Gönderen Konu: 2021-22 Austin Reaves Sezonu Lakers Maç Takibi  (Okunma sayısı 139775 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
Ynt: 2021-22 THT Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #290 : 16 Kasım 2021, 12:45 »
Takas işlerinden ve oyuncu değerlerinden pek anlamadığım için uzun süredir yorum yazmadım, belki bildikleri bir şeyler vardır dedim ama tahammülün de bir sınırı var.

Abi bunlar Westbrook gibi bütün basketbol istatistiklerinde zarar yazan oyuncuyu nasıl aldı ya? Geçen sene deseler ki Caruso ile kafa kafaya takaslayacağız, maaş sınırına da takılmayacak, yine de kabul etmezdim. Schröder ibnesini gönderip aynı adamlarla devam etsek çok daha iyi olurdu. Bu nasıl bir rezilliktir.

Caruso'ya kontrat bile vermediler, olmaz olsun böyle organizasyon.

Danny Green'in takaslanmasıyla başlayan süreç tamamen boka sarmış durumda.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #291 : 16 Kasım 2021, 14:43 »
D. Green nerden çıktı abi:)

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #292 : 16 Kasım 2021, 14:56 »
Westbrook takas olalı 3.5 ay olmuş, koç dediğiniz adam bu sürede hala bir şeyleri çözemiyorsa kucağa bomba momba bırakılmış bilmem. 

Zaten şu aşamada Vogel ne yaparsa yapsın, daha çok yapamıyor tabii, suçlunun kendi değil, Westbrook olacağını bildiğine adım gibi eminim.

J.Kidd miydi olay anlamadım gitti.  Adam tılsımmış meğer.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #293 : 16 Kasım 2021, 18:16 »
J.Kidd miydi olay anlamadım gitti.  Adam tılsımmış meğer.

Adam tarihin en iyi gardlarından, koçluk geçmişi de olan biriydi. Her molada da gardlarla mutlaka konuşurdu, illa ki etkisi vardı. Bir türlü denk gelemedim, dereceleri iyi ama bir Dallas maçı izlesem duruma göre hayıflanacağım.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #294 : 16 Kasım 2021, 18:22 »
Adam tarihin en iyi gardlarından, koçluk geçmişi de olan biriydi. Her molada da gardlarla mutlaka konuşurdu, illa ki etkisi vardı. Bir türlü denk gelemedim, dereceleri iyi ama bir Dallas maçı izlesem duruma göre hayıflanacağım.
Porzingis'i de dirilttiği yazılıyor. ne derece doğru bilemiyorum...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #295 : 16 Kasım 2021, 19:02 »
Porzingis'i de dirilttiği yazılıyor. ne derece doğru bilemiyorum...

İstatistiklere bakarsak öyle..

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #296 : 17 Kasım 2021, 04:03 »
Benim favori oyuncumdu çocuklukta, biraz hayranlığım devam ediyor hala. O yüzden pek objektif bakamadım koçluk kariyerine. Giannis' e kattıkları falan ortada, genel medya tutmadı ilk koçluk yıllarını. Ama abi öyle bi oyun zekası elbet fark ediyordur bence de. Kimsenin görmediği şeyleri fark ettiğine ve oyunculara katkı sağladığına eminim. Dallas'ın bi kaç maçını izledim. Herkesin keyfi yerinde. Porzingis de istekli ve uyumlu.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2021, 05:47 Gönderen: Damar »

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #297 : 17 Kasım 2021, 09:59 »
Takas işlerinden ve oyuncu değerlerinden pek anlamadığım için uzun süredir yorum yazmadım, belki bildikleri bir şeyler vardır dedim ama tahammülün de bir sınırı var.

Abi bunlar Westbrook gibi bütün basketbol istatistiklerinde zarar yazan oyuncuyu nasıl aldı ya? Geçen sene deseler ki Caruso ile kafa kafaya takaslayacağız, maaş sınırına da takılmayacak, yine de kabul etmezdim. Schröder ibnesini gönderip aynı adamlarla devam etsek çok daha iyi olurdu. Bu nasıl bir rezilliktir.

Caruso'ya kontrat bile vermediler, olmaz olsun böyle organizasyon.

Danny Green'in takaslanmasıyla başlayan süreç tamamen boka sarmış durumda.

Takımın kilit taşı Danny Green. (Sıfır ironi içerir)

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #298 : 17 Kasım 2021, 14:41 »
Geçen sene Schröder takımı dinamitlemese çok başka şeyler konuşuluyor olurdu bence. Takas gerçekleştiğinde ne kadar sevinmiştik. Daha sonra Howard'ın gönderilmesi vs. domino etkisi gibi her şeyi bozdular. Çok basit bir ilke vardır: Çalışıyorsa dokunma.

Green konusunda yorum yapamam ama en azından savunma yapıyordu.

Artık düzgün bir maç saatine denk gelsem bile açıp izleyesim gelmiyor; bir keyfimiz vardı içine ettiler.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #299 : 18 Kasım 2021, 05:14 »
Yannis, neredeyse Flagrent faul alacağı yerde faul bile verilmedi. Hakemin yarım metre falan önünde oldu bu olay. Davis kendini sakınmasa büyük bir sakatlık bile olabilirdi. Bu smaç olursa faul vermeyelim anlayışı ne zaman değişecek acaba ? Devre arasında verilen istatistiklerde, ligde en kötü 3. periyotları oynayan takımmışız. En azından bugün 3. periyot özelinde güzle tepki verdik ve üçlüklerimiz giriyor. Yannis biraz normal standartlarında atmaya başlarsa önde bile olabilirdik.
« Son Düzenleme: 18 Kasım 2021, 05:21 Gönderen: Giampaolo »