Haha hocam ilk sayfada bir arkadaş demişti ona itafen yazmıştim alıntı yaptığımı düşünüyorumdum. Yeni farkettim baya tuhaf durmuş paragraf 😁
Hehe, ben yazmıştım. Gsw izlemek istemediğim için öyle yazdım, saçma sapan üçlük atıp duruyorlar. Orta mesafe fade away hastası biri olduğum için olabilir. Aslında geçen maç LeBron ilk çeyrekte orta mesafe şutla birkaç isabet bulmuş ama şu Cle-Tor serisindeki gibi bir performans gösterse muhteşem olur.
Ben hâlâ boyalı alanın en kritik bölge olduğunu düşünüyorum. İçeri giren 2-3 numarası olmayan takımlar play-off'larda zorlanıyor. Şu Mem takımında Ja yerine benzer kalibrede yıldız bir forvet olsa çok daha etkili olurlardı. Morant her ne kadar içeriye dalan bir adam olsa da güçsüz kalıyor. Jimmy Butler gibi oyuncular bence bu nedenle çok önemli. LeBron da JJJ ve Bane ile çok uyumlu olabilirdi.
Bir de şöyle bir şey var, play-off'larda bir oyuncuda hangi özellik eksikse o duruma maruz kalıyor. Bu yüzden bir özelliğinin iyi olmasındansa her özelliğinin ortalama olması daha önemli, yoksa kısıtlı süre alabiliyor.
Bence Gsw için kilit oyuncu Wiggins. Sezonu kötü geçirmelerinin nedeni onun yokluğu gibi gözüküyor.