Yetersiz basketbol bilgimle şöyle olacağını düşünüyorum:
Curry - Vanderbilt
Thompson - D'Angelo
Wiggins - Reaves
Green - Lebron
Looney - Davis
Reaves, Curry'i savunabilirse Wiggins - Hachimura eşleşmesi daha uygun olur bence. Thompson'ın fiziksel durumunu bilmiyorum. Yaşadığı sakatlıklardan sonra fiziksel olarak düşmüştür.
Asıl soru onlar bizi nasıl savunacak ya da savunamayacak?
Bu da mantıklıymış. Ben Reaves Klay, DLo Wiggins bekliyorum ama ağırlıklı olarak. Memphis serisinde pek katkı veremeyen Troy Brown'ın bu seride daha çok fırsat bulacağını düşünüyorum bir de, keza ilk seriyi korkunç geçiren Schröder de. Brown Klay savunmasında, Schröder de Curry ve Poole eşleşmelerinde savunmada çok kritik olacak.
Hücumda da Vanderbilt'in şut katkısı baya kritik olacak, Green ondan LeBron'a ve özellikle Davis'e full yardım getirecektir.
Hachimura-LeBron kısa beşlerini de görmeye devam ederiz bu seride. Ham Bamba'ya güvenmiyor, hiç takıma uyum sağlayamadan sakatlandı sonrasında da herhalde pek ışık göstermedi ki denemekten bile çekindi. Looney'nin tek olduğu dakikalarda sahaya atmak için iyi bir opsiyon olabilirdi oysa. Yine de LeBron Hachimura Brown üçlüsüyle idare ederiz o dakikaları diye düşünüyorum.
Maçı yine DLo Reaves Hachimura LeBron Davis kapatırız gibi. Ama duruma göre Curry savunması için Vanderbilt de sahada kalabilir.