Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113037 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #790 : 13 Ekim 2022, 18:17 »
- Öncelikle azimle preseason takip etmeni ve bize özet geçmeni aşırı takdir ediyorum hocam peygamber sabrı var sende. Koca NBA'de bize en uymayan oyuncunun kim olduğu o kadar belliyken tutup da o hamlenin sonuçların bu olacağını burada defalarca konuştuk yanılmadık.

Abi şöyle, Westbrook'un uymayacağı geçen sene net şekilde görüldükten sonra, bu sene off season'da yapılan hamleler o kadar saçmaydı ki, Westbrook'u şu an bu denklemden çıkarsak bile sonuçlar değişmez. Bu takımda Westbrook olmasa da 2 Takımın kimyası ve yapılanması günümüz basketboluna taban tabana zıt. Gobert ve Towns'sız Minnesota'dan her ne kadar preseason maçı olsa da sahanda 118 sayı yiyorsun çünkü kimseyi durduramıyorsun. En az 2 kanada, 1 AD yedeğine, 1 pivota ihtiyaç var. Yoksa play-in yolları taştan..

Darvin Ham de açıklamalarıyla hayal kırıklığı olmaya başladı. "Pozisyonsuz basketbol oynuyoruz, oynamaya çalışıyoruz." açıklaması ya kötü basketbola bir bahane, ya da yedik bir bok ama dur bakalım demek. Sahada ikisi vasat savunma bile yapamayan 3 tane 1.90 altı gard ile bu oyunu 2000 başlarında bile oynayamazdın. Pozisyonsuz basketbolu sabah bir ara Kawhi olmadan Clippers oynuyordu; Wall-Powell-PG13-Batum-Morris beşiyle.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #791 : 13 Ekim 2022, 20:15 »
30 galibiyet alacağımızı sanmıyorum mevcut kadroyla. Zaten ilk 30 mactan sonra takım çok kötü giderse LeBron ve AD sallamazlar oyunu.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #792 : 13 Ekim 2022, 20:32 »
25 galibiyet alirsan öp başina koy. Bu kadar açık ve net kadro varkene bişey beklenmez AD ve Lebron 20 maçdan sonra yatarlar.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #793 : 14 Ekim 2022, 17:54 »
The Lakers are bringing Russell Westbrook off the bench tonight.

(Via @wojespn )

10-15 maçtan sonra da komple takımdan kesilir herhalde, şu takas karşılığında neleri kaybettiğimizi hatırladıkça sinirden duramıyorum.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #794 : 14 Ekim 2022, 18:06 »
The Lakers are bringing Russell Westbrook off the bench tonight.

(Via @wojespn )

10-15 maçtan sonra da komple takımdan kesilir herhalde, şu takas karşılığında neleri kaybettiğimizi hatırladıkça sinirden duramıyorum.

Umudumuzu?

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #795 : 14 Ekim 2022, 19:53 »
Arkadaş ben hayatımda böyle plansız çok az takas gördüm, nasıl bir bataklığa düştükse çıkamıyoruz bir türlü

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #797 : 15 Ekim 2022, 01:56 »
Haha hocam sence çökecek kadar becerikli bir takım mıyız?:))

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #798 : 15 Ekim 2022, 02:23 »
Sorma ya. Bu arada Rockets-Pacers maçını izliyorum da Hield ve Turner Lakers'ımız bizi alsın topu oynuyor...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..