Gönderen Konu: 2023 Yazı - Off-Season  (Okunma sayısı 55652 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2023 Yazı - Off-Season
« Yanıtla #70 : 10 Temmuz 2023, 20:34 »
Maçları izlemedim, bu sezon rotasyona girebilir mi?

Sanmıyorum, çok erken. Daha yaz ligi takımında bile net kullanmıyorlar çocuğu. Ama iki yönlü komple bir forvet potansiyeli var. Draft zamanı en çok kabardığım "Steal" adayıydı drafttaki.

Castleton diye bir çocuk var ben çok beğendim, çemberi savunabiliyor, pota altındaki bitiriciligi iy. Pas yeteneği ve hızı da gayet güzel.

Evet Castleton ve hatta Hodge da çok iyi undrafted eklemeler oldu. Castleton özellikle ligde 20-25dk oynayabilecek bir uzun ışığı veriyor. Ne kadar güçlenecek, ne kadar şutunu geliştirecek ve ne kadar fırsat bulabilecek göreceğiz. O zaten Reaves'in menejeri tarafından temsil ediliyormuş ve Reaves gibi takımlara ikinci turda beni seçmeyin ben Lakers'a gitmek istiyorum diyerek draft edilmek istemediği için boşa düşmüş. Umarım sonu da benzer :)

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #71 : 10 Temmuz 2023, 22:16 »
Umarım Castleton arkadaşı da Zubac gibi  elimizden kaçırmayız, değerlendirebiliriz

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #72 : 10 Temmuz 2023, 22:24 »
Lakers Interested In Christian Wood, Bismack Biyombo

@realgm

hadi bakalım...

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #73 : 12 Temmuz 2023, 08:53 »
Biyombo'yu tercih ederim açıkçası eksiğimiz olan balta uzun boşluğunu doldurur. JOKIC STOPPER

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #74 : 12 Temmuz 2023, 08:58 »
Biyombo'nun pek bir Jokic Stopper olabileceğini sanmıyorum ama kesinlikle tercih edeceğim adam o olur. Christian Wood'un minimum kontrat alarak geldiği senaryoda 15dk sürelerle mutlu olmayacağı kesin zaten. Yoksa rolünü kabullenip onun çerçevesinde oynayacak olsa Wood o kontrat ile mükemmel bir Davis yedeği olur.

Tabi bu tarz bir konuda en son Noah>Howard diyordum ve Howard çok güzel göt etmişti ben dahil pek çok kişiyi :D

Pelinka da uzun eklemesi hakkında konuşurken Hayes'den farklı yeteneklere sahip bir uzun bakıyoruz demişti. Biyombo aynı tip uzunken Wood çok yönlü uzun kategorisinde olduğu için belki de cidden Wood peşinde koşuyoruzdur.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #75 : 12 Temmuz 2023, 09:47 »
Şu an piyasada play off zamanı jokiç yada başkasının karşısına atıp 10-15 dakika verebileceğimiz bir uzun kalmadı.

Herkesin sağlıklı olduğu bir denklemde wood u memnun edebilecek dakikaları bence de veremeyiz fakat muhtemelen Davis in sezon içerisinde Davis mutlaka maçlar kaçıracaktır o dönemi hücum kısmında wood ile daha rahat geçip kendisini biraz patlatıp deadline dönemi takaslarda bir parça olarak kullanabiliriz sanki

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #76 : 12 Temmuz 2023, 15:07 »
Neden Davis'i takaslamayı düşünmüyoruz biz 2 yıldır?

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #77 : 12 Temmuz 2023, 15:21 »
Neden Davis'i takaslamayı düşünmüyoruz biz 2 yıldır?

Çünkü daha 2 ay önce konferans finalindeydik?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #78 : 12 Temmuz 2023, 15:25 »
Çünkü Davis tamamen sağlıklıyken şampiyon olmamızı, yarı sağlıklıyken 2023'te Konferans Finali'ne çıkmamızı ve 2021'de NBA Finalistine karşı 2-1 öne geçmemizi sağladı. Ligde onun kadar komple bir uzun da yok.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #79 : 12 Temmuz 2023, 19:07 »
Çünkü daha 2 ay önce konferans finalindeydik?

Bence onun değil Lebron sayesinde oralardaydık.