Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139624 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #310 : 18 Kasım 2021, 11:29 »
Hangi sakatlık?

Geçen sezondan kalan sakatlık. Bu maç özelinde değil çünkü genel olarak yatay harekette zorlanıyor ağır kalıyor. Ha şu da olabilir tabi daha uzun süre 5 numara oynadığı için pick n rollarda kısalarla baş başa kaldığı pozisyon sayısı arttı. Otomatikman geçilme sayısı da artmış olabilir.

Tekrar bu maç özeline dönecek olursak; 3. periyot bir ara umutlandım çok sıkı durdu Giannis karşısında birine çok ucuz düdük çaldılar, bir de fast-break pozisyonunda faulunu vermedile. Takımda 9-0 seri yakaladı hah dedim yakacak ortalığı. Yok babam adam sonra hayalet moduna geri girdi.

İşin kötüsü, mantıken LeBron sonrası dönem için bu adamın üzrine bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz da hayal kuruyoruz galiba.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #311 : 18 Kasım 2021, 12:04 »
Davis'in soft olduğuna ben de katılıyorum. Fakat sezon başından beri savunmayı tek başına sürüklemeye çalışıyor. Takımda ondan başka bir tane çember savunucusu yok. Howard ve DeAndre'nin poşetten farkı yok.
Ek olarak takımda savunma yapabilen toplam kişi sayısı 3 felan. Geri kalan herkes rezalet savunmacı. Tüm yük Davis'e kalmış durumda.

Hücumda da West kullanım şeklinden ötürü beklediğimiz gibi normal sezonu domine edemedi. Bundan ötürü hücumda da Davis daha fazla sorumluluk alıyor. Sakatlığın etkisini de unutmamak lazım söylenildiği gibi.

Bu nedenlerden ötürü, bazı maçlarda ruh gibi dolanmasını anlayabiliyorum. LeBron döndükten sonra daha da iyi olacaktır.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #312 : 18 Kasım 2021, 12:11 »
Geçen sezondan kalan sakatlık. Bu maç özelinde değil çünkü genel olarak yatay harekette zorlanıyor ağır kalıyor. Ha şu da olabilir tabi daha uzun süre 5 numara oynadığı için pick n rollarda kısalarla baş başa kaldığı pozisyon sayısı arttı. Otomatikman geçilme sayısı da artmış olabilir.

Kanka sen bu forumun Polyanna'sı olmaya yemin mi ettin?

Sıvacı Ertem'i geçtin; Davis iyi, Vogel harika... Abi sen sürekli gülümsüyor musun anlamıyorum ki.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #313 : 18 Kasım 2021, 13:04 »
Kişisel göndermeleri mesajla yapsak sanki daha iyi olabilir.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #314 : 18 Kasım 2021, 13:07 »
Herkesin senin kadar siyah ve beyaz alanlarda dolandığını da düşünmüyorum. Gri tonlara saygı duymak lazım.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #315 : 18 Kasım 2021, 13:16 »

İşin kötüsü, mantıken LeBron sonrası dönem için bu adamın üzrine bir gelecek inşa etmeyi hedefliyoruz da hayal kuruyoruz galiba.

O iş için THT var..

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #316 : 18 Kasım 2021, 14:48 »
Herkesin senin kadar siyah ve beyaz alanlarda dolandığını da düşünmüyorum. Gri tonlara saygı duymak lazım.

Saygı duyuyorum ama bizi başarılı kılan siyah ve beyaz hamlelerimiz... Tarihimiz boyunca bu böyle oldu.

Şu vaziyette Vogel savunmak da bana göre siyah - beyaz kadar radikal bir yorum oluyor.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #317 : 18 Kasım 2021, 15:39 »
Kanka sen bu forumun Polyanna'sı olmaya yemin mi ettin?

Sıvacı Ertem'i geçtin; Davis iyi, Vogel harika... Abi sen sürekli gülümsüyor musun anlamıyorum ki.

bir evvelki postumu okumadığımı varsayıyorum. Davis iyiyi nasıl çıkardın buradan helal olsun.
Vogel'la ilgili de diyeceğim şu evet kötü başladı ve saçma işler yapıyor doğru. Bende kendisinin kredisi hala var. Bu kadroyla bir şeyler yapmanın ne kadar zor olduğunu defalarca konuştuk, deniyor adam bir şeyler olmuyor. Bu kadar erken hocayı göndermenin doğru olmadığını ve çözüm olmayacağını düşünüyorum.
Sıvacı Ertem kim lan?

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #319 : 19 Kasım 2021, 17:33 »
Kimi getiriyoruz koç olarak?