Gönderen Konu: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW  (Okunma sayısı 42711 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW
« : 01 Mayıs 2023, 13:02 »
3 Mayıs Çarşamba sabahı;

Saat: 05:00

TV: ?

@ Chase Center

* * *

0 - 0

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
Ynt: 2023 Konf. Yarı Finalleri - 1. Maç @ GSW
« Yanıtla #1 : 01 Mayıs 2023, 13:56 »
Son yılların açık ara en çok rating alan serisi olacak. Bizim fizikselliğimiz karşısında işleri zor ama Curry başta çok formdalar, çok tempolular, 4-2 biz demek geçiyor içimden ama her yere gidebilir. Aşırı heyecanlıyım çok manyak bir seri bizi bekliyor bence.

Çevrimdışı FritzWalter

• Rookie
  • *
« Yanıtla #2 : 01 Mayıs 2023, 14:47 »
Son yılların açık ara en çok rating alan serisi olacak.

Yanlış bilmiyorsam sezon sonu yeni yayın ihalesi var ve tesadüfe bakın ki favori gibi gözüken tüm küçük pazar takımları evine döndü.   Bu seride deeiğin gibi yeni ihaleye baya katma değer katacaktır. Çok mu komplo teorisi mi kuruyorum bilmiyorum ama ben bu sezonun Lakers-Celtics finali ile biteceğini düşünmeye başladım

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #3 : 01 Mayıs 2023, 15:02 »
    Yanlış bilmiyorsam sezon sonu yeni yayın ihalesi var ve tesadüfe bakın ki favori gibi gözüken tüm küçük pazar takımları evine döndü.   Bu seride deeiğin gibi yeni ihaleye baya katma değer katacaktır. Çok mu komplo teorisi mi kuruyorum bilmiyorum ama ben bu sezonun Lakers-Celtics finali ile biteceğini düşünmeye başladım
Bu lig dizayn ediliyor. Laleortalebronbasket :)

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #4 : 01 Mayıs 2023, 15:51 »
favori gibi gözüken tüm küçük pazar takımları evine döndü.

Milwaukee'den bahsetmen gülümsetti.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #5 : 01 Mayıs 2023, 16:01 »
Normal sezonda 3-1 almıştık. O zaman bile fiziğimize cevap verememişlerdi. Dün karşılarında Kings değil, başka takım olsa elenmişlerdi muhtemelen.

Korkutucu değiller ama Memphis'ten daha tehlikeli oldukları açık. Sadece doğruları yaparsak 4-2 geçeriz bence. Bu ilk maç da deplasmanda çalmak için en uygun maç.

Ayağımıza taş değmesin.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #6 : 01 Mayıs 2023, 17:08 »
Ekşide pek çok kişi gsw'nin favori olduğunu yazmış. Nasıl oluyor anlamadım, Lebron yanında Jr. Smith ve adlarını hatırlayamadığım oyuncularla son topa getiriyordu maçı, hem de Durant varken. Bence Mem çok daha zorlu bir rakipti. Reaves'in, Hachi'nin değeri henüz anlaşılmıyor. 5 tane güvenilir hücumcusu olan kaç takım var?

Daha az stresli bir seri bekliyorum.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #7 : 01 Mayıs 2023, 18:22 »
Ekşide pek çok kişi gsw'nin favori olduğunu yazmış. Nasıl oluyor anlamadım, Lebron yanında Jr. Smith ve adlarını hatırlayamadığım oyuncularla son topa getiriyordu maçı, hem de Durant varken. Bence Mem çok daha zorlu bir rakipti. Reaves'in, Hachi'nin değeri henüz anlaşılmıyor. 5 tane güvenilir hücumcusu olan kaç takım var?

Daha az stresli bir seri bekliyorum.
O canavar lebronla şu an ki 38 yaşında sakat sakat oynayan lebron aynı mı?

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #8 : 01 Mayıs 2023, 19:57 »
AD için bu eşleşmeden önce takımın kurban kesmesi gerekir. Tam kadro kalınabilirse %50 bence.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #9 : 02 Mayıs 2023, 10:10 »

Neredeyse tüm maçları az çok izlemiş birisi olarak asılsız komplo teorisi olarak kalacak. Biz Memphis'e karşı üstündük zaten, GSW de Kings'e evinde tokatlanıp 7.maçta Curry'nin tarihi performansıyla aldı. Pek öyle bir hakem desteğidir şu bu hissedilmedi. Fox'un parmağını NBA kırmadıysa... Knicks Cavs serisinde Mobley ve Allen Mitchell Robinson'a ezildi, neredeyse Randle'sız vurup geçtiler. Celtics ve Sixers zaten açık ara favoriydi, Celtics işi uzattı bile hatta. Bucks-Heat serisinde de Giannis'in çıkmasını net tercih ederlerdi ama Giannis'in sakatlığı ve Butler'ın delirmesi belirleyici oldu.

Cidden güzel denk geldi. Yıllardır hep şu olsa bu eşleşme olsa diyeceğimiz her şey ilk defa oldu. Warriors-Lakers gerçekten epik bir seri olacak gibi. Bence herkes Memphis'in ne kadar zorlu bir takım olduğunu Lakers-Warriors eşleşmesiyle fark edecek.