Gönderen Konu: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz  (Okunma sayısı 88467 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2021-22 Off-Season - Kritik Yaz
« Yanıtla #230 : 21 Ağustos 2021, 09:41 »
Yalnız artık sezon sonuna doğru deplasman turnelerimizin olması çok baydı be.. Son 10 maç da tam play off atmosferinde geçecek kağıt üstünde kol gibi maçlar.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #231 : 26 Ağustos 2021, 21:45 »
O zaman bu boş günlerde biraz rotasyon konuşalım. Benim merak ettiğim birkaç beş var mesela. Bir tanesi ilk tahmini ilk beşim, çoğumuzun da böyledir diye düşünüyorum, Gasol-Davis-LeBron-Bazemore-Westbrook. Üç yıldız yanına iki tane şutu olan ve biri fiziksel özellikleriyle biri de basketbol zekasıyla iyi takım savunması yapabilecek oyuncular.

Bir diğeri kısa beşimiz. Davis-Ariza-LeBron-Bazemore-Westbrook. Çoğu maçı bu beş ile kapatırız gibi geliyor. Monk-Nunn-THT üçlüsünden biri veya birkaçı çılgın bir sezon geçirmezse tabi. Ariza'nın ne 2020 Green kadar takım savunması ve şut katkısı verebileceğini umuyorum. Bazemore ise biraz daha soru işareti ama bu rol için en uygun isim gibi duruyor.

LeBron'lu yedek beş. Howard-LeBron-Melo-Tucker-Nunn. LeBron'un yedek beşlere geçildiğinde Melo ile dakikalarının eşleşmesini hatta LeBron'suz Melo pek görmeyeceğimizi düşünüyorum. Bir yerde bahsedildiğini gördüğümden değil de içimden geçen bir his.

Davis'li yedek beş. Davis-Ariza-Tucker-Monk-Westbrook. Burada Tucker biraz zorlama oldu, belki Melo da olabilir buradaki isim. Ama atletik guard ikilisi ve Davis'in kaleci gibi takıldığı bir beş ilginç olacak.

Komple yedekler. Howard-Ariza-Tucker-Monk-Nunn. İdeal senaryoda Westbrook-Davis-LeBron üçlüsünde birinin sahada olmadığı bir beş görmeyi pek beklemiyorum. Ama sakatlıklar ya da kopan maçlarda görebiliriz belki.

Wayne Ellington'ı pek koymadım çünkü kadroya katılma sırasıyla rotasyonun ciddi parçalarından biri olacak gibi düşünsek de daha önce dediğim gibi kadrodaki isimlere baktığımda 12.sıraya yazacağım bir isim. Eğer Monk-Tucker gibi oyuncuların üzerinde süreler alırsa çok şaşıracağım.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #232 : 27 Ağustos 2021, 08:27 »
Insta'da dolaşan son "rumor"

Deandre Jordan+Rajon Rondo (buyout olurlarsa)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #233 : 27 Ağustos 2021, 09:13 »
Howard varken Deandre epey saçma bir dedikodu olmuş.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #234 : 27 Ağustos 2021, 09:24 »
Howard varken Deandre epey saçma bir dedikodu olmuş.
ama tek başına da nereye kadar? :/ hadi kenarda McGee kalsa neyse de...

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #235 : 27 Ağustos 2021, 10:45 »
Bende gordum, bence guzel olur.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #236 : 27 Ağustos 2021, 11:20 »
Ben hala Pat Baverleyin alinılabilecegine inaniyorum. Kekse gelse. Olasi bir Nets eslesmesinde Irvingi cildirtir vallahi

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #237 : 27 Ağustos 2021, 14:32 »
ama tek başına da nereye kadar? :/ hadi kenarda McGee kalsa neyse de...

Gasol-Howard-AD normal sezonda yeter üstelik Howard'ın şut atamayan ve ayakları Gasol'den hallice olanını almak bir işe yaramaz. Yine söyleyeceğim, bence AD 5 numaradan epey uzun süre alacak zaten.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #238 : 27 Ağustos 2021, 14:52 »
Darrren Callison donecek mi ? Kesin kararini vermis mi? Rondo gelse bize her turlu katki verir.  Ama Jordan'in bize cokta  bir katkisi olmaz.  Onun yerine iyi bir kisa savunmaciya ihtiyacimiz var bence.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #239 : 27 Ağustos 2021, 15:01 »
Collison veya Rondo kim gelirse gelsin süre almayacak zaten, kafaya takmaya gerek yok. Westbrook ve Nunn varken 3. isim sadece sakatlık durumlarında oynar.