Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113087 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #540 : 25 Temmuz 2022, 13:28 »
Draft picklerini niye vermeye eriniyor ki yönetim anlamıyorum. Indiana ile takas bu yüzden tıkanmış deniyor. Ulen zaten Lebron gidince 2012 sonrası gibi bir dönem yaşanacak seve seve ya da s... s... Westbrook'u bi dolu pick vermeden kimse almaz artık. Piyasası Kyrie'den beter.

Kyrie'nin olmayacağına emin olana kadar Pacers'la takas yapılmayacak deniyordu haberlerde. O yüzden büyük ihtimalle ağırdan alıyoruz Pacers'la işleri, onların da başkasıyla takas yapmasını engelliyoruz bir yandan. Eğer Irving olmazsa Pacers'a draft hakkını da verip bitiririz büyük ihtimalle.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #541 : 25 Temmuz 2022, 13:41 »
Haftaya perşembe Lebron'un extension süresi bitiyor, o zamana kadar ne olacağı kesin belli olur.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #542 : 25 Temmuz 2022, 14:54 »
Russ ve tek draft hakkı ile biitirip, diğer draft hakkı , THT, Nunn ile de farklı bir şeyler yapmaya çalışıyor Rob beyimiz. Bakalım neler çıkaracak şapkadan

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #544 : 25 Temmuz 2022, 17:25 »
Celtics de Durant savaşına girmiş, söylenene göre Jaylen Brown masadaymış. Nets'in alabileceği en iyi oyuncu Jaylen Brown olur,
o masadaysa bu işin kısa sürede sonuçlanacağını düşünüyorum. Bundan sonra da biz, Kyrie takasini daha çabuk sonuçlandırırız.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #545 : 25 Temmuz 2022, 18:16 »
Tatum ve Durant birbirinin üzerine basarlar.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #546 : 25 Temmuz 2022, 18:27 »
Durant konusunda "ekşi" bir alıntı

"kevin durant için nets’e ilk teklifleri jalen brown, derrick white ve 1 tane first round picki olmuştur.

öte yandan nets bu oyuncuların yanı sıra marcus smart,4 tane daha draft hakkı ve bir rol oyuncusu daha istiyormuş."

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #547 : 25 Temmuz 2022, 18:41 »
https://twitter.com/BleacherReport/status/1551563383878590465

Bence Jazz ve Knicks'ten bize oyuncu çıkmaz, ama 2 tane 1. tur draft hakkı verirlerse neden olmasın.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #548 : 25 Temmuz 2022, 22:08 »
According to Charania:
"Kyrie Irving, he opted in with the full intent of playing out next season as a Brooklyn Net. From everything I've been told, in his mind he's playing next year in Brooklyn with or without Kevin Durant in a lot of ways. Kyrie Irving opted in, I think there was an understanding that he was going to make the best decision for himself, and Kevin Durant on the other hand, is obviously making his decision as well.
From everything I've been told, Kyrie Irving has made his intent he wants to play out next season in Brooklyn."

Bu deliyi bekleyeceğimize Turner-Budy çekip yolumuza devam edelim. Bu deliyi beklerken onlardan da olursak o zaman gerçekten sıçarız.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #549 : 25 Temmuz 2022, 22:33 »
kadroya hamleyi geçtim,kenara bile hamle yapılamıyor...

Rasheed Wallace Won't Join Lakers As Assistant Coach