Lebron ve AD gibi "oynadıklarında" yanlarına hiçbir yüksek profil adam ihtiyacı gerekmeyen ağır toplar varken, ben fazlasını çok lüzumsuz ve düzen bozucu görüyorum. Bu ikili oynamadığı sürece yanına 3. bi oyuncu değil, 3 tane daha star koysan bile yine kurtarmaz. İşin temeli bu ikilinin çalışmasında. Bunların yanına takımdaşlığı arttıracak ve yardımcı rolleri üstlenecek baharatlar serpmek gerek.
Onun haricinde nasıl şampiyon olduğumuz belli, nasıl rekabetçi olduğumuz belli, nasıl tarumar olduğumuz da belli. Reçetenin iki yüzünü de tecrübe ettik. Bundan sonrası akılcılığı reddetmek olur.
Hield & Turner tadındaki tüm paketlerin, Kyrie-Westbrook gibi kopillerin tümünden daha faydalı olacağını ezelden beri biliyorum.
Rotasyonumuz kalite açısından yeterli olsa haklısın ama öyle bir durumda değiliz. Yedeklerin süresini azaltmak için de ilk 5'te playoff'ta 40 dakika verebileceğin süperstar olması en kolay çözüm.
Şampiyon olduğumuz sezon bench'ten Rondo, Caruso, Kuzma, Markieff geliyordu. Pacers takası sonrasında Nunn ilk 5 başlayacak desek, bench'ten Lonnie Walker, Stanley Johnson, Troy Brown Jr gelecek. Belki Schröder'i alabiliriz o ihtimal masada hala.
Başarısız olmamız da 3 yıldızdan ziyade o 3. yıldızın uyumsuz olması ve takımın geri kalanının yanlış tercihlerden (biraz da mecburi) oluşmasıydı.
Hield ve Turner'la da iddialı oluruz ama Irving ve Harris'le tavanımız çok daha yüksek olur.