Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113099 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #530 : 23 Temmuz 2022, 15:30 »
Turner oyuncu yapısı olarak bulunmaz nimet değil mi abi? Spacing, yardım savunması... En çok Davis' e yarar.

Adı geçenlerin hepsi mental ya da fiziksel açıdan riskli zaten.

Abi öyle. Hatta AD'den sonra takımdaki 2. savunmacı olduğunu da düşünürsek, şu hamle bile takımı tek başına ligin ilk 10 savunması arasına sokar. AD-Turner pota altına hücum etmeye çalışana allah kolaylık versin.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #531 : 23 Temmuz 2022, 15:48 »
Turner iyi savunmacı da 2 sezondur sezonların yarısını kaçırıyor sakatlık sebebiyle. Karşılaştıracaksak Irving'in mental sağlığı Turner'ın fiziksel sağlığından daha çok güven veriyor bana.

Bir de her şeyin olumlu gittiği senaryolarda, Nets takası takımı direkt şampiyonluk adaylarından biri yapar, Pacers takası ise iddialı bir takım yapar.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #532 : 23 Temmuz 2022, 16:21 »
Lebron ve AD gibi "oynadıklarında" yanlarına hiçbir yüksek profil adam ihtiyacı gerekmeyen ağır toplar varken, ben fazlasını çok lüzumsuz ve düzen bozucu görüyorum. Bu ikili oynamadığı sürece yanına 3. bi oyuncu değil, 3 tane daha star koysan bile yine kurtarmaz. İşin temeli bu ikilinin çalışmasında. Bunların yanına takımdaşlığı arttıracak ve yardımcı rolleri üstlenecek baharatlar serpmek gerek.

Onun haricinde nasıl şampiyon olduğumuz belli, nasıl rekabetçi olduğumuz belli, nasıl tarumar olduğumuz da belli. Reçetenin iki yüzünü de tecrübe ettik. Bundan sonrası akılcılığı reddetmek olur.

Hield & Turner tadındaki tüm paketlerin, Kyrie-Westbrook gibi kopillerin tümünden daha faydalı olacağını ezelden beri biliyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #533 : 23 Temmuz 2022, 16:58 »
Lebron ve AD gibi "oynadıklarında" yanlarına hiçbir yüksek profil adam ihtiyacı gerekmeyen ağır toplar varken, ben fazlasını çok lüzumsuz ve düzen bozucu görüyorum. Bu ikili oynamadığı sürece yanına 3. bi oyuncu değil, 3 tane daha star koysan bile yine kurtarmaz. İşin temeli bu ikilinin çalışmasında. Bunların yanına takımdaşlığı arttıracak ve yardımcı rolleri üstlenecek baharatlar serpmek gerek.

Onun haricinde nasıl şampiyon olduğumuz belli, nasıl rekabetçi olduğumuz belli, nasıl tarumar olduğumuz da belli. Reçetenin iki yüzünü de tecrübe ettik. Bundan sonrası akılcılığı reddetmek olur.

Hield & Turner tadındaki tüm paketlerin, Kyrie-Westbrook gibi kopillerin tümünden daha faydalı olacağını ezelden beri biliyorum.

Rotasyonumuz kalite açısından yeterli olsa haklısın ama öyle bir durumda değiliz. Yedeklerin süresini azaltmak için de ilk 5'te playoff'ta 40 dakika verebileceğin süperstar olması en kolay çözüm.

Şampiyon olduğumuz sezon bench'ten Rondo, Caruso, Kuzma, Markieff geliyordu. Pacers takası sonrasında Nunn ilk 5 başlayacak desek, bench'ten Lonnie Walker, Stanley Johnson, Troy Brown Jr gelecek. Belki Schröder'i alabiliriz o ihtimal masada hala.

Başarısız olmamız da 3 yıldızdan ziyade o 3. yıldızın uyumsuz olması ve takımın geri kalanının yanlış tercihlerden (biraz da mecburi) oluşmasıydı.

Hield ve Turner'la da iddialı oluruz ama Irving ve Harris'le tavanımız çok daha yüksek olur.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #534 : 23 Temmuz 2022, 18:08 »
Başarısız olmamız da 3 yıldızdan ziyade o 3. yıldızın uyumsuz olması

Uyumlu olabilecek bir 3. yıldız eklemeye şartlarımız müsait değil. Güncel konjonktür gereği alabileceğimiz tek yıldızlar toksik tipler. Bunların da hiçbirinin ortalama üstü rol oyuncularından daha çok şey ifade edeceklerine inanmıyorum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #536 : 24 Temmuz 2022, 11:26 »
Bir iş bu kadar uzarsa boka sorar ve sonunda bir halt gerçekleşmez demiş miydim?
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 15:56 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #537 : 24 Temmuz 2022, 13:12 »
Bu iş uzayacak ve bı bokta yapamayacaz.

Çevrimdışı EdizDavis93

• Laker
« Yanıtla #538 : 24 Temmuz 2022, 14:44 »
Elimizde patlicak sonunda bu kadroyla baslarız sezona.
« Son Düzenleme: 24 Temmuz 2022, 15:56 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #539 : 25 Temmuz 2022, 09:58 »
Draft picklerini niye vermeye eriniyor ki yönetim anlamıyorum. Indiana ile takas bu yüzden tıkanmış deniyor. Ulen zaten Lebron gidince 2012 sonrası gibi bir dönem yaşanacak seve seve ya da s... s... Westbrook'u bi dolu pick vermeden kimse almaz artık. Piyasası Kyrie'den beter.