Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113096 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #450 : 09 Temmuz 2022, 07:39 »
Yönetime Irving, LeBron, Davis seviyesinde bir üçlüyü geçtim, LeBron-Davis seviyesinde bir ikiliyi önümüzdeki 10 sene içinde bulabileceklerini düşündüren şey ne acaba...

Önümüzdeki 10 seneye kim öle kim kala. Sadece biz değil, herhangi bir spor dalında o kadar ileriyi düşünen olduğunu sanmıyorum. Bana kalsa Lebron'u gönderir, AD'yi takaslar, ardından takımdaki bütün Klutch oyuncularının kıçına tekmeyi basar ya da G-League gönderip tüm ızdıraplara bir son verir, her şeye sıfırdan başlardım.   

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #451 : 09 Temmuz 2022, 07:43 »
Önümüzdeki 10 seneye kim öle kim kala. Sadece biz değil, herhangi bir spor dalında o kadar ileriyi düşünen olduğunu sanmıyorum. Bana kalsa Lebron'u gönderir, AD'yi takaslar, ardından takımdaki bütün Klutch oyuncularının kıçına tekmeyi basar ya da G-League gönderip tüm ızdıraplara bir son verir, her şeye sıfırdan başlardım.   
tam da bu konuda,birebir olmasa da benzer bir şey okudum. şu Kobe-Shaq-Phil baba üçlüsünün anlatıldığı "Üç Yüzüklü Sirk" kitabında.

Phil Jackson,Gary Payton'ı asla istememiş.Mâlum üçgen hücum,e bu da Kemp'le falan pick&roll'a alışkın. Fisher'mış tercihi. Ama Buss'lardan biri Payton'ı bağlayınca,O'na da söz hakkı kalmamış.Klutch zıkkımını da buna benzettim,söz sahibi oldu takım üzerinde :/ Güya "Kobe ile,Shaq ile ve Phil ile sözleşme uzatılacak" demiş baba Buss. Ama herşey dağılmıştı tabii.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #452 : 09 Temmuz 2022, 07:49 »
Böyle birbirinin üstüne basmayan birbirini tamamlayan üçlüyü bir daha bulabileceğimizi ben de sanmıyorum. Eğer Kyrie'yi takaslayabiliyorsak yapalım bu işi. Her ne kadar ne zaman ne yapacagi belli olmasa dahi Kyrie gibi bir oyuncu sana final maçı kazandırır. ( Tersini de yapacak biri ama bu riski almaya değer)

1. LeBron
2. AD
3. Russ
4. Talen
5. Reaves
6. Nunn
7. Stanley
8. Wenyen
9. Max Christie
10. Damian Jones
11. Lonnie Walker IV
12. Troy Brown Jr.
13. Juan Toscano Anderson
14. Thomas Bryant
15

2-Way:
16. Scotty Pippen Jr.
17. Cole Swider

Şu kadronun Kyrie eklenmiş halinde değil final, ilk turu geçebileceğine bile inanmıyorum. Öncelikle maçı kapatacak bir beşi yok takımın.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #453 : 09 Temmuz 2022, 11:06 »

Fizik ideal, tip yeterince faça. Bu çocukta var bi pırıltı.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #454 : 09 Temmuz 2022, 12:15 »

10 sene sonrasını düşünmemeleri benim söylediğim şeyi haksız çıkarmıyor ki, tam tersine güçlendiriyor. 10 sene sonrasını düşünseler bile 2 süperstar'ı almaları çok zor diyorum, kaldı ki şu anda 3 tane olma ihtimali var.

Sen taraftar olarak ve LeBron'u çok sevmeyen biri olarak Klutch'ın güç sahibi olmasından rahatsız oluyor olabilirsin ve daha dandik bir kadro olsun ama daha çok benimseyeyim diyebilirsin. Ama yöneticilerin böyle bir durumları yok, takım sahibinin izin verdiği ölçüde en yarışmacı kadroyu kurmak zorundalar.

Yönetim gerçekten 2027 draft'ını vermek istemiyor mu bilmiyorum. (Daha az ödemek için direnmesinden bahsetmiyorum, o normal. Draft'ı vermemek için takastan vazgeçmekten bahsediyorum) Ama denklem çok basit, o draft'ı verip Irving'i alırsan önümüzdeki 2 sezonda şampiyonluk adayı olabilirsin. Bir draft'ta max 1-2 tane bu seviyelerde oyuncu çıkıyor, bazılarında hiç çıkmıyor. Bu hakları çok abartmaya gerek yok o yüzden.

Şu kadronun Kyrie eklenmiş halinde değil final, ilk turu geçebileceğine bile inanmıyorum. Öncelikle maçı kapatacak bir beşi yok takımın.

Adamlar Kyrie-Durant'in yanına Griffin, Brown, Harris, Mike James, Shamet koyup o sezonun şampiyonu Bucks'a karşı 2-0 öne geçtiler. Irving, LeBron, Davis üçlüsünü kurduktan sonra maç kapatacak 5'i her türlü bulursun.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2022, 12:18 Gönderen: Kvothe »

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #455 : 09 Temmuz 2022, 12:54 »
Takas olursa İrving ile birlikte Curry ya da Harris'te gelecek maç kapatacak beşi buluruz, ilk turda da elenmeyiz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #456 : 09 Temmuz 2022, 14:26 »
10 sene sonrasını düşünmemeleri benim söylediğim şeyi haksız çıkarmıyor ki, tam tersine güçlendiriyor. 10 sene sonrasını düşünseler bile 2 süperstar'ı almaları çok zor diyorum, kaldı ki şu anda 3 tane olma ihtimali var.

Ben de diyorum ki, şimdiden 10 sene sonrasını medyum değilsen öngörmen herhangi bir şekilde mümkün değil.

Sen taraftar olarak ve LeBron'u çok sevmeyen biri olarak Klutch'ın güç sahibi olmasından rahatsız oluyor olabilirsin ve daha dandik bir kadro olsun ama daha çok benimseyeyim diyebilirsin. Ama yöneticilerin böyle bir durumları yok, takım sahibinin izin verdiği ölçüde en yarışmacı kadroyu kurmak zorundalar.

Şunların Lebron'u sevip sevmemele en ufak bir alakası yok. Am Klutch'ın güç sahibi olmasından ve 2 senedir Lebron'un önderliğinde yarak gibi kadro kurulup, uzaktan yakından yarışmacı bir kadro kurulduğu ortada. Bu kadroları benimseyebiliyorsanız devam edin, ama şu takıma bu sene sırf Klutch oyuncusu diye Walker çöpünün gelip tek atımlık kurşunumuzu boşa harcadığımız bir ortamda benden benimsememi beklemeyin. Buna geçen sene Harrell, Nunn ve daha nice felaket transferler de dahil. Bu sene her ne kadar beğensem de Troy Brown Jr., Toscano-Anderson.. Sırf Klutch diye Pippen Jr. aldık ve rekabetçi kadrodan bahsediyorsunuz. Yarışmacı kadro falan kurulmuyor, Klutch'ın bok gibi oyuncularını Lakers üstünden tek senelik kontratlarla pazarlama çöplüğü olduk.

Adamlar Kyrie-Durant'in yanına Griffin, Brown, Harris, Mike James, Shamet koyup o sezonun şampiyonu Bucks'a karşı 2-0 öne geçtiler. Irving, LeBron, Davis üçlüsünü kurduktan sonra maç kapatacak 5'i her türlü bulursun.

Sonucu alamadıktan sonra değil 2-0, 3-0 bile olsa öne geçmelerinin bir esprisi kalmıyor ama değil mi?

Takas olursa İrving ile birlikte Curry ya da Harris'te gelecek maç kapatacak beşi buluruz, ilk turda da elenmeyiz.

İlk turda gelecek GSW-Denver-Memphis-Clippers çok rahat içimizden geçer. Suns, Pelicans, Dallas, Minnesota'yı saymıyorum. Zira farkında değilsiniz sanırım ama takımda AD dışında kanat savunabilecek adam yok, çünkü TPMLE'yi bir gard olan Walker çöpüne verdik, o da maç kapatan beşlerde 5 numarada olacak.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #457 : 09 Temmuz 2022, 14:54 »
Ben de diyorum ki, şimdiden 10 sene sonrasını medyum değilsen öngörmen herhangi bir şekilde mümkün değil.

Medyum olmaya gerek yok bunun için, 10 sene sonrasına bakmaya da gerek yok. NBA'de şu anda LeBron-Davis ikilisi seviyesinde bir ikiliye sahip kaç takım var? Ben cevaplayayım bir tane var o da Nets ve dağıtacak o ikiliyi.

Şunların Lebron'u sevip sevmemele en ufak bir alakası yok. Am Klutch'ın güç sahibi olmasından ve 2 senedir Lebron'un önderliğinde yarak gibi kadro kurulup, uzaktan yakından yarışmacı bir kadro kurulduğu ortada. Bu kadroları benimseyebiliyorsanız devam edin, ama şu takıma bu sene sırf Klutch oyuncusu diye Walker çöpünün gelip tek atımlık kurşunumuzu boşa harcadığımız bir ortamda benden benimsememi beklemeyin. Buna geçen sene Harrell, Nunn ve daha nice felaket transferler de dahil. Bu sene her ne kadar beğensem de Troy Brown Jr., Toscano-Anderson.. Sırf Klutch diye Pippen Jr. aldık ve rekabetçi kadrodan bahsediyorsunuz. Yarışmacı kadro falan kurulmuyor, Klutch'ın bok gibi oyuncularını Lakers üstünden tek senelik kontratlarla pazarlama çöplüğü olduk.

2 senedir kötü kadro kurulmuyor çünkü bu sezon daha kurulmadı bir şey. Offsezon bitsin öyle yapın yorumu.

Tek atımlık kurşunumuz MLE değil Westbrook takası olacak. Walker hamlesini fazla abartıyorsunuz. Gören de NBA'de onlarca kanat MLE karşılığında Lakers'a gelmeyi bekliyordu da Walker'ı aldık sanacak. Porter dışında kim vardı aklıma gelmiyor bile. Şampiyonluk adayı olmamız Otto Porter'a kaldıysa olmayalım zaten. Nunn transferi gayet iyiydi, adam preseason maçında beklenmedik şekilde sezonu kapatırsa yönetim ne yapsın buna? Pippen JR dediğin adam twoway kontratlı biri, kadroda bile olmayacak. Nesine kuruldun bunun?

Sonucu alamadıktan sonra değil 2-0, 3-0 bile olsa öne geçmelerinin bir esprisi kalmıyor ama değil mi?

3. maçtan sonra Irving sakatlandı. Bariz bir şey olduğu için ekstra belirtme gereği duymamıştım...

İlk turda gelecek GSW-Denver-Memphis-Clippers çok rahat içimizden geçer. Suns, Pelicans, Dallas, Minnesota'yı saymıyorum. Zira farkında değilsiniz sanırım ama takımda AD dışında kanat savunabilecek adam yok, çünkü TPMLE'yi bir gard olan Walker çöpüne verdik, o da maç kapatan beşlerde 5 numarada olacak.

2020 yılında şampiyon olduğumuzda da Davis dışında kanat savunabilecek adamımız yoktu. Olay playoff'a geldiğinde ve Kyrie hücumdaki yükü hafiflettiğinde LeBron da yapar o olayı zaten.

Irving, LeBron, Davis kuracağız ve Denver çok rahat içimizden geçecek. Ben farklı bir lig izliyorum herhalde...

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #458 : 09 Temmuz 2022, 17:40 »
Lakers'ta belirleyici olan tek kriterin planlama-başarı olduğunu sanmıyorum. Takım sahipleri, front office ve oyuncular üst düzey egolara sahipler.
Lakers gibi bir organizasyonda kişiler yerlerini-imajlarını korumak ve gücünü kaybetmemek için her şeyi yaparlar. Takım sahipleri ve front office'in; LeBron ve Klutch'ın hakimiyetinden bıkmış olması, eskisi kadar etkiye sahip olamamalarından ötürü bu düzeni ortadan kaldırmak istemesi oldukça olası geliyor bana.
Ek olarak mevcut takım sahiplerinin de lüks vergisi ödemek istemedikleri kendileri inkâr etse de bir gerçek. Kyrie'nin geldiği senaryoda, gelecek yaz ona da kontrat verilecek.

Takım planlaması hususunda ise, doğrudan free agencyden oluşturulmuş 3 yıldızlı süper takımların başarılı ihtimalinin az olduğunu düşünüyorum. Genelde iki süper yıldız ve doğru seçilmiş yan parçalardan oluşan takımların veya 1 yıldızını draft koyabilen kadroların başarılı olması daha olası.
2020 yılında şampiyon olduğumuzda LeBron ve Davis'in dışında; Caruso,Kcp,Kuzma,Morris,Rondo,Green gibi isimlerden biz memnun olmasak da gayet iyi katkı aldık.
Kanat savunması konusunda Kuzma çok büyük bir çıkış yapmıştı, Green-Kcp ezilmiyordu ve LeBron'da sorumluluk üstlenmişti.

Kısacası bu sene kurulacak olası takımda; Kyrie-Lebron-Davis-Harris dışında, play-off ortamında istikrarlı bir şekilde katkı verebilecek kişilerin kadroda olmadığını düşünüyorum. Kyrie'yi THT'yi vermeden alabilirsek, THT karşılığında bir iki parça alabiliriz belki. Bu sayede play-off ortamında rekabetçi olabiliriz.
« Son Düzenleme: 09 Temmuz 2022, 17:44 Gönderen: GeraltOfRivia »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #459 : 09 Temmuz 2022, 23:30 »
Medyum olmaya gerek yok bunun için, 10 sene sonrasına bakmaya da gerek yok. NBA'de şu anda LeBron-Davis ikilisi seviyesinde bir ikiliye sahip kaç takım var? Ben cevaplayayım bir tane var o da Nets ve dağıtacak o ikiliyi.

Daha iyileri var, onlar da zaten 2 senedir finale çıkıp şampiyon oluyor.

2 senedir kötü kadro kurulmuyor çünkü bu sezon daha kurulmadı bir şey. Off sezon bitsin öyle yapın yorumu.

1 kişilik yer kaldı kadro için ve sen bütün planını Russ takasına bıraktıysan şimdiden geçmiş olsun. Oldu da zaten. Ama düzelteyim, evet 2 senedir kötü kadro kurulmuyor; geçen sene çok eksik kuruldu, bu sene kadro falan kurulmuyor.

Tek atımlık kurşunumuz MLE değil Westbrook takası olacak. Walker hamlesini fazla abartıyorsunuz. Gören de NBA'de onlarca kanat MLE karşılığında Lakers'a gelmeyi bekliyordu da Walker'ı aldık sanacak. Porter dışında kim vardı aklıma gelmiyor bile. Şampiyonluk adayı olmamız Otto Porter'a kaldıysa olmayalım zaten. Nunn transferi gayet iyiydi, adam preseason maçında beklenmedik şekilde sezonu kapatırsa yönetim ne yapsın buna? Pippen JR dediğin adam two way kontratlı biri, kadroda bile olmayacak. Nesine kuruldun bunun?

Bruce Brown, Donte DiVincenzo, Caleb Martin, Derrick Jones Jr, TJ Warren, Josh Okogie, Danuel House Jr., Delon Wright.. Şunların yarısı, TPLME'nin yarısına gitmişken, 2 tanesini alabile şansımız varken, geçen sene ligin savunmada en kötü SG'lerinden birini alıyoruz. Bir de yangından mal kaçırır gibi..

Tekrarlayayım, senin ihtiyacın 3&D kanatken, gidip 15 dakika süre alacak Nunn'ı alıyorsun, neden? Çünkü Klutch oyuncusu birbirimizi kandırmayalım. Pippen Jr'ın kontratının 2 yönlü olması beni ilgilendirmiyor, nedeni ilgilendiriyor. Yine Klutch olması.. Peki neden Summer League'de şu ana kadar 2 yönlü kontrat almayı çok daha fazla hak eden Huff değil de, 1 maça bile çıkmadan Pippen aldı? Ki sen de söylemişsin, kadroda bile olmayacak. Çünkü Klutch'ın oyuncağı olmuşuz, adamını pazarlamamız gerekiyor.

3. maçtan sonra Irving sakatlandı. Bariz bir şey olduğu için ekstra belirtme gereği duymamıştım...

Sakatlanmasaydı. Çıkıp sezon boyu adam gibi topunu oynasaydı da, takımı Bucks ile karşılaşmak zorunda kalacak durumlara düşmeseydi.

2020 yılında şampiyon olduğumuzda da Davis dışında kanat savunabilecek adamımız yoktu. Olay playoff'a geldiğinde ve Kyrie hücumdaki yükü hafiflettiğinde LeBron da yapar o olayı zaten.

Caruso, KCP, Kuzma, Morris, Green, 2 yaş daha genç Lebron, pick'n roll'de gard karşısında kolay geçilmeyen McGee ve Howard ikilisi. Ayrıca sanırım gözlerden kaçıyor, Lebron savunmada artık büyük bir yük, ve geçen sene rakiplerin en çok hedeflediği isimlerden biri oldu. 38 Yaşındaki Lebron'un savunma yapabileceğini düşünüyorsanız, rüyadan erken uyanmanızı dilerim.

Irving, LeBron, Davis kuracağız ve Denver çok rahat içimizden geçecek. Ben farklı bir lig izliyorum herhalde...

Sanırım.. Zira geçen sene Murray ve MPJ'den yararlanamadıklarını, bu sene Will Barton'ı kaybetmelerine rağmen KCP ve Bruce Brown gibi çok iyi iki kanat savunmacısı eklediklerini kaçırmışsın sanırım.