Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113108 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #590 : 08 Ağustos 2022, 22:50 »
Takasla ayrılmanın pek farkı yok gözümde, Nets'ten ayrılırsa Durant de takas ile ayrılacak, Davis takasla ayrıldı, Harden iki defa takaslandı, Paul George keza iki defa takaslandı.

Kareem onlar gibi mi takaslandı ki? Süreci bilmediğim için soruyorum. Harden takaslanmak için takımı sabote etti. Davis o tarz bir şey yapmadı ama takıma baskı yaptı, Durant keza ya beni takaslayın ya da GM ve koçu kovun demiş.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #591 : 09 Ağustos 2022, 11:43 »
Nets cephesinde yine lağım haberler geliyor, ne toksik bir ortam ya.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #592 : 09 Ağustos 2022, 13:11 »
Sosyal medya, marketing olayları insanları da kurumsallaştırdı. O yüzden biraz şirket gibi yönetiliyor kariyerleri artık. Zararın neresinden dönersen kardır, karı maksimize et vs. Şahsen spor etiğine aykırı görüyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #593 : 09 Ağustos 2022, 13:59 »
Durant sessiz sakin gibi görünürdü bana hep,ama şu yazılanları okudukça "höeh" demeye başladım.

"ya Nash&GM değişecek,ya da ben" demiş galiba.

o kadar söz hakkın var mı yav takımın üstünde? şu tarz bir durum içine Riley ile girebileceğini sanmıyorum mesela. Bulmuş pısırık bir GM,coach ikilisini.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #594 : 09 Ağustos 2022, 14:09 »
Durant sessiz sakin gibi görünürdü bana hep,ama şu yazılanları okudukça "höeh" demeye başladım.

"ya Nash&GM değişecek,ya da ben" demiş galiba.

o kadar söz hakkın var mı yav takımın üstünde? şu tarz bir durum içine Riley ile girebileceğini sanmıyorum mesela. Bulmuş pısırık bir GM,coach ikilisini.

Cevap erken geldi kendisine.

https://twitter.com/joetsai1999/status/1556791235427405824

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #595 : 09 Ağustos 2022, 14:29 »
Cevap erken geldi kendisine.

https://twitter.com/joetsai1999/status/1556791235427405824
bu durumda,Durant'ı patates soğan karşılığında bile gönderir bunlar :D

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #596 : 09 Ağustos 2022, 14:55 »
Jaylen Brown merkezli takası yapsinlar şuan onlar icin en mantıklı olan bu.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #597 : 09 Ağustos 2022, 18:12 »
şu tarz bir durum içine Riley ile girebileceğini sanmıyorum mesela.

Aradaki fark, Godfather böyle tipitipleri daha baştan evine sokmaz zaten. Başarı için bile yapmaz. 2010'da kurulan Miami de çok sevimsiz ekipti ama son yıllarda ayyuka çıkan zibidiliklere hiç rastlamadık. Spoelstra gibi o gün için sıfır kariyerli bir koçu bile yedirmediler Lebron'a ki o da Miami dönemindeki tek istisnaydı galiba.

İmam osurursa cemaat sıçar lafı tüm bu hikayelerin özeti aslında. Hep aynı örneği veriyorum; Dr. Buss yaşasaydı bu kulüp bambaşka olurdu.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #598 : 09 Ağustos 2022, 18:34 »
Aradaki fark, Godfather böyle tipitipleri daha baştan evine sokmaz zaten. Başarı için bile yapmaz. 2010'da kurulan Miami de çok sevimsiz ekipti ama son yıllarda ayyuka çıkan zibidiliklere hiç rastlamadık. Spoelstra gibi o gün için sıfır kariyerli bir koçu bile yedirmediler Lebron'a ki o da Miami dönemindeki tek istisnaydı galiba.

İmam osurursa cemaat sıçar lafı tüm bu hikayelerin özeti aslında. Hep aynı örneği veriyorum; Dr. Buss yaşasaydı bu kulüp bambaşka olurdu.
gerçi zibidilikleri orada da vardı diye hatırlıyorum. Spoelstra'ya omuz atma gibi falan ama,tabii tepede öyle bir "baba" olunca çok da hareket alanı yok.

bizde durum ne? Klutch baba'nın çiftliği. serbest,sınırsız hareket alanı. Sonumuz hayrolsun demekten başka bir şey gelmiyor bünyeden :/

editto : bunlar kazanı hepten kaynatacaklar demek ki

https://basketball.realgm.com/wiretap/268226/Kyrie-Irving-Shares-Same-Feeling-As-Kevin-Durant-On-Steve-Nash-Sean-Marks
« Son Düzenleme: 09 Ağustos 2022, 19:36 Gönderen: lakerforever »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #599 : 10 Ağustos 2022, 13:12 »
Kareem onlar gibi mi takaslandı ki? Süreci bilmediğim için soruyorum. Harden takaslanmak için takımı sabote etti. Davis o tarz bir şey yapmadı ama takıma baskı yaptı, Durant keza ya beni takaslayın ya da GM ve koçu kovun demiş.

Yep Kareem Milwaukee'de mutlu olmadığı için takasını istedi. New York veya Los Angeles'a istedi. Knicks'in takasa girmemesi ile ilgili de bir hikaye vardı ama detaylarını hatırlamıyorum.