O kadar kısayız ki, sezon boyu ribauntlarda canımıza okunacak gibi görünüyor. Thomas ve Damion da hem iyi ribauntçu değil hem de savunmada hayalet oldukları için, bilemiyorum. Diğer tarafta da ilk başta soğuk baktığım Drummond sabah 3'te 3 üçlük ile oynadı.
Not 1: Nunn bu kadar beyinsizin arasında geçen sene Monk'un yaptığı gibi kendini çok iyi parlatır.
Not 2: Walker'daki beyni kuşa taksak, kendini tavuk sanır. Olur da play-off'a falan kalırsak sahaya çıkamaz. Tek bildiği kafasını eğip potaya gitmek olan, yeniden yapılanan Spurs'ün bile istemeyip kurtulduğu için göbek attığı şu salağa verdiğimiz MLE'den dolayı içim hala soğumadı.
Not 3: Wenyen'dan cacık olmaz, bir de kontrat verdik şu hıyara.
Not 4: Şu takımın Matt Ryan tarzında topçuya ihtiyacı var ama o kişi Matt Ryan kesinlikle değil.
Not 5: Yıl boyu kanat savunmasında GSW artığı JTA'ye güveneceklerse işimiz var. Wiggins ve Poole istedikleri her pozisyonda üstünden rahatça sayı buldular.
Not 6: Dördüncü maçını izliyorum ve Max Christie'de ne gördüler de seçmek için draft hakkı almakla uğraştılar çok merak ediyorum. Çocuk da en ufak bir ışık yok.
Not 7: Reaves topçu..
Not 8: Gözden kaçıyor sanırım ama takımda AD yedeği yok. Çeyreğini dolduracak kadar bile yok. Sanırım sahada 40 dakika falan kalacak.
Not 9: Sonunda köşe üçlükleri yaratan bir koçumuz var, umarım gelecek başarısızlıkta günah keçisi yapmazlar.
Hagi 10: Takımın en iyi iki yedeği Schröder ve Nunn, ikisi de takımın en gereksiz yeri gard pozisyonları. Onun dışında tek yönlü oyunculardan oluşan, kocaman eksiklere sahip çöp bir kadromuz var. Biraz ciddi havada geçen GSW maçında net olarak ortaya çıktı. O eksikleri kapatacak vizyona sahip bir GM'imiz olmadığı için de, sezon boyu muhtemelen hep aynı yerlerden darbe yiyip duracağız. AD ve Lebron'a Allah kolaylık versin, 40 dakika oynamak zorunda kalabilirler.