Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113099 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #440 : 08 Temmuz 2022, 10:32 »
Darvin Ham: Russell Westbrook will be a starter for Lakers and flourish in his new role

elde mi kaldı? :D

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #441 : 08 Temmuz 2022, 11:23 »
REPORT: Rob Pelinka will have the chance to speak with Sean Marks at the Las Vegas Summer League and discuss if they can get a deal done for Kyrie Irving.

If they can’t, the Lakers may need to pivot to acquiring shooters like Eric Gordon & Buddy Hield.

(via @mcten)

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #442 : 08 Temmuz 2022, 11:27 »
Darvin Ham: Russell Westbrook will be a starter for Lakers and flourish in his new role

Koç şu anda elindeki kadroya göre yapıyordur hazırlığını.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #443 : 08 Temmuz 2022, 21:00 »
Kyrie-RW olayına Spurs'ün dahil olabileceği söylentisi çıktı şimdi de

With the Nets not currently interested in acquiring Westbrook in return for Irving, the Spurs could take on Westbrook's contract in exchange for draft compensation.

The Spurs would then presumably agree to a buyout with Westbrook.

The three-team deal could also give the Nets a trade exception worth as much as Irving's salary.

The Spurs would need to clear out salary to acquire Westbrook, with Doug McDermott, Josh Richardson, and Jakob Poetl considered to be available.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #444 : 08 Temmuz 2022, 21:37 »

Eldeki malı değersizleştirmemeye çalışıyor :D gerçi daha ne kadar değersizleşir, en zor takas edilmesi muhtemel oyuncu bizde.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #445 : 08 Temmuz 2022, 21:59 »
Biz zaten Irving'in yanında Harris'i de almayacak mıyız? Onu Hield'la denk tutarsak iş Irving vs Turner'a kalıyor. Yönetim neden Turner'ı daha tercih edilebilir görüyor ki...

https://twitter.com/TheLakersReview/status/1545463558233677825

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #446 : 08 Temmuz 2022, 22:18 »
Front office açısından değerlendirildiğinde, kendilerince Irving
hamlesini yaparlarsa tamamen kontrolü kaybedeceklerini düşünüyor olabilirler. Ek olarak Turner-Budy Hield büyük ihtimalle Irving paketinden daha ucuz olabilir. (tek first round picki ile bitebilir)
Son olarak, burada Irving vs Turner karşılaştırmasından çok LeBron ile devam etme konusunun tartışıldığını düşünüyorum. Son 2 yılda yaşananlardan ötürü kulüp LeBron ile devam etmek istemiyor olabilir. Turner-Budy Hield takası yapılırsa bence bu Lebronsuz bir geleceğin işareti olur. LeBron'un da Irving takası gerçekleşmezse bizimle devam edeceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #447 : 08 Temmuz 2022, 22:34 »
Front office açısından değerlendirildiğinde, kendilerince Irving
hamlesini yaparlarsa tamamen kontrolü kaybedeceklerini düşünüyor olabilirler. Ek olarak Turner-Budy Hield büyük ihtimalle Irving paketinden daha ucuz olabilir. (tek first round picki ile bitebilir)
Son olarak, burada Irving vs Turner karşılaştırmasından çok LeBron ile devam etme konusunun tartışıldığını düşünüyorum. Son 2 yılda yaşananlardan ötürü kulüp LeBron ile devam etmek istemiyor olabilir. Turner-Budy Hield takası yapılırsa bence bu Lebronsuz bir geleceğin işareti olur. LeBron'un da Irving takası gerçekleşmezse bizimle devam edeceğini sanmıyorum.

Yönetime Irving, LeBron, Davis seviyesinde bir üçlüyü geçtim, LeBron-Davis seviyesinde bir ikiliyi önümüzdeki 10 sene içinde bulabileceklerini düşündüren şey ne acaba...

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #448 : 08 Temmuz 2022, 23:07 »
Böyle birbirinin üstüne basmayan birbirini tamamlayan üçlüyü bir daha bulabileceğimizi ben de sanmıyorum. Eğer Kyrie'yi takaslayabiliyorsak yapalım bu işi. Her ne kadar ne zaman ne yapacagi belli olmasa dahi Kyrie gibi bir oyuncu sana final maçı kazandırır. ( Tersini de yapacak biri ama bu riski almaya değer)

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #449 : 09 Temmuz 2022, 07:24 »
Yaz Ligi maçında Suns'a 104-84 yenilmişiz az önce biten maçta.

dikkat çekici performans JR Pippen yine

24 dakika
6/14 şut
6/10 serbest atış
19 sayı
4 ribaund
3 asist
3 top çalma