Anket

Normal sezon tahmininiz nedir?

Konferansı 1-4 arası tamamlarız
12 (60%)
Konferansı 5-8 arası tamamlarız
8 (40%)
Play-off yapamayız
0 (0%)

Toplam Oy Verenler: 20

Oylama kapandı: 19 Ekim 2018, 10:12

Gönderen Konu: 2018-19 Sezonu Maç Takibi  (Okunma sayısı 260900 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2018-19 Sezonu Maç Takibi
« Yanıtla #920 : 03 Mart 2019, 08:06 »
Lavar Ball'la taşak geçmekten herkes yoruldu ama, "Lebron, Lonzo'suz kazanamaz." derken herif inanılmaz şekilde haklıymış..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #921 : 03 Mart 2019, 11:08 »
Maçın özetine baktım da. Takımda savunma yapmayı bilen adam cidden çok az. İkili, üçlü sıkıştırmalar, drive ve cut eden rakibe karşı yardımlaşma, perdelerdeki switchler, savunma kaymaları vs. sanırım bir kere bile antreman edilmemiş. Walton hala 3 sene önceki GSW görevinin etkisinde muhtemelen. Tek iyi bildiği de oradaki hücum dinamiği. Aptalca maceralarla basketbolun dinamiklerini değiştirmeye çalışmayan bi koç, acele ettirmeden, topu verimli kullanarak, az birebirle ve vasat civarı bi takım savunması bu takıma galibiyet alışkanlığı ve bi oyun kültürü oluşturmalıydı bu sene. Lakers gelecek sezona hangi koç ya da oyuncularla başlayacak belli değil. Playoff yapılsa da bu bağlamda koca bi yıl kayıptır. Bu dönemde oynayan oyunculardan bireysel anlamda Ingram ve Hart hariç vasatın üstünde birebir savunma yapan adam görmüyorum. Kuzma savunmada 3 numara gibi oynatılması gerekirken 5 oynuyor. KCP'nin gerçekten zeka problemi olduğunu düşünüyorum niye bu kadar 2 numara varken ve Bullock alınmışken elde tutuldu çok garip. Bullock ayakları ve üst vücudu kuvvetsiz bi yapıya sahip. Savunmada iyice geriye götürdü takımı. Lonzo kadrodaki tek yardım savunmasına hakim oyuncu. Mcgee de sezon başındaki etkisinden  bayadır uzak. Soğutuldu ya da kendi mental bariyerini aşamadı yine bilmiyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #922 : 03 Mart 2019, 11:09 »
geçen sezonun 63.maçı sonrası durum 28-35
bu sezonun 63.maçı sonrası durum 30-33

23 numaralı camışın şu takımı baltalayacağını zaten söylemiştim hep...

ama bu kadar batırmasını da beklemiyordum...

ulan fark 5 sayıyken,47 saniye kalmışken 2 serbest atış kaçırmak nedir?
pota altından topu Chandler'a atarken panyaya çarptırıp kaybetmenin izahı?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #923 : 03 Mart 2019, 12:46 »
Takımda savunma yapmayı bilen adam cidden çok az. İkili, üçlü sıkıştırmalar, drive ve cut eden rakibe karşı yardımlaşma, perdelerdeki switchler, savunma kaymaları vs. sanırım bir kere bile antrenman edilmemiş.

Aksine en çok çalışılan bu ama senin ilk cümlede dediğin gibi, takımda savunma yapmayı bilen adam sayısı çok az.. Rondo rakibi topu yere vurduğu an geçildiğinde ya da Lebron pek sikine takmadığında bütün savunma kurgusu kayboluyor.. Lonzo varken bunu sağlayabiliyorduk ama o da yok..

Mcgee zaten ayrı bir olay.. Blok peşinde koşmak dışında pek savunma ile alakası olmasını istemeyen bir kardeşimiz, zaten o yüzden de rotasyondan neredeyse tamamen çıkardı.

KCP'nin gerçekten zeka problemi olduğunu düşünüyorum niye bu kadar 2 numara varken ve Bullock alınmışken elde tutuldu çok garip.

Çünkü Lebron'un adamı; gitmesini istemedi diye bir kaç yerde okumuştum..

Çevrimdışı bryant81

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #924 : 04 Mart 2019, 10:29 »
Tüm sezon boş üçlük atamıyoruz felan söylemlerine karşı aynı noktadaydım, guard savunmamız leş atıyor biz savunmada kaybediyoruz maçları. Yetmiyor uzunlarımızda oyunun iki yönünde iş yapabilecek 1 kişi bile yok. Bir yönü dominant olan bir uzunumuz bile yok.

Serbest atışlardan maç verdik mi? Verdik
Boş şut kaçırmaktan maç verdik mi? Verdik
Ama geçen sezona göre nerdeyse aynı W-L seviyesinde olmamızın ana nedeni savunma. Ball'ın sakatlığı, kalsak bile bir halt yapamayacağımız play-off şansını da bitirdi.

Paul Pierce, Lebron'u dinlendirin sezonun kalanında demiş. Haklı, Jordan kariyerinde verdiği o aralar sayesinde çok ciddi sağlıklı kaldı. Lebron'un da yaşı malum sezonun kalan bölümünde dinlenmesi çok daha mantıklı.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #925 : 04 Mart 2019, 12:00 »
Yetmiyor uzunlarımızda oyunun iki yönünde iş yapabilecek 1 kişi bile yok.

Aslında Zubac o işi az çok yapıyordu..

Çevrimdışı bryant81

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #926 : 04 Mart 2019, 13:38 »
Katılıyorum sezonun ortasından sonra en azından ben hücumdaki katkısını aldığı süreye göre çok pozitif buluyordum, çoğu maçta serbest atış yönünden bile en güvenilir oyuncumuzdu.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #927 : 04 Mart 2019, 18:32 »
Bizim genclere uzuluyorum. Bu toxic ortamda olduklarindan daha degersiz gozukuyorlar malesef.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #928 : 05 Mart 2019, 06:09 »
Brandon Ingram da bir omuz sakatlığı yüzünde bu maç oynamayacakmış. Cidden artık kapatıp gidelim :D

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #929 : 05 Mart 2019, 08:07 »
LeBron yine triplere girdi. Kasığını tutuyor.