şu anda ad'nin inanılmaz formuyla maçları alıyor olsak da geliştirilmesi ve değiştirilmesi gereken çok nokta var. bunun herkes farkındadır zaten ama yine de o berbat başlangıç sonrası takımın gösterdiği genel reaksiyon ve kimya iyiye işaret.
bir de ben her ne kadar istatistik olarak iyi görünse de lebron'un fizik durumunu ve ruh halini çok beğenmiyorum. ki bu artık çok normal, adam 38 yaşında. ama bunu ilk kez bu sene hissediyorum artık. smaçlardan sonra yere düşüşü bile artık yaşını hissettirmeye başladı, ki tekrar söylüyorum çok normal, hatta bu zamana kadar bunu hissettirmemesi bile onun ne kadar özel bir varlık olduğunu bize defalarca gösterdi zaten. ama şampiyonluğa giden tempoyu (yani hamleler gelirse ve hedefi şampiyonluk olarak belirleyebilirsek) bu sefer kaldırabilir mi emin değilim. özellikle bu kötü başlangıcın ardından artık takımın normal sezonda frene basma ve load management lüksü de olmaması bunu daha da zor hale getiriyor.
15 aralık'tan sonra gerekli takviyeler gelirse ateşi yakarız. kadro bu şekilde kalırsa çok hayal kurmamak lazım.
ayrıca darvin ham'in de henüz o kalibrede bir koç olup olmadığını bilmiyoruz. vogel'ı kovulduğu sene her ne kadar yerden yere vurmuş olsak da 2020'de şampiyonluk yolundaki dokunuşları yadsınamaz. bir hedef koyulacaksa aynı etkiyi ham'den de beklemek zorundayız.