Amerika ulusal kanallarındaki yorumları şöyle bir gezdim de; herkes GSW nasıl kaybetti, neden kaybetti, neyi yanlış yaptı üstünden tartışılıp, Lakers yorulur zaten o yüzden seriyi kesin GSW alır minvalinde konuşmalar dönüyor. Hele JJ Reddick itin götüne sokmuş bizi, epey şaşırdım. Bir Jalen Rose ve Perkins'in adam akıllı yorumlarına denk geldim o kadar.
Perkins zaten takaslar olduktan sonra bu takımla ilgili ilk iddialı yorumu yapan kişi heralde. Play off a kalırlarsa batıdan çıkarlar tarzı bir yorum yapmıştı hatta taşak konusu da oldu bir ara
Ya ben bu durumun yine kendisine çok sinirleneceğim ama Anthony Davis olduğunu düşünüyorum insanlar Davis i yeteri kadar ciddiye almıyor ve saygı duymuyorlar. Kendi arkadaş grubuma da warriors u eleriz dediğimde LeBron en iyi haliyle eleyemedi şimdi nasıl eleyecek diyorlar. Zaten LeBron değil Davis eleyecek dediğimde sakatlanır siner gibi yorumlar geliyor. Yani insanların gözünde hala lakers ın en iyisi LeBron eee o da sakat ve yaşlı işte
Bizim abarttığımızı kesinlikle düşünmüyorum biz iyi bir takımız belki elenedebiliriz rakip cidden tecrübeli winner bir ekip bizi elerlerse muhtemelen yine şampiyon olurlar zaten