Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113087 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #640 : 29 Ağustos 2022, 23:50 »
Marc Stein reports that league sources say that could see the Lakers getting involved in a three-team deal with the Knicks and the Jazz. Utah could take on Westbrook's salary, along with several picks from both New York and Los Angeles, in exchange for routing veteran players to LA.

veteran dediği grubun içinde,yolladığımız Clarkson da vardır kesin.

(10+yıllık oyunculara bakıyorum da Rudy Gay,Mike Conley varmış. bir de Bojan Bogdanovic)

+ Randle falan heralde.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #641 : 30 Ağustos 2022, 00:29 »
Hield, Turner ne oldu, yalan mıydı her şey. Yoksa beceremiyor mu Pelinka efendi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #642 : 30 Ağustos 2022, 09:11 »
Hield, Turner ne oldu, yalan mıydı her şey. Yoksa beceremiyor mu Pelinka efendi.

Hiçbir fikrim yok çünkü içeriden haber almıyoruz sonuçta ama inanmak istediğim Pacers 2 adet korumasız ilk tur istediği için Utah Jazz ile takas yaparız o zaman alternatiflerimiz var algısı yaratmaya çalıştığı yönünde. Ama herhangi bir GM'in bu taktiği yiyeceğini sanmıyorum. Eğer Jazz ile söylenen takasa girip Westbrook karşılığında Bojan'lar Fournier'ler falan alırsak kapatalım gidelim çok net.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #643 : 30 Ağustos 2022, 09:53 »
tüm konuşulanları unutturacak şu şey yaşanır bence

Svi Mykhailiuk Waived By Raptors

"Do it Mitch!" denirdi bir zaman.

"Do it Rob!" olur herhalde değil mi? :/

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #644 : 30 Ağustos 2022, 10:03 »
 Ben yönetim ve Pelinkanin o kadar aptalca işler yapabileceğinden şüphe duymuyorum. Bı baktık Bojan, Conley Lakers'a hayırlı olsun haberleri duyariz. Şahsen ben şaşırmam.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #645 : 30 Ağustos 2022, 13:59 »
Mitchell'ın piyasasını arttırmak için bu ayaklara giriliyor gibi. Vasat bi yeteneği var, bir çok takım hücumun sorumluluğunu vermekten çekiniyordur.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #646 : 31 Ağustos 2022, 14:10 »
Takas olsa da Denver-GSW-Clippers-Memphis-Suns net bizden daha iyi takımlar, plase Pelicans-Minnesota-Dallas ile de anca kafa kafayayız.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #647 : 31 Ağustos 2022, 14:15 »
Jeanie ablamiz geçen sezon en iyi oyuncumuz Russ demiş. Ya aptal bu kadın ya da Russ'i parlatacak üstün zekasıyla.Hadi Russ'i parlatmak için diyon onu millet senin gibi salak mı izlemiyor mu Russ'u. Vallahi bu ve Pelinka beni takımdan soğuttular.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #648 : 01 Eylül 2022, 02:07 »
Hiçbir fikrim yok çünkü içeriden haber almıyoruz sonuçta ama inanmak istediğim Pacers 2 adet korumasız ilk tur istediği için Utah Jazz ile takas yaparız o zaman alternatiflerimiz var algısı yaratmaya çalıştığı yönünde. Ama herhangi bir GM'in bu taktiği yiyeceğini sanmıyorum. Eğer Jazz ile söylenen takasa girip Westbrook karşılığında Bojan'lar Fournier'ler falan alırsak kapatalım gidelim çok net.
Russ karsılıgında super max kontratla  caglar abıyı bile alırım  ;D

Çevrimiçi Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #649 : 01 Eylül 2022, 09:16 »
Russ karsılıgında super max kontratla  caglar abıyı bile alırım  ;D

Ben de oynarım bu arada he.