Medyum olmaya gerek yok bunun için, 10 sene sonrasına bakmaya da gerek yok. NBA'de şu anda LeBron-Davis ikilisi seviyesinde bir ikiliye sahip kaç takım var? Ben cevaplayayım bir tane var o da Nets ve dağıtacak o ikiliyi.
Daha iyileri var, onlar da zaten 2 senedir finale çıkıp şampiyon oluyor.
2 senedir kötü kadro kurulmuyor çünkü bu sezon daha kurulmadı bir şey. Off sezon bitsin öyle yapın yorumu.
1 kişilik yer kaldı kadro için ve sen bütün planını Russ takasına bıraktıysan şimdiden geçmiş olsun. Oldu da zaten. Ama düzelteyim, evet 2 senedir kötü kadro kurulmuyor; geçen sene çok eksik kuruldu, bu sene kadro falan kurulmuyor.
Tek atımlık kurşunumuz MLE değil Westbrook takası olacak. Walker hamlesini fazla abartıyorsunuz. Gören de NBA'de onlarca kanat MLE karşılığında Lakers'a gelmeyi bekliyordu da Walker'ı aldık sanacak. Porter dışında kim vardı aklıma gelmiyor bile. Şampiyonluk adayı olmamız Otto Porter'a kaldıysa olmayalım zaten. Nunn transferi gayet iyiydi, adam preseason maçında beklenmedik şekilde sezonu kapatırsa yönetim ne yapsın buna? Pippen JR dediğin adam two way kontratlı biri, kadroda bile olmayacak. Nesine kuruldun bunun?
Bruce Brown, Donte DiVincenzo, Caleb Martin, Derrick Jones Jr, TJ Warren, Josh Okogie, Danuel House Jr., Delon Wright.. Şunların yarısı, TPLME'nin yarısına gitmişken, 2 tanesini alabile şansımız varken, geçen sene ligin savunmada en kötü SG'lerinden birini alıyoruz. Bir de yangından mal kaçırır gibi..
Tekrarlayayım, senin ihtiyacın 3&D kanatken, gidip 15 dakika süre alacak Nunn'ı alıyorsun, neden? Çünkü Klutch oyuncusu birbirimizi kandırmayalım. Pippen Jr'ın kontratının 2 yönlü olması beni ilgilendirmiyor, nedeni ilgilendiriyor. Yine Klutch olması.. Peki neden Summer League'de şu ana kadar 2 yönlü kontrat almayı çok daha fazla hak eden Huff değil de, 1 maça bile çıkmadan Pippen aldı? Ki sen de söylemişsin, kadroda bile olmayacak. Çünkü Klutch'ın oyuncağı olmuşuz, adamını pazarlamamız gerekiyor.
3. maçtan sonra Irving sakatlandı. Bariz bir şey olduğu için ekstra belirtme gereği duymamıştım...
Sakatlanmasaydı. Çıkıp sezon boyu adam gibi topunu oynasaydı da, takımı Bucks ile karşılaşmak zorunda kalacak durumlara düşmeseydi.
2020 yılında şampiyon olduğumuzda da Davis dışında kanat savunabilecek adamımız yoktu. Olay playoff'a geldiğinde ve Kyrie hücumdaki yükü hafiflettiğinde LeBron da yapar o olayı zaten.
Caruso, KCP, Kuzma, Morris, Green, 2 yaş daha genç Lebron, pick'n roll'de gard karşısında kolay geçilmeyen McGee ve Howard ikilisi. Ayrıca sanırım gözlerden kaçıyor, Lebron savunmada artık büyük bir yük, ve geçen sene rakiplerin en çok hedeflediği isimlerden biri oldu. 38 Yaşındaki Lebron'un savunma yapabileceğini düşünüyorsanız, rüyadan erken uyanmanızı dilerim.
Irving, LeBron, Davis kuracağız ve Denver çok rahat içimizden geçecek. Ben farklı bir lig izliyorum herhalde...
Sanırım.. Zira geçen sene Murray ve MPJ'den yararlanamadıklarını, bu sene Will Barton'ı kaybetmelerine rağmen KCP ve Bruce Brown gibi çok iyi iki kanat savunmacısı eklediklerini kaçırmışsın sanırım.