Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113100 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #550 : 26 Temmuz 2022, 00:21 »
Ne hale geldik arkadaş

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #551 : 26 Temmuz 2022, 07:37 »
kadroya hamleyi geçtim,kenara bile hamle yapılamıyor...

Rasheed Wallace Won't Join Lakers As Assistant Coach

Allahaşkına Wallace'ın nesini gördünüz de ardından ağıt yakıyorsunuz, bir anlatın lütfen..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #552 : 26 Temmuz 2022, 08:14 »
Rasheed özelinde değil de basiretsizlikten yakınılıyor sanırım.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #553 : 26 Temmuz 2022, 10:28 »
Allahaşkına Wallace'ın nesini gördünüz de ardından ağıt yakıyorsunuz, bir anlatın lütfen..
kenara bir "ateş şart" gibisindendi aslında yazdığımın bir tarafı,e diğer tarafı da malum kadronun yetersizliği ve yine "karanlık günler" görme ihtimalimiz :/ yoksa Sheed'in ne olduğunu bilmiyorum (coaching tarafında) ama oyunculuğunda malum,teknik faul delisi...

Rasheed özelinde değil de basiretsizlikten yakınılıyor sanırım.
evet durum tam olarak da buydu,Sheed özelinde değil de kadro içi hamlelerin iç açıcı olmaması :/

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #554 : 26 Temmuz 2022, 12:27 »
Kyrie Nets ile bu sezon devam edeceğini ve Durant gitse bile bu yılı Nets ile bitirecegini söylemiş, bize gelirse çok sevinirim ve çok verimli olacağınıda düşünüyorum ama şimdi bu deliyi beklerken Hield, Turner ikilisinden de olmayalım. Pacers Russ + 2 draft istiyormuş biz de tek draft hakkı ile bitirmek istediğimiz için bir ilerleme olmuyormuş takasta.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #555 : 26 Temmuz 2022, 13:34 »
Kyrie Nets ile bu sezon devam edeceğini ve Durant gitse bile bu yılı Nets ile bitirecegini söylemiş, bize gelirse çok sevinirim ve çok verimli olacağınıda düşünüyorum ama şimdi bu deliyi beklerken Hield, Turner ikilisinden de olmayalım. Pacers Russ + 2 draft istiyormuş biz de tek draft hakkı ile bitirmek istediğimiz için bir ilerleme olmuyormuş takasta.

O haber biraz Shams'in cümlelerinin çarpıtılmış hali gibi. Kyrie sezonu Nets ile bitirip bir sonraki yaz UFA olmaya okeymiş. Durant takası için biraz duman çıkmaya başladı gibi. Durant takasının olup olmayacağı kesinleşmeden Lakers da hamle yapamaz şu an.

Kyrie beklerken Hield Turner tarzı bir paketten olmak kesinlikle kötü olur bu arada ama yapacak bir şey yok. Ha bence Kyrie topuna girmek yerine Hield+Turner almak iyi bile olabilir, önümüzdeki sezonun dramasını %120 düşürür.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #556 : 26 Temmuz 2022, 21:22 »
Hield, Turner, LeBron, AD, Gordon, Schröder, Bryant, Stanley,  Troy  Brown olsa nasıl olur sizce? Şampiyonluk şansımız olur mu?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #557 : 27 Temmuz 2022, 14:12 »
En azından geçen sezona göre daha dengeli ve uyumlu bir kadro olur, şampiyonluk Davis'in 2020 sezonu seviyesinde oynamasına bağlı en temelinde ve ligin/takımın sağlık durumuna.

Not:Reaves atlanmış orada...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #558 : 27 Temmuz 2022, 14:32 »
Hield, Turner, LeBron, AD, Gordon, Schröder, Bryant, Stanley,  Troy  Brown olsa nasıl olur sizce? Şampiyonluk şansımız olur mu?

First round exit.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #559 : 27 Temmuz 2022, 21:06 »
“It’s pretty darn clear that LeBron James has seen enough and has no interest in going another year with Russell Westbrook as his teammate.”

- ESPN's Dave McMenamin on The Lowe Post

Sanki Westbrook'u ben getirdim geçen yaz. Çiftliği yaptı kulübü paşam.