Gönderen Konu: 2022-23 Westbrook'tan Kurtulduk Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 189834 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
Ynt: 2022-23 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #470 : 05 Aralık 2022, 10:54 »
ligde kim 55 sayı atsa sabaha kadar övülür haklı olarak. bu hasta herif bir de yanına 17 ribaund ve 3 blok eklemiş. gerçekten inanılmaz.

Sabah bir Whatsapp grubunda benzerini yazmıştım. 55-17 yapmış adam. Sıradaki maçın hava atışına kadar bundan başka hiçbir şey konuşulmamalı.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #471 : 05 Aralık 2022, 11:00 »
+/- istatistiği oyuncu oyunda kaldığı sürece takımının rakipten kaç sayı daha fazla veya eksik attığını belirtiyor. Oyuncunun performansıyla bir bağlantısı yok.
ben PRF ile karıştırdım o zaman.. (points responsible for)

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #472 : 05 Aralık 2022, 12:22 »
şu anda ad'nin inanılmaz formuyla maçları alıyor olsak da geliştirilmesi ve değiştirilmesi gereken çok nokta var. bunun herkes farkındadır zaten ama yine de o berbat başlangıç sonrası takımın gösterdiği genel reaksiyon ve kimya iyiye işaret.

bir de ben her ne kadar istatistik olarak iyi görünse de lebron'un fizik durumunu ve ruh halini çok beğenmiyorum. ki bu artık çok normal, adam 38 yaşında. ama bunu ilk kez bu sene hissediyorum artık. smaçlardan sonra yere düşüşü bile artık yaşını hissettirmeye başladı, ki tekrar söylüyorum çok normal, hatta bu zamana kadar bunu hissettirmemesi bile onun ne kadar özel bir varlık olduğunu bize defalarca gösterdi zaten. ama şampiyonluğa giden tempoyu (yani hamleler gelirse ve hedefi şampiyonluk olarak belirleyebilirsek) bu sefer kaldırabilir mi emin değilim. özellikle bu kötü başlangıcın ardından artık takımın normal sezonda frene basma ve load management lüksü de olmaması bunu daha da zor hale getiriyor.

15 aralık'tan sonra gerekli takviyeler gelirse ateşi yakarız. kadro bu şekilde kalırsa çok hayal kurmamak lazım.

ayrıca darvin ham'in de henüz o kalibrede bir koç olup olmadığını bilmiyoruz. vogel'ı kovulduğu sene her ne kadar yerden yere vurmuş olsak da 2020'de şampiyonluk yolundaki dokunuşları yadsınamaz. bir hedef koyulacaksa aynı etkiyi ham'den de beklemek zorundayız.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #473 : 05 Aralık 2022, 12:28 »
Ohooo Tarık abi de geldiyse ateş çoktan yanmış demektir zaten. :)

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #474 : 05 Aralık 2022, 12:56 »
Ohooo Tarık abi de geldiyse ateş çoktan yanmış demektir zaten. :)

hahaha biz hep buralardaydık ama sadece okuyorduk çağlarım. takım biraz neşelenince biz de aynı moda girelim dedik. malum geçen sene yüzümüz hep asıktı.

tekrardan selamlar herkese.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #475 : 05 Aralık 2022, 13:33 »
Beverley'nin oyuna dahil olduğu her anda farkın kapanması-takım veriminin düşmesi tesadüf değil, şu adamı yanına Nunn'ı da ekleyerek bir anca önce yollayın. Karşılığında Troy Brown'a benzer bir oyuncu daha eklersek her şey çok güzel olacak.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #476 : 05 Aralık 2022, 13:47 »
Ham maçı vermek için elinden geleni yapmış. Son çeyrek garbage time olması gerekirken maçın geldiği hal inanılmaz ve başrolde Kuzma'yı Beverley ile savunmaya çalışan, son beş dakika aynı anda 1.90 altı Schröder-Westbrook-Beverley üçlüsünü sahada tutan Ham.. Biraz akıl fikir ya. AD'nin 55-17 gibi saçma sapan oyununa bile hype'lanamıyorum bu yüzden.

Hachimura yok, Beal maçın başında sakatlandı, Kuzma ilk yarı faul problemi yaşadı. Ona rağmen 29 sayıdan maç veriyorduk. Seke seke gidiyoruz,  şu aralar basketbol Tanrıları bizim yanımızda.

Keko, AD karşı pota altındayken nasıl mola aldı. Çok leş bir koç katkısı oldu maçta genel olarak. Ama oynayan oyuncular en azından rotasyon oluşturabiliyor, derinlik kendiliğinden sağlandı. Basketbol takımına benzendi. Walker çok kritik genel anlamda.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #477 : 05 Aralık 2022, 14:42 »
Beverley'nin oyuna dahil olduğu her anda farkın kapanması-takım veriminin düşmesi tesadüf değil, şu adamı yanına Nunn'ı da ekleyerek bir anca önce yollayın. Karşılığında Troy Brown'a benzer bir oyuncu daha eklersek her şey çok güzel olacak.

Yıllardır anlamadığım bir inat var zaten bizim coaching'de... Verim alamıyorsan dakikalarını düşür arkadaş ya bu kadar zor mu?

Bu adam cezalıyken takım gayet oturmuştu. Ne diye sürekli rotasyona dahil ediyor ve hatta sürelerini artırmaya gidiyor ben anlamakta güçlük çekiyorum.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #478 : 05 Aralık 2022, 23:31 »
Takım takas yapmayacak gibi duruyor, 15 Aralık deniliyor ama hiç ümidim yok

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #479 : 06 Aralık 2022, 10:59 »
Ben de maçtan sonra nöbetçiydim yazamadım buralara ama Davis ne oynadı be. Bubble döneminden bile daha iyi bir 9-10 maçlık seri izliyoruz. Lakers forması altındaki açık ara en iyi gözüktüğü dönem. Artık biraz durulacaktır illa ki ancak eğer böyle ligin en iyi oyuncularından biri topu oynayacaksa geleceğe bakışımız çok net değişir. Bir 300 maç daha bizi göt etmesi dileğiyle...