüğümden beri sinirden kendimi sikecek durumdayım. Buss ailesinden Lebron'una, hepiniz umarım en kısa zamanda şu takımın başından siktirip gidersiniz de bir rahat nefes alırız Allah'ın vasıfsızları. 3 senedir aynı terane, şu takıma FA'den bir kanat oyuncusu alamıyorlar. En son ihtiyacımız 1.90'lık gardken, gittik elimizdeki tek atımlık kurşunu yine bir boka derman olmayacak, Spurs'un geçen sene deadline'dan beri siktir çekmek için dakikaları saydığı bir herife verdik. Neden? Çünkü amına koyduğum Klutch oyuncusu.. İyicene Klutch sirkine döndük, umarım Lebron'un ayağı falan kırılır, Lakers yok olur gider zira elbirliğiyle anasını siktiniz takımın.

Lonnie Walker savunma yapamaz, şut atamaz, yani modern basketbolda ihtiyacın olan bir şeyi bile yapamayan, rotasyonda en fazla 9-10 olacak adam, nesine burada temkinli yaklaşılmış anlamadım. Ve biz bu adama gittik TPMLE verdik.

The Lakers are reportedly focused on signing a wing using their Taxpayer MLE. Targets include Otto Porter Jr., Nicolas Batum, Gary Harris, Danuel House Jr., T.J. Warren, Caleb Martin, Cody Martin and Juan Toscano-Anderson.

The Lakers also have some interest in big men like Mo Bamba (who will be an unrestricted free agent after not getting a qualifying offer from Orlando) and Nemanja Bjelica. Guards Jevon Carter and Jeremy Lamb are also on LA's list of players they'll consider signing.

Şu listeden ala ala GSW artığı Juan Toscano-Anderson alındı, taşak geçiyorlar bizimle resmen.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 01 Temmuz 2022, 08:26
Kimse kusura bakmasın bu elemanları izledim baya, hiç biri Monk'un sol taşağı olamaz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 01 Temmuz 2022, 08:32
Harris MLE veya civarına giderse (Denver hariç bir takıma) kudururum!

Harris uzatmış Orlando ile diye okudum.

Mo Mamba ile de uzatmışlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 01 Temmuz 2022, 08:42
Harris uzatmış Orlando ile diye okudum.

Mo Mamba ile de uzatmışlar.

Bedava kaybetmektense kontrat uzat, nasıl olsa çok rahat takas edebilecekleri adamlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 01 Temmuz 2022, 08:52
Orlando maçlarına denk gelmişsindir abi. Huzurları, keyifleri hayli yerinde gibiler. Güzel bir habitata benziyor açıkçası gençler için. Bu açıdan bence Mamba'nın devam etmesi kendi için iyi oldu. Çocuk hala çok ham, stresli ortamları kaldırabileceğini pek sanmıyorum. Harris'de pek hırslı bir insana benzemiyor, hoşuna gidiyordur genç takımda veteranlık rolü.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 09:02
Piyasada oyuncu kalmamış, West takası ile 3-4 rotasyon parçası eklemedigimiz taktirde play-in için oynarız yine. Takımda ne 5 numara var, ne forvet var ne de guard var. Free agency'de şu ana kadar aldığımız en iyi oyuncunun Troy Brown olması içler acısı bir durum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 01 Temmuz 2022, 09:13
Bu sefer işini şansa bırakmayıp sezonu 7. sırada bitirir bu takım. Sonra tek galibiyetle playoff inşallah. Tanrı lotarya takımlarına merhamet etsin, çünkü biz etmeyeceğiz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 01 Temmuz 2022, 09:18
Kyrie+KD ikilisine karşılık AD+RW ortaya atmış yabancı yazarlar.

ama bunun olma ihtimali sıfırmış :')
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 01 Temmuz 2022, 09:19
Saçma sapan eklemeler  play in oynarız artik Russ takas edip bi kaç sağlam parca gelmese bi maç bile izlemem.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 01 Temmuz 2022, 09:52
Tanrı lotarya takımlarına merhamet etsin, çünkü biz etmeyeceğiz.

Şu an hala lotarya takımı olarak görülen Pistons ve Rockets bile kağıt üstünde bizden iyi. Westbrook-Walker-Lebron-AD-Damion beşi maç başına 130 yer, şut atabilen olmadığı için de 100'ü bulursak şanslıyız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 01 Temmuz 2022, 10:44
Takımı kendi emeklilik eğlencesi olarak gören tüm piçlerden kurtulmak lazım. Bunlar 1 verir 10 alırlar.

Amk çocukları. Hayır profesyonelliği geçtim siz öyle LA'e falan da yakışmıyorsunuz. Ne sikime geldiniz ki? Amk naylon hibritleri
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Temmuz 2022, 11:15
Allah LeBron'unda , Pelinkan'inda, Buss ve Russ' inda, Klutch'da hatta AD'ninde belasını versin. Ulan beni basketboldan soguttunuz
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 01 Temmuz 2022, 11:50
Klutchspor adamlar L.A takılmaya geliyor arada iki basket atarız üstüne bide milyonlar ohhh....
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 13:31
Merak edenler için hala serbest durumda olan bazı oyuncular;

Zach LaVine
Deandre Ayton
Miles Bridges
Mitchell Robinson
Andre Drummond
TJ Warren
Collin Sexton
Kemba Walker
Bruce Brown
Carmelo Anthony
Jusuf Nurkic
Otto Porter
Kevon Looney
Donte Divincenzo
Dennis Schroder
Ricky Rubio
Montrezl Harrell
Goran Dragic
Thomas Bryant
Hassan Whiteside
Trevor Ariza
Caleb Martin
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 01 Temmuz 2022, 13:34
Andre Drummond ve Jusuf Nurkic imzaladı diyorlar. Listenin ilk çeyreği zaten imkansız gibi.

Allah'tan Deandre Jordan bi yerle imzalamış, hatırlayamadım. Yine getirecekler gereksizi diye korkuyordum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 01 Temmuz 2022, 13:48
Lonnie Walker hamlesini ben de sevmedim de onun yerine Otto Porter alsaydık şampiyon olmayacaktık. Toscano gibi isimler de ana rotasyona alınan isimler değil zaten. Kadronun nasıl olacağını Westbrook takası belirleyecek. Daha ortada bir şey yokken bu kadar histerik olmaya gerek yok.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 01 Temmuz 2022, 14:10
Diğer takımlar da çok da iyi değil beyler bunu da hesaba katmak lazım. Açıkçası eli yüzü düzgün, savunmayı tekrar temeline alan bi Lakers yine başa oynayabilir. Savunmayı temeline almak için de iyi savunmacılar lazım. Kaygının temeli bu olsa gerek...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 01 Temmuz 2022, 14:10
Andre Drummond, Bulls Agree To Two-Year, $6.6M Deal

:/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 01 Temmuz 2022, 14:29
Lonnie Walker hamlesini ben de sevmedim de onun yerine Otto Porter alsaydık şampiyon olmayacaktık.

Lonnie Walker gibi geçen sene ligi SG'ler arasında en kötü savunmacıdan biri olarak bitiren sığıra Klutch topçusu diye yangından mal kaçırır gibi daha ilk gün MLE'nin tamamını verirsen histeri geçirirsin tabi.. Ya Scottie Pippen Jr. bile Klutch topçusu çıktı. Amk takımın adını Los Angeles Klutch yapalım bari de herkes rahatlasın.

Diğer takımlar da çok da iyi değil beyler bunu da hesaba katmak lazım. Açıkçası eli yüzü düzgün, savunmayı tekrar temeline alan bi Lakers yine başa oynayabilir. Savunmayı temeline almak için de iyi savunmacılar lazım. Kaygının temeli bu olsa gerek...

Bugün hesap yaptım; Suns-GSW-Memphis-Dallas-Denver-Minnesota-Clippers bizden net en az 2 gömlek üstün. Bunlar 7 takım, şu an sekizinciyiz. Utah ana parçaları koruyacak muhtemelen, dokuzuncuyuz. Pelicans çıkışını sürdürür ve o kadroya Zion eklenecek, onuncuyuz. Yani Portland ve Kings ile en iyi ihtimalle onunculuk için kapışırız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 01 Temmuz 2022, 18:56
Klutch açıklama yapmadı mı hala LA Our Way diye

Los Angeles derbisi: LAC-LAK
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 01 Temmuz 2022, 19:47
Otto Porter, Gallinari, Bruce Brown, McGee,Robin Lopez gibi isimler de gitmiş. Piyasada 35'lik ahrazlar dışında neredeyse kimse kalmadı. LeBron ve avarelerine de onlar yakışır, sıçtığınız bokun içinde bogulun.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 01 Temmuz 2022, 22:26
Scotty Pippen Jr. is joining the #LakeShow on a two-way contract.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Temmuz 2022, 22:45
Boston baya iyi takım oldu
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 02 Temmuz 2022, 00:24
Allahım gol mü yoksa

https://twitter.com/KyrieIrving/status/1542982049060888577
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 02 Temmuz 2022, 00:41
https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1542986719640702976
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 02 Temmuz 2022, 07:02
TPMLE'yi sırf Lebron yavşağının kodumun Klutch oyuncusu diye çöpün birine verince ve o paranın yarısına piyasada giden 3&D kanatları görünce, Kyrie'nin gelmesi bizi en fazla play off 1. turda elenecek normal sezon altıncısı yapar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 02 Temmuz 2022, 11:00
Sabah kalktığımda gördüm, GSW 9.3 milyona iki yıllık Donte DiVincenzo bağlamış. Biz de mid-levela sırf Klutch oyuncusu diye Walker'ı bağladık. Küfür etmekten yoruldum artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 02 Temmuz 2022, 11:21
Kobe hayatta olsaydı,eminim takımın bu şekilde şu 6 numaralı zıkkımın sirki olmasına izin vermezdi.

Magic Johnson gibi söz sahibi konumda olmak istemezdi belki ama,mutlaka sözü geçerdi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Merih24 - 02 Temmuz 2022, 11:24
Payton'ı kaybettiler ama Vincenzo gibi muazzam bir parça eklediler, yönetim kalitesi işte. Klutch Sports denen toksik oluşumlar da olmayınca hanedanlık kuruyorsun işte. Şu sezon öncesi hamlelerden tek beğendiğim isim Jones oldu, yedek uzun olarak iş yapar, biraz da Toscana Anderson işte, kalanı fıs .
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 02 Temmuz 2022, 11:36
Bu Gsw ve Bucks'ın rol oyuncu seçimlerindeki isabetliliği beni benden oluyor. Tüm dönemler için bu denli başarılı ekipler olmamıştır yani.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 02 Temmuz 2022, 12:38
Şu sezon öncesi hamlelerden tek beğendiğim isim Jones oldu, yedek uzun olarak iş yapar, biraz da Toscana Anderson işte, kalanı fıs .

Jones dışında benimki de Troy Brown. Wizards zamanlarında beğenirdim ve underrated olduğunu düşünürdüm. Aksine Toscana bana göre şampiyon takımın "29 yaşına geldi artık bundan cacık olmaz" deyip gönderdiği artığından başka bir şey değil. Meksika'dan basketbolcu mu çıkmış zaten.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 02 Temmuz 2022, 13:13
Walker dışındaki eklemeleri beğendim ama bu eklemeleri 2019'daki Cook, Daniels tarzı eklemeler olarak görüyorum. Biraz daha genç ve atletik oyunculara yönelmemiz de mantıklı. Walker'a MLE vermemiz ise tamamen bir facia. Aslında pek çok NBA'i yakından takip eden arkadaşım iyi hamle falan dedi ama Monk'un daha kötü versiyonunu daha yüksek paraya aldık. Minimumdan fazlasını hak etmeyen topçu şu anda.

Biraz bana bu yaz 2019 yazındaki Kawhi bekleyişini hatırlatıyor. Bryant Lamb gibi oyuncuların adı geçiyor ama hala ses yok. Warren'ın ligde bir ara Boston dışında kimse ile adı geçmedi. Bu adamlar 1.gün imzalanacak topçular normalde. Biraz Durant ve/veya Kyrie takaslarının olup olmayacağı, olursa hangi takımlarla olacağını bekliyorlar gibi geliyor. Ha eğer Lamb ve Warren'dan en az birini alamazsak Kyrie takasını yapsak bile maçı kapatacak 5 oyuncuyu zor bulacağız.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 02 Temmuz 2022, 19:29
Luol Deng made $5M in 2021-22, the last season of his contract.

artık ödeme konusu bitmiş.

ne kazıktı be :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 02 Temmuz 2022, 20:57
Westbrook - M. Turner temelli takas ve Turner'ın sağlıklı sezonu belki yılı kurtarabilir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 02 Temmuz 2022, 22:20
Neyse o zaman biraz da önemli saha içi aktivitelerini konuşalım. 2022 Yaz Ligi Heat-Lakers maçı ile başlıyor.

https://twitter.com/Lakers/status/1541869332392599552
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 02 Temmuz 2022, 22:58
Ya niye ses yok bizden, yine mi ayni senaryoyu göreceğiz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 02 Temmuz 2022, 23:25
Ya niye ses yok bizden, yine mi ayni senaryoyu göreceğiz.


Herşeyi Durant'in takasına bağladık heralde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 02 Temmuz 2022, 23:53
https://twitter.com/LakersReporter/status/1543331527420813312
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 03 Temmuz 2022, 03:24
The Los Angeles Lakers and Brooklyn Nets are actively engaged in trade discussions centered on a Russell Westbrook-Kyrie Irving package.
The Lakers would like Seth Curry over Joe Harris in a potential Kyrie Irving/Russell Westbrook deal.
@YahooSports-@ChrisBHaynes
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 03 Temmuz 2022, 09:19
Nic Claxton'u bir şekilde dahil etmeleri lazım müsait ise durumu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 03 Temmuz 2022, 09:44
espn trade machine'e göre,russ=kyrie+seth curry takası olabiliyor.

russ=kyrie olamıyor.

russ=kyrie+joe harris yine olabiliyor.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 03 Temmuz 2022, 10:53
REPORT: There is “optimism on the Lakers’ side” that a deal for Kyrie Irving could get done as soon as Sunday, reports @IanBegley.

Bakalım tamamlanacak mı
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 03 Temmuz 2022, 12:30
Denildiği gibi Irving'i bizden başka isteyen takım yoksa bu takasın gerçekleşmeme ihtimali yok, olay Irving'in yanında kimi alacağımıza kaldı.

Gerçekleşmemesi için tek olasılık var o da Durant'in ikna edilip takımdan ayrılmaktan vazgeçmesi olabilir. Tabii Durant-Irving ilişkisine bağlı olarak bu bile gerçekleşmesini engellemeyebilir.

Eğer takasta THT'yi vermezsek THT + Nunn + pick ile iyi bir kanat da çekebiliriz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 03 Temmuz 2022, 12:43
Joe Harris eklense ne güzel olur
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 03 Temmuz 2022, 12:44
Joe Harris eklense ne güzel olur

Zaten onu eklemezlerse kontrat karşılanmıyor o yüzden eklemeleri lazım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 03 Temmuz 2022, 12:56
Fizikli kanat kim alabiliriz Nunn+THY + picc ile. Piyasada kaldı mı ki
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 03 Temmuz 2022, 13:05
Russ - İrwing takasi tahminizce ne zaman sonuçlanır?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 03 Temmuz 2022, 13:14
Fizikli kanat kim alabiliriz Nunn+THY + picc ile. Piyasada kaldı mı ki

Zaten FA'dan almayacağız neden kalmasın ki.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 03 Temmuz 2022, 15:12
Fizikli kanat kim alabiliriz Nunn+THY + picc ile. Piyasada kaldı mı ki
Düşündüğümde aklıma Jamychal Green, Bojan Bogdanovic, Rudy Gay, Kelly Oubre, Alec Burks gibi isimler geliyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 03 Temmuz 2022, 16:00
İrwing, Harris ve Bojan eklense muazzam olur takım ya
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Nickvanexel - 03 Temmuz 2022, 20:00
Russ - İrwing takasi tahminizce ne zaman sonuçlanır?
Ekime kadar
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 03 Temmuz 2022, 20:10
Ibaka fiziksel olarak iyi durumda ve sağlıklı olsa bizim takıma tam uyar ama 2 sezondur playoff'ta süre bile bulamıyor. Warren, Bryant, Whiteside bir ihtimal de Dragic deniyor olabiliriz bu listeden.

https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1543642603391815680
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 03 Temmuz 2022, 21:27
Ibaka kesin nüfusa geç yazdırılma abi. Adam bence 42 yaşında bu sezon.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 03 Temmuz 2022, 22:17
REPORT: LeBron James wants to see Kyrie Irving in Los Angeles “more than anyone” and is “rooting hard” for the Lakers to acquire him.

-Marc Stein
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 03 Temmuz 2022, 22:22
Yukarıdaki o listede Warren dışında işimize yarayacak adam yok, o da 2 senedir top oynamıyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 03 Temmuz 2022, 22:29
REPORT: LeBron James wants to see Kyrie Irving in Los Angeles “more than anyone” and is “rooting hard” for the Lakers to acquire him.

-Marc Stein
Westbrook takasini zorlayarak gotumuze don alacak para bile bırakmadın. Üstüne de trade deadline'da Wall takası için front office'i zorladin. Sen hâlâ ne yüzle konuşuyorsun ya.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 03 Temmuz 2022, 22:33
Westbrook takasini zorlayarak gotumuze don alacak para bile bırakmadın. Üstüne de trade deadline'da Wall takası için front office'i zorladin. Sen hâlâ ne yüzle konuşuyorsun ya.
Klutch Baba'nın bir çiftliği var,çiftliğinde camış var. "hamle hamle" diye bağırır çiftliğinde Klutch Baba'nın
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 03 Temmuz 2022, 22:47
Dragic Bulls'a gitmis
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 03 Temmuz 2022, 23:01
The Warriors could offer some combination of Jordan Poole, James Wiseman, Jonathan Kuminga and Moses Moody while sending Andrew Wiggins to a third team to make the salaries work. The Nets could not accept Wiggins as part of the trade if they plan on keeping Ben Simmons since they are both on five-year rookie extensions.

Durant yuvaya mı dönüyor?!?!? :)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 03 Temmuz 2022, 23:22
Suns'in neler vereceğine bağlı bence. Ayton ve Bridges dahil olursa takasa Suns'a gidebilir bence
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 03 Temmuz 2022, 23:22
The Suns will add free agent Josh Okogie on a one-year contract, tweets Shams Charania of The Athletic.

İş yapacak adam kalmayacak yine. Egonuzu sikeyim ya savunmayı kim yapacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kobeforthewinnn - 03 Temmuz 2022, 23:46
O kadar ışık yok ki şuan kadroda, Irving gelirse bişey olur muyuz lan acaba merakıyla Irving takası bekliyoruz. Aklıma geldikçe sayfaları refresh etmekten helak oldum. Başka da westbrook'u itebileceğimiz hamle yok gibi çünkü..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 03 Temmuz 2022, 23:52
REPORT: LeBron James wants to see Kyrie Irving in Los Angeles “more than anyone” and is “rooting hard” for the Lakers to acquire him.

-Marc Stein



Beter ol.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 04 Temmuz 2022, 00:10
Karamsar olacak bir şey yok, Irving'i alabilirsek iddialı bir kadroyla gireceğiz sezona. Şampiyonluk ayrı olay onu zaman gösterir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Talen - 04 Temmuz 2022, 00:24
Lonnie Walker'a tek kurşunumuzu sıkarak çok büyük bir fırsatı çöpe attık. Otto Porter, Donte Divincenzo, Bruce Brown gibi topçuların TPMLE'ye gittiği off-seasonda çok büyük hata yapmış olduk.

Bu Walker denen kardeşimiz ne kanat savunur, ne şut atar, ne çok uzun, ne de çok sivrilen bir özelliği var. Bir de TPMLE'nin tamamını vererek Christie gibi "proje" olarak nitelendirilen bir gence 2 sene minimum kontrat vermiş olduk. Önce Talen sonra Reaves'te yapılan hatayı bu yaz da yaptık. Rob Pelinka öğrenmiyor. Christie iyi çıkarsa 2 sene sonra Talen gibi yüksek kontratı basmak zorundasın. Kötü çıkarsa zaten picki harcadın. İki ucu boklu değnek.

2020'den beri bu takım "bana kanat savunmacısı alın" diye bağırıyor her sene daha saçma hamlelerle ilerliyoruz. Aldığımız oyuncular (Walker'la tek kurşunu çöpe atmışken) minimuma gelen isimler. Dolayısıyla yapabildikleri şeyler kısıtlı. Ancak geçen seneye göre savunmada net bir upgrade yapmamışken şut anlamında da vasat / vasat altı oyuncular almış durumdayız. En azından atletizm ve enerji anlamında geçen seneye göre daha iyi oyuncularla anlaştık.

Şimdi gerekli mercileri göreve çağırıyorum. Şu Kyrie işini ayıklayın abiler. NBA'in Aslan Akbeyini göreve çağırıyorum bitirin bu işi. Kyrie + O'Neale = çöp + Gabriel + 27 picki + pick swap. LeBron gelmiş 50 yaşına 2029'u da düşünmeyelim artık lütfen.

FA'den 10 metreyi 100 saniyede koşan Thomas Bryant + tek bacaklı Warren çekiyoruz.

Kyrie - Nunn
Royce - Walker - Reaves - Christie
LeBron - Warren - Brown
AD - JTA - Stanley
Bryant - Jones

Bu saatten sonra kanat savunmacısı bulmak imkansız. Okogie'yi de kaçırdık. AD'nin kanat savunmasına güvenmemiz gerek. En iyi kanat savunmacımız o olacak gibi duruyor. Warren minimuma düşmezse de Lamb, Culver, Frank Jackson gibi kumarlar denenebilir. Kadroda şu anda 2 metre üstü 4 oyuncumuz olduğunu hatırlatmak istiyorum. Fizikli oyuncu bulmamız lazım bir şekilde.

Two-way olarak da Pippen'dan çıkıp Jay Huff almayı yeğlerim.
Son olarak... bunu başka yerlerde de birkaç kez söyledim ama karısını döven Bridges mutlaka bir yerden kontrat bulacak. 20 Temmuz'da davası var. Öyle ya da böyle Klutch connection üzerinden bize yolu düşerse pek de şaşırmam.

Kadro tamamlandığında ya da Kyrie takası olursa daha detaylı konuşabiliriz tabii.

Umarım dünya düzdür diyeceğimiz günleri görürüz  ;D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 04 Temmuz 2022, 17:02
I miss KB. He would understand and explain everything that I’m not allowed to. Honestly he was the greatest Laker ever. He understood team over self. Meaning your rewards would come if you valued team goals over your own then everything would fall into place. All can reply.

Jeanie twitterdan LeBron'a sallamış :)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 04 Temmuz 2022, 19:36
Jeanie twitterdan LeBron'a sallamış :)

Geçti Staples pazarı, sür eşeği Ohio'ya.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 04 Temmuz 2022, 20:11
Jeanie' de boş LeBron 'da el ele icine ettiler takımın
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 05 Temmuz 2022, 10:55
Lakers lüks vergisinden kaçıyor denince çarşaf çarşaf Lakers gelirleri paylaşılmaya başlanmış :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 05 Temmuz 2022, 17:25
TJ Warren, Nets Agree To One-Year Deal

oyun kurucu değil mi bu? son 2 yıl yoktu ortada sakatlıklardan ama,Kyrie'ye yol yapılıyor galiba...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 05 Temmuz 2022, 17:27
TJ Warren, Nets Agree To One-Year Deal

oyun kurucu değil mi bu? son 2 yıl yoktu ortada sakatlıklardan ama,Kyrie'ye yol yapılıyor galiba...

Ciddi mi yazdın bilmiyorum da forvet kendisi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 05 Temmuz 2022, 19:35
Ciddi mi yazdın bilmiyorum da forvet kendisi.
:o ben bunu hep oyun kurucu olarak hatırlıyordum ya (ismen bilip,cismen bilmemek)

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 05 Temmuz 2022, 19:45
Lakers lüks vergisinden kaçıyor denince çarşaf çarşaf Lakers gelirleri paylaşılmaya başlanmış :D

Buss ailesinin Lakers dışında bir gelir kalemi yok. Takımdan gelen para tek kazançları olduğu için lüks vergisi doğrudan yaşam standartlarını etkiliyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 05 Temmuz 2022, 20:03
Steve Ballmer gibi bir adam bizde olsaydı...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 05 Temmuz 2022, 20:19
"There's no traction on any type of a Lakers deal for Kyrie Irving & I'm not sure we're gonna see that take place" ~@ShamsCharania

Bu işin boku çıktı artık, Nets piyasayı yükseltmek için bu haberleri yaptırıyor bence. Ama Kyrie'nin bizden başka alıcısının olduğunu sanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 05 Temmuz 2022, 22:18
Bu kadar uzun sürmesi saçma bi ton adam kaçırdık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 05 Temmuz 2022, 22:23
Bu kadar uzun sürmesi saçma bi ton adam kaçırdık.

Pacers ve Hornets'taki olası oyuncular duruyor takaslanmadılar hala. FA'da kaçırdıklarımızı diyorsan onun takasla bir bağlantısı olduğunu sanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Temmuz 2022, 07:19
Troy Brown'dan sonra sezonun en mantıklı 2. transferi. Tek sıkıntı o kadar boktan savunmacı ki bir sike derman olmaz.

EDIT: Paşaya bir de ilk 5 garantisi vermişiz. Birileri gelsin diye resmen önlerine yatıyoruz, koca franchise'ın geldiği hale bak. Üstelik bu "İlk 5" garantisi 2020 sezonumuzun içine sıçmışken hala akıllanmamışız.

https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/1544534982139338752 (https://twitter.com/ChrisBHaynes/status/1544534982139338752)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 06 Temmuz 2022, 09:21
Yaz liginde 3 maçı geride bırakmış bizim takım.

"Oğullar" ne yapıyor diye baktım.

Pippen JR ilk maçta Heat karşısında,3/9 ile 14 sayı/6 ribaund/3 asist
Shaq JR ise 6 sayı/6 ribaundla oynamış.

Pippen JR ikinci maçta,Warriors karşısında 4/7 ile 15 sayı/8 asist ve 3 top çalma ile oynamış.

Shaq JR süre bulamamış.

bugün oynanan son maçta ise Pippen JR 2/10 ile 5 sayı/6 ribaund/3 asist/2 top çalma ile oynamış.

Shaq JR 3 dk süre alıp 3 sayı atabilmiş.

"kadro derinliği" kapsamında tutulacaklar mı bakalım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 06 Temmuz 2022, 09:53
Thomas Bryant ne kadar savunmada kara delik olsa da fena ekleme değil. Geriye kalan 5 numaralar arasından, savunmayı toplaması için Hassan Whiteside'i çekersek iyi olabilir. Klutch farkıyla Tristan bir adım öndedir orası ayrı bir olay.

Notable remaining Free Agents:

Harden
Deandre Ayton
Collin Sexton
Hassan Whiteside
Carmelo Anthony
Rajon Rondo
Caleb Martin
DeMarcus Cousins
Dennis Schroder
Blake Griffin
Montrezl Harrell
Isaiah Thomas
Austin Rivers
Tristan Thompson
Jeremy Lamb
Dwight Howard
Kessler Edwards
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 06 Temmuz 2022, 10:04
Griffin "Los Angeles'i özledi" haberleri vardı.

bize mi gelir? yoksa eski takımına mı gider o da soru işareti...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Temmuz 2022, 10:32
Griffin "Los Angeles'i özledi" haberleri vardı.

bize mi gelir? yoksa eski takımına mı gider o da soru işareti...

Bu saatten sonra kendine hayrı olmaz onun.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 06 Temmuz 2022, 10:35
Bu saatten sonra kendine hayrı olmaz onun.
o sakatlıkları yaşamasa,ne durumda olurdu acaba :/ şanssız adam.

şu uzunların sakatlık belası ne pis ya cidden bir düşününce,Oden falan başta olmak üzere.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 06 Temmuz 2022, 11:23
Thomas Bryant nasıl bir oyuncu, bir iki maçına baktım hücumda fena değildi
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Temmuz 2022, 12:05
Hücumda katkı verir, zaten onunla sözleşme uzatmadığımızda da bana çok büyük hata olarak gelmişti ama savunmada tam bir kara deliktir. Yani bir bokumuza yaramaz aslında.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 06 Temmuz 2022, 12:20
Bryant da geldiğine göre Pippen, LeBron, O'Neal, Davis, Bryant beşiyle başlayarak rakiplere psikolojik üstünlük kurabiliriz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 06 Temmuz 2022, 12:37
Whiteside kadar savunmada bitik olup bir şeye yarıyormuş gibi görülen adam görmedim. Mümkünse et yığını kontenjanı Bryant ile tamamlanmış olsun. Şutu kim sokacak diyesi geliyor insanın.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 06 Temmuz 2022, 13:26
Kyrie takasinda ilerleme kaydedilemedigi söyleniyor. Acaba sezon başlayınca mi yapacaklar bu takası. Biz dışında kimse istemiyor Kyrie'yi. Nets Kyrie'nin sezon başında su kaynatıp maçlara çıkmayacağını tahmin ediyordur bence bu işi bu kadar uzatmanın ne anlamı var.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 06 Temmuz 2022, 15:20
Whiteside kadar savunmada bitik olup bir şeye yarıyormuş gibi görülen adam görmedim. Mümkünse et yığını kontenjanı Bryant ile tamamlanmış olsun. Şutu kim sokacak diyesi geliyor insanın.
Söylediklerine katılıyorum fakat en azından ribaund konusunda takıma yardımcı olur. Thomas ve Damian rotasyonu ile sezona girersek sıkıntı olur. Free olarak alabileceğimiz 5 numaraların sayısı da sınırlı. Alabileceğimizi bilsem Cousins'i isterim, en azından hücumda çeşitlilik yaratır. Ama onun da Boston ile anıldığını gördüm.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Temmuz 2022, 15:51
Alabileceğimizi bilsem Cousins'i isterim, en azından hücumda çeşitlilik yaratır. Ama onun da Boston ile anıldığını gördüm.

Cousins gölgesini bile savunamıyor artık, bize uzak Celtics'e yakın olsun. O yüzden bence kalan 5'ler içinde en ideali Thompson gibi görünüyor. En azından gölgesine aşina bir abimiz.

Şu kalan FA'ler içinden Thompson yerine yedek PG olarak Schröder, kanat olarak da Lamb ve Kessler alsak belki ilk turu geçecek konuma gelebiliriz. Bunlara ek olarak takasla Kyrie ve Harris de gelirse konferans finalinde elenmemiz için bir neden kalmıyor. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Temmuz 2022, 18:54

Şu kalan FA'ler içinden Thompson yerine yedek PG olarak Schröder, kanat olarak da Lamb ve Kessler alsak belki ilk turu geçecek konuma gelebiliriz. Bunlara ek olarak takasla Kyrie ve Harris de gelirse konferans finalinde elenmemiz için bir neden kalmıyor. 

Şunu dedim de kadroda 1 kişilik yer kalmış. Yine FA sürecini adam akıllı 1 kanat bile almadan bok gibi geçirdik. Yapımda emeği geçenlerin cibiliyetini sikeyim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 06 Temmuz 2022, 19:06
"Thank you Carmelo,Thank you Dwight" paylaşımları gelmediğine göre bunların durumu ne olacak?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 06 Temmuz 2022, 19:27
Şunu dedim de kadroda 1 kişilik yer kalmış. Yine FA sürecini adam akıllı 1 kanat bile almadan bok gibi geçirdik. Yapımda emeği geçenlerin cibiliyetini sikeyim.

Bryant'ın gelmesiyle 13 kişi olmadı mı kadro?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 06 Temmuz 2022, 22:26
https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1544764085232750592
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 06 Temmuz 2022, 22:44
Bugün yarin biter
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 06 Temmuz 2022, 22:47
Spurs'un istediği 2 draft hakkını verecek olsak zaten Nets'le de şimdiye biterdi gibi geliyor. Tabii Nets Westbrook'un kontratını istemediği için bitmemiş de olabilir.

Benim ilk tercihim Pacers'ın da dahil olduğu ve Hield-Turner ikilisinden en az birini aldığımız üçlü bir takas olur ama yukarıdaki senaryoya da hayır demem.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Temmuz 2022, 23:28
Bryant'ın gelmesiyle 13 kişi olmadı mı kadro?

14..

Russ
Lebron
AD
THT
Nunn
Stanley
Damian Jones
Toscano
Troy
Wenyen
Reaves
Mason Jones
Thomas Bryant
Walker IV
Cole Swider - Two Way
Pippen Jr. - Two Way

 
Şimdi tekrar baktım da, tam bir play-in kadrosu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 06 Temmuz 2022, 23:45
https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1544764085232750592
Biz her halükarda dolandırıcılacağız. 2030 kadar elimizde kalan son iki picki de verdikten sonra ne bok yiyeceğiz acaba. Ek olarak, Westbrook için 3 first round pick+ Kuzma+Kcp harcayarak tarihe geçeceğiz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 06 Temmuz 2022, 23:45
14..

Russ
Lebron
AD
THT
Nunn
Stanley
Damian Jones
Toscano
Troy
Wenyen
Reaves
Mason Jones
Thomas Bryant
Walker IV
Cole Swider - Two Way
Pippen Jr. - Two Way

 
Şimdi tekrar baktım da, tam bir play-in kadrosu.

Muhtemelen Kyrie takasında 3 kişi verip 2 kişi alacağız o yüzden 1 kişilik yer daha açılabilir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 06 Temmuz 2022, 23:51
Biz her halükarda dolandırıcılacağız. 2030 kadar elimizde kalan son iki picki de verdikten sonra ne bok yiyeceğiz acaba. Ek olarak, Westbrook için 3 first round pick+ Kuzma+Kcp harcayarak tarihe geçeceğiz.

Draft'tan süperstar (ligdeki top15 basketbolcudan birini) çekmek çok çok düşük ihtimal. He ileride başka bir yıldız için kullanırdık 27 ve 29 draftlarını denebilir. Ama elinde kısıtlı süreyle LeBron ve Davis varken, Irving ve Harris'i almak için verilir bence 2 tane draft hakkı.

Kyrie Irving Lakers'da oynamak istiyorum demek yerine X bir takımda oynamak istiyorum deseydi ve o takımın hazırda en az 1 süperstar'ı olsaydı, onlar da verirdi muhtemelen draft haklarını.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 07 Temmuz 2022, 00:43
14..

Russ
Lebron
AD
THT
Nunn
Stanley
Damian Jones
Toscano
Troy
Wenyen
Reaves
Mason Jones
Thomas Bryant
Walker IV
Cole Swider - Two Way
Pippen Jr. - Two Way

 
Şimdi tekrar baktım da, tam bir play-in kadrosu.


En iyi senaryo ihtimali o bile zor olasi bi sakatlık Aralik'da kapatırız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Temmuz 2022, 00:56
Lakers'in hala LeBron ve Ad ikilisi yanyanayken yanlarına İrving'i ve Harris'i alıp şampiyonluğa oynama fırsatıni kovalaması daha mantıklı. Bunun için draft haklarını vermekten de cekinmeyecegini düşünüyorum. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Temmuz 2022, 01:45
Seth Curry mi Harris mi?  Hangisi gelirse takıma daha çok katkısı olur
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 07 Temmuz 2022, 02:16
Seth Curry mi Harris mi?  Hangisi gelirse takıma daha çok katkısı olur


Ikiside iş yapar takım bas bas bağriyor şutör diye.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 07 Temmuz 2022, 02:23
Curry'nin sözleşmesinin son senesi ve eğer Kyrie'yi gelecek yaz tutarsak emin olmamakla birlikte Curry'e yeni kontrat veremiyoruz. Harris'in ise 1 sene kontratı daha var.

Onun dışında Harris'in sakatlıktan eski hali gibi döneceğini varsayarsak çok farkları yok, Curry biraz daha iyi oyuncu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Temmuz 2022, 07:51
bize "şutör" kimliği ile gelenler neden körelip "çöpe" dönüyor bunu hiç düşünen oldu mu? :/

Bullock
JR Smith
Danny Green
Wes Matthews

hep "oh be şutör!" dediğim ama sonrasında "bu ne ya?!??!" tepkisi verdiğim isimler olmuştu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 07 Temmuz 2022, 12:52
bize "şutör" kimliği ile gelenler neden körelip "çöpe" dönüyor bunu hiç düşünen oldu mu? :/

Bullock
JR Smith
Danny Green
Wes Matthews

hep "oh be şutör!" dediğim ama sonrasında "bu ne ya?!??!" tepkisi verdiğim isimler olmuştu.

Bullock bitik sezona gelip öylesine takılmıştı, JR Smith geldiğinde bitikti zaten. Green aslında son yıllardaki ortalamasının çok altında atmadı. Matthews biraz düştü denebilir ama onu da geçen sezon Bucks'ta da gördük bizle alakası yokmuş yaşı geçmiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Temmuz 2022, 13:35
Curry ve Harris'i bu adamlarla aynı kefeye koyamayiz. Bu oyuncuların bize gelirken ki durumları ile şu iki adamın aynı degil
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 07 Temmuz 2022, 13:40
Harris gerek sakatlık problemi gerekse kol gibi kontratından ötürü pek makul değil bence. Ki bu Kyrie takası ilk ısındığında kulüpte yerine Curry'i istiyor diye söylentiler çıkmıştı. Açıkçası tek bacaklı bir Harris'e kimse girmez bu kontratla.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 07 Temmuz 2022, 13:42
Harris gerek sakatlık problemi gerekse kol gibi kontratından ötürü pek makul değil bence. Ki bu Kyrie takası ilk ısındığında kulüpte yerine Curry'i istiyor diye söylentiler çıkmıştı. Açıkçası tek bacaklı bir Harris'e kimse girmez bu kontratla.

Kontratı kol gibi değil açıkçası. Önümüzdeki sezon biten bir kontrat olacak o yüzden sağlıklı olmazsa çok rahat takaslayabilirsin.

Sakatlık sorunu olacaksa tabii ki Curry daha tercih edilebilir o ayrı konu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 07 Temmuz 2022, 15:42
20 milyona yakın alan, savunmada kara delik, ciddi sakatlık geçirmiş beyaz adamı kimse almaz abi. Çok tehlikeli kontrat. Koca 2 yılı var kontratın. Bu sene yarım yamalak dönerse patlar kimin elinde kalırsa.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Temmuz 2022, 15:58
realgm yöresinden bir başlık daha düştü.

Lakers Have Recently Expressed Interest In Eric Gordon, Buddy Hield

nereye saldıracağımızı bilemiyoruz galiba...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 07 Temmuz 2022, 16:02
realgm yöresinden bir başlık daha düştü.

Lakers Have Recently Expressed Interest In Eric Gordon, Buddy Hield

nereye saldıracağımızı bilemiyoruz galiba...

Vardı bu haber 1-2 haftadır. Irving'in ilk alternatifi Hield yine.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 07 Temmuz 2022, 16:59
İşte Nets takas yapmayacağız diye, Lakers da başka opsiyonlarımız var size kalmadık diye haberler salarak koz yarışı yapıyorlar.

Bu arada Curry Playoff'larda Harris'e göre biraz daha iyi performansları olsa da Kyrie LeBron Davis kurarsan yanına yakışacak oyuncu net Harris olur. Hem daha fizikli hem bence savunmada o kadar büyük bir kara delik değil. Atletizmi sakatlık dönüşüne göre küçük bir soru işareti olabilir ama zaten bu takım soru işaretleri olmayan hiçbir oyuncuyu alamayacak durumda şu anda. Tabi eğer Kyrie takasını yapabilirsek yanında ekstra kimi alırsak zaten pastanın kremasının çileği olacak da, Harris ile Curry arasında Harris derdim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Temmuz 2022, 18:53
bir yeni haber daha...

Darren Collison Interested In Playing Next Season, Works Out For Lakers

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Temmuz 2022, 19:25
Callison aşkımız bı bitmedi denedik geçen sene olmadı niye hala ısrar ediyoruz
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 07 Temmuz 2022, 19:27
İlgilendiğimize dair bir haber görmedim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Temmuz 2022, 19:57
Artık bu takıma isteyeceğim son şey Curry gibi 1.90'lık gard. 2 senedir bu takıma savunmayı sadece bir kelime olarak bilen gard alınmasından kusacağım artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Temmuz 2022, 19:59
Callison ne durumda acaba?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 07 Temmuz 2022, 20:25
Draft hakkı verip almış olmasalar Irving takasında olası bir Royce O'Neale eklemesi de çok iyi olurdu bizim açımızdan. Belli olmaz yine de ne olacağı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 07 Temmuz 2022, 23:40
https://twitter.com/Ralph_MasonJr/status/1545131743895646208

https://twitter.com/Ralph_MasonJr/status/1545127556868743169
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 08 Temmuz 2022, 00:40
FA'de zaten artık takas sonrası oluşabilecek takıma cuk oturur denecek pek bir parça kalmadı. Kalanların yarısı ex-Lakers. Ama yine de takımı tam görseydik de, FA'lerin bir iki tanesinin normalde alacağı kontratın yarısına falan aklını çelebilseydik iyi olurdu. Bu arada takas kesin olacakmış gibi konuşuyorum çünkü takas olmazsa zaten konuşacak hiçbir konu kalmıyor :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Temmuz 2022, 01:10
FA'de zaten artık takas sonrası oluşabilecek takıma cuk oturur denecek pek bir parça kalmadı. Kalanların yarısı ex-Lakers. Ama yine de takımı tam görseydik de, FA'lerin bir iki tanesinin normalde alacağı kontratın yarısına falan aklını çelebilseydik iyi olurdu. Bu arada takas kesin olacakmış gibi konuşuyorum çünkü takas olmazsa zaten konuşacak hiçbir konu kalmıyor :D

Hield + Turner alırsak yine iddialı bir takım olabiliriz Nets takasında olacağımız kadar güçlü olamasak da. THT da o senaryoda takımda kalabileceği için draft hakkı eklenerek bir kanat da alınabilir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 08 Temmuz 2022, 01:51
Hield+Turner stabilite olarak Kyrie+Herhangi bir şey paketinden daha iyi olur. Tercih edebilirim bile :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Temmuz 2022, 02:06
Hield+Turner stabilite olarak Kyrie+Herhangi bir şey paketinden daha iyi olur. Tercih edebilirim bile :D

Irving'in önümüzdeki 2 sezondaki akıl sağlığı Turner'ın fiziksel sağlığından daha çok güven veriyor bana...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 08 Temmuz 2022, 02:11
İrving bir kumar, eğer 2016 İrving'i görebilme ihtimalim varsa ben her türlü İrving kumarini oynarım.  Artık takas olsun ya yeni haber görünce bu sefer oldu umuduyla bakıp gene boş habermis demek istemiyorum artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 08 Temmuz 2022, 10:32
Darvin Ham: Russell Westbrook will be a starter for Lakers and flourish in his new role

elde mi kaldı? :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 08 Temmuz 2022, 11:23
REPORT: Rob Pelinka will have the chance to speak with Sean Marks at the Las Vegas Summer League and discuss if they can get a deal done for Kyrie Irving.

If they can’t, the Lakers may need to pivot to acquiring shooters like Eric Gordon & Buddy Hield.

(via @mcten)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Temmuz 2022, 11:27
Darvin Ham: Russell Westbrook will be a starter for Lakers and flourish in his new role

elde mi kaldı? :D

Koç şu anda elindeki kadroya göre yapıyordur hazırlığını.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 08 Temmuz 2022, 21:00
Kyrie-RW olayına Spurs'ün dahil olabileceği söylentisi çıktı şimdi de

With the Nets not currently interested in acquiring Westbrook in return for Irving, the Spurs could take on Westbrook's contract in exchange for draft compensation.

The Spurs would then presumably agree to a buyout with Westbrook.

The three-team deal could also give the Nets a trade exception worth as much as Irving's salary.

The Spurs would need to clear out salary to acquire Westbrook, with Doug McDermott, Josh Richardson, and Jakob Poetl considered to be available.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Merih24 - 08 Temmuz 2022, 21:37
Darvin Ham: Russell Westbrook will be a starter for Lakers and flourish in his new role

elde mi kaldı? :D

Eldeki malı değersizleştirmemeye çalışıyor :D gerçi daha ne kadar değersizleşir, en zor takas edilmesi muhtemel oyuncu bizde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Temmuz 2022, 21:59
Biz zaten Irving'in yanında Harris'i de almayacak mıyız? Onu Hield'la denk tutarsak iş Irving vs Turner'a kalıyor. Yönetim neden Turner'ı daha tercih edilebilir görüyor ki...

https://twitter.com/TheLakersReview/status/1545463558233677825
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 08 Temmuz 2022, 22:18
Front office açısından değerlendirildiğinde, kendilerince Irving
hamlesini yaparlarsa tamamen kontrolü kaybedeceklerini düşünüyor olabilirler. Ek olarak Turner-Budy Hield büyük ihtimalle Irving paketinden daha ucuz olabilir. (tek first round picki ile bitebilir)
Son olarak, burada Irving vs Turner karşılaştırmasından çok LeBron ile devam etme konusunun tartışıldığını düşünüyorum. Son 2 yılda yaşananlardan ötürü kulüp LeBron ile devam etmek istemiyor olabilir. Turner-Budy Hield takası yapılırsa bence bu Lebronsuz bir geleceğin işareti olur. LeBron'un da Irving takası gerçekleşmezse bizimle devam edeceğini sanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Temmuz 2022, 22:34
Front office açısından değerlendirildiğinde, kendilerince Irving
hamlesini yaparlarsa tamamen kontrolü kaybedeceklerini düşünüyor olabilirler. Ek olarak Turner-Budy Hield büyük ihtimalle Irving paketinden daha ucuz olabilir. (tek first round picki ile bitebilir)
Son olarak, burada Irving vs Turner karşılaştırmasından çok LeBron ile devam etme konusunun tartışıldığını düşünüyorum. Son 2 yılda yaşananlardan ötürü kulüp LeBron ile devam etmek istemiyor olabilir. Turner-Budy Hield takası yapılırsa bence bu Lebronsuz bir geleceğin işareti olur. LeBron'un da Irving takası gerçekleşmezse bizimle devam edeceğini sanmıyorum.

Yönetime Irving, LeBron, Davis seviyesinde bir üçlüyü geçtim, LeBron-Davis seviyesinde bir ikiliyi önümüzdeki 10 sene içinde bulabileceklerini düşündüren şey ne acaba...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 08 Temmuz 2022, 23:07
Böyle birbirinin üstüne basmayan birbirini tamamlayan üçlüyü bir daha bulabileceğimizi ben de sanmıyorum. Eğer Kyrie'yi takaslayabiliyorsak yapalım bu işi. Her ne kadar ne zaman ne yapacagi belli olmasa dahi Kyrie gibi bir oyuncu sana final maçı kazandırır. ( Tersini de yapacak biri ama bu riski almaya değer)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Temmuz 2022, 07:24
Yaz Ligi maçında Suns'a 104-84 yenilmişiz az önce biten maçta.

dikkat çekici performans JR Pippen yine

24 dakika
6/14 şut
6/10 serbest atış
19 sayı
4 ribaund
3 asist
3 top çalma
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Temmuz 2022, 07:39
Yönetime Irving, LeBron, Davis seviyesinde bir üçlüyü geçtim, LeBron-Davis seviyesinde bir ikiliyi önümüzdeki 10 sene içinde bulabileceklerini düşündüren şey ne acaba...

Önümüzdeki 10 seneye kim öle kim kala. Sadece biz değil, herhangi bir spor dalında o kadar ileriyi düşünen olduğunu sanmıyorum. Bana kalsa Lebron'u gönderir, AD'yi takaslar, ardından takımdaki bütün Klutch oyuncularının kıçına tekmeyi basar ya da G-League gönderip tüm ızdıraplara bir son verir, her şeye sıfırdan başlardım.   
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Temmuz 2022, 07:43
Önümüzdeki 10 seneye kim öle kim kala. Sadece biz değil, herhangi bir spor dalında o kadar ileriyi düşünen olduğunu sanmıyorum. Bana kalsa Lebron'u gönderir, AD'yi takaslar, ardından takımdaki bütün Klutch oyuncularının kıçına tekmeyi basar ya da G-League gönderip tüm ızdıraplara bir son verir, her şeye sıfırdan başlardım.   
tam da bu konuda,birebir olmasa da benzer bir şey okudum. şu Kobe-Shaq-Phil baba üçlüsünün anlatıldığı "Üç Yüzüklü Sirk" kitabında.

Phil Jackson,Gary Payton'ı asla istememiş.Mâlum üçgen hücum,e bu da Kemp'le falan pick&roll'a alışkın. Fisher'mış tercihi. Ama Buss'lardan biri Payton'ı bağlayınca,O'na da söz hakkı kalmamış.Klutch zıkkımını da buna benzettim,söz sahibi oldu takım üzerinde :/ Güya "Kobe ile,Shaq ile ve Phil ile sözleşme uzatılacak" demiş baba Buss. Ama herşey dağılmıştı tabii.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Temmuz 2022, 07:49
Böyle birbirinin üstüne basmayan birbirini tamamlayan üçlüyü bir daha bulabileceğimizi ben de sanmıyorum. Eğer Kyrie'yi takaslayabiliyorsak yapalım bu işi. Her ne kadar ne zaman ne yapacagi belli olmasa dahi Kyrie gibi bir oyuncu sana final maçı kazandırır. ( Tersini de yapacak biri ama bu riski almaya değer)

1. LeBron
2. AD
3. Russ
4. Talen
5. Reaves
6. Nunn
7. Stanley
8. Wenyen
9. Max Christie
10. Damian Jones
11. Lonnie Walker IV
12. Troy Brown Jr.
13. Juan Toscano Anderson
14. Thomas Bryant
15

2-Way:
16. Scotty Pippen Jr.
17. Cole Swider

Şu kadronun Kyrie eklenmiş halinde değil final, ilk turu geçebileceğine bile inanmıyorum. Öncelikle maçı kapatacak bir beşi yok takımın.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 09 Temmuz 2022, 11:06

Fizik ideal, tip yeterince faça. Bu çocukta var bi pırıltı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 09 Temmuz 2022, 12:15
Önümüzdeki 10 seneye kim öle kim kala. Sadece biz değil, herhangi bir spor dalında o kadar ileriyi düşünen olduğunu sanmıyorum. Bana kalsa Lebron'u gönderir, AD'yi takaslar, ardından takımdaki bütün Klutch oyuncularının kıçına tekmeyi basar ya da G-League gönderip tüm ızdıraplara bir son verir, her şeye sıfırdan başlardım.   

10 sene sonrasını düşünmemeleri benim söylediğim şeyi haksız çıkarmıyor ki, tam tersine güçlendiriyor. 10 sene sonrasını düşünseler bile 2 süperstar'ı almaları çok zor diyorum, kaldı ki şu anda 3 tane olma ihtimali var.

Sen taraftar olarak ve LeBron'u çok sevmeyen biri olarak Klutch'ın güç sahibi olmasından rahatsız oluyor olabilirsin ve daha dandik bir kadro olsun ama daha çok benimseyeyim diyebilirsin. Ama yöneticilerin böyle bir durumları yok, takım sahibinin izin verdiği ölçüde en yarışmacı kadroyu kurmak zorundalar.

Yönetim gerçekten 2027 draft'ını vermek istemiyor mu bilmiyorum. (Daha az ödemek için direnmesinden bahsetmiyorum, o normal. Draft'ı vermemek için takastan vazgeçmekten bahsediyorum) Ama denklem çok basit, o draft'ı verip Irving'i alırsan önümüzdeki 2 sezonda şampiyonluk adayı olabilirsin. Bir draft'ta max 1-2 tane bu seviyelerde oyuncu çıkıyor, bazılarında hiç çıkmıyor. Bu hakları çok abartmaya gerek yok o yüzden.


Şu kadronun Kyrie eklenmiş halinde değil final, ilk turu geçebileceğine bile inanmıyorum. Öncelikle maçı kapatacak bir beşi yok takımın.

Adamlar Kyrie-Durant'in yanına Griffin, Brown, Harris, Mike James, Shamet koyup o sezonun şampiyonu Bucks'a karşı 2-0 öne geçtiler. Irving, LeBron, Davis üçlüsünü kurduktan sonra maç kapatacak 5'i her türlü bulursun.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 09 Temmuz 2022, 12:54
Takas olursa İrving ile birlikte Curry ya da Harris'te gelecek maç kapatacak beşi buluruz, ilk turda da elenmeyiz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Temmuz 2022, 14:26
10 sene sonrasını düşünmemeleri benim söylediğim şeyi haksız çıkarmıyor ki, tam tersine güçlendiriyor. 10 sene sonrasını düşünseler bile 2 süperstar'ı almaları çok zor diyorum, kaldı ki şu anda 3 tane olma ihtimali var.


Ben de diyorum ki, şimdiden 10 sene sonrasını medyum değilsen öngörmen herhangi bir şekilde mümkün değil.


Sen taraftar olarak ve LeBron'u çok sevmeyen biri olarak Klutch'ın güç sahibi olmasından rahatsız oluyor olabilirsin ve daha dandik bir kadro olsun ama daha çok benimseyeyim diyebilirsin. Ama yöneticilerin böyle bir durumları yok, takım sahibinin izin verdiği ölçüde en yarışmacı kadroyu kurmak zorundalar.


Şunların Lebron'u sevip sevmemele en ufak bir alakası yok. Am Klutch'ın güç sahibi olmasından ve 2 senedir Lebron'un önderliğinde yarak gibi kadro kurulup, uzaktan yakından yarışmacı bir kadro kurulduğu ortada. Bu kadroları benimseyebiliyorsanız devam edin, ama şu takıma bu sene sırf Klutch oyuncusu diye Walker çöpünün gelip tek atımlık kurşunumuzu boşa harcadığımız bir ortamda benden benimsememi beklemeyin. Buna geçen sene Harrell, Nunn ve daha nice felaket transferler de dahil. Bu sene her ne kadar beğensem de Troy Brown Jr., Toscano-Anderson.. Sırf Klutch diye Pippen Jr. aldık ve rekabetçi kadrodan bahsediyorsunuz. Yarışmacı kadro falan kurulmuyor, Klutch'ın bok gibi oyuncularını Lakers üstünden tek senelik kontratlarla pazarlama çöplüğü olduk.


Adamlar Kyrie-Durant'in yanına Griffin, Brown, Harris, Mike James, Shamet koyup o sezonun şampiyonu Bucks'a karşı 2-0 öne geçtiler. Irving, LeBron, Davis üçlüsünü kurduktan sonra maç kapatacak 5'i her türlü bulursun.

Sonucu alamadıktan sonra değil 2-0, 3-0 bile olsa öne geçmelerinin bir esprisi kalmıyor ama değil mi?

Takas olursa İrving ile birlikte Curry ya da Harris'te gelecek maç kapatacak beşi buluruz, ilk turda da elenmeyiz.

İlk turda gelecek GSW-Denver-Memphis-Clippers çok rahat içimizden geçer. Suns, Pelicans, Dallas, Minnesota'yı saymıyorum. Zira farkında değilsiniz sanırım ama takımda AD dışında kanat savunabilecek adam yok, çünkü TPMLE'yi bir gard olan Walker çöpüne verdik, o da maç kapatan beşlerde 5 numarada olacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 09 Temmuz 2022, 14:54
Ben de diyorum ki, şimdiden 10 sene sonrasını medyum değilsen öngörmen herhangi bir şekilde mümkün değil.


Medyum olmaya gerek yok bunun için, 10 sene sonrasına bakmaya da gerek yok. NBA'de şu anda LeBron-Davis ikilisi seviyesinde bir ikiliye sahip kaç takım var? Ben cevaplayayım bir tane var o da Nets ve dağıtacak o ikiliyi.



Şunların Lebron'u sevip sevmemele en ufak bir alakası yok. Am Klutch'ın güç sahibi olmasından ve 2 senedir Lebron'un önderliğinde yarak gibi kadro kurulup, uzaktan yakından yarışmacı bir kadro kurulduğu ortada. Bu kadroları benimseyebiliyorsanız devam edin, ama şu takıma bu sene sırf Klutch oyuncusu diye Walker çöpünün gelip tek atımlık kurşunumuzu boşa harcadığımız bir ortamda benden benimsememi beklemeyin. Buna geçen sene Harrell, Nunn ve daha nice felaket transferler de dahil. Bu sene her ne kadar beğensem de Troy Brown Jr., Toscano-Anderson.. Sırf Klutch diye Pippen Jr. aldık ve rekabetçi kadrodan bahsediyorsunuz. Yarışmacı kadro falan kurulmuyor, Klutch'ın bok gibi oyuncularını Lakers üstünden tek senelik kontratlarla pazarlama çöplüğü olduk.

2 senedir kötü kadro kurulmuyor çünkü bu sezon daha kurulmadı bir şey. Offsezon bitsin öyle yapın yorumu.

Tek atımlık kurşunumuz MLE değil Westbrook takası olacak. Walker hamlesini fazla abartıyorsunuz. Gören de NBA'de onlarca kanat MLE karşılığında Lakers'a gelmeyi bekliyordu da Walker'ı aldık sanacak. Porter dışında kim vardı aklıma gelmiyor bile. Şampiyonluk adayı olmamız Otto Porter'a kaldıysa olmayalım zaten. Nunn transferi gayet iyiydi, adam preseason maçında beklenmedik şekilde sezonu kapatırsa yönetim ne yapsın buna? Pippen JR dediğin adam twoway kontratlı biri, kadroda bile olmayacak. Nesine kuruldun bunun?



Sonucu alamadıktan sonra değil 2-0, 3-0 bile olsa öne geçmelerinin bir esprisi kalmıyor ama değil mi?

3. maçtan sonra Irving sakatlandı. Bariz bir şey olduğu için ekstra belirtme gereği duymamıştım...


İlk turda gelecek GSW-Denver-Memphis-Clippers çok rahat içimizden geçer. Suns, Pelicans, Dallas, Minnesota'yı saymıyorum. Zira farkında değilsiniz sanırım ama takımda AD dışında kanat savunabilecek adam yok, çünkü TPMLE'yi bir gard olan Walker çöpüne verdik, o da maç kapatan beşlerde 5 numarada olacak.

2020 yılında şampiyon olduğumuzda da Davis dışında kanat savunabilecek adamımız yoktu. Olay playoff'a geldiğinde ve Kyrie hücumdaki yükü hafiflettiğinde LeBron da yapar o olayı zaten.

Irving, LeBron, Davis kuracağız ve Denver çok rahat içimizden geçecek. Ben farklı bir lig izliyorum herhalde...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 09 Temmuz 2022, 17:40
Lakers'ta belirleyici olan tek kriterin planlama-başarı olduğunu sanmıyorum. Takım sahipleri, front office ve oyuncular üst düzey egolara sahipler.
Lakers gibi bir organizasyonda kişiler yerlerini-imajlarını korumak ve gücünü kaybetmemek için her şeyi yaparlar. Takım sahipleri ve front office'in; LeBron ve Klutch'ın hakimiyetinden bıkmış olması, eskisi kadar etkiye sahip olamamalarından ötürü bu düzeni ortadan kaldırmak istemesi oldukça olası geliyor bana.
Ek olarak mevcut takım sahiplerinin de lüks vergisi ödemek istemedikleri kendileri inkâr etse de bir gerçek. Kyrie'nin geldiği senaryoda, gelecek yaz ona da kontrat verilecek.


Takım planlaması hususunda ise, doğrudan free agencyden oluşturulmuş 3 yıldızlı süper takımların başarılı ihtimalinin az olduğunu düşünüyorum. Genelde iki süper yıldız ve doğru seçilmiş yan parçalardan oluşan takımların veya 1 yıldızını draft koyabilen kadroların başarılı olması daha olası.
2020 yılında şampiyon olduğumuzda LeBron ve Davis'in dışında; Caruso,Kcp,Kuzma,Morris,Rondo,Green gibi isimlerden biz memnun olmasak da gayet iyi katkı aldık.
Kanat savunması konusunda Kuzma çok büyük bir çıkış yapmıştı, Green-Kcp ezilmiyordu ve LeBron'da sorumluluk üstlenmişti.

Kısacası bu sene kurulacak olası takımda; Kyrie-Lebron-Davis-Harris dışında, play-off ortamında istikrarlı bir şekilde katkı verebilecek kişilerin kadroda olmadığını düşünüyorum. Kyrie'yi THT'yi vermeden alabilirsek, THT karşılığında bir iki parça alabiliriz belki. Bu sayede play-off ortamında rekabetçi olabiliriz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Temmuz 2022, 23:30
Medyum olmaya gerek yok bunun için, 10 sene sonrasına bakmaya da gerek yok. NBA'de şu anda LeBron-Davis ikilisi seviyesinde bir ikiliye sahip kaç takım var? Ben cevaplayayım bir tane var o da Nets ve dağıtacak o ikiliyi.


Daha iyileri var, onlar da zaten 2 senedir finale çıkıp şampiyon oluyor.


2 senedir kötü kadro kurulmuyor çünkü bu sezon daha kurulmadı bir şey. Off sezon bitsin öyle yapın yorumu.


1 kişilik yer kaldı kadro için ve sen bütün planını Russ takasına bıraktıysan şimdiden geçmiş olsun. Oldu da zaten. Ama düzelteyim, evet 2 senedir kötü kadro kurulmuyor; geçen sene çok eksik kuruldu, bu sene kadro falan kurulmuyor.


Tek atımlık kurşunumuz MLE değil Westbrook takası olacak. Walker hamlesini fazla abartıyorsunuz. Gören de NBA'de onlarca kanat MLE karşılığında Lakers'a gelmeyi bekliyordu da Walker'ı aldık sanacak. Porter dışında kim vardı aklıma gelmiyor bile. Şampiyonluk adayı olmamız Otto Porter'a kaldıysa olmayalım zaten. Nunn transferi gayet iyiydi, adam preseason maçında beklenmedik şekilde sezonu kapatırsa yönetim ne yapsın buna? Pippen JR dediğin adam two way kontratlı biri, kadroda bile olmayacak. Nesine kuruldun bunun?


Bruce Brown, Donte DiVincenzo, Caleb Martin, Derrick Jones Jr, TJ Warren, Josh Okogie, Danuel House Jr., Delon Wright.. Şunların yarısı, TPLME'nin yarısına gitmişken, 2 tanesini alabile şansımız varken, geçen sene ligin savunmada en kötü SG'lerinden birini alıyoruz. Bir de yangından mal kaçırır gibi..

Tekrarlayayım, senin ihtiyacın 3&D kanatken, gidip 15 dakika süre alacak Nunn'ı alıyorsun, neden? Çünkü Klutch oyuncusu birbirimizi kandırmayalım. Pippen Jr'ın kontratının 2 yönlü olması beni ilgilendirmiyor, nedeni ilgilendiriyor. Yine Klutch olması.. Peki neden Summer League'de şu ana kadar 2 yönlü kontrat almayı çok daha fazla hak eden Huff değil de, 1 maça bile çıkmadan Pippen aldı? Ki sen de söylemişsin, kadroda bile olmayacak. Çünkü Klutch'ın oyuncağı olmuşuz, adamını pazarlamamız gerekiyor.



3. maçtan sonra Irving sakatlandı. Bariz bir şey olduğu için ekstra belirtme gereği duymamıştım...


Sakatlanmasaydı. Çıkıp sezon boyu adam gibi topunu oynasaydı da, takımı Bucks ile karşılaşmak zorunda kalacak durumlara düşmeseydi.


2020 yılında şampiyon olduğumuzda da Davis dışında kanat savunabilecek adamımız yoktu. Olay playoff'a geldiğinde ve Kyrie hücumdaki yükü hafiflettiğinde LeBron da yapar o olayı zaten.


Caruso, KCP, Kuzma, Morris, Green, 2 yaş daha genç Lebron, pick'n roll'de gard karşısında kolay geçilmeyen McGee ve Howard ikilisi. Ayrıca sanırım gözlerden kaçıyor, Lebron savunmada artık büyük bir yük, ve geçen sene rakiplerin en çok hedeflediği isimlerden biri oldu. 38 Yaşındaki Lebron'un savunma yapabileceğini düşünüyorsanız, rüyadan erken uyanmanızı dilerim.


Irving, LeBron, Davis kuracağız ve Denver çok rahat içimizden geçecek. Ben farklı bir lig izliyorum herhalde...

Sanırım.. Zira geçen sene Murray ve MPJ'den yararlanamadıklarını, bu sene Will Barton'ı kaybetmelerine rağmen KCP ve Bruce Brown gibi çok iyi iki kanat savunmacısı eklediklerini kaçırmışsın sanırım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 10 Temmuz 2022, 00:03
Daha iyileri var, onlar da zaten 2 senedir finale çıkıp şampiyon oluyor.

Abi ne alakası var allah aşkına dediğim şeyle. Curry-Wiggins ikilisi LeBron-Davis ikilisinden daha mı iyi? Etrafına iyi takım kurmak ayrı şey benim orada anlattığım konu ayrı şey. Elinde bu kadar iyi bir ikili varken rebuilding'e gitmezsin, zorlayabildiğin kadar zorlarsın şampiyonluğu diyorum.


Bruce Brown, Donte DiVincenzo, Caleb Martin, Derrick Jones Jr, TJ Warren, Josh Okogie, Danuel House Jr., Delon Wright.. Şunların yarısı, TPLME'nin yarısına gitmişken, 2 tanesini alabile şansımız varken, geçen sene ligin savunmada en kötü SG'lerinden birini alıyoruz. Bir de yangından mal kaçırır gibi..

Danuel House ve Warren mı kanat savunması yapacak? Caleb Martin 3 yıllık imzaladı zaten 3 yıllık veremiyorduk biz. Delon Wright da benzer şekilde bizim verebileceğimizden daha yüksek bir ücrete gitti. DiVincenzo çok sevdiğim bir oyuncu, tercih edilebilirdi büyük ihtimalle sakatlık durumundan dolayı riske girilmedi. Okogie de MLE verilecek topçu değil. Bu listeden Bruce Brown isterdim ama o dahil buradaki herhangi birine teklif vermediğimize dair bir şey yok zaten. Yönetimin kanat hamlesi aramadığını kanıtlayan bir şey var da benim mi haberim yok.



Sakatlanmasaydı. Çıkıp sezon boyu adam gibi topunu oynasaydı da, takımı Bucks ile karşılaşmak zorunda kalacak durumlara düşmeseydi.

Ben sana "Irving, LeBron, Davis'in yanına 2 adam koyup maç kapatacak 5 oluşturmak zor değil. Irving-Durant ikilisinin yanına random 3 adam koymalarına rağmen şampiyon Bucks'a karşı 2-0 öne geçmişlerdi, Irving 3. maçtan sonra sakatlanana kadar seride öndelerdi" diyorum, sen sakatlanmasaydı diyorsun. Benim anlattığım şeyle ne alakası var bunun? Ad hominem'e gerek yok.

Ayrıca Irving sezon boyu çıkıp topunu oynadı zaten, bahsi geçen sezon 21-22 sezonu değil 20-21 sezonu.


Caruso, KCP, Kuzma, Morris, Green, 2 yaş daha genç Lebron, pick'n roll'de gard karşısında kolay geçilmeyen McGee ve Howard ikilisi. Ayrıca sanırım gözlerden kaçıyor, Lebron savunmada artık büyük bir yük, ve geçen sene rakiplerin en çok hedeflediği isimlerden biri oldu. 38 Yaşındaki Lebron'un savunma yapabileceğini düşünüyorsanız, rüyadan erken uyanmanızı dilerim.

Tamam bu saydıklarının takıntı yaptığın kanat savunmasıyla ne alakası var? Markieff ne arıyor orada? Hele McGee ve Howard playoff'ta birkaç maç dışında süre bile alamadılar zaten. LeBron 2016'da da savunmada yüktü, şu anki yaşıyla ilgisi yok onun, playoff'ta yaptığı savunma farklı. Heat dönemi bittiğinden beri normal sezonda savunma yapmıyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 10 Temmuz 2022, 09:15
Abi ne alakası var allah aşkına dediğim şeyle. Curry-Wiggins ikilisi LeBron-Davis ikilisinden daha mı iyi? Etrafına iyi takım kurmak ayrı şey benim orada anlattığım konu ayrı şey. Elinde bu kadar iyi bir ikili varken rebuilding'e gitmezsin, zorlayabildiğin kadar zorlarsın şampiyonluğu diyorum.


Ben de diyorum ki, bu ikili artık o kadar iyi bir ikili değil. AD dediğimiz adam artık ligin en iyi 10 oyuncusundan biri bile değil. Rüyadan uyanalım. Daha da değerini kaybetmeden bir önce elden çıkarılması gereken sakat köpeğin teki artık.


Danuel House ve Warren mı kanat savunması yapacak? Caleb Martin 3 yıllık imzaladı zaten 3 yıllık veremiyorduk biz. Delon Wright da benzer şekilde bizim verebileceğimizden daha yüksek bir ücrete gitti. DiVincenzo çok sevdiğim bir oyuncu, tercih edilebilirdi büyük ihtimalle sakatlık durumundan dolayı riske girilmedi. Okogie de MLE verilecek topçu değil. Bu listeden Bruce Brown isterdim ama o dahil buradaki herhangi birine teklif vermediğimize dair bir şey yok zaten. Yönetimin kanat hamlesi aramadığını kanıtlayan bir şey var da benim mi haberim yok.


Daha iyi savunma yaparlar yapamazlar bilemem ama Walker'ın gard bile savunamadığı ortada; tekrarlayayım, geçen sene pozisyonunda ligin en kötü savunmacılarındandı ve üstelik forvet bile savunmuyor. Ki Okogie örneğinde dediğin gibi, MLE etmeyeceği için elalem MLE'yi bölüp onun gibi adamlardan iki tane kapattı. Yani bir MLE parasına, mesela Okogie ve DJJ yapabilirdik.

Yönetimin kanat hamlesi aramadığını kanıtlayan bir şeyim var; Walker dışında bu saydığım isimler transferin ilk günü imzalamadı. Biz ise Walker'a yangından mal kaçırır gibi imza attırdık. Bu bile neyin ne olduğunu benim açımdan gösteriyor. Klutch olsun bizim olsun.


Ben sana "Irving, LeBron, Davis'in yanına 2 adam koyup maç kapatacak 5 oluşturmak zor değil. Irving-Durant ikilisinin yanına random 3 adam koymalarına rağmen şampiyon Bucks'a karşı 2-0 öne geçmişlerdi, Irving 3. maçtan sonra sakatlanana kadar seride öndelerdi" diyorum, sen sakatlanmasaydı diyorsun. Benim anlattığım şeyle ne alakası var bunun? Ad hominem'e gerek yok.

Ayrıca Irving sezon boyu çıkıp topunu oynadı zaten, bahsi geçen sezon 21-22 sezonu değil 20-21 sezonu.


Ad hominem yapmıyorum. Demek ki, 3 ismin yanına random 2 adam koyman yetmiyormuş. Ama hepsinden öte sakatlanmasaydı. Olasılıklar beni ilgilendirmiyor, sonuç önemli. Bu sene de Middleton sakatlanmasaydı denebilir. E sakatlanmasaydı, bana ne.

Ayrıca olası bir Irving takasını ya kafa kafaya yapacağız, ya da 1 verip 2 alacağız ve bu durumda da kadro dolacak. Aynı şeyi tekrar soruyorum, savunmayı hangi Klutch oyuncusu yapacak?


Tamam bu saydıklarının takıntı yaptığın kanat savunmasıyla ne alakası var? Markieff ne arıyor orada?

Eyvallah, kanat savunmasıyla alakaları yoksa söylenecek bir şey de yok. O yüzden Markieff'in 2020'de ne kadar kritik katkı verdiğini anlatmaya gerek kalmadı. 38 yaşına gelmiş Lebron'dan da savunma katkısı beklemeye devam edin ne diyeyim.

Irving geldiğinde, sorunların çözüleceği inancını taşımaya devam edin, inanmak güzel bir şeydir. Ama bir boku çözmeyecek zira berbat bir kadromuz var. Forvet ve 5 numara yokken, ve artık bu eksikleri kapatma penceresi kapanmışken, Kyrie geçen sene 33 galibiyet alan takıma maksimum 13-15 galibiyet fark ettirir o da belki 6. sıradan play off'a girmemizi sağlar.
 
NOT: Şimdi tekrar saydım da, takımda 8 Klutch oyuncusu var, yani kadronun yarısı. Şu rezalet size koymuyorsa daha ne koyar bilemeyeceğim.


Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 10 Temmuz 2022, 09:42
realgm'e yeni inciler dökülmüş.

Nets Won't Trade Kyrie Irving For Russell Westbrook Without Draft Picks Coming Back

bir diğer haberde de Eric Gordon/Buddy Hield/Kyrie Irving ile ilintili olduğumuz yazıyor.

"hamleler henüz bitmemiş" demiş Rob bey
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 10 Temmuz 2022, 23:34
Rob gerizekalısi, beceriksizi bi sussun, takas olacağına olan inancım çok azaldı, lige gene böyle başlarız hatta inşallah play-off bile yapamayız da LeBron, Ad, Russ, Pelinka , Klutch hepsi defolup gider
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 10 Temmuz 2022, 23:46
Rob gerizekalısi, beceriksizi bi sussun, takas olacağına olan inancım çok azaldı, lige gene böyle başlarız hatta inşallah play-off bile yapamayız da LeBron, Ad, Russ, Pelinka , Klutch hepsi defolup gider

Hocam her gün buraya gelip takas hala olmadı mı diyip sinir krizi geçiriyorsun, biraz sakin. Durant takasını isteyeli 1 hafta, Irving opsiyonunu kullanalı 10 gün oldu daha. Sezonun başlamasına 3 ay var. Futbol değil ki bu, transferlerin yaz kampına yetişmesi gereksin.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 10 Temmuz 2022, 23:57
Hocam valla haklısıniz:) ama elimde değil takımın iyi olmasını ve bazı şeylerin mantıklı şekilde yapılmasını istiyorum
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 11 Temmuz 2022, 07:02
Max Christie dümdüz bir adam, aşırı ham. Bu sene katkı falan veremez. Jeannie olsam, ben bunun için mi draft parası verdim diye ofisi basardım. 

Cole Swider'ın pek bir numarası yok ama iyi şutör. Topu elinden çok hızlı çıkarması da büyük artı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 11 Temmuz 2022, 11:03
Bugün, gece de bi bok olmamış diye kalkılıyorsa artık... Bence beklentiye girmeyin dostlar. Beklenti insanı bitiriyor. Bu yıllar king eğlendirmesi şeklinde geçecek belliydi. Bu güruhun, modern mafyanın elinden kurtulur camia elbet. Herkese sabırlar diliyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 11 Temmuz 2022, 11:39
Aksine NBA camiası Kyrie takasına kesin gözüyle bakıyor, tüm Summer League dedikoduları bu yönde. Sadece ne zaman olacağı konusunda emin değillermiş, bunun nedeni de Durant takasının beklenmesi olduğu söyleniyor. Durant'ten önce bir takas olması pek olası değil.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 11 Temmuz 2022, 14:32
Kyrie'den beklentiye neden olanlar utansın o zaman diyim. Denize düşen yılana sarılır hesabı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 14 Temmuz 2022, 08:27
Nets ile takasın tıkanma sebebi, Nets'in 2 tane 1. tur draft hakkı istemesi, bizim vermeye yanaşmamamızmış.   
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 14 Temmuz 2022, 09:48
şimdi de Pat Beverley haberleri çıkıyor...

bir yandan da malum oluşumun (Klutch) oyuncularına bakıyorum,hangisini bize "uygun görürler!" olarak...

https://basketball.realgm.com/info/agent-client-list/Rich-Paul/258

ne güzel bir havuz ama...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 14 Temmuz 2022, 11:14
Miles Bridges'i aldık bile, karısını döven adamlarla sıkıntımız yok asistan koç bile yaptık yani :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 14 Temmuz 2022, 12:58
J. Kidd'i yedirmeyiz. Karısı aldatınca sokağa çıplak atmıştı. Herhangi bir dayak olayı yok.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 14 Temmuz 2022, 13:09
Beverley geçenlerde LeBron ile oynamak isterim demişti durduk yere. Utah serbest bırakırsa bizle imzalar büyük ihtimalle.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 14 Temmuz 2022, 13:19
Baverley gelsin ya biraz ortam şenlenir😁
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 14 Temmuz 2022, 14:58
Ayton'un Pacers'a takası olacak gibi diyorlar. Turner kaçıyor gibi.

Nets cephesi kaotik. Bel bağlanacak durumları kalmadı.

Görünen o ki yine Klutch S.K. olarak giriliyor lige.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 14 Temmuz 2022, 15:33
Ayton'un Pacers'a takası olacak gibi diyorlar. Turner kaçıyor gibi.

Nets cephesi kaotik. Bel bağlanacak durumları kalmadı.

Görünen o ki yine Klutch S.K. olarak giriliyor lige.
bunu destekler nitelikte... :/

(https://i.ibb.co/WPhCxzb/33.jpg) (https://ibb.co/WPhCxzb)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 14 Temmuz 2022, 16:54

Nets cephesi kaotik. Bel bağlanacak durumları kalmadı.


O 2. pick'i vermemek için acayip diretiyoruz. Kyrie'yi bizden başka isteyen olmadığı için elimiz güçlü biraz. 4 ağustosta da Lebron'un kontrat uzatma tarihi doluyor, o zaman kadar çözülecek diye bir his var içimde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 14 Temmuz 2022, 17:17
J. Kidd'i yedirmeyiz. Karısı aldatınca sokağa çıplak atmıştı. Herhangi bir dayak olayı yok.

"Phoenix 1996-2001: It was all going so well! Kidd was emerging as perhaps the NBA’s best point guard, turned the Suns into a 50-win team, Phoenix added Penny Hardaway … and then bad Kidd struck. Literally. Kidd beat up his then-wife, Joumana Kidd. She told police on the 911 call: “There’s just a bad history here. I told him this would be the last time, and he popped me right in the mouth.” According to the police report, Jason Kidd ate a french fry off her son’s plate, she told her husband not to do that and then, “Jason then turns towards Mrs. Kidd and spits the french fry at Mrs. Kidd, striking her in the face. Mrs. Kidd turns away from Jason. Jason then strikes Mrs. Kidd in the face while holding a container of yogurt in his hand.” Phoenix traded him as fast as they could."
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 14 Temmuz 2022, 20:06
Danny Ainge,Utah'ta "vallaha sataram köyü ha!" modunu açmış. kadroda dokunulmaz kimse olmayacakmış,herkes takasa açık olacakmış.

ucu bize dokunur mu dersiniz?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 14 Temmuz 2022, 20:09
Danny Ainge,Utah'ta "vallaha sataram köyü ha!" modunu açmış. kadroda dokunulmaz kimse olmayacakmış,herkes takasa açık olacakmış.

ucu bize dokunur mu dersiniz?

Mitchell imkansız. Irving takasında vereceğimiz parçalara bağlı olarak küçük bir ihtimal de olsa Bogdanovic olabilir. Beverley'i serbest bırakırlarsa onu alırız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 14 Temmuz 2022, 23:31
Beverley+1. tur draft'a THT'yi özel uçakla hemen yollarım..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 14 Temmuz 2022, 23:31
Beverley+1. tur draft'a THT'yi özel uçakla hemen yollarım..

O pakete çok daha iyisini alırız... Beverley'i serbest bırakırlarsa alırız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 14 Temmuz 2022, 23:33
O pakete çok daha iyisini alırız... Beverley'i serbest bırakırlarsa alırız.

THT'ye doğrudan rotasyon oyuncusu ve draft hakkı verirler mi ya?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 14 Temmuz 2022, 23:45
THT'ye doğrudan rotasyon oyuncusu ve draft hakkı verirler mi ya?

Draft hakkını biz veriyoruz diye okudum pardon. Ama yine de THT'yi draft hakkıyla birlikte daha iyi bir parçaya çevirebiliriz. Rotasyon oyuncusu yerine ilk 5'e koyabileceğimiz birini almak daha iyi olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 14 Temmuz 2022, 23:51
Valla dediğin gibi olsa güzel olur ama buna da fit olurum ben. Bir de tekrar yapılanan Utah'tan gelen draft hakkı çok değerli olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 15 Temmuz 2022, 00:51
Ayton cephesinde bir şeyler oluyor , bekleyip görelim
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 15 Temmuz 2022, 03:35
Suns Pacers'ın Ayton'a verdiği kontratı karşılama kararı aldı, Irving takasında 3. bir takım bulmak açısından iyi oldu bu.

https://twitter.com/pickuphoop/status/1547738564124782594
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 15 Temmuz 2022, 11:44
Ayton kaldı Suns'ta . Zaten vereceksin kontratı niye bu kadar uzatıyorsun işi. Ama ben Ocak ayından sonra Ayton'un gideceğini düşünüyorum
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 15 Temmuz 2022, 13:42
Ayton kaldı Suns'ta . Zaten vereceksin kontratı niye bu kadar uzatıyorsun işi. Ama ben Ocak ayından sonra Ayton'un gideceğini düşünüyorum

Ayton'ın onayı olmadan 1 yıl boyunca takaslayamıyor Suns.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 16 Temmuz 2022, 00:43
Bunun oyunculardan herhangi birine yönelik olduğunu sanmıyorum. Gerekli takasların yapılması için yönetime direkt baskı amaçlı büyük ihtimalle.

https://twitter.com/MrDaeeDaee/status/1548040615622877186
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 16 Temmuz 2022, 07:57
Westbrook,14 yıllık menajeri ile yollarını ayırmış.

menajeri,arada büyük sorunlar var gibisinden konuşmuş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 16 Temmuz 2022, 07:59
Pippen gibi 50 bin tane benzeri olan oyuncu yerine Huff ile 2-Way imzalanmalıydı ama Huff, Klutch oyuncusu değil. Bir kaç güne adamı kaparlar biz de arkasından ağlarız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 16 Temmuz 2022, 13:04
Kyrie'nin kesin gözüyle biz de olduğunu söyleniyor bugün bir videoya denk geldim orada da böyle yorumlar yapılıyordu. Ben hala bu kadar emin olamıyorum. Kyrie'nin bizde olduğu bir senaryoda, Baverley serbest kalıp alırsak ve yanına da Bogdani eklersek. Kadro: LeBron, AD, Kyrie, Harrris, Baverley, Bogdan, Thomas Bryant gibi bir hale dönüşür ve bu kadro ile konferans finali yapabiliriz. Tabi ki bu bir hayal ama neden gerçeğe dönüşmesin ki
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 16 Temmuz 2022, 16:17
Utah'tan bir değil iki oyuncuyu, yani Ainge'den iki oyuncuyu, alabileceğimizi sanmayalım lütfen. Kyrie'nin Lakers'a gelme ihtimali şundan daha gerçekçi :D

Kyrie takası konusunda her geçen gün benim umudum azalıyor çünkü mantıklı hamle Nets'in Durant ve Kyrie'yi takaslamaması. Raptors falan pes diyip iyi paketini çıkmazsa Durant için şu an Gobert paketinden yüksek bir şey çıkabilecek takım yok piyasada. Her geçen gün Nets'in duygusallıktan çıkıp mantıklı hareket yapma ihtimalini arttırıyor ne yazık ki. Harris ve Kyrie mi veriyorsunuz dendiği anda paketi çıkıp kapmalıydık :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 16 Temmuz 2022, 22:35
Ben Simmons konusu hiç geçmiyor. Aslında Kyrie'den daha katkısı olabilir sağlıklı kalırsa. Nets bir çözülse diğer takımlar da işine bakacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 17 Temmuz 2022, 14:19
Huff'u izledim geçen seneden çok daha iyi. Pippen yerine bu çocukla imzalamaliyiz bence. Elimizde Damian dışında kimse yok
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 17 Temmuz 2022, 16:14
Huff'u izledim geçen seneden çok daha iyi. Pippen yerine bu çocukla imzalamaliyiz bence. Elimizde Damian dışında kimse yok

Klutch oyuncusu olsaydı çoktan mutlaka imzalanmıştı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 17 Temmuz 2022, 22:34
Huff'u izledim geçen seneden çok daha iyi. Pippen yerine bu çocukla imzalamaliyiz bence. Elimizde Damian dışında kimse yok

Thomas Bryant var. Ha bence ikisi de yetersiz ilk beş pivotu olmak için ama yine de.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 18 Temmuz 2022, 16:15
Westbrook - Kyrie temelli takasın tamamlanacağı söyleniyor çok yakında.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 18 Temmuz 2022, 16:35
Takasın gerçekleştiğini hayal ettim biraz. Herkes sağlıklı kalsa da bu forvet ve guardlar ile ne kadar iddialı olunabilir bilmiyorum. Monk'u nası saldılar aklım almıyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 18 Temmuz 2022, 16:55
Takasın gerçekleştiğini hayal ettim biraz. Herkes sağlıklı kalsa da bu forvet ve guardlar ile ne kadar iddialı olunabilir bilmiyorum. Monk'u nası saldılar aklım almıyor.

Takımda tutmak istemişizdir büyük ihtimalle. Bizim verebileceğimizden daha yüksek bir kontrata imza attı Kings ile.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 19 Temmuz 2022, 09:37
Realgm'de bir "söylenti" çıkmış yine.

eğer Knicks Mitchell'ı alırsa,maaş yükünden kurtulmak için Randle'ı takas edebilirmiş. Ve Lakers adı geçiyormuş...

Russ'ı alıp buyout etmek vs vs denmiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 19 Temmuz 2022, 09:57
Monk'u nası saldılar aklım almıyor.

Monk değerli falan ama bizi bir adım ileri götürmeyecek bir adam aslında. Temelde savunma yapamayan 1.90'lık başka bir gard. Gerçi onun yerine gidip bir başka savunma yapamayan 1.90'lık gard aldık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 19 Temmuz 2022, 11:21
Kyrie haberleri gene isitilmaya başlandı, hadi bakalım
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 19 Temmuz 2022, 18:44
Kyrie haberleri gene isitilmaya başlandı, hadi bakalım

Her gün farklı bir açıdan aynı haberi pişiriyorlar gibi. Bu sefer nereden çıkmış?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 19 Temmuz 2022, 19:57
https://twitter.com/LakersLead/status/1549438138585694210
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 19 Temmuz 2022, 22:37
İlk 5 garantisinde ısrar ediyor diye küfür ediyorduk Schröder'e. Şu an gelse direkt ilk 5 başlar, takımda sakat Nunn dışında ilk 5 seviyesinde guard yok. Ben şahsen minimuma gelme durumu varsa isterim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 19 Temmuz 2022, 22:54
Ben şahsen minimuma gelme durumu varsa isterim.

Yıllık 21 milyonu reddettikten sonraki 2 sene toplasan 10 milyon kazanamamak kelimelerle ifade edilemeyecek bir looser'lık..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 19 Temmuz 2022, 23:33
Guzel olur bence
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 21 Temmuz 2022, 01:37
https://bleacherreport.com/articles/10042733-lakers-trade-rumors-buddy-hield-talks-with-pacers-reengaged-in-recent-days
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 21 Temmuz 2022, 02:21
https://twitter.com/LakeShowYo/status/1549873027306778624
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 21 Temmuz 2022, 08:56
Bazemore konusunda katılmıyorum. Adamı resmen biz bitirdik.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 21 Temmuz 2022, 11:32
Lakers'a gelen bu tip oyuncular maalesef eriyip gidiyor. Lakers camiasının laneti galiba bu😁
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 21 Temmuz 2022, 12:29
Lakers'a gelen bu tip oyuncular maalesef eriyip gidiyor. Lakers camiasının laneti galiba bu😁

Ben ona koçun laneti diyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 21 Temmuz 2022, 18:08
bazemore neydi de biz bitirdik boşver ya, bu adamların hepsi ana oyuncular iyi oynadığında parlayan adamlar. bizim ana planımız baştan bozuktu zaten. aşırı yaşlı rol oyuncularıyla da yine iyi son ana kadar play-in potasında kaldık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 22 Temmuz 2022, 11:20
Carmelo'yu tutmak istiyormuşuz
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 22 Temmuz 2022, 14:55
Carmelo'yu tutmak istiyormuşuz

Howard ile Melo arasında tercihim net Howard olurdu. 3.uzun rolünü doldurur gerekirse birkaç hafta 20-25dk oynar ne kadar 2020 sezonu seviyesinde olmasa da idare eder.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 22 Temmuz 2022, 18:01
Dünyadaki basketbolcular bitti mi abi? Temcit pilavı sezonu yerine biraz özgür düşünülmesi gerekmez mi?




Shabazz Muhammad expected to work out for Lakers.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 22 Temmuz 2022, 18:11
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

edit: OJ Mayo isterük...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 22 Temmuz 2022, 18:40
"Wallace işi noldu?" diye aratıyordum ki dün şu haber çıkmış ;

Lakers News: Darvin Ham Still Working On Getting Rasheed Wallace In The Fold
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 22 Temmuz 2022, 22:16
realgm'in son manşetlerinden biri ;

Pacers Seek Two First Round Picks From Lakers For Myles Turner,Buddy Hield

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 22 Temmuz 2022, 23:59
Şahsen Rob'un yerinde ben olsam bu takası yapardım. Zor olduğunu biliyorum ama THT+Nunn ile de Utah'dan Bogdanovic'i çeksek tamamlardık kadroyu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 23 Temmuz 2022, 01:51
Kyrie ve Harris mi? Turner ve Hield mi? asil soru bu bize hangi ikili daha fayda sağlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Temmuz 2022, 01:51
https://twitter.com/esidery/status/1550607124220092416

Kyrie ve Harris mi? Turner ve Hield mi? asil soru bu bize hangi ikili daha fayda sağlar.

Irving ve Harris tabii ki. Kıyas bile olamaz 2 seçenek arasında.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 23 Temmuz 2022, 02:15
Şahsen Rob'un yerinde ben olsam bu takası yapardım. Zor olduğunu biliyorum ama THT+Nunn ile de Utah'dan Bogdanovic'i çeksek tamamlardık kadroyu.

Niye kabul etsinler ki böyle bir şeyi? Nefis olurdu o ayrı.

Kyrie ve Harris mi? Turner ve Hield mi? asil soru bu bize hangi ikili daha fayda sağlar.

Üstte alıntıladığım hamleyle çakışmıyor ve maaş dengesi de tutuyorsa Turner & Hield.

—-

Bogdanovic + Hield + Turner = Yüzük

Islak rüyalar :rock:
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Temmuz 2022, 02:45
Harris ve Hield'ın vereceği katkılar birbirine çok benzer. İş Irving vs Turner'a kalıyor, orada da nasıl Turner'ı seçiyorsunuz anlamıyorum...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 23 Temmuz 2022, 07:11
Irving'in aşı karşıtı bir düz dünyacı olduğu düşülünce insanların aklı melekeleri daha yerinde olan Turner'a gitmesi normal.

Hield+Turner tabanı daha yukarı çekecek olmasına rağmen, risk alıp tavanı daha yüksek olan Irving+Harris derdim muhtemelen. Ama ne yaparsak yapalım, Hield, Turner ve Irving'i aynı anda almıyorsak, ayrı ayrı bu iki takasın da bize şampiyonluk getireceğine inanmıyorum.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 23 Temmuz 2022, 13:13
Turner oyuncu yapısı olarak bulunmaz nimet değil mi abi? Spacing, yardım savunması... En çok Davis' e yarar.

Adı geçenlerin hepsi mental ya da fiziksel açıdan riskli zaten.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 23 Temmuz 2022, 15:30
Turner oyuncu yapısı olarak bulunmaz nimet değil mi abi? Spacing, yardım savunması... En çok Davis' e yarar.

Adı geçenlerin hepsi mental ya da fiziksel açıdan riskli zaten.

Abi öyle. Hatta AD'den sonra takımdaki 2. savunmacı olduğunu da düşünürsek, şu hamle bile takımı tek başına ligin ilk 10 savunması arasına sokar. AD-Turner pota altına hücum etmeye çalışana allah kolaylık versin.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Temmuz 2022, 15:48
Turner iyi savunmacı da 2 sezondur sezonların yarısını kaçırıyor sakatlık sebebiyle. Karşılaştıracaksak Irving'in mental sağlığı Turner'ın fiziksel sağlığından daha çok güven veriyor bana.

Bir de her şeyin olumlu gittiği senaryolarda, Nets takası takımı direkt şampiyonluk adaylarından biri yapar, Pacers takası ise iddialı bir takım yapar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 23 Temmuz 2022, 16:21
Lebron ve AD gibi "oynadıklarında" yanlarına hiçbir yüksek profil adam ihtiyacı gerekmeyen ağır toplar varken, ben fazlasını çok lüzumsuz ve düzen bozucu görüyorum. Bu ikili oynamadığı sürece yanına 3. bi oyuncu değil, 3 tane daha star koysan bile yine kurtarmaz. İşin temeli bu ikilinin çalışmasında. Bunların yanına takımdaşlığı arttıracak ve yardımcı rolleri üstlenecek baharatlar serpmek gerek.

Onun haricinde nasıl şampiyon olduğumuz belli, nasıl rekabetçi olduğumuz belli, nasıl tarumar olduğumuz da belli. Reçetenin iki yüzünü de tecrübe ettik. Bundan sonrası akılcılığı reddetmek olur.

Hield & Turner tadındaki tüm paketlerin, Kyrie-Westbrook gibi kopillerin tümünden daha faydalı olacağını ezelden beri biliyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Temmuz 2022, 16:58
Lebron ve AD gibi "oynadıklarında" yanlarına hiçbir yüksek profil adam ihtiyacı gerekmeyen ağır toplar varken, ben fazlasını çok lüzumsuz ve düzen bozucu görüyorum. Bu ikili oynamadığı sürece yanına 3. bi oyuncu değil, 3 tane daha star koysan bile yine kurtarmaz. İşin temeli bu ikilinin çalışmasında. Bunların yanına takımdaşlığı arttıracak ve yardımcı rolleri üstlenecek baharatlar serpmek gerek.

Onun haricinde nasıl şampiyon olduğumuz belli, nasıl rekabetçi olduğumuz belli, nasıl tarumar olduğumuz da belli. Reçetenin iki yüzünü de tecrübe ettik. Bundan sonrası akılcılığı reddetmek olur.

Hield & Turner tadındaki tüm paketlerin, Kyrie-Westbrook gibi kopillerin tümünden daha faydalı olacağını ezelden beri biliyorum.

Rotasyonumuz kalite açısından yeterli olsa haklısın ama öyle bir durumda değiliz. Yedeklerin süresini azaltmak için de ilk 5'te playoff'ta 40 dakika verebileceğin süperstar olması en kolay çözüm.

Şampiyon olduğumuz sezon bench'ten Rondo, Caruso, Kuzma, Markieff geliyordu. Pacers takası sonrasında Nunn ilk 5 başlayacak desek, bench'ten Lonnie Walker, Stanley Johnson, Troy Brown Jr gelecek. Belki Schröder'i alabiliriz o ihtimal masada hala.

Başarısız olmamız da 3 yıldızdan ziyade o 3. yıldızın uyumsuz olması ve takımın geri kalanının yanlış tercihlerden (biraz da mecburi) oluşmasıydı.

Hield ve Turner'la da iddialı oluruz ama Irving ve Harris'le tavanımız çok daha yüksek olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 23 Temmuz 2022, 18:08
Başarısız olmamız da 3 yıldızdan ziyade o 3. yıldızın uyumsuz olması

Uyumlu olabilecek bir 3. yıldız eklemeye şartlarımız müsait değil. Güncel konjonktür gereği alabileceğimiz tek yıldızlar toksik tipler. Bunların da hiçbirinin ortalama üstü rol oyuncularından daha çok şey ifade edeceklerine inanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 23 Temmuz 2022, 18:37
https://twitter.com/TopBallCoverage/status/1550862731934191617
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 24 Temmuz 2022, 11:26
Bir iş bu kadar uzarsa boka sorar ve sonunda bir halt gerçekleşmez demiş miydim?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 24 Temmuz 2022, 13:12
Bu iş uzayacak ve bı bokta yapamayacaz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 24 Temmuz 2022, 14:44
Elimizde patlicak sonunda bu kadroyla baslarız sezona.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 25 Temmuz 2022, 09:58
Draft picklerini niye vermeye eriniyor ki yönetim anlamıyorum. Indiana ile takas bu yüzden tıkanmış deniyor. Ulen zaten Lebron gidince 2012 sonrası gibi bir dönem yaşanacak seve seve ya da s... s... Westbrook'u bi dolu pick vermeden kimse almaz artık. Piyasası Kyrie'den beter.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 25 Temmuz 2022, 13:28
Draft picklerini niye vermeye eriniyor ki yönetim anlamıyorum. Indiana ile takas bu yüzden tıkanmış deniyor. Ulen zaten Lebron gidince 2012 sonrası gibi bir dönem yaşanacak seve seve ya da s... s... Westbrook'u bi dolu pick vermeden kimse almaz artık. Piyasası Kyrie'den beter.

Kyrie'nin olmayacağına emin olana kadar Pacers'la takas yapılmayacak deniyordu haberlerde. O yüzden büyük ihtimalle ağırdan alıyoruz Pacers'la işleri, onların da başkasıyla takas yapmasını engelliyoruz bir yandan. Eğer Irving olmazsa Pacers'a draft hakkını da verip bitiririz büyük ihtimalle.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 25 Temmuz 2022, 13:41
Haftaya perşembe Lebron'un extension süresi bitiyor, o zamana kadar ne olacağı kesin belli olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 25 Temmuz 2022, 14:54
Russ ve tek draft hakkı ile biitirip, diğer draft hakkı , THT, Nunn ile de farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor Rob beyimiz. Bakalım neler çıkaracak şapkadan
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 25 Temmuz 2022, 16:24
https://twitter.com/BleacherReport/status/1551563383878590465
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 25 Temmuz 2022, 17:25
Celtics de Durant savaşına girmiş, söylenene göre Jaylen Brown masadaymış. Nets'in alabileceği en iyi oyuncu Jaylen Brown olur,
o masadaysa bu işin kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyorum. Bundan sonra da biz, Kyrie takasini daha çabuk sonuçlandırırız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 25 Temmuz 2022, 18:16
Tatum ve Durant birbirinin üzerine basarlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 25 Temmuz 2022, 18:27
Durant konusunda "ekşi" bir alıntı

"kevin durant için nets’e ilk teklifleri jalen brown, derrick white ve 1 tane first round picki olmuştur.

öte yandan nets bu oyuncuların yanı sıra marcus smart,4 tane daha draft hakkı ve bir rol oyuncusu daha istiyormuş."
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 25 Temmuz 2022, 18:41
https://twitter.com/BleacherReport/status/1551563383878590465

Bence Jazz ve Knicks'ten bize oyuncu çıkmaz, ama 2 tane 1. tur draft hakkı verirlerse neden olmasın.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 25 Temmuz 2022, 22:08
According to Charania:
"Kyrie Irving, he opted in with the full intent of playing out next season as a Brooklyn Net. From everything I've been told, in his mind he's playing next year in Brooklyn with or without Kevin Durant in a lot of ways. Kyrie Irving opted in, I think there was an understanding that he was going to make the best decision for himself, and Kevin Durant on the other hand, is obviously making his decision as well.
From everything I've been told, Kyrie Irving has made his intent he wants to play out next season in Brooklyn."

Bu deliyi bekleyeceğimize Turner-Budy çekip yolumuza devam edelim. Bu deliyi beklerken onlardan da olursak o zaman gerçekten sıçarız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 25 Temmuz 2022, 22:33
kadroya hamleyi geçtim,kenara bile hamle yapılamıyor...

Rasheed Wallace Won't Join Lakers As Assistant Coach
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 26 Temmuz 2022, 00:21
Ne hale geldik arkadaş
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 26 Temmuz 2022, 07:37
kadroya hamleyi geçtim,kenara bile hamle yapılamıyor...

Rasheed Wallace Won't Join Lakers As Assistant Coach

Allahaşkına Wallace'ın nesini gördünüz de ardından ağıt yakıyorsunuz, bir anlatın lütfen..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 26 Temmuz 2022, 08:14
Rasheed özelinde değil de basiretsizlikten yakınılıyor sanırım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 26 Temmuz 2022, 10:28
Allahaşkına Wallace'ın nesini gördünüz de ardından ağıt yakıyorsunuz, bir anlatın lütfen..
kenara bir "ateş şart" gibisindendi aslında yazdığımın bir tarafı,e diğer tarafı da malum kadronun yetersizliği ve yine "karanlık günler" görme ihtimalimiz :/ yoksa Sheed'in ne olduğunu bilmiyorum (coaching tarafında) ama oyunculuğunda malum,teknik faul delisi...

Rasheed özelinde değil de basiretsizlikten yakınılıyor sanırım.
evet durum tam olarak da buydu,Sheed özelinde değil de kadro içi hamlelerin iç açıcı olmaması :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 26 Temmuz 2022, 12:27
Kyrie Nets ile bu sezon devam edeceğini ve Durant gitse bile bu yılı Nets ile bitirecegini söylemiş, bize gelirse çok sevinirim ve çok verimli olacağınıda düşünüyorum ama şimdi bu deliyi beklerken Hield, Turner ikilisinden de olmayalım. Pacers Russ + 2 draft istiyormuş biz de tek draft hakkı ile bitirmek istediğimiz için bir ilerleme olmuyormuş takasta.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 26 Temmuz 2022, 13:34
Kyrie Nets ile bu sezon devam edeceğini ve Durant gitse bile bu yılı Nets ile bitirecegini söylemiş, bize gelirse çok sevinirim ve çok verimli olacağınıda düşünüyorum ama şimdi bu deliyi beklerken Hield, Turner ikilisinden de olmayalım. Pacers Russ + 2 draft istiyormuş biz de tek draft hakkı ile bitirmek istediğimiz için bir ilerleme olmuyormuş takasta.

O haber biraz Shams'in cümlelerinin çarpıtılmış hali gibi. Kyrie sezonu Nets ile bitirip bir sonraki yaz UFA olmaya okeymiş. Durant takası için biraz duman çıkmaya başladı gibi. Durant takasının olup olmayacağı kesinleşmeden Lakers da hamle yapamaz şu an.

Kyrie beklerken Hield Turner tarzı bir paketten olmak kesinlikle kötü olur bu arada ama yapacak bir şey yok. Ha bence Kyrie topuna girmek yerine Hield+Turner almak iyi bile olabilir, önümüzdeki sezonun dramasını %120 düşürür.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 26 Temmuz 2022, 21:22
Hield, Turner, LeBron, AD, Gordon, Schröder, Bryant, Stanley,  Troy  Brown olsa nasıl olur sizce? Şampiyonluk şansımız olur mu?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 27 Temmuz 2022, 14:12
En azından geçen sezona göre daha dengeli ve uyumlu bir kadro olur, şampiyonluk Davis'in 2020 sezonu seviyesinde oynamasına bağlı en temelinde ve ligin/takımın sağlık durumuna.

Not:Reaves atlanmış orada...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 27 Temmuz 2022, 14:32
Hield, Turner, LeBron, AD, Gordon, Schröder, Bryant, Stanley,  Troy  Brown olsa nasıl olur sizce? Şampiyonluk şansımız olur mu?

First round exit.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 27 Temmuz 2022, 21:06
“It’s pretty darn clear that LeBron James has seen enough and has no interest in going another year with Russell Westbrook as his teammate.”

- ESPN's Dave McMenamin on The Lowe Post


Sanki Westbrook'u ben getirdim geçen yaz. Çiftliği yaptı kulübü paşam.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 28 Temmuz 2022, 10:04
“It’s pretty darn clear that LeBron James has seen enough and has no interest in going another year with Russell Westbrook as his teammate.”

- ESPN's Dave McMenamin on The Lowe Post


Sanki Westbrook'u ben getirdim geçen yaz. Çiftliği yaptı kulübü paşam.

+1
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 28 Temmuz 2022, 16:20
Lebron'a kalsa her yeri çiftliği yapmak ister. Yapısı ve geçmişi böyle. Sen kocaman bir organizasyonun, en büyük franchise'ı olarak adama müsamaha gösterirsen daha beterleri de olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 28 Temmuz 2022, 16:43
Cleveland'a gitti Wiggins'i yedi.

buraya geldi başta Ingram olmak üzere gençlerden biri bile kalmadı.

bunun bu düzeni taa Miami zamanından beri kurmasına göz yumanlara sayıp sövmek lazım aslında.

doyamadı takaslara,herkesi yanına almalara.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 28 Temmuz 2022, 19:13
Hield, Turner, LeBron, AD, Gordon, Schröder, Bryant, Stanley,  Troy  Brown olsa nasıl olur sizce? Şampiyonluk şansımız olur mu?

Herkes sağlıklı bir sezon geçirip, kariyer ortalamalarının üzerinde şut sokar ise neden olmasın. AD ikili oyunlarının her zaman çok sikici olabileceğini de hesaba katmak gerekli.

Playoffları izledik. İyi savunma yapan takımlar çok fark ediyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 28 Temmuz 2022, 21:11
Ben Clippers'in sağlıklı kalacağını düşünmüyorum gene olacak orda negatif bir şeyler. Takım'in bu kadroyla finale çikacagini bende düşünüyorum. Şampiyonluk ise o zamanki dinamiklere bağlı, olsakta şaşırmam. Asıl sorun takimin tüm bu takasları yapacağına yönelik inancım eksik. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 29 Temmuz 2022, 07:55
Herkes sağlıklı bir sezon geçirip, kariyer ortalamalarının üzerinde şut sokar ise neden olmasın.

Şunun açıklaması, "Yani bir bok olmaz" demek değil mi ya?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Temmuz 2022, 07:17
LeBron James Remains 'Extremely Happy In Los Angeles', Unlikely To Leave Before 2024

buldun yağlı kapıyı,2045'e kadar devam edeceğim desen de kimse "hayırdır?" demez tabii.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 30 Temmuz 2022, 08:55
Şunun açıklaması, "Yani bir bok olmaz" demek değil mi ya?


Evet abi. Her şey denk gelecek, diğerleri patlayacak. Genel ligin kalitesinden pek memnun değilim. Bu yüzden tırmalayana fırsat geleceğini düşünüyorum. Lebron'un etrafını iyi şutör ve savunmacılarla doldursan bu fırsat ayağına gelir gibime de geliyor. En azından yakınından geçersin. Kaprisli bi superstar yerine rol oyuncuları ile daha şanslı görüyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 31 Temmuz 2022, 10:55
Lakers Rumors: Julius Randle Interests LA If Knicks Trade for Donovan Mitchell
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 31 Temmuz 2022, 13:51
Lakers Rumors: Julius Randle Interests LA If Knicks Trade for Donovan Mitchell

Saçma bir hamle olur ama, kontratı uzun olmasına rağmen bence kelepir. Yanında 1. tur draft hakkı da vereceklerse neden olmasın?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Ağustos 2022, 00:21
Nets cephesinden bir ses çıksa da biz de yolumuza baksak ya.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 02 Ağustos 2022, 11:36
İş çok komik bir hale geldi. Bu saatten sonra ya takasları yapıp birilerini alacaksın, ya da kadroyu komple dağıtıp yeniden yapılanmaya gireceksin. Sezona hamlesiz girmenin bir esprisi yok artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 02 Ağustos 2022, 18:07
bence dağıtma kesinlikle olmayacak, wb'yi son ana kadar takas etmeye çalışacaklardır. geçen senenin ortasındaki harden-simmons takasına benzer bir olasılık wb-kyrie için hatta belki donovan mitchell (bu nyk'nin de olduğu üçlü bir takasla falan olabilebilir sanki) umarak geçecek.
bu arada istemesek de sağlıklı AD falan  Batı'da play-in yarışı içinde oluruz. yazarken içim sıkıldı be
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 02 Ağustos 2022, 23:47
Valla son iki yılda Lakers'in yaptığı her şey içimi sıkıyor, ne yaptığını bilmeyen yöneticiler egolu umursamaz superyildizlar, yanlış oyuncu tercihleri daha sayayım diyecem ama böyle uzar gider daha da içimiz sıkılmasın
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 04 Ağustos 2022, 22:12
sezona başlaması beklenen muhtemel 5

Westbrook
Reaves
James
Davis
Thomas Bryant

şeklindeymiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 05 Ağustos 2022, 00:24
sezona başlaması beklenen muhtemel 5

Westbrook
Reaves
James
Davis
Thomas Bryant

şeklindeymiş.


Playin potasına oynariz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 05 Ağustos 2022, 14:08
Kyrie cephesinde sularin duruldugu ve Nets ile devam edeceği söyleniyor. Kyrie'yi beklemekle doğru mu yapmış oluyor bilemiyorum
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 05 Ağustos 2022, 19:55
https://twitter.com/MikeAScotto/status/1555540171738734592
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 05 Ağustos 2022, 20:06
https://twitter.com/MikeAScotto/status/1555540171738734592
biri şöyle yazmış

Lakers get Patrick Beverley, Julius Randle, Mike Conley

Knicks get Donovan Mitchell while keeping Obi Toppin, Quentin Grimes & IQ

Jazz get Russell Westbrook, RJ Barrett, THT, 5 picks from NYK, 2 from LAL
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 05 Ağustos 2022, 22:33

Playin potasına oynariz.
erken konuşmuşum :/ bir de şunu gördüm,tansiyonum 25 oldu.

The Los Angeles Lakers predicted closing lineup, via @jovanbuha
:

G: Austin Reaves
G: Troy Brown Jr.
F: LeBron James
F: Juan Toscano-Anderson
C: Anthony Davis

kaynak ise The Athletic yazarlarından biriymiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 06 Ağustos 2022, 14:36
New story: LeBron James and the Lakers discussed their future together on Thursday. Rich Paul, the CEO of Klutch Sports Group, told ESPN the talks were “productive”

LeBron ile kontrat uzatmak için görüşmelere başlamışız, görüşmeler olumlu ilerliyormuş. Bakalım 1 yıllık mı yoksa 2 yıllık mı kontrat imzalayacağız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 07 Ağustos 2022, 15:09
Böyle tezgahı başka yerde kurması zor tabi. En iyisini kingim bilir.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: DeadAsDeadCanBe - 07 Ağustos 2022, 19:49
Kobe'ye son sezonunda verilen devasa kontrat ilerde başımıza iş açar diye düşünüyordum; muhtemelen o günler geldi.

Gerçi takımın anası bellendi zaten; iki sezon daha Lebron izleme fikri kötü gelmiyor bana.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 07 Ağustos 2022, 20:21
Kobe bu takıma neyi varsa verdi. Herhangi bir kadro, zaman fark etmeksizin... Kingim play-in'e burun kıvıran bir karakter. Kimse kusura bakmasın ekstradan çöp bile hak etmiyor. Kobe'nin Lakers'a kattıkları ölçülemez bence. Lebron'un ölçülür, pek önemsenmez.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 08 Ağustos 2022, 08:56
büyük kayıp yaşanmış :/ :)

Kent Bazemore Signs One-Year Deal With Kings
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 08 Ağustos 2022, 15:42
İşin kötüsü Kobe bile 20 yılın sonunda tek başına bu denli etkin değildi kulüp üzerinde.

Oyuncak oldu koca franchise. Dr. Buss yaşasaydı her şey farklı olurdu tabii.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Ağustos 2022, 19:33
Olay Kobe, LeBron meselesi değil. Yıldız oyuncular 15 yıl öncesine göre çok daha fazla güç sahibi şu anda. Bir 15 yıl daha geriye bakarsak yıldızlar takım bile değiştiremiyordu kolay kolay. Şimdilerde o dönemi "oyuncular daha sadıktı" şeklinde satıyorlar...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 08 Ağustos 2022, 21:08
Olay Kobe, LeBron meselesi değil. Yıldız oyuncular 15 yıl öncesine göre çok daha fazla güç sahibi şu anda. Bir 15 yıl daha geriye bakarsak yıldızlar takım bile değiştiremiyordu kolay kolay. Şimdilerde o dönemi "oyuncular daha sadıktı" şeklinde satıyorlar...

Niye abi değiştiren değiştiriyordu ama ayıplanan hareketti genel olarak. Yoksa Barkley, O'Neal, hatta Kareem falan hep iyi örnekleri. Sadece 3-5 yılda bir olan bir şeyden yılda 3-5 olan bir şeye dönüştü.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Ağustos 2022, 21:15
Niye abi değiştiren değiştiriyordu ama ayıplanan hareketti genel olarak. Yoksa Barkley, O'Neal, hatta Kareem falan hep iyi örnekleri. Sadece 3-5 yılda bir olan bir şeyden yılda 3-5 olan bir şeye dönüştü.

Kareem takasla ayrılmıştı. Shaq bu konudaki en büyük örnek galiba. Ayıplanmasının yanında, şimdi net hatırlamasam da kurallar da daha katıydı diye biliyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 08 Ağustos 2022, 22:46
Kareem takasla ayrılmıştı. Shaq bu konudaki en büyük örnek galiba. Ayıplanmasının yanında, şimdi net hatırlamasam da kurallar da daha katıydı diye biliyorum.

Takasla ayrılmanın pek farkı yok gözümde, Nets'ten ayrılırsa Durant de takas ile ayrılacak, Davis takasla ayrıldı, Harden iki defa takaslandı, Paul George keza iki defa takaslandı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Ağustos 2022, 22:50
Takasla ayrılmanın pek farkı yok gözümde, Nets'ten ayrılırsa Durant de takas ile ayrılacak, Davis takasla ayrıldı, Harden iki defa takaslandı, Paul George keza iki defa takaslandı.

Kareem onlar gibi mi takaslandı ki? Süreci bilmediğim için soruyorum. Harden takaslanmak için takımı sabote etti. Davis o tarz bir şey yapmadı ama takıma baskı yaptı, Durant keza ya beni takaslayın ya da GM ve koçu kovun demiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 09 Ağustos 2022, 11:43
Nets cephesinde yine lağım haberler geliyor, ne toksik bir ortam ya.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 09 Ağustos 2022, 13:11
Sosyal medya, marketing olayları insanları da kurumsallaştırdı. O yüzden biraz şirket gibi yönetiliyor kariyerleri artık. Zararın neresinden dönersen kardır, karı maksimize et vs. Şahsen spor etiğine aykırı görüyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Ağustos 2022, 13:59
Durant sessiz sakin gibi görünürdü bana hep,ama şu yazılanları okudukça "höeh" demeye başladım.

"ya Nash&GM değişecek,ya da ben" demiş galiba.

o kadar söz hakkın var mı yav takımın üstünde? şu tarz bir durum içine Riley ile girebileceğini sanmıyorum mesela. Bulmuş pısırık bir GM,coach ikilisini.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 09 Ağustos 2022, 14:09
Durant sessiz sakin gibi görünürdü bana hep,ama şu yazılanları okudukça "höeh" demeye başladım.

"ya Nash&GM değişecek,ya da ben" demiş galiba.

o kadar söz hakkın var mı yav takımın üstünde? şu tarz bir durum içine Riley ile girebileceğini sanmıyorum mesela. Bulmuş pısırık bir GM,coach ikilisini.

Cevap erken geldi kendisine.

https://twitter.com/joetsai1999/status/1556791235427405824
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Ağustos 2022, 14:29
Cevap erken geldi kendisine.

https://twitter.com/joetsai1999/status/1556791235427405824
bu durumda,Durant'ı patates soğan karşılığında bile gönderir bunlar :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 09 Ağustos 2022, 14:55
Jaylen Brown merkezli takası yapsinlar şuan onlar icin en mantıklı olan bu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 09 Ağustos 2022, 18:12
şu tarz bir durum içine Riley ile girebileceğini sanmıyorum mesela.

Aradaki fark, Godfather böyle tipitipleri daha baştan evine sokmaz zaten. Başarı için bile yapmaz. 2010'da kurulan Miami de çok sevimsiz ekipti ama son yıllarda ayyuka çıkan zibidiliklere hiç rastlamadık. Spoelstra gibi o gün için sıfır kariyerli bir koçu bile yedirmediler Lebron'a ki o da Miami dönemindeki tek istisnaydı galiba.

İmam osurursa cemaat sıçar lafı tüm bu hikayelerin özeti aslında. Hep aynı örneği veriyorum; Dr. Buss yaşasaydı bu kulüp bambaşka olurdu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 09 Ağustos 2022, 18:34
Aradaki fark, Godfather böyle tipitipleri daha baştan evine sokmaz zaten. Başarı için bile yapmaz. 2010'da kurulan Miami de çok sevimsiz ekipti ama son yıllarda ayyuka çıkan zibidiliklere hiç rastlamadık. Spoelstra gibi o gün için sıfır kariyerli bir koçu bile yedirmediler Lebron'a ki o da Miami dönemindeki tek istisnaydı galiba.

İmam osurursa cemaat sıçar lafı tüm bu hikayelerin özeti aslında. Hep aynı örneği veriyorum; Dr. Buss yaşasaydı bu kulüp bambaşka olurdu.
gerçi zibidilikleri orada da vardı diye hatırlıyorum. Spoelstra'ya omuz atma gibi falan ama,tabii tepede öyle bir "baba" olunca çok da hareket alanı yok.

bizde durum ne? Klutch baba'nın çiftliği. serbest,sınırsız hareket alanı. Sonumuz hayrolsun demekten başka bir şey gelmiyor bünyeden :/

editto : bunlar kazanı hepten kaynatacaklar demek ki

https://basketball.realgm.com/wiretap/268226/Kyrie-Irving-Shares-Same-Feeling-As-Kevin-Durant-On-Steve-Nash-Sean-Marks
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 10 Ağustos 2022, 13:12
Kareem onlar gibi mi takaslandı ki? Süreci bilmediğim için soruyorum. Harden takaslanmak için takımı sabote etti. Davis o tarz bir şey yapmadı ama takıma baskı yaptı, Durant keza ya beni takaslayın ya da GM ve koçu kovun demiş.

Yep Kareem Milwaukee'de mutlu olmadığı için takasını istedi. New York veya Los Angeles'a istedi. Knicks'in takasa girmemesi ile ilgili de bir hikaye vardı ama detaylarını hatırlamıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 10 Ağustos 2022, 20:09
Yep Kareem Milwaukee'de mutlu olmadığı için takasını istedi. New York veya Los Angeles'a istedi. Knicks'in takasa girmemesi ile ilgili de bir hikaye vardı ama detaylarını hatırlamıyorum.

Talep etmiştir tabii, o süreçte Bucks'a karşı olan tutumunu kastettim. O dönemde muhtemelen bu bile büyük bir olay olmuştur, günümüzde çok normal. "Takaslamazsanız ameliyat olur sezonu kapatırım" demek bile normal artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 10 Ağustos 2022, 20:29
New Orleans'ta Durant takasina dahil olmuş diyorlar, Durant işi uzadıkça biz bir şey yapamıyoruz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 10 Ağustos 2022, 20:36
New Orleans'ta Durant takasina dahil olmuş diyorlar, Durant işi uzadıkça biz bir şey yapamıyoruz.

O haber New York kaynaklı, Griffin Ingram takaslamayacağız demişti. Sanmıyorum Durant'e gireceklerini.

NBA takımları genel olarak biraz daha akıllanmış gibi duruyor, ya da genel olarak Durant'in 4 yılı varken ayrılmayı talep etmesinden çekiniyor da olabilirler. Her iki şekilde takımını paspas eden bir yıldıza girmeye çalışmak yerine yapı kurmaya çalışmaya devam ediyor takımlar. Memphis, New Orleans yoksa hem Durant alıp hem de kalan parçalar ile şampiyonluk adayı olabilecek takımlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 11 Ağustos 2022, 10:15
The Lakers have reportedly budged first in trade negotiations with the Nets as they now are open to dealing two first round picks for Kyrie Irving.
@SilverScreen and Roll
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 11 Ağustos 2022, 12:09
Süreç hızlanacakmiş hadi bakalim
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: DeadAsDeadCanBe - 11 Ağustos 2022, 23:08
Allah aşkına bir şey olsun artık ruhumuz iliğimiz kurudu. Bu takımı bi sene daha izlemek istemiyorum ya.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 12 Ağustos 2022, 06:47
Kyrie için 2 draft hakkını da vereceğiz, alacağımız şey 9-10'dan değil 7-8'den play in yapmak olacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 12 Ağustos 2022, 09:43
THT + Nunn'i verip Utahtan bir şeyler koparabilir miyiz?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 12 Ağustos 2022, 11:28
THT + Nunn'i verip Utahtan bir şeyler koparabilir miyiz?

Draft hakkı olmadan yapamazsın.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 12 Ağustos 2022, 23:09
Bu Durant ne toksik, gereksiz bir herif . Bu kadar yetenekli olup alttan alta takımın kuyusunu kazmak nedir. Nets bu adamı aldığına bin pisman. Artık takas olacaksa olsun da herkes önüne baksın ya
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 18 Ağustos 2022, 22:19
Nets'e iki ilk tur draft hakkını da vermek istiyormuşuz ama beyfendiler bununla hiç ilgilenmiyorlarmiş. Kyrie ellerinde kalacak bu gidişle bizim dışımızda isteyen yok bu adamı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 24 Ağustos 2022, 15:25
Durant olayı da çözümlendiğine göre artık acil Pacers takası lazım. Turner Hield'ı Westbrook+2 adet top 4 korumalı 1st'e alsak takımın en azından başa baş maçlarda güvenilir ve uyumlu bir çekirdeği olur. Favori olmasa da iddialı bir takım olmak için şart.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 24 Ağustos 2022, 17:31
Turner, Hield mi Baverley, Bogdan mi?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 24 Ağustos 2022, 18:59
Tabi ki Turner paketi de. İki paketten de faydalanılabilir. Boyout ederler büyük ihtimalle Mitchell takası olursa.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 25 Ağustos 2022, 09:17
The Jazz are trading Patrick Beverley to the Lakers for Talen Horton-Tucker, sources tell @TheAthletic @Stadium.

Tht karşılığında Beverley güzel oldu, sırada Turner-Budy var.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 25 Ağustos 2022, 09:33
köyün delisi gelmiş hı? :D Clippers oyuncusuyken deli olurdum. hep kışkırtıcı,hep sinir bozucu olurdu.

bakalım "kimyası" tutacak mı? umarım RW gibi ters tepmez.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 25 Ağustos 2022, 10:39
Hoş gelmiş sefa gelmiş😁 Turner -Hield ve yanına Schoder de olsa fena olmaz
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 25 Ağustos 2022, 11:07
35 yaşındaki Patrick Beverly için dolaylı yoldan Alex Caruso, THT ve Stanley Johnson verdik. Onurlu Los Angeles halkı evlerinde nasıl durabiliyor gerçekten anlayamyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Crazy_Kobe - 25 Ağustos 2022, 11:27
Geçmiş olsun.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 25 Ağustos 2022, 11:47
güncel iki başlık vardı realgm'de

Lakers Considering Signing Dennis Schroder

Lakers Not Interested In Trading For Julius Randle

bunlar dışında bir aksiyon olacak mı bakalım
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 25 Ağustos 2022, 14:51
Yani THT bize ne katkı verdi bu sene, oyun aklı sıfır bir arkadaş, Stanley ise geçen sen savunma bu kadar kötü olduğu için sivrildi ki az çok yerleri gelen adamlarla doldu. bu iki oyuncuyu verip Baverley dışında daha iyi bir parça alabilir miydik, ya da kim bu iki oyuncuya karşılık ne verecekti.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 25 Ağustos 2022, 15:03
Russ takasını yapamazsak sirk gibi takımız bu sene çok eğlenceli
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 25 Ağustos 2022, 16:48
35 yaşındaki Patrick Beverly için dolaylı yoldan Alex Caruso, THT ve Stanley Johnson verdik.

Olay tam da budur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 25 Ağustos 2022, 19:19
THT üçlüğünü çok değil biraz geliştirseydi, kontratı çok değerli hale gelebilirdi. Gelişmeyi geçtim geri gitti bile denebilir.

Hala yaşı çok genç hala sıçrayış yapabilir ama takımın 2 yıldızının yaşları sebebiyle onu verip direkt rotasyon parçası almamız lazımdı artık. Beverley'den iyisini umuyordum ama o da maç kapatacak beşte yer alabilecek bir oyuncu. Hield, Turner, Schröder hamlelerini de yaparsak kafamız rahat gireriz sezona.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: DeadAsDeadCanBe - 25 Ağustos 2022, 23:09
THT'den temelli kesmişiz ümidi belli ki... Herifi moruk Beverley için göndermişiz.

Bu sene azap. Kötü günler geride kaldı belli ki...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 26 Ağustos 2022, 13:53
John Wall'a benzeyecekmiş galiba RW'un sonu.

Russell Westbrook 'Likely' To Be Off Lakers Active Roster Following Patrick Beverley Trade

https://basketball.realgm.com/wiretap/268420/Russell-Westbrook-Likely-To-Be-Off-Lakers-Active-Roster-Following-Patrick-Beverley-Trade
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 26 Ağustos 2022, 14:31
Daha beterini hak ediyor. Evlat olsa sevilmez.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 26 Ağustos 2022, 15:10
Beverley takasıyla birlikte Pacers takası iyice elzemleşti. Eğer win now hareketi yapacaksak tam yapmalıyız. Eğer yapmayacaksak LeBron ve Davis'i takaslamak 2022 sezonunun tekrarını izlemekten çok daha mantıklı olacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 26 Ağustos 2022, 15:47
Hield- Turner takası gerçekten yapılacak mı ? Ben yonetim ve Pelinkanin bu kadar becerikli olacağını sanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 26 Ağustos 2022, 16:00
Yapılmazsa Beverley takası baya mantıksız oluyor. Genelde haberler 2. ilk tur draft hakkı konusunda sıkıştığı yönünde. Ama görmeden inanmamalıyız sonuçta çok fazla dezenformasyon var.

Yine de Turner 18M alan ve kontratının son yılındaki bir uzun olması, Hield'ın NBA genelinde algısının çok iyi olmaması, bu takası 1 ilk tur 1 tane de ilk tur swap'ı ile yapma ihtimalimizi gerçekçi kılıyor.

Turner/Bryant/Jones
Davis/JTA/Wenyen
LeBron/Brown
Hield/Reaves/Walker
Beverley/Nunn

Bu rotasyon kötü gözükmüyor, batıda rahat ilk 3-4 kapatır kadronun sağlık durumuna göre. Böyle bir kadro kurup şampiyon olamasak da en azından seyir zevki yüksek bir takım izleyebiliriz. Asıl işin kötü tarafı ise, Pacers takası dışında şu takıma makul bir rotasyon sağlayacak başka bir gerçekçi takas senaryosu aklıma gelmiyor. Jazz ile iki farklı takas yapacağımızı sanmıyorum ki, Jazz'den alacağımız her parça net kötü savunmacı olacağı için yine soft bir takım olma ihtimalimizi arttırır.

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 28 Ağustos 2022, 10:44
Hield-Turner alsak da 6’dan play off yapar, ilk tırda 4-2 eleniriz. Bu sene kanatlardan takım muhtemelen -30 falan sayı yiyecek.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 28 Ağustos 2022, 11:54
Hocam Allah'ını seversen ne ettin😁 Takim bu iki arkadaş gelirse bu kadar kötü olmaz, şampiyon olamayiz ama bu şekilde de sezonu kapatmayiz. Batı iyi ama sezonu bitirmek, play-off süreçleri bir çok dinamiği barındırıyor içinde. Kawhi sakatlansa Clippers, Klay sakatlansa Golden Stade havlu atar bir nevi aynı şey bizim için de gerekli. Ben hiçbir zaman büyük konuşmamak taraftarıyım her şey olabilir bu ligde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Ağustos 2022, 13:53
Hield-Turner alsak da 6’dan play off yapar, ilk tırda 4-2 eleniriz. Bu sene kanatlardan takım muhtemelen -30 falan sayı yiyecek.

Yok 15. olup küme düşeriz...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 28 Ağustos 2022, 16:58
Herkesin sağlıklı bir sezon geçirmesi ne kadar düşük bir olasılık ise bu oran ile sezondaki başarıya bakılabilir. Dış alan savunmacısı ve şutör alternatifsizliği çok basit çözülebilecek bir alandı halbuki. Herkesin üçlüğü var bi şekilde artık, hamle yapılmaması tam bir basiretsizlik.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Ağustos 2022, 17:08
Eğer takas gerçekleşirse Beverley, Hield, LeBron, Davis, Turner beşi maç kapatma anlamında çok iyi bir beş. Sezon boyunca 2 soru işareti olacak sadece. Bench'in ne düzeyde katkı verebileceği ve Davis-Turner ikilisinin sağlık durumu. Sağlıklı kalabilirsek potansiyeli yüksek bu kadronun. Sezon ortasında da buyout piyasasından 3-4 oynayabilecek birini bulabiliriz belki.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 28 Ağustos 2022, 18:23
Kanat savunması ve dış şut katkısı senelerdir soru işaretlerine bıraktığımız konular.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 29 Ağustos 2022, 00:22
https://twitter.com/LakersDailyCom/status/1563977246033035265
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 29 Ağustos 2022, 01:27
Sanmam , Mitchell için kimi vereceğiz ki😁
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 29 Ağustos 2022, 04:15
Yok ebenin
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 29 Ağustos 2022, 23:10
Marc Stein reports that league sources say that could see the Lakers getting involved in a three-team deal with the Knicks and the Jazz. Utah could take on Westbrook's salary, along with several picks from both New York and Los Angeles, in exchange for routing veteran players to LA.

veteran dediği grubun içinde,yolladığımız Clarkson da vardır kesin.

(10+yıllık oyunculara bakıyorum da Rudy Gay,Mike Conley varmış. bir de Bojan Bogdanovic)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 29 Ağustos 2022, 23:50
Marc Stein reports that league sources say that could see the Lakers getting involved in a three-team deal with the Knicks and the Jazz. Utah could take on Westbrook's salary, along with several picks from both New York and Los Angeles, in exchange for routing veteran players to LA.

veteran dediği grubun içinde,yolladığımız Clarkson da vardır kesin.

(10+yıllık oyunculara bakıyorum da Rudy Gay,Mike Conley varmış. bir de Bojan Bogdanovic)

+ Randle falan heralde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 30 Ağustos 2022, 00:29
Hield, Turner ne oldu, yalan mıydı her şey. Yoksa beceremiyor mu Pelinka efendi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Ağustos 2022, 09:11
Hield, Turner ne oldu, yalan mıydı her şey. Yoksa beceremiyor mu Pelinka efendi.

Hiçbir fikrim yok çünkü içeriden haber almıyoruz sonuçta ama inanmak istediğim Pacers 2 adet korumasız ilk tur istediği için Utah Jazz ile takas yaparız o zaman alternatiflerimiz var algısı yaratmaya çalıştığı yönünde. Ama herhangi bir GM'in bu taktiği yiyeceğini sanmıyorum. Eğer Jazz ile söylenen takasa girip Westbrook karşılığında Bojan'lar Fournier'ler falan alırsak kapatalım gidelim çok net.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 30 Ağustos 2022, 09:53
tüm konuşulanları unutturacak şu şey yaşanır bence

Svi Mykhailiuk Waived By Raptors

"Do it Mitch!" denirdi bir zaman.

"Do it Rob!" olur herhalde değil mi? :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 30 Ağustos 2022, 10:03
 Ben yönetim ve Pelinkanin o kadar aptalca işler yapabileceğinden şüphe duymuyorum. Bı baktık Bojan, Conley Lakers'a hayırlı olsun haberleri duyariz. Şahsen ben şaşırmam.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 30 Ağustos 2022, 13:59
Mitchell'ın piyasasını arttırmak için bu ayaklara giriliyor gibi. Vasat bi yeteneği var, bir çok takım hücumun sorumluluğunu vermekten çekiniyordur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 31 Ağustos 2022, 14:10
Takas olsa da Denver-GSW-Clippers-Memphis-Suns net bizden daha iyi takımlar, plase Pelicans-Minnesota-Dallas ile de anca kafa kafayayız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 31 Ağustos 2022, 14:15
Jeanie ablamiz geçen sezon en iyi oyuncumuz Russ demiş. Ya aptal bu kadın ya da Russ'i parlatacak üstün zekasıyla.Hadi Russ'i parlatmak için diyon onu millet senin gibi salak mı izlemiyor mu Russ'u. Vallahi bu ve Pelinka beni takımdan soğuttular.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Nickvanexel - 01 Eylül 2022, 02:07
Hiçbir fikrim yok çünkü içeriden haber almıyoruz sonuçta ama inanmak istediğim Pacers 2 adet korumasız ilk tur istediği için Utah Jazz ile takas yaparız o zaman alternatiflerimiz var algısı yaratmaya çalıştığı yönünde. Ama herhangi bir GM'in bu taktiği yiyeceğini sanmıyorum. Eğer Jazz ile söylenen takasa girip Westbrook karşılığında Bojan'lar Fournier'ler falan alırsak kapatalım gidelim çok net.
Russ karsılıgında super max kontratla  caglar abıyı bile alırım  ;D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Jr. Kobe - 01 Eylül 2022, 09:16
Russ karsılıgında super max kontratla  caglar abıyı bile alırım  ;D

Ben de oynarım bu arada he.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Nickvanexel - 01 Eylül 2022, 22:41
Ben de oynarım bu arada he.
Genç oyunculara elgin baylor ruhunu anlatırsın  :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Eylül 2022, 09:55
Fotoğrafa 1 dakika bakınca sadece Lakers'tan değil, komple basketboldan soğuyorsun.

(https://i.ibb.co/bbxhhNc/Whats-App-Image-2022-09-07-at-07-39-51.jpg) (https://ibb.co/bbxhhNc)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 07 Eylül 2022, 11:38
Sezon başina kadar adam gibi takas oldu oldu aksi taktirde bitane bile maç izlemem uykuma yazık!
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 07 Eylül 2022, 13:52
Muhabirin kendisine “LeBron James ve Anthony Davis ile oynayacağın için heyecanlı mısın?” şeklinde bir soru yöneltmesinin ardından Beverley şöyle konuştu:

“Ben onlarla değil, onlar benimle oynayacak. Geçen sezon ben playoff yaptım fakat LeBron ve Davis yapamadı. Bu bir fark.”
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Eylül 2022, 17:08
Ben bir şeyler olacağıni düşünmüyorum. Biraz umudum vardı ama yönetime, Pelinkanin beceriksizliğine bakınca o da uçup gitti.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 09 Eylül 2022, 01:03
Umarım hepimiz göt oluruz ama Westbrook ile yola devam ediyoruz hamlesiyle Beverley takasını yapan aynı takım olamaz gibi geliyor. Ne yapmaya çalıştığı bu kadar belirsiz, bu kadar dağınık takım zor bulunur. Westbrook-Beverley-LeBron-Davis-Bryant beşimiz ile ilginç bir kaos izleyeceğiz. Herkese akıl sağlığı diliyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Eylül 2022, 11:46
Westbrook-Beverley-LeBron-Davis-Bryant beşimiz ile ilginç bir kaos izleyeceğiz. Herkese akıl sağlığı diliyorum.

Şu 5, 30 galibiyet alırsa öpüp başımıza koyalım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 09 Eylül 2022, 12:49
Kısa ve özellikle picknroll savunmasında başarılı olma şansı 0'a yakın. Şut açısından da kazmalık diz boyu. Beverley'in ilk beş başlama ihtimalini de pek sıcak görmüyorum. Takasla gelecek kanatları başlatırlar şut olayı için.



Lebron ile en kolay Cavs'in sistemi. Lebron + 20 şutör. Bunu kingime anlatamıyorlar mıdır ya da bunu yaptım farklı bir sistemde de başarılı olabilirim, olmalıyım diye narsistliğinden midir nedir çözemedim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 09 Eylül 2022, 15:16
Bence artık LeBron' da pek dinlenmiyor. Herkes kafasına estiği gibi davranıyor
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 12 Eylül 2022, 10:25
Lebron ile en kolay Cavs'in sistemi. Lebron + 20 şutör. Bunu kingime anlatamıyorlar mıdır ya da bunu yaptım farklı bir sistemde de başarılı olabilirim, olmalıyım diye narsistliğinden midir nedir çözemedim.
bence buna taktı deneysel bir şeyler yapmaya çalışıyor
Bence artık LeBron' da pek dinlenmiyor. Herkes kafasına estiği gibi davranıyor
LeBron'u dinlememek gibi bir ihtimal var mı 2 sene daha da uzatmışken hele. Kafasına göre davranan herkes kim?

NBA'deki takas edilmesi en zor, kadromuza en uymayan adamı aldık geçen sene. Şu devirde bu adamı allayıp pullayıp birine kakalama ihtimalimiz inanılmaz düşük. Olay Pelinka'nın beceriksizliği değil maalesef buna göz yuman organizasyonumuzun en tepesinde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 12 Eylül 2022, 19:07
Deneysel bir şey ya da challenge olduğunu düşünmüyorum.

Normal sezondaki özellikle oyun kuruculuk yönündeki yükünü azaltmak için DeRozan ve Westbrook arasından Westbrook'u seçti ama tutmadı bu hamle. Şimdi de takaslamakta zorlanıyoruz.

Altında başka bir şey olduğunu sanmıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 17 Eylül 2022, 00:33
Schoder hayırlı olsun, bence güzel bir hamle.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 17 Eylül 2022, 00:36
Takımda, Beverley dışında guard olmadığı göz önüne alındığında fena hamle değil. Ama Westbrook takaslanmadigi sürece takımdaki problemler çözülmeyecek.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 17 Eylül 2022, 01:01
4 yıllık 80 MD imzalayıp takım cap'ini dolduramam, 2 milyon verseniz yeter dedi... Kobe'den Magic'den büyük Lakerslı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 17 Eylül 2022, 02:06
80mio dan vazgeçen koca yürekli adam hoşgeldin.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 17 Eylül 2022, 09:07
İyi güzel de, hala gard temelli saçma sapan bir kadro mühendisliğiyle karşı karşıyayız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 17 Eylül 2022, 12:57
Takımda, Beverley dışında guard olmadığı göz önüne alındığında fena hamle değil. Ama Westbrook takaslanmadigi sürece takımdaki problemler çözülmeyecek.

Westbrook Nunn Beverley ve Schröder oldu. Westbrook takası habercisi hamleleri yapıp yapıp devamını getirmiyoruz. Blue ball kaldık böyle.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 17 Eylül 2022, 17:07
Lakers Strongly Considering Bringing Russell Westbrook Off Bench

"elde patladı"nın İngilizcesi mi bu?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 17 Eylül 2022, 22:20
Russ kabul eder mi?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 17 Eylül 2022, 23:22
Russ sıkıysa kabul etmesin, kontrat sezonunu düzgün değerlendiremezse seneye minimuma oynar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 18 Eylül 2022, 06:31
https://twitter.com/MikeAScotto/status/1571222678324789248 (https://twitter.com/MikeAScotto/status/1571222678324789248)

Ahaha kanat ihtiyacı olduğuna daha yeni uyandı geri zekalılar ama tabii artık geçmiş olsun.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 18 Eylül 2022, 12:24
yaz dönemi futbol haberleri gibi bir durum olmuş ama ilk ağızdan yalanlanmış :D

https://twitter.com/isaiahthomas/status/1571258984610557952
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 19 Eylül 2022, 13:22
Jeremy Lamb diye bağırıyorum bütün yaz ama şu kadroya ne gelse sıkıntılı şu an. Beverley Nunn Westbrook Schröder Reaves Walker derken aşşırı kalabalık bir guard rotasyonu var. Bunların bir kısmını 3 numaraya kaydırabileceğimiz (Reaves Walker) konuşulsa da gerçekten her haber daha da sinirlendiriyor insanı. Yahu bu takımın 2020'de şampiyon olurken Rondo dışında 193 altı süre alan adamı yoktu. Caruso KCP Green Kuzma Morris yan parçalarının neden işlediğini anlamak bu kadar mı zor cidden!
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 19 Eylül 2022, 23:35
Jeremy Lamb hakkında çok bilgim yok, savunması nasıl bilmiyorum ama okuduğum yorumlarda istikrar sorunu olduğu söylenmiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 21 Eylül 2022, 23:43
Keşke Jae Crowder'ı alabilecek bir takas parçamız olsaydı. İyi bir hamle olurdu
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 22 Eylül 2022, 07:08
Keşke Jae Crowder'ı alabilecek bir takas parçamız olsaydı. İyi bir hamle olurdu

Russ gitmeden doktor "Kim gelirse gelsin" demiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: DeadAsDeadCanBe - 22 Eylül 2022, 15:21
Russell Westbrook bu takımın birincil sorunu değil bence. Onun yerine gelecek olana / onun yerine yapılmamış hamleye kurtarıcı gözüyle bakıyoruz.

Bunun biraz da böyle değerlendirilmesi gerekiyor. Bu takım bu kadar berbat bir halde olmamalıydı Russ ile birlikte bile.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 22 Eylül 2022, 16:46
The Detroit Pistons are finalizing a trade to acquire Utah Jazz forward Bojan Bogdanovic for Kelly Olynyk and Saben Lee, sources tell ESPN.

Bogdan da takas edildiğine göre Utah'dan undersize guardlar dışında alacağımız kimse kalmadı. Conley+Clarkson+Beasley paketi yükleniyor...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 22 Eylül 2022, 16:54
Bogdan için takasa gireceğiz diye çok korkuyordum, iyi yırttık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 22 Eylül 2022, 19:57
Conley+Clarkson+Beasley paketi yükleniyor...
bu mu daha iyi,yoksa Pacers'ın Turner+Hield'ı mı daha iyi acaba?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 22 Eylül 2022, 21:39
Turner ve Hield
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 23 Eylül 2022, 14:37
Tuner Hield takasını 2 tane korumasız draft hakkını vermemek adına kabul etmediğimiz haberi çıkmış.
şaka mıyız lan biz
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 23 Eylül 2022, 16:06
Hani organizasyon draft ettiği oyuncuların kıymetini biliyor, yatırım yapıyor desen o iş de bitik.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 23 Eylül 2022, 17:52
Şaka gibi takımız valllahi😁
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 23 Eylül 2022, 21:30
İki korumasız ilk tur cidden biraz fazla ama işte Davis takasında fazla draft hakkı verdik, olsun şampiyon olduk muhabbeti gibi biraz. Fazla mı fazla, ama takımın ihtiyacı olan bu hamle için, hem de alternatif senaryo bu kadar karanlık gözüküyorken yapmamak oyunculara ve taraftarlara saf kötülük gibi duruyor. Deadline'ı bekleyip fiyatın düşmesini bekleme taktiği aslında anlaşılır bir hamle olsa da takımın şu anki konumu bir 40 maç daha geçsin diyebileceğimiz konumda değil. Hem de bu, fiyat düştüğünde diğer takımların çok kolay bir şekilde Turner'ı çalma ihtimali gerçeğini düşününce Şubat ayında çok ağlayacağız gibi hissettiriyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 23 Eylül 2022, 22:10
Vatana millete hayırlı olsun.

https://twitter.com/mcten/status/1573381714772365312
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 23 Eylül 2022, 23:05
bu mu daha iyi,yoksa Pacers'ın Turner+Hield'ı mı daha iyi acaba?

Utah o kontratları iteleyecekse, 1 tanesi en az ilk tur olmak üzere bir kaç tane draft hakkını da versin bir zahmet. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 23 Eylül 2022, 23:59
Vatana millete hayırlı olsun.

https://twitter.com/mcten/status/1573381714772365312
6 aydır bir adamı takaslamayı beceremeyen Rob'a yılın bidonu ödülünü takdim ediyorum, tarih yazdın...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 24 Eylül 2022, 12:21
Crowder Suns'ın onu takaslama dedikodularından sonra takıma küsmüş deniyor. Tam bir fırsat transferi, Nunn+Wenyen+1 adet 2.tura tertemiz çözülür.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 25 Eylül 2022, 13:20
4  gard ile ne yapacaz, ne Russ'ı takas edebiliyorlar ne de başka hamle yapabiliyorlar. Sezon başladığında takım berbat sonuçlar almaya başlayınca mi bir şeyler yapılacak illa.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 25 Eylül 2022, 17:36
4  gard ile ne yapacaz, ne Russ'ı takas edebiliyorlar ne de başka hamle yapabiliyorlar. Sezon başladığında takım berbat sonuçlar almaya başlayınca mi bir şeyler yapılacak illa.

Biraz öyle gözüküyor :D

Sanırım asıl umdukları her şeyin boka sarmaması. Sararsa da Westbrook'u kadro dışı bırakabilecek kadar guardımız var. Bilmiyorum ben Bryant ve Jones ikilisinin normal sezonu taşıyacak Davis'i 4 oynatmamızı sağlayacak ikili olarak göremiyorum. Umarım şaşırtırlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 25 Eylül 2022, 23:23
https://twitter.com/jovanbuha/status/1574124759939354624
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 25 Eylül 2022, 23:29
https://twitter.com/jovanbuha/status/1574124759939354624

Böyle biri mi kadrodaydı?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 25 Eylül 2022, 23:56
Alır kaçarım

https://twitter.com/ShamsCharania/status/1574140140091572224
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 26 Eylül 2022, 00:16
Pelinka yap artık bir şey biz de rahatlayalim siz de
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 26 Eylül 2022, 00:56
Jordan Clarkson' da takas olacak gibi görünüyor. Kimse kalmadı Utahta
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 26 Eylül 2022, 09:05
Lakers To Sign Matt Ryan On Non-Guaranteed Deal, Working Towards Training Camp Deal With Dwayne Bacon

"blockbuster" denilen ve alıştığımız türden bir hamle göremeyeceğiz herhalde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Merih24 - 26 Eylül 2022, 12:58
Westbrick ile sezona girmeyelim, başka bir isteğim yok gelecek döneme dair. Yeter ki gönderelim. Umarım böyle bir çalışma vardır.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 26 Eylül 2022, 13:46
Tüm umudumuzda bu Russ ile sezona başlamadan en azından uyanıp maç izlememize değecek bir takım görmek
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 26 Eylül 2022, 15:32
Bacon aşırı bencil bi oyun tarzına sahip, pek NBA'de barınabileceğini sanmıyorum. Yetenek açısından kalbur üstü görüyorum kendisini. L. Walker'i niye aldık amk ya dediler heralde.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 26 Eylül 2022, 21:23
https://twitter.com/LakersReporter/status/1574463060713959424

https://twitter.com/TheHoopCentral/status/1574464781443944448
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 26 Eylül 2022, 22:42
Yani iyi haber bu. Geçen sezon şutunu etkileyen böyle somut bir sebep varsa, bu sezon daha iyi bir performans bekleyebiliriz o konuda.

https://twitter.com/Ralph_MasonJr/status/1574484163918340098
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 26 Eylül 2022, 22:44
Yani iyi haber bu. Geçen sezon şutunu etkileyen böyle somut bir sebep varsa, bu sezon daha iyi bir performans bekleyebiliriz o konuda.

https://twitter.com/Ralph_MasonJr/status/1574484163918340098

Ya zaten geçen sezonki şut performansı korkunç ötesiydi. Ortalamasının %30'larda olduğunu biliyoruz. Ama bakalım kendini sahaya verme ve sahada kalabilme konuları nasıl olacak. İki sezondur faul yüzdeleri de kariyerinin en kötü seviyesinde, onu da toparlasın bi zahmet.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 26 Eylül 2022, 22:46
Ya zaten geçen sezonki şut performansı korkunç ötesiydi. Ortalamasının %30'larda olduğunu biliyoruz. Ama bakalım kendini sahaya verme ve sahada kalabilme konuları nasıl olacak. İki sezondur faul yüzdeleri de kariyerinin en kötü seviyesinde, onu da toparlasın bi zahmet.

Bu olayın Westbrook'lu sezona denk gelmesi de ayrı felaket olmuştu. Zaten Westbrook hariç şutu olmayan bir oyuncuyu sahada tutmak istemezken, Davis'in 4 oynadığı dakikalarda pota altında 2 tane şutsuz topçuyla oynuyorduk.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 27 Eylül 2022, 01:15
Pelinka acaba hangi doğru zaman ve oyuncuyu bekliyor çok merak ediyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 27 Eylül 2022, 20:51
Rob Pelinka: We Will Do Everything We Can, Picks Included, To Help LeBron Get To The End

Lebron'un sonunu getirmek için hiçbir şey yapmayacağız demiş de olabilir :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 27 Eylül 2022, 21:54
Pelinka acaba hangi doğru zaman ve oyuncuyu bekliyor çok merak ediyorum.

Ya bu arada cidden Turner+Hield paketi için bir korumasız draft hakkı yeterli piyasaya baktığımızda. Özellikle bizim draft hakkımız neredeyse AD bile biteceği zamanda olacağı için. Ama bir yandan da hiçbir GM kendi çalışmayacağı dönemin draft hakkı için takas yapmaya yaklaşmaz. 2027 ne o zamana kadar 3 tane süper takım kurulup dağılır günümüz NBA'inde.

Geçen sezonki gibi bir rezilliğin istisna bir durum olduğuna inanıyorlar, umarım haklı çıkarlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 28 Eylül 2022, 00:05
https://twitter.com/TheNBACentral/status/1574867652945780766
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 28 Eylül 2022, 00:17
Lan tam da uyuyacaktım, neyse trade machine açalım bakalım...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 28 Eylül 2022, 00:24
Hadi bakalım
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Eylül 2022, 23:00
https://twitter.com/LakersReporter/status/1575936874878685185
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 30 Eylül 2022, 23:25
https://twitter.com/mcten/status/1575940205097328640
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 01 Ekim 2022, 00:17
Buraya her yeni haber paylaşıldığında takas mi oldu acaba diye umutlanmaktan bıktım valllahi😁 deli etti bizi takim
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 03 Ekim 2022, 14:46
preseason başlıyormuş bugün.

05:30'da,rakip Kings

Troy Brown,Lonnie Walker,Schroder yokmuş. AD bir ihtimâl
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 03 Ekim 2022, 18:45
The Lakers key decision makers have ‘seriously considered’ trading Russell Westbrook and unprotected first-round picks in 2027 and 2029 to the Pacers for Myles Turner and Buddy Hield, per
@ShamsCharania
 
Şu pickleri verin de şu takas artık bitsin, batacağımız kadar battık zaten. Trade deadline'a kadar beklersek başkasına kaptırırız bunları da.

Güncelleme: Shams ayrıca takas görüşmeleri nedeniyle Rob ve koçun basın toplantılarını ertelediğini de söylemiş.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 03 Ekim 2022, 23:22
The Lakers key decision makers have ‘seriously considered’ trading Russell Westbrook and unprotected first-round picks in 2027 and 2029 to the Pacers for Myles Turner and Buddy Hield, per
@ShamsCharania
 
Şu pickleri verin de şu takas artık bitsin, batacağımız kadar battık zaten. Trade deadline'a kadar beklersek başkasına kaptırırız bunları da.

Güncelleme: Shams ayrıca takas görüşmeleri nedeniyle Rob ve koçun basın toplantılarını ertelediğini de söylemiş.

Aynı haberi pişirip pişirip tekrar sunuyorlar. Artık olursa konuşuruz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 03 Ekim 2022, 23:33
https://twitter.com/DavidPortillo0/status/1577031109312860161
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 04 Ekim 2022, 00:28
Takas bu hafta içinde olacak gibi görünüyor bakalım. Umarım bir oyalama değildir bu. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 04 Ekim 2022, 05:49
Sıçtık Lakers iyi gözüküyor, here we go again...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Ekim 2022, 06:01
Sıçtık Lakers iyi gözüküyor, here we go again...

Hedefi 35 galibiyet olan takım için fena değil.

Girenler çıkanlar o kadar boktan ki, ve Russ ile spacing hala o kadar berbat ki, düzeltiyorum; 30 galibiyet görürsek öpüp başımıza koyalım. Bu arada değişmeyen tek şey şut atamamamız çünkü takımda şut atacak biri yok.   
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Ekim 2022, 06:09
Beverley-Reaves-Toscana-Wenyen-Thomas beşi ile sahadayız. Tanrı OKC'ye yardım etsin çünkü lig sonunculuğu yarışında biz etmeyeceğiz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 04 Ekim 2022, 06:49
Takımın efor seviyesi geçen sezonun hazırlık maçlarıyla karşılaştırınca gece ve gündüz gibi. Westbrook özellikle hem savunmada hem hücumda çok hareketli ve istekli gözüktü. Davis ve LeBron klasik %70'leriyle falan oynuyorlar ama Davis yine de etkileyici bir yarı çıkardı. Beverley çok topa yapışıyor ama rakibin faul hakkı dolduğunda yaptığı piçliklerle bol bol çizgiye gitti. Diğer yan parçalardan en çok Wenyen şaşırttı beni. Normal sezonda süre alacak bir topçu olmasını pek beklemiyordum ama yanıltacak gibi.

Genel olarak takım eforlu savunma yapıyor, buna heyecanlanacak kadar takımla ilgili beklentiler düşmüş durumda :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Ekim 2022, 07:03
Yiteruz'a bakmayın siz, adam 36 saat nöbetten sonra maç izleyince rüya ile halüsinasyon görme arasında gidip geliyor. Sahada final-four'a oynayan herhangi bir Euroleague takımını yenemeyecek bir takım var.

Yetenek ve eksik seviyesi o kadar dipteki, çok mücadele ederek kapatmaya çalışıyorlar, o da en fazla 2 dakika sürebiliyor. Lebron ya da AD'den biri 2 ay sakatlık yaşasın, 20 galibiyet anca görür şu takım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Ekim 2022, 07:12
Lebron ya da AD'den biri 2 ay sakatlık yaşasın, 20 galibiyet anca görür şu takım.

Oynamadıkları 3. çeyrekte, elalemin artıklarıyla sahada olan takım 22-7 seri yiyip 63-53 geri düştü.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 04 Ekim 2022, 07:24
kadroda 2 kişilik yer varsa,Dwight ile Melo'yu tekrar getirseler bari. Oynayanlar kadar katkı verirler herhalde.

şu görüntü ile 82 maçlık sezon nasıl geçer acaba?

"preseason ilk maçı" demek de bir seçenek ama,balık baştan kokar demişler :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 04 Ekim 2022, 07:56
12 kaçan serbest atış
20 top kaybı
30 sayı fark

Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 04 Ekim 2022, 08:00
Ben sadece ilk yarıyı izledim. Cole Swider Max Christie Pippen Jr falan normal sezonda süre alacak adamlar değiller. Ana rotasyon kötü gözükmedi. Ha şampiyonluk adaylığına yakın değiliz ama en azından göz kanatmaz gibi durdu takım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Ekim 2022, 08:07
En fazla 35 galibiyet alır, şanslıysak belki play-in yaparız. Daha yukarlara gidebilmek için 38 yaşındaki Lebron'un 40 dakika sahada kalıp 2012'deki gibi oynaması gerekiyor. Toscano'sundan Nunn'ına kadar takımın dörtte üçü çöplerden oluşuyor, daha ilk pre-season maçında bu gerçek yüzümüze çarptı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 04 Ekim 2022, 08:23
geçen sezonun ilk preseason maçı da dağınık bitmiş ama kadroya bakınca,bugünkü gibi "çöp" ağırlıklı değil en azından :/

https://www.espn.com/nba/boxscore/_/gameId/401365892
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Ekim 2022, 08:25
O da çöp, bu da çöp. Zaten geçen senenin çöp olduğunu lig sıralaması gösterdi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 04 Ekim 2022, 11:39
Sadece ilk yarıyı izledim, ilk yarı fena değildik. Davis'in beklediğimiz gibi üçlükleri sokması, Westbrook'un ortaya koyduğu efor iyi taraflarımızdı. Davis parkede olmadığında çember savunması ve yeni gelen oyuncuların da şut atamamasi ise kötü taraflarımızdı. Özellikle 5 numaraların ikisinin de çember savunmasında yetersiz olması nedeniyle bir tane daha 5 numara almamız gerektiğini düşünüyorum. Eğer Turner gelirse bu problem yapılacak rotasyon ayarlamaları ile çözülmüş olur.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 04 Ekim 2022, 12:40
Russ takası olmazsa bizim durum nanay arkadaşlar
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 04 Ekim 2022, 15:46
Sadece ilk yarıyı izledim, ilk yarı fena değildik. Davis'in beklediğimiz gibi üçlükleri sokması, Westbrook'un ortaya koyduğu efor iyi taraflarımızdı. Davis parkede olmadığında çember savunması ve yeni gelen oyuncuların da şut atamamasi ise kötü taraflarımızdı. Özellikle 5 numaraların ikisinin de çember savunmasında yetersiz olması nedeniyle bir tane daha 5 numara almamız gerektiğini düşünüyorum. Eğer Turner gelirse bu problem yapılacak rotasyon ayarlamaları ile çözülmüş olur.

Zaten Bryant ve Jones aldık yaa pivotlarımız var baya sıkıntılı bir bakış açısıydı. Cidden Pacers takası olmak zorunda. Onun dışında sana katılıyorum ilk yarı gerçek maçlarda süre alacak topçular oynadığında takım derli toplu gözüktü. Bir tek lebron eforsuz takıldı.

Wenyen çok şaşırttı ve ciddi süre çalabilecek bir oyuncu olabilir diye düşündürttü. Bakalım diğer maçlarda nasıl olacak.

Daha bu takıma Schröder Walker Brown gelecek :P
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 04 Ekim 2022, 19:40
O derli toplu dediğin takım, bizden bile kötü Kings'e karşı ilk yarı götünü yırttı da 6 sayı farkı anca aldık. Zaten iş 2. yarı yedeklere kalınca takımın ne kadar yetersiz ve acınası bir durumda olduğu anında görüldü. Şu anki halimizle 40 galibiyeti göremeyiz. AD-Lebron ikilisinden birinin sakatlığı zaten olmadıkları her maçta kafadan mağlubiyet yazar.

Şampiyon takımı 2 senede, Westbrook değil, asıl Klutch'ın altına yatarak yaptığımız FA transferleri ile bitirdik.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 06 Ekim 2022, 07:06
Bu sene şu takımı kurarken lig sonu için hedefimiz neydi çok merak ediyorum. Özellikle Pippen gibi çöplere kontrat verirken..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Ekim 2022, 05:41
Max Christie'nin nesini beğenip draft ettiler çok merak ediyorum. Acayip kötü oyuncu, herhangi bir şekilde profesyonel basketbol oynaması için en az 40 fırın ekmek yemesi gerekiyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Ekim 2022, 06:05
Beklendiği gibi ilk altı sonra takımın yetenek seviyesi öyle bir felaket seviyeye düşüyor ki, sezon boyunca her oyuncu değişikliğinde içimizden geçileceği çok bariz. Üstelik savunma ve üç sayı isabeti açısından da geçen seneden pek de farklı olmayacağımız şu üç hazırlık maçında çok net göründü.

Bu kadar kötü bir kadro kurmak anca özel bir tahsille ve Klutch'ın köpeği olmakla mümkün.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Ekim 2022, 07:00
Efsane kötü bir kadromuz var. Bu sene sahaya çıkacak oyunculara baktıkça kusasım geliyor.

Şampiyon takımın kıçına tekme vurduğu JTA, yeniden yapılanan Spurs'un bile senden bir bok olmaz diye sözleşme uzatmadığı 23 yaşındaki Lonnie Walker, Nets, Clippers gibi takımlarda toplam 10 maç yapamamış Wenyen gibi isimleri alıp bir şeyler olmasını bekliyorlar. Koca Lakers acınacak durumda. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Ekim 2022, 07:20
Swider,Pippen JR,Walker üçlüsü

5/24 üç sayı ile göz kamaştırmış.

anlaşıldı bu sezon da "azap" günleri...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Ekim 2022, 07:29
Geçen seneden sonra daha kötü bir 3 sayı takımı kurmak hakikaten büyük başarı ve takımda şaka gibi kanat yok. Sezon boyu hiç sakatlık olmazsa 40 galibiyeti geçemeyiz.

Darvin Ham'e yazık olacak. Umarım takım seri mağlubiyetler almaya başlayınca günah keçisi ilan edilip kovulmaz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Ekim 2022, 07:42
bir de anlamadığım şu,bize "şutör" kimliği ile gelenler neden körelip gidiyor?

Danny Green,Reggie Bullock,Wes Matthews ilk aklıma gelenler.

sonları hep aynı oluyor. Takımın düzeni (düzensizliği) mi şutörlere ters acaba?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Ekim 2022, 07:58
Kariyerleri boyunca ne attılarsa, bizde de hemen hemen aynı oranda attılar. Mesele bunların gerçekten şutör olmaması olabilir mi?

Bu sene takımda bunların yarısı kadar bile birinin olmaması ayrı bir mevzu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Ekim 2022, 08:06
bilemiyorum yani hep "heh tamam bu defa 3 sayı sorunu çözülür" diye başladığım sezonlar oldu,hepsi de hayal kırıklığı oldu.

doğru tabii,şimdi şunlar kadar olan bile yok kadroda.

ve belki Dwight kadar olan bir uzun bile yok.

son çare O'na ve Melo'ya sarılacaklar diye düşünüyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Ekim 2022, 10:08
Bu arada küçük bir not, bu kadar leş bir kadro kurmak için ligin en çok para harcayan 6. takımı olduk. Şu anda takımın ofisinde 1 kişinin bile kalması yönetimdeki akıl tutulmasını çok güzel gösteriyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 07 Ekim 2022, 11:48
Takım tarihinin en düşük galibiyet sayısında kalan kadro // bu sezonki kadro

..........

(https://i.ibb.co/sQy7zV4/369.jpg) (https://ibb.co/sQy7zV4)


Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Ekim 2022, 12:35
Durumumuz hiç iyi görünmüyor, takas olmalı başka bir çıkış yolu yok
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 07 Ekim 2022, 12:45
Cap'in %110'u 3 oyuncuya bağlıyken zaten bu üç oyuncunun olmadığı durumlarda kadronun kötü olmasına pek şaşırmaya gerek yok. Benim gördüğüm LeBron Davis Westbrook'un oynadığı ilk yarılarda takım geçen sezona göre daha iyi gözüktü. İlk maçta bu çok barizdi zaten, ikinci maçı daha izlemedim ama genel yorumlar yine bu yönde. Üçüncü maçı yorumlamaya zaten gerek yok.

Ha bu yüzden zaten Westbrook takası şart ve bu takım takas olsa bile şampiyonluk adayı olur mu göreceğiz. Yine de kadronun geçen sezondan daha iyi olmasını sağlayacak faktör tek bir oyuncu, o da Anthony Davis. LeBron yatar kalkar yine sahada olduğu sürece aynı topunu oynar, takım iddialı olursa savunma yapar tökezlerse savunmayı satar. Davis'in 2020 normal sezonu, 2020 playoff'u ve 2022'de sakatlıktan döndüğü zaman oynadığı basketbolu oynayıp ligin en iyi 5-10 oyuncusundan biriyim topu oynaması gerekiyor.

Takas zaten takım iyi gözükse de gözükmese de şart zaten. Cap olayı bahane lüks vergisi ödememek şahane modunda Lakers yönetimi. Onu da iki adet 1.tur vermek istemiyoruz bahanesine sıkıştırmış durumdalar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 07 Ekim 2022, 16:16
AD ne güvenilir bir karakter ne de adayacak/adanacak biri.
Lebron son purosunu yaktığında zihnini basketbol ötesine taşıdı.
Westbrook'un ta mk.

1 parçayla geceyi gündüze çevirmeye çalışıyoruz, haliyle olmuyor. Biraz taşaklı bir adam tüm masayı devirirdi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 07 Ekim 2022, 17:00
Hield-Turner takası olsa ve sezon boyu sakatlık yaşanmasa bile bu takımın alacağı maksimum galibiyet sayısı 45'tir. Bu gelen isimler sadece geçen seneki yaşlıların genç versiyonları. Aynı savunmasızlık ve hatta daha kötü şutörlük, daha doğrusu kolsuzluk.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Ekim 2022, 20:07
Draymond Green Lakers'a gelmek istiyormuş haberleri çıkmaya başladı. Green+ Wiggins isimleri geçiyor
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 07 Ekim 2022, 22:19
Kim geçiriyor :D

Trae Young'ın tweet'ini gördüm sadece.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 07 Ekim 2022, 22:30
Gelir mi gelir belli olmaz😁
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Ekim 2022, 02:01
Hield-Turner takası olsa ve sezon boyu sakatlık yaşanmasa bile bu takımın alacağı maksimum galibiyet sayısı 45'tir. Bu gelen isimler sadece geçen seneki yaşlıların genç versiyonları. Aynı savunmasızlık ve hatta daha kötü şutörlük, daha doğrusu kolsuzluk.

Abi arada çık bir toprağa bas, bu kadar pesimistlikle yaşamak zor olmuyor mu? LeBron ve Davis'in yanına Beverley, Hield, Turner üçlüsünden daha iyi kimi koyabiliriz? KCP, Green, McGee üçlüsü bu üçlüden daha mı iyiydi mesela? Veya daha iyi diyorsan ne kadar seviye farkı vardı?

GSW geçen sezon şampiyon olurken 9 kişilik playoff rotasyonlarında Looney, Porter, Payton, Bjelica vardı. Troy Brown, Schröder gibi isimler de onlar kadar oynar merak etmeyin.

Eğer Pacers takası gerçekleşirse potansiyeli yüksek bir takım olacağız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 08 Ekim 2022, 09:02
Pesimistlik mi? O saydığın isimlerin ne kadar iyi savunmacı olduklarını ve bunun yanında en kötü hallerinde ortalama şut atabildiklerini unutmayalım. Damion ve Thomas'ın toplamı bir McGee ya da Looney etmiyor maalesef. Şu an takımda bir tane Porter çapında ortalama kanadımız bile yok ve en iyi planımızın 1.85'lik Beverley'nin ara ara kanat savunmasında kullanılacağı söyleniyor. Şaka bu kadar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Ekim 2022, 11:55
Pesimistlik mi? O saydığın isimlerin ne kadar iyi savunmacı olduklarını ve bunun yanında en kötü hallerinde ortalama şut atabildiklerini unutmayalım. Damion ve Thomas'ın toplamı bir McGee ya da Looney etmiyor maalesef. Şu an takımda bir tane Porter çapında ortalama kanadımız bile yok ve en iyi planımızın 1.85'lik Beverley'nin ara ara kanat savunmasında kullanılacağı söyleniyor. Şaka bu kadar.

Onlar ortalama şut atıyor da Beverley, Hield ve Turner mı atamıyor?  Green'e yazılanları görmemiş olsam neyse bi de. Turner, McGee'den daha kötü mü savunmacı?

Hayır kanadımız da olmasın yani ligdeki hangi takım kusursuz kadro kurmuş da biz kurabileceğiz. Hem ligdeki en iyi 10 oyuncudan ikisi olsun, hem pota altında iyi savunmacı olsun, hem şutörler olsun, hem savunmacı kanatlar olsun. Her takım ister bu senaryoyu zaten.

Beverley bu arada kariyeri boyunca kanat savunmasında da kullanıldı. Bize has bir durum olmayacak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: DeadAsDeadCanBe - 08 Ekim 2022, 13:30
LeBron ve Davis'in yanına Beverley, Hield, Turner üçlüsünden daha iyi kimi koyabiliriz? KCP, Green, McGee üçlüsü bu üçlüden daha mı iyiydi mesela?

Araya girmiş gibi olmayayım ama KCP, Green ve McGee üçlüsü bu üçlüden çok daha iyi bence.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Crazy_Kobe - 08 Ekim 2022, 13:51
Araya girmiş gibi olmayayım ama KCP, Green ve McGee üçlüsü bu üçlüden çok daha iyi bence.

(https://i.hizliresim.com/bgtp3tr.jpeg) (https://www.hizliresim.com/bgtp3tr)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 08 Ekim 2022, 17:53
Araya girmiş gibi olmayayım ama KCP, Green ve McGee üçlüsü bu üçlüden çok daha iyi bence.

O kadro şampiyon olduğu için böyle düşünüyorsun büyük ihtimalle. 19-20 sezonu başlamadan önce hangi üçlüyü seçersin diye sorsaydım hiç düşünmeden diğer üçlüyü seçerdin muhtemelen. Turner McGee'den daha iyi. Beverley o ikiliyle denk. Hield hücum olarak çok daha önde, savunma açısından daha geride.

Ama konu şu zaten, bu 5'e sakatlıktan hiç maç kaçırmasalar bile max 45 maç kazanırlar demek mantıklı değil. Çünkü o 5'le aralarında büyük fark yok, hangi taraf daha iyi dersen de fark etmez.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 08 Ekim 2022, 23:17
Onlar ortalama şut atıyor da Beverley, Hield ve Turner mı atamıyor?  Green'e yazılanları görmemiş olsam neyse bi de. Turner, McGee'den daha kötü mü savunmacı?


Onlara herhangi bir şekilde şut atamıyorlar mı demişim yoksa ne kadar iyi savunmacı oldukları yanında şut atabiliyorlar mı demişim? Hield kötü savunmacı, Beverley kadro içinde şu anda bir haltımıza yaramayan 1.85'lik gard ve birbirimizi kandırmayalım, senelerdir sahada gerçekten savunma yapmaktan çok, orospu çocukluğu ile savunma yapmaya çalışan biri. Sırf bize geldi diye fikrimiz değişmesin.


Hayır kanadımız da olmasın yani ligdeki hangi takım kusursuz kadro kurmuş da biz kurabileceğiz. Hem ligdeki en iyi 10 oyuncudan ikisi olsun, hem pota altında iyi savunmacı olsun, hem şutörler olsun, hem savunmacı kanatlar olsun. Her takım ister bu senaryoyu zaten.

Beverley bu arada kariyeri boyunca kanat savunmasında da kullanıldı. Bize has bir durum olmayacak.


Mesele kusursuz kadro kurmak değil, doğru mühendislik yapman. Takımda forvet yok, 2000'ler gibi gardlardan oluşan saçma sapan bir yapı var. Her switch'te açık vereceksin ve şu 3 hazırlık maçında da sürekli verdik. Sürekli en zayıf olduğumuz yerden vurdular. Özellikle bu açık Lebron ve AD kenara geldiğinde açığa çıkıyor. Ne yapacağız, 40 dakika mı oynasınlar?

Beverley'nin de ara ara kanat savunmasında kullanılmasıyla, ana planlardan biri olarak lanse edilmesi arasında dağlar kadar fark var. Bu, stopere ihtiyacın varken, Ertuğrul Sağlam'ı almak gibi.

Bugün de Bacon'ı gönderip yine 1.90'lık gard alındığı için millet alenen taşak geçiyor ama olsun, forvete ne gerek var artık, o da eksik olsun. 1.85'lik Beverley, Schröder, Nunn falan var, savunurlar.

Ayrıca Lebron hala öyle olabilir ama AD iki senedir ligin en iyi 10 oyuncusundan biri değil.

Tekrarlıyorum, Turner-Hield olan kadromuzu açın ve Memphis-GSW-Dallas-Wolves-Denver-Clippers altılısından daha iyi kadromuz oluyor derseniz eyvallah. Ki buraya iç sorunlarından dolayı Suns'ı yazmadım. Portland da plasem..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 08 Ekim 2022, 23:30
Aklıma durumumuzu anlatan daha iyi bir örnek geldi.

Forvetinde Mbappe-Haaland-Messi var, ama orta sahan Berkan-Taylan ikilisine emanet. Şu anda durumumuz aynen bu. Hield-Turner gelse de bu olmaya devam edecek çünkü kenarda Berkan ve Taylan'ı yedekleyecek Aytaç Kara ve Etebo oturuyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: DeadAsDeadCanBe - 09 Ekim 2022, 00:16
(https://i.hizliresim.com/bgtp3tr.jpeg) (https://www.hizliresim.com/bgtp3tr)

"KCP, Green ve McGee üçlüsü bu üçlüden çok daha iyi bence."

Bu ekran görüntüsünü atmanın manası ne ayrıca onu da anlamadım? O dönemki performansına kızıp öyle bir mesaj attıysak ne olmuş?

Herkes bir alem...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: korkuncfeanor - 09 Ekim 2022, 07:02
Bu, stopere ihtiyacın varken, Ertuğrul Sağlam'ı almak gibi.

Böyle bir şey gerçekten yaşandı 25 sene önce, bir teknik adam Ertuğrul'u stopere koymuştu, kendi kalesine gol atmıştı önemli bir maçta. Hayal meyal hatırlıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Ekim 2022, 07:59
Böyle bir şey gerçekten yaşandı 25 sene önce, bir teknik adam Ertuğrul'u stopere koymuştu, kendi kalesine gol atmıştı önemli bir maçta. Hayal meyal hatırlıyorum.

Toschak yapmıştı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 09 Ekim 2022, 14:39
Westbrook' u da Ertuğrul modeli gibi pota altında falan oynatmak lazım diyorsun. Mantıklı. Ön alan savunması toparlar biraz.

Green'de umarım kalır takımında. Hiç faydası olacağını sanmıyorum. İyice kibir festivali 2023 gibi olacak.

Bu kadroyla tek çare Westbrook'tan kurtulup, takımı uzatarak savunmada döve döve oynamak. Fakat Jones, savunmada ayakları üstünde kalmayı hala öğrenememiş. Bi cacık olacağını sanmıyorum. Bacon' u da salmışlar sanırım, bir harekete hazırlanıyor gibiler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 09 Ekim 2022, 17:36
Hocam harekete hazırlanmiyorlar, bence bu sene en azından sezon ortasına kadar hiçbir hareket olmayacaktır. Indiana kötü gitmesi ya da diğer takımlar içinde New York, Portland gibi takımların kötü gidişleri için umut edelim belki ordan oyuncu koparabiliriz başka türlü zor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Ekim 2022, 17:45
Bacon' u da salmışlar sanırım, bir harekete hazırlanıyor gibiler.

Harekete hazırlanmıyorlar, gönderdiklerinin yerlerine 2 tane daha 1.90'lık çöp gard aldılar. Pelinka gard tabirini duyunca, sanırım isminden dolayı tam anlamıyla acayip savunma yapar falan anlıyor. 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 09 Ekim 2022, 17:47
Wembanyama var. Sezon başından tanklayan çok olur. Indiana için en mantıklısı gibi.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 09 Ekim 2022, 17:49
Harekete hazırlanmıyorlar, gönderdiklerinin yerlerine 2 tane daha 1.90'lık çöp gard aldılar. Pelinka gard tabirini duyunca, sanırım isminden dolayı tam anlamıyla acayip savunma yapar falan anlıyor. 

Lakers extend Rob Pelinka through 2026.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 09 Ekim 2022, 18:31
Biz saçma sapan gardlarla uğraşırken, Heat 2 maçta oynattığı 2.01'lik savunmacı forveti bağladı. İşi bilen ile bilmeyen farkı hemen ortaya çıkıyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 10 Ekim 2022, 04:41
Damian Jones ligde oynamayı hak etmiyor. Sahada ne yaptığı belli değil. Savunma berbat, perde koyamayan pivot. Deneyimsiz Dwight amk
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 10 Ekim 2022, 08:36
O kadar kısayız ki, sezon boyu ribauntlarda canımıza okunacak gibi görünüyor. Thomas ve Damion da hem iyi ribauntçu değil hem de savunmada hayalet oldukları için, bilemiyorum. Diğer tarafta da ilk başta soğuk baktığım Drummond sabah 3'te 3 üçlük ile oynadı.

Not 1: Nunn bu kadar beyinsizin arasında geçen sene Monk'un yaptığı gibi kendini çok iyi parlatır.

Not 2: Walker'daki beyni kuşa taksak, kendini tavuk sanır. Olur da play-off'a falan kalırsak sahaya çıkamaz. Tek bildiği kafasını eğip potaya gitmek olan, yeniden yapılanan Spurs'ün bile istemeyip kurtulduğu için göbek attığı şu salağa verdiğimiz MLE'den dolayı içim hala soğumadı.

Not 3: Wenyen'dan cacık olmaz, bir de kontrat verdik şu hıyara.

Not 4: Şu takımın Matt Ryan tarzında topçuya ihtiyacı var ama o kişi Matt Ryan kesinlikle değil.

Not 5: Yıl boyu kanat savunmasında GSW artığı JTA'ye güveneceklerse işimiz var. Wiggins ve Poole istedikleri her pozisyonda üstünden rahatça sayı buldular.

Not 6: Dördüncü maçını izliyorum ve Max Christie'de ne gördüler de seçmek için draft hakkı almakla uğraştılar çok merak ediyorum. Çocuk da en ufak bir ışık yok. 

Not 7: Reaves topçu..

Not 8: Gözden kaçıyor sanırım ama takımda AD yedeği yok. Çeyreğini dolduracak kadar bile yok. Sanırım sahada 40 dakika falan kalacak.

Not 9: Sonunda köşe üçlükleri yaratan bir koçumuz var, umarım gelecek başarısızlıkta günah keçisi yapmazlar.

Hagi 10: Takımın en iyi iki yedeği Schröder ve Nunn, ikisi de takımın en gereksiz yeri gard pozisyonları. Onun dışında tek yönlü oyunculardan oluşan, kocaman eksiklere sahip çöp bir kadromuz var. Biraz ciddi havada geçen GSW maçında net olarak ortaya çıktı. O eksikleri kapatacak vizyona sahip bir GM'imiz olmadığı için de, sezon boyu muhtemelen hep aynı yerlerden darbe yiyip duracağız. AD ve Lebron'a Allah kolaylık versin, 40 dakika oynamak zorunda kalabilirler.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 10 Ekim 2022, 13:03
Aaa hocam Max Christe bizim takımın kurtarıcısi lütfen böyle düşünmeyin:)
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 10 Ekim 2022, 22:14
https://twitter.com/Lakers/status/1579547850798948352 (https://twitter.com/Lakers/status/1579547850798948352)


Ahahah yalama oldu geri zekalı Pelinka..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 10 Ekim 2022, 22:37
Christe gibi oyuncuları ileride takas piyasası oluşturmak için oynatıyor olabilirler. Beklenecek tipte insan kitlesi.

Nunn, Westbrook takasında üçüncü opsiyon olabilir. Daha alternatifli düşünülebilir. Umarım fırsatları değerlendirmeden ziyade kafada iki tip oyuncu belirleyip bakınıyorlardır.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 10 Ekim 2022, 22:53
Bu sezon kontratının son senesi. 25 milyonluk bir oyuncu opsiyonu var ama LeBron kankamla oynamak istiyorum diyip bizle ucuza imzalar belki. Tabii bizde şu anda önümüzdeki yaz sadece LeBron, Davis ve Christie'nin kontratı var. Onun dışında cap boş. Bir de Hield eklenecek gelirse.

Eğer yüksek bir kontrat istemezse ben Davis'le birlikte izlemek isterim.

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1579559634443984896
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 10 Ekim 2022, 23:18
Damian Jones da muhtemelen 2.5 milyonluk oyuncu opsiyonunu kullanır. Bir de bizimkiler Klutch'a ayıp olmasın diye Pippen'ın Qualifying Offer'ını imzalarsa şaşırmam.

Draymond dedikodusunu da Stephen Smith dışında biri söyleseydi inanabilirdim ama kısmet artık.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 10 Ekim 2022, 23:34
(https://i.ibb.co/HYyZSnc/IMG-9180.png) (https://ibb.co/HYyZSnc)

Vegas'ın bize 45.5 vermesini geçtim, lig zirvesine 52.5-53.5 vermesi epey ilginç olmuş. Ayrıca bizi Pelicans'tan daha üstte görmesi göğsümü kabarttı, ben altlarına yazmıştım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Kvothe - 10 Ekim 2022, 23:50
Celtics'in koç sorunu var, Bucks'ta Middleton'ın durumu belirsiz, Suns'ta Ayton, Clippers'da kronikler falan derken ligin tepesine yazılacak net bir takım yok şu anda. O yüzden tepe tahminleri düşük kalmıştır.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 11 Ekim 2022, 23:46
Mo Harkles serbest kalmiş alsak iyi olur bence.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 12 Ekim 2022, 06:48
Mo Harkles serbest kalmiş alsak iyi olur bence.

Denenebilir ama öyle bir gündemimiz olduğunu sanmıyorum. Gard olsaydı belki..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 12 Ekim 2022, 07:34
https://twitter.com/LakersReporter/status/1579574491067228160?s=19 (https://twitter.com/LakersReporter/status/1579574491067228160?s=19)

Aradan atladık ama, bu çukura tekrar düştüysek geçmiş olsun. AD'nin 15 dakikalık bile bir yedeği yokken, o pozisyonda ilk beşte kimi oynatacaksın? Hadi GSW artığı JTA'yi falan oynattın, bu sefer onun yedeği hangi undersize çöp olacak? Takımındaki tek düzgün kanadı pivota atarak ne yapmak nereye varmak istemekteler? Bu nasıl bir saçma kadro planlaması Allahım.. Üstelik candan değil camdan adamın zaten en fazla 60 maç olan sağlam kalabilme süresinin düşeceğini hiç mi düşünmüyorlar?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 12 Ekim 2022, 08:21
Geçen sezon kopyasi olmasa şaşırmayın. Pek bi beklentim yok aslinda ama bi umut.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 12 Ekim 2022, 08:52
Denenebilir ama öyle bir gündemimiz olduğunu sanmıyorum. Gard olsaydı belki..
yaşı müsait olsa,başka bir Mo vardı. beyimizin eski yancılarından Williams olan bir Mo. o gelirdi,halis muhlis gard hem de :D
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 13 Ekim 2022, 05:28
Westbrook-Walker-Beverley-LeBron-Davis ilk beşinin çok kötü olduğunu umarım Darvin Ham çabuk anlar. Wolves yedeklerini bile durduramıyor takım. Özellikle D'Angelo, Beverley karşısında istediğini yapıyor.

-Beverley'nin yapamadığı savunmayı Reaves iki pozisyonda hemen yaptı.

-Tek AD uzunu ile hiç olmuyor takım. 3 garda dönünce o kadar kısalıyoruz ki, bir şey savunamıyoruz. Tek şansımız rakibin beceriksizlikten kaçırması oluyor.

-3 undersize gard + 1 forvet + Tek uzun AD ilk beşi ile Town ve Gobert'siz Wolves'tan 1 çeyrekte 30 yedik.

-Beklendiği gibi tek meziyeti deliciliği olan Walker özüne dönüp üç sayıdan airball'lara başladı.   

-Adam kovalamaktan 11 dakikada Lebron'un dili dışarı çıktı. Dilimizde tüy bittiği nedenden; takım o kadar kısa ve gard temelli ki, her açığı kapatmaya çalışmak zorunda kalıyor.

-Eheh D'Angelo her kendini savunduğunda Beverley balonunu patlatıyor.

-Vasat JTA ve Troy Brown'ı bile mumla arıyorsun.

-İlk yarıdan sonra Ham, Pelinka'yı arayıp "Kuracağın kadroyu sikeyim" diyebilir.

-İlk yarı Wolves'un 8-21, bizim 2-18 üçlük atmamız sezonun bir ön gösterimi gibi.

-Naz Reid 5 numara AD'ye karşı ilk yarı 3-6 üçlük ile 19 sayı 11 ribaunt yaptı. 3 senedir savunma yapmayan Beverley de bunca zamandır insanları kandırarak bu noktaya kadar iyi geldi. Şu adam için verdiğimiz THT ve Stanley için bile Pelinka'nın asılması gerekir. Bu takımın, bu yapıyla savunma yapması imkansız dediğimde bir de pesimistlikle suçlanıyorum. 

-Devre arasında şunu konuşmuşlar, "Kasmayın McDaniels ve Anderson üzerinden oynayın, zaten Lakers'ın yarısından 15 santim uzunlar." JTA ve Troy Brown da yokken, takımdaki tek kanat savunmacını beş oynatmak çok acayip bir karar. Darvin Ham'i de yavaş yavaş kaybediyoruz sanırım.

-Matt Ryan'ın birilerinin arkasından yetişmeye çalışma komedisi devam ediyor.

-Lonnie Walker bileğinden sakatlandı. Şöyle 2-3 oynamasa da bir şey kaybetmeyiz.

-3. çeyrek sonu, 4-25 üçlük, 22-30 faul. Tıpkı geçen sene..

-Ortalama bir takımın en fazla 4. ve 5. kanadı olabilecek JTA ve Troy Brown için dilenir durumda takım, işte o kadar rezil durumdayız.

-3 Çeyrekte Wolves B-C takımı bizi paketledi, koydu kenara. Bizim için çok uzun bir sene olacak; pivot yok, 2 metre üstünde savunma yapabilecek kanat yok, şut yok. 35 galibiyet tahminim sürüyor, üstelik kimyamız da çok kötü.
 
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 13 Ekim 2022, 05:48
Rick Adelman,All-Star maçlarının birinde 4 ya da 5 uzunu aynı anda oynatmıştı. KG-Yao-Duncan-Garnett-Webber'dı ekip galiba.

az önce uyku yanıltmadıysa,tersini gördüm. Nunn-WB-Schröder.

garip denemeler :/
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 13 Ekim 2022, 07:41
"here we go again"

https://twitter.com/LakersReporter/status/1580406984922128384

maç da mağlubiyetle noktalandı.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 13 Ekim 2022, 09:44
Bu arada şu an en ilginç şey, Westbrook'un sorun olarak görünmesi. Adam resmen günah keçisi oldu. Halbuki bu senenin şu ana kadarki rezalet sonuçlarının onunla yakından uzaktan alakası yok. Eğer bir şekilde tavşandan şapka çıkmazsa, bu sene ölü doğru diyebiliriz.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 13 Ekim 2022, 10:00
5 sayı nedir arkadaş 🤔
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 13 Ekim 2022, 10:03
"here we go again"

https://twitter.com/LakersReporter/status/1580406984922128384

maç da mağlubiyetle noktalandı.

Takım için eksik değil.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: kaan - 13 Ekim 2022, 17:45
Bu arada şu an en ilginç şey, Westbrook'un sorun olarak görünmesi. Adam resmen günah keçisi oldu. Halbuki bu senenin şu ana kadarki rezalet sonuçlarının onunla yakından uzaktan alakası yok. Eğer bir şekilde tavşandan şapka çıkmazsa, bu sene ölü doğru diyebiliriz.
- Öncelikle azimle preseason takip etmeni ve bize özet geçmeni aşırı takdir ediyorum hocam peygamber sabrı var sende. Koca NBA'de bize en uymayan oyuncunun kim olduğu o kadar belliyken tutup da o hamlenin sonuçların bu olacağını burada defalarca konuştuk yanılmadık.
- Jeanie'nin malasef etrafı çok vasat, kendisinde de "liderlik vasfı" yok. Klutch'ın kucağına oturduğunun farkında, bir şeyler yapmaya çalışıyor. Pelinka'ya verdiği 5 senelik kontrat da bunun bir göstergesi. Haliyle Pelinka da LeBron sonrası dönemi düşünmek zorunda, Wembayana yarışana girecek takımlara draft hakkı vermek istemiyor fakat öyle bir fikstürümüz var ki bir anda 0-6 bile başlayabiliriz lige o zaman da aynı dirayeti gösterebilecek miyiz?
Beverly, Schröder gibi hamleler zaten Westbrook'u göndereceğiz biz hamleleriydi, gönderemezsek bu şirinler kadrosuyla 28 galibiyet falan zor alırız.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 13 Ekim 2022, 18:17
- Öncelikle azimle preseason takip etmeni ve bize özet geçmeni aşırı takdir ediyorum hocam peygamber sabrı var sende. Koca NBA'de bize en uymayan oyuncunun kim olduğu o kadar belliyken tutup da o hamlenin sonuçların bu olacağını burada defalarca konuştuk yanılmadık.


Abi şöyle, Westbrook'un uymayacağı geçen sene net şekilde görüldükten sonra, bu sene off season'da yapılan hamleler o kadar saçmaydı ki, Westbrook'u şu an bu denklemden çıkarsak bile sonuçlar değişmez. Bu takımda Westbrook olmasa da 2 Takımın kimyası ve yapılanması günümüz basketboluna taban tabana zıt. Gobert ve Towns'sız Minnesota'dan her ne kadar preseason maçı olsa da sahanda 118 sayı yiyorsun çünkü kimseyi durduramıyorsun. En az 2 kanada, 1 AD yedeğine, 1 pivota ihtiyaç var. Yoksa play-in yolları taştan..

Darvin Ham de açıklamalarıyla hayal kırıklığı olmaya başladı. "Pozisyonsuz basketbol oynuyoruz, oynamaya çalışıyoruz." açıklaması ya kötü basketbola bir bahane, ya da yedik bir bok ama dur bakalım demek. Sahada ikisi vasat savunma bile yapamayan 3 tane 1.90 altı gard ile bu oyunu 2000 başlarında bile oynayamazdın. Pozisyonsuz basketbolu sabah bir ara Kawhi olmadan Clippers oynuyordu; Wall-Powell-PG13-Batum-Morris beşiyle.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 13 Ekim 2022, 20:15
30 galibiyet alacağımızı sanmıyorum mevcut kadroyla. Zaten ilk 30 mactan sonra takım çok kötü giderse LeBron ve AD sallamazlar oyunu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: EdizDavis93 - 13 Ekim 2022, 20:32
25 galibiyet alirsan öp başina koy. Bu kadar açık ve net kadro varkene bişey beklenmez AD ve Lebron 20 maçdan sonra yatarlar.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 14 Ekim 2022, 17:54
The Lakers are bringing Russell Westbrook off the bench tonight.

(Via @wojespn )

10-15 maçtan sonra da komple takımdan kesilir herhalde, şu takas karşılığında neleri kaybettiğimizi hatırladıkça sinirden duramıyorum.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 14 Ekim 2022, 18:06
The Lakers are bringing Russell Westbrook off the bench tonight.

(Via @wojespn )

10-15 maçtan sonra da komple takımdan kesilir herhalde, şu takas karşılığında neleri kaybettiğimizi hatırladıkça sinirden duramıyorum.

Umudumuzu?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 14 Ekim 2022, 19:53
Arkadaş ben hayatımda böyle plansız çok az takas gördüm, nasıl bir bataklığa düştükse çıkamıyoruz bir türlü
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 15 Ekim 2022, 01:26
https://twitter.com/ShamsCharania/status/1581047110098509824

Çöööök.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 15 Ekim 2022, 01:56
Haha hocam sence çökecek kadar becerikli bir takım mıyız?:))
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: yituruz - 15 Ekim 2022, 02:23
Sorma ya. Bu arada Rockets-Pacers maçını izliyorum da Hield ve Turner Lakers'ımız bizi alsın topu oynuyor...
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 05:18
https://twitter.com/ShamsCharania/status/1581047110098509824

Çöööök.

Nets alır..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 05:26
-AD'nin olmamasının en iyi tarafı, takımda AD yedeğinin olmadığını göstermesi. Bu nasıl bir kadro planlamasıdır akıl alır gibi değil.

-Damion Jones, rotasyonda Thomas'tan bir adım önde olmalı.

-Darvin Ham'in kafasındaki plan ne çok merak ediyorum. Bu kadar kısa bir takımda inatla tek uzunla oynamaya çalışmasının mantıklı bir açıklaması olamaz. Savunmada ya rahat şut attırıyorsun ya da faul yapmak zorunda kalıyorsun. Hücumda da her şutun el üstünden olmak zorunda kalıyor. Son fantezisi de Wenyen'ı 5 numarada kullanmak oldu.

-Sanırım ellinci kez yarıyorum ama Turner-Hield takasının aslında bir boka yaramayacağını çok güzel gösteren bir maç oluyor. Kenardan gelenler hem çok kötü hem de çok eksik. Şu an 3 gardımız sakat, ama yine de gard dışında biri giremiyor oyuna. Biraz kalıplı diye sokabildiklerin de Wenyen ve Matt Ryan çöpleri..

-3 senedir gıdım savunma yapmayan ve yapıyormuş diye illüzyona sahip olan Beverley için şu an en çok ihtiyacımız olan THT ve Stanley'i verdiği için bile Pelinka'nın idam edilmesi gerekiyor. Bu maçta da Mitchell içinden geçmekle meşgul ve bir de kanatta kullanmaktan bahsediliyor.

-35 Galibiyet alırız demiştim, çok bonkör davranmışım. 30 anca görürüz. Turner-Hield bunu anca 40 yapar.

-Max Christie, G-League'de bile oynayamaz, o kadar kötü bir oyuncu.

-Bir takım düşünün, 85 tane gardı var ama biri bile şut sokamıyor. Böyle oyuncuları özellikle seçmek istesen başaramazsın.

-Kenardan kanat diye giren isimleri sayıyorum; JTA-Matt Ryan-Swider, sakat olmasa Troy Brown da oynar. Sıkıntı şu, AD olsa da bunlar girecek ve ilk beşinde kimin olduğu fark etmiyor, bu isimler girdiği an takım eksi yazacak. Ne yapacaksın, AD'yi 40 dakika mı oynatacaksın?

-Çok üzgünüm ama söylediklerimi geri alıyorum; Darvin Ham koç falan değil. Wenyen'ı tek uzun olarak 5 numara oynatan adam NBA basketbolunda karar verici olmamalı.

-3. çeyrekte ilk 4 dakikada 1 sayı atabildik.

-Beverley'e THT-Stanley verene kadar, bedavaya Shaquille Harrison alacak vizyona sahip bir Front Office istiyorum. Onun hakkında söylediklerimi geri alıyorum, çocuk en azından Beverley'nin 13 milyon aldığı yerde bedavaya oynuyor ve THT ile Stanley'i, kaybetmemiş olurduk.

-Bu saatten sonra yazdıklarım her tekrara gireceği için en iyisi artık susmak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 15 Ekim 2022, 05:40
Abi bu maçı izlemesek daha iyi gibi. Lanet olsun. Lonzo, Ingram felanlı kadro bile daha keyif, heyecan veriyordu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 05:52
Abi bu maçı izlemesek daha iyi gibi. Lanet olsun. Lonzo, Ingram felanlı kadro bile daha keyif, heyecan veriyordu.

Vefatından beri bu kadar kötü hamleler yapıldığına göre, sanırım Lakers kadrolarını Pelinka değil Kobe kuruyordu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 15 Ekim 2022, 06:00
Bubble şampiyonluğu pek hayırlı olmadı şimdi bakınca. Bi min. 5 sene çöpe atıldı gibi. Açıkçası dediğin gibi Pelinka basketboldan pek çakmıyor bence de, rahmetli vs. ile bi vizyonu vardı. Şimdi götü de kalkınca cahile ülke emanet ettiğimiz gibi bişi oldu.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 15 Ekim 2022, 06:01
Jones' a verilen her dakika israf. Lebron da bizden bayık bu arada.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 06:04
Jones' a verilen her dakika israf. Lebron da bizden bayık bu arada.

Bryant'tan daha iyi olması gibi sıkıntı var yalnız. En azından hoplayıp zıplıyor, hustle falan yapıyor.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 15 Ekim 2022, 06:07
Bryant geçen seneyi boş geçince gücü kalmamış ama ne bileyim abi oyun zekası kırıntısı var biraz. Kısalar hiç perde alamadı ilk çeyrek.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 06:10
Bryant geçen seneyi boş geçince gücü kalmamış ama ne bileyim abi oyun zekası kırıntısı var biraz. Kısalar hiç perde alamadı ilk çeyrek.

Abi ikisi de bok gibi ve bu takımın oyuncusu değil deyip konuyu kapatalım bence. Pelinka'nın biraz aklı olsa, Rockets serbest bırakmışken Derrick Favors'a sulanırdı hemen.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 15 Ekim 2022, 06:12
Onun da ayakları yutong betondu abi en son.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 06:14
Onun da ayakları yutong betondu abi en son.

Son gördüğümde öyle gibiydi ama Wenyen-Bryant-Damion üçlüsünü toplasak yine de bir Favors etmez.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 06:50
Bu takım bok gibi, günümüz basketboluna aykırı bir şekilde bir tane bile doğru düzgün kanadı yok, olanlar da JTA gibi şampiyon takımın artıkları ya da Troy Brown gibi rotasyon sırasında anca dokuz ya da on olabilecek adamlar, hiç sakatlık yaşanmazsa 35 galibiyet alırız, Hield-Turner bunu belki 45 yapar dediğimde kötümserlikle, abartmakla suçlanmıştım. Buyurun, malzeme bu.

Bu takımın tek kurtuluşu Hornets ile Hayward-Oubre-PJ Washington (Plumlee) takasını yapmak. Böylece en azından takıma kanat doldururuz da adam akıllı basketbol izleme şansımız olur.

Tam kadro olsak bile, lige 5-15 ya da 6-14 başlarız. O dakikadan sonra Pelinka'nın biraz onuru varsa istifa eder amın oğlu..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 15 Ekim 2022, 06:54
Hornets takası gibi bir durum var mı ki abi? Bence de gayet yerinde olur. P.J. Washington' u vermezler ama sanırım.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 06:58
Hornets takası gibi bir durum var mı ki abi? Bence de gayet yerinde olur. P.J. Washington' u vermezler ama sanırım.

Sene başında dedikoduları dönüyordu, PJ'yi bence de vermezler ama yerine başkası da olabilir. Ama Wembanyama'ya yatmaları için fena bir seçenek olmaz bizimle takas yapmak.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 07:02
Garbage time bile olsa Pippen çöpünü sahada görmeye dayanamıyorum. Klutch'ınızı sikeyim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 07:14
https://twitter.com/NBASarah/status/1581134968092127232 (https://twitter.com/NBASarah/status/1581134968092127232)

ÇÖÖÖÖÖÖÖK diyeceğim ama alamıyorduk değil mi? :( ..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 15 Ekim 2022, 07:16
https://twitter.com/ESPNNBA/status/1581122638566420480 (https://twitter.com/ESPNNBA/status/1581122638566420480)

Bizim oynadığımız basketbolsa bu ne?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 15 Ekim 2022, 10:39
Turner -Hield - Harkless - Favors eklense ne iyi olurdu be
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: lakerforever - 15 Ekim 2022, 11:23
Favors ve Stanley Johnson serbest kalmış.

Pazartesi'den önce de Kemba Walker serbest kalacakmış.

herhalde Walker'ı alır bizim "üst kademe" mâlum guard sevdasına (!)

Klutch oyuncularına bakıyorum da şimdi,kadromuzda 6 isim var. Eski oyuncularımızdan da Lonzo,KCP,THT,Clarkson,Waiters ve JR Smith yine bu lanet yapının içindeymiş.

virüs gibi yayılmış be!
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Playboy - 15 Ekim 2022, 14:58
Ben Caruso’yu özledim kardeşim.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: King James - 17 Ekim 2022, 21:34
Portland sezona  kötü başlarsa takımı dağıtır mi? Ya da Hornets, Knicks. Wenyama icin takımları dağıtırlar gibi görünüyor. Lillard'ı bile alabiliriz. Hield, Turner mi? Lillard mı? Hayvard, Oh Washington, Terr Rozier mi? Ya da sizlerin takas senaryolari nasıl?
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: GeraltOfRivia - 18 Ekim 2022, 00:03
Takas senaryolarında umudum kalmadı artık. Yine sezon başlamadan kurban vermeye başlamışız.
Lakers guard Dennis Schroder will undergo surgery on his injured thumb and will miss three-to-four weeks, coach Darvin Ham says.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 18 Ekim 2022, 00:10
Portland sezona  kötü başlarsa takımı dağıtır mi? Ya da Hornets, Knicks. Wenyama icin takımları dağıtırlar gibi görünüyor. Lillard'ı bile alabiliriz. Hield, Turner mi? Lillard mı? Hayvard, Oh Washington, Terr Rozier mi? Ya da sizlerin takas senaryolari nasıl?

Charlotte.. Hayward-PJ-Oubre-1. Tur Draft ve belki bir tane 2. tur çok kasarlarsa.. Bu takıma adam gibi forvet doldurmadan cacık olmaz bizden.
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: RuSTeDSouL - 18 Ekim 2022, 10:22
Her sene FA'den boktan oyuncular almak bir tarafa, özellikle sakatlanmaya yatkın olanları seçmek ayrı bir meziyet. Daha sezon başlamadan 3 sakat..
Başlık: Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
Gönderen: Damar - 18 Ekim 2022, 10:47
 Jae Crowder'i alabilirseler. 2 takas, minik bi ışık? amk


Thunder waive Trey Burke, Marquese Chriss and David Nwaba. Tipler düşmüş.