Gönderen Konu: 2023 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55682 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2023 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #80 : 12 Temmuz 2023, 20:34 »
Bence onun değil Lebron sayesinde oralardaydık.

Tek bir kişiye bağlamak doğru değil. Davis de %100 sağlıklı olmamasına rağmen kötü bir playoff geçirmedi.

Zaten diyelim ki yollamak istedik, Davis gibi hem savunmada takıma seviye atlatacak, hem de hücumda 25 sayı ortalama tutturacak birini almamız mümkün değil.

Çevrimiçi King James

• Laker
« Yanıtla #81 : 15 Temmuz 2023, 00:07 »
Lillard takasina dahil olma ihtimalimiz var mi

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #82 : 15 Temmuz 2023, 02:52 »
Lillard takasina dahil olma ihtimalimiz var mi

Bilmiyorum ama bu takımın bu iskeletle şampiyon olma ihtimali %0...

Yıllar sonra salak hamleler yapmak yerine kısa vadede neler yapabiliriz onu kovalıyorsak ona bi şey demiyorum ama artık ayağı bacağı bitik bir 40 yaşındaki hırıf ile zaten her an sakatlanma ve seni yarı yolda bırakma riski olan bi adam elindeyken; bu ikisinin de bi şekilde bi takas ihtimali varken bizim ufak hamleler yapmamızı 'biz biraz uzun vadede herkesten kopacağız zaten; bir iki yıl bizi idare edin' olarak yorumluyorum.

BUNU DA BİR LAKERS'LI OLARAK KABULLENEMİYORUM.

Davis 'ay sakatım ay ölüyorum ay bitiyorum' diyerek 3 yıldır tüm ritmimizin içine sıçıyor. Her galibiyet serimizde bizi baltalayıp mahvediyor. Denver serisinde attığı o alakasız, hiç kendisine ait olmayan 3'lük dışında bize öyle müthiş bir katkısı, etkisi de yok.

Bu adam derhal takaslanmalı. Ya bu sezon ya öteki sezon perte çıkıp yarı yolda bırakacak bizi. Demedi demeyin.

Koca Lakers Nation "Howard'ı alsak mı?" diye konuşur oldu ya... Bu nasıl bi kepazeliktir?
« Son Düzenleme: 15 Temmuz 2023, 04:20 Gönderen: DeadAsDeadCanBe »

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #83 : 15 Temmuz 2023, 09:43 »
hamlelerini,kadroyu doğru şekilde kurgulamak üzerine yapmadığın zaman işte böyle soru işaretleri ile günler geçiyor.

Davis nedir orjinalde? 4 numara.

bizdeki zıkkım sistemde ne oynuyor? 5 numara.

yıllardır adam gibi bir 5 numara bulunamadı,nokta şutör bulunamadı.kanayan yara bunlar,top yönlendirici zaten yok.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #84 : 15 Temmuz 2023, 10:34 »
Bilmiyorum ama bu takımın bu iskeletle şampiyon olma ihtimali %0...

Yıllar sonra salak hamleler yapmak yerine kısa vadede neler yapabiliriz onu kovalıyorsak ona bi şey demiyorum ama artık ayağı bacağı bitik bir 40 yaşındaki hırıf ile zaten her an sakatlanma ve seni yarı yolda bırakma riski olan bi adam elindeyken; bu ikisinin de bi şekilde bi takas ihtimali varken bizim ufak hamleler yapmamızı 'biz biraz uzun vadede herkesten kopacağız zaten; bir iki yıl bizi idare edin' olarak yorumluyorum.

BUNU DA BİR LAKERS'LI OLARAK KABULLENEMİYORUM.

Davis 'ay sakatım ay ölüyorum ay bitiyorum' diyerek 3 yıldır tüm ritmimizin içine sıçıyor. Her galibiyet serimizde bizi baltalayıp mahvediyor. Denver serisinde attığı o alakasız, hiç kendisine ait olmayan 3'lük dışında bize öyle müthiş bir katkısı, etkisi de yok.

Bu adam derhal takaslanmalı. Ya bu sezon ya öteki sezon perte çıkıp yarı yolda bırakacak bizi. Demedi demeyin.

Koca Lakers Nation "Howard'ı alsak mı?" diye konuşur oldu ya... Bu nasıl bi kepazeliktir?

Biliyorum uçları seviyorsun da enseyi bu kadar karartmaya gerek yok gibi. Ligin kalitesi belli son yıllarda. Keza rakiplerde de pek bir değişiklik yok. Suns, Ayton ile devam ederek bu yılı da çöpe attı bence, vs. vs.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #85 : 15 Temmuz 2023, 11:13 »
Jokic bu seviyedeyken kimse şampiyonluğa heveslenemez bence. Savunma için bir formül bulunsa galibiyet için diğer parçalar yeterli olabilir.

Jokic-stopper biri var mı bilmiyorum, en son Howard adamı bozmuştu. Varsa böyle biri takaslanabilir mi?

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #86 : 15 Temmuz 2023, 14:59 »
Jokic-stopper biri var mı bilmiyorum, en son Howard adamı bozmuştu. Varsa böyle biri takaslanabilir mi?

O Jokic, bu Jokic değildi yalnız.

Çevrimiçi King James

• Laker
« Yanıtla #87 : 15 Temmuz 2023, 17:11 »
Jokic'i LeBron ile savunsaydik nasıl olurdu acaba

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #88 : 15 Temmuz 2023, 19:49 »
hamlelerini,kadroyu doğru şekilde kurgulamak üzerine yapmadığın zaman işte böyle soru işaretleri ile günler geçiyor.

Davis nedir orjinalde? 4 numara.

bizdeki zıkkım sistemde ne oynuyor? 5 numara.

yıllardır adam gibi bir 5 numara bulunamadı,nokta şutör bulunamadı.kanayan yara bunlar,top yönlendirici zaten yok.

Austin Reaves'den daha iyi bir nokta şutör var mıydı playofflarda, sanmıyorum.

Onun dışında diyelim ki bir uzun aldık, Davis 4 Lebron 3 oynadı yanında Reaves ve D'Lo var. Rakibin guard'ını kim savunacak skorerini kim savunacak. Takımın o dinaminiği oturtmak çok zor. LeBron da Davis de şu an ideal olarak 4 numaralar. Birinin fedakarlık yapması gerekiyorsa onu da 5 oynayarak Davis yapacak. LeBron iki senedir 5 numara oynamak zorunda kaldıysa (kötü kadro mühendisliği vs vs) Davis paşa da oynayacak bir zahmet. Kaslanayım şişeyim yerine Duncan modelinde incelip gücünü koruyup asıl özelliği olan zamanlaması ve çabukluğunu ön plana çıkarması lazım.

Geçen sezondan sonra şu an kurulan kadrodan umutsuz olma kısmında ben yokum bu arada, Ham çaylak koç olmasa, LeBron Davis sakat sakat her şeylerini sahaya vermek zorunda kalmasalar belki çok farklı şeyler konuşuyorduk. Denver'ın ana 6'lısı ve özellikle Jokic çok özel bir seri geçirdi ve seriyi aldılar.

Genel olarak baktığımızda son 4 sezonun 1'inde şampiyon 1'inde WCF diğer ikisinde de yıldızlarımız sakattı. Bizden iyi bir 4 sene geçiren kim var? Bir elin parmaklarını geçmez. Davis de LeBron da iyisiyle kötüsüyle bu takımın efsaneleri oldular ve etrafına yapı kurup onlarla gidebildiğimiz yere kadar gitmeyi de bence hak ediyorlar. Yönetim de doğru dersleri çıkarmış gibi gözüküyor ve fırsat transferlerini kovalıyor, iyi scouting ile drafttan kadro derinliğini sağlayacak parçalar çekiyor. Pivot pozisyonuna ekleme de en temelinde Davis'i biraz daha dinlendirebilmek için lazım yoksa şu an kadromuzun ana rotasyon için yeterli uzunu da forveti de guardı da var.

Bundan sonrası sakatlık olmamasını ummak ve biraz keyifli basketbol izlemek, deadline'dan sonra olduğu gibi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best