Gönderen Konu: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...  (Okunma sayısı 113057 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2022 Off-Season - Selam ve Dua ile...
« Yanıtla #770 : 10 Ekim 2022, 08:36 »
O kadar kısayız ki, sezon boyu ribauntlarda canımıza okunacak gibi görünüyor. Thomas ve Damion da hem iyi ribauntçu değil hem de savunmada hayalet oldukları için, bilemiyorum. Diğer tarafta da ilk başta soğuk baktığım Drummond sabah 3'te 3 üçlük ile oynadı.

Not 1: Nunn bu kadar beyinsizin arasında geçen sene Monk'un yaptığı gibi kendini çok iyi parlatır.

Not 2: Walker'daki beyni kuşa taksak, kendini tavuk sanır. Olur da play-off'a falan kalırsak sahaya çıkamaz. Tek bildiği kafasını eğip potaya gitmek olan, yeniden yapılanan Spurs'ün bile istemeyip kurtulduğu için göbek attığı şu salağa verdiğimiz MLE'den dolayı içim hala soğumadı.

Not 3: Wenyen'dan cacık olmaz, bir de kontrat verdik şu hıyara.

Not 4: Şu takımın Matt Ryan tarzında topçuya ihtiyacı var ama o kişi Matt Ryan kesinlikle değil.

Not 5: Yıl boyu kanat savunmasında GSW artığı JTA'ye güveneceklerse işimiz var. Wiggins ve Poole istedikleri her pozisyonda üstünden rahatça sayı buldular.

Not 6: Dördüncü maçını izliyorum ve Max Christie'de ne gördüler de seçmek için draft hakkı almakla uğraştılar çok merak ediyorum. Çocuk da en ufak bir ışık yok. 

Not 7: Reaves topçu..

Not 8: Gözden kaçıyor sanırım ama takımda AD yedeği yok. Çeyreğini dolduracak kadar bile yok. Sanırım sahada 40 dakika falan kalacak.

Not 9: Sonunda köşe üçlükleri yaratan bir koçumuz var, umarım gelecek başarısızlıkta günah keçisi yapmazlar.

Hagi 10: Takımın en iyi iki yedeği Schröder ve Nunn, ikisi de takımın en gereksiz yeri gard pozisyonları. Onun dışında tek yönlü oyunculardan oluşan, kocaman eksiklere sahip çöp bir kadromuz var. Biraz ciddi havada geçen GSW maçında net olarak ortaya çıktı. O eksikleri kapatacak vizyona sahip bir GM'imiz olmadığı için de, sezon boyu muhtemelen hep aynı yerlerden darbe yiyip duracağız. AD ve Lebron'a Allah kolaylık versin, 40 dakika oynamak zorunda kalabilirler.
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2022, 10:52 Gönderen: RuSTeDSouL »

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #771 : 10 Ekim 2022, 13:03 »
Aaa hocam Max Christe bizim takımın kurtarıcısi lütfen böyle düşünmeyin:)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #772 : 10 Ekim 2022, 22:14 »
https://twitter.com/Lakers/status/1579547850798948352

Ahahah yalama oldu geri zekalı Pelinka..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #773 : 10 Ekim 2022, 22:37 »
Christe gibi oyuncuları ileride takas piyasası oluşturmak için oynatıyor olabilirler. Beklenecek tipte insan kitlesi.

Nunn, Westbrook takasında üçüncü opsiyon olabilir. Daha alternatifli düşünülebilir. Umarım fırsatları değerlendirmeden ziyade kafada iki tip oyuncu belirleyip bakınıyorlardır.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #774 : 10 Ekim 2022, 22:53 »
Bu sezon kontratının son senesi. 25 milyonluk bir oyuncu opsiyonu var ama LeBron kankamla oynamak istiyorum diyip bizle ucuza imzalar belki. Tabii bizde şu anda önümüzdeki yaz sadece LeBron, Davis ve Christie'nin kontratı var. Onun dışında cap boş. Bir de Hield eklenecek gelirse.

Eğer yüksek bir kontrat istemezse ben Davis'le birlikte izlemek isterim.

https://twitter.com/TheNBACentral/status/1579559634443984896
« Son Düzenleme: 10 Ekim 2022, 22:57 Gönderen: Kvothe »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #775 : 10 Ekim 2022, 23:18 »
Damian Jones da muhtemelen 2.5 milyonluk oyuncu opsiyonunu kullanır. Bir de bizimkiler Klutch'a ayıp olmasın diye Pippen'ın Qualifying Offer'ını imzalarsa şaşırmam.

Draymond dedikodusunu da Stephen Smith dışında biri söyleseydi inanabilirdim ama kısmet artık.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #776 : 10 Ekim 2022, 23:34 »

Vegas'ın bize 45.5 vermesini geçtim, lig zirvesine 52.5-53.5 vermesi epey ilginç olmuş. Ayrıca bizi Pelicans'tan daha üstte görmesi göğsümü kabarttı, ben altlarına yazmıştım.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #777 : 10 Ekim 2022, 23:50 »
Celtics'in koç sorunu var, Bucks'ta Middleton'ın durumu belirsiz, Suns'ta Ayton, Clippers'da kronikler falan derken ligin tepesine yazılacak net bir takım yok şu anda. O yüzden tepe tahminleri düşük kalmıştır.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #778 : 11 Ekim 2022, 23:46 »
Mo Harkles serbest kalmiş alsak iyi olur bence.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #779 : 12 Ekim 2022, 06:48 »
Mo Harkles serbest kalmiş alsak iyi olur bence.

Denenebilir ama öyle bir gündemimiz olduğunu sanmıyorum. Gard olsaydı belki..