Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1540 : 12 Mayıs 2021, 11:36 »
Drummond'ı bu mac baya begendim . THT cok iyi bir sezon geciriyor seneye daha da iyi olacak. Benim anlamadigim Vogel Harreli niye oynatmiyor. Harrell'ın iyi oynadigini dusunuyorum. Hepimizin goremedigi ama Vogel'in gorduğu sey ne cok merak ediyorumm

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1541 : 12 Mayıs 2021, 14:23 »
Drummond'ı bu mac baya begendim . THT cok iyi bir sezon geciriyor seneye daha da iyi olacak. Benim anlamadigim Vogel Harreli niye oynatmiyor. Harrell'ın iyi oynadigini dusunuyorum. Hepimizin goremedigi ama Vogel'in gorduğu sey ne cok merak ediyorumm

Vogel ın play off rotasyonu planlarında Harrell a yer yok bence pivot poziyonunda ana isim drummond olacaktır hatta bazı eşleşmeler dışında Gasol ü ya hiç yada çok az kullancaktır

Belli, eşleşmeler dışında AD nin 5 oynadığı beşler en doğru beşler olacak gibi duruyor o yüzden dru ve gasol varken Harrell a da haliyle süre kalmayacak play off da

Bunun olacağı belliydi aslında takas dönemi Harrell a karşılık bir şeyler alınabilseydi keşke belki LeBron izin vermedi belki hala Harrell tribi atıyor ama bence Vogel doğruyu yapıyor şu anda Harrell ı rotasyon dışına atmak en doğrusu

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1542 : 12 Mayıs 2021, 15:01 »
Şu maçı kaybetmemiz lazımdı ne gerek vardı da kazandık.

Vogel ın play off rotasyonu planlarında Harrell a yer yok bence pivot poziyonunda ana isim drummond olacaktır hatta bazı eşleşmeler dışında Gasol ü ya hiç yada çok az kullancaktır

Belli, eşleşmeler dışında AD nin 5 oynadığı beşler en doğru beşler olacak gibi duruyor o yüzden dru ve gasol varken Harrell a da haliyle süre kalmayacak play off da

Bunun olacağı belliydi aslında takas dönemi Harrell a karşılık bir şeyler alınabilseydi keşke belki LeBron izin vermedi belki hala Harrell tribi atıyor ama bence Vogel doğruyu yapıyor şu anda Harrell ı rotasyon dışına atmak en doğrusu

Harrell'ın ne olduğu bize gelmeden önce de belliydi. Bizde daha iyi veya daha kötü oynamıyor. Mid level hakkımızı playoff'ta hiç kullanmayacağımız birisi için kullanmak aptallık o zaman bu durumda.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1543 : 12 Mayıs 2021, 15:22 »
Şu maçı kaybetmemiz lazımdı ne gerek vardı da kazandık.

Harrell'ın ne olduğu bize gelmeden önce de belliydi. Bizde daha iyi veya daha kötü oynamıyor. Mid level hakkımızı playoff'ta hiç kullanmayacağımız birisi için kullanmak aptallık o zaman bu durumda.

Valla ben ilk imzaladığı gün de Harrell ın yanlış seçim olduğunu söyledim

Sakatlıklardan dolayı normal sezonda önemli bir katkı da verdi ama trade deadline da başka bir parçaya çevrilmesi gerekiyordu şu anda baktığın zaman evet mid level elinde patladı. Harrell kötü bir LeGm örneği oldu

Harrell ben şampiyon olacağım diyen bir takımın play off da ana parçası olamaz. LeBron un huzursuzluğunun itirazının sebebi şu anda belki Harrell ama Vogel şu anda yapması gerekeni yani doğruyu yapıyor

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #1544 : 12 Mayıs 2021, 15:29 »
Adam her oynadığında muhteşem katkı vermesine karşın Vogel enayisi yüzünden süre alamadığı için elimizde mi patlamış oldu şimdi?

Bu sene elimizde patlayan yegane şey Vogel'ın gerzek rotasyon tercihleridir. Umarım başımızı yakmaz. Feci bilenmiş vaziyetteyim kele.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1545 : 12 Mayıs 2021, 16:14 »
  Valla ben ilk imzaladığı gün de Harrell ın yanlış seçim olduğunu söyledim

Sakatlıklardan dolayı normal sezonda önemli bir katkı da verdi ama trade deadline da başka bir parçaya çevrilmesi gerekiyordu şu anda baktığın zaman evet mid level elinde patladı. Harrell kötü bir LeGm örneği oldu

Harrell ben şampiyon olacağım diyen bir takımın play off da ana parçası olamaz. LeBron un huzursuzluğunun itirazının sebebi şu anda belki Harrell ama Vogel şu anda yapması gerekeni yani doğruyu yapıyor

Niye playoff'ta ana parça olamasın ki? Schröder daha mı iyi savunmacı? Harrell'ın alacağı süre zaten ortalama 10-15 dakika, max 20 dakika.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1546 : 12 Mayıs 2021, 16:57 »
Niye playoff'ta ana parça olamasın ki? Schröder daha mı iyi savunmacı? Harrell'ın alacağı süre zaten ortalama 10-15 dakika, max 20 dakika.

Evet abi Harrell çok kötü bir savunmacı fiziksel olarak yetersiz kalmasının yanında çok da kötü bir pick and roll savunucusu. Play off da takımlar birbirinin zayıf yönlerine artık ezbere atak ederler Harrell da bu zayıf karnı oluşturan bir oyuncu

Bir de Harrell oynamıyor isyan çıkıyor Gasol oynamıyor isyan çıkıyor elde bir de dru var ve takım içinde en iyi versiyon Ad nin 5 oynaması iken ne olmasını bekliyorsunuz?

Harrell a 15 gasol e 10 dru 15  dakika verip 12 kişilik rotasyon mu yapacak Vogel yada istediğiniz gibi Gasol-Harrell yanyana günümüz basketbolunda yeri olmayan spacing katili denemeler mi yapacak?

Vogel bu rotasyonu yapmak için biraz geç kaldı kabul ama bu işin biraz içerdeki sıkıntılardan dolayı geciktiğini düşünüyorum ben

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1547 : 12 Mayıs 2021, 18:25 »
Bence Harrell ikinci beşte oyuna dinamizm getirebilecek biri. Rakibin cok iyi bir uzunu yoksa niye denenmesin ki, savunmada iyi olmadigini biliyorum ama takimca bu acigi zaten kapatiyoruz ve Harrell'in hucum katkisi bize yararli olacaktir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1548 : 12 Mayıs 2021, 19:10 »
Harrell ile imzalanırken bir kere bile play off'ları düşündüklerini sanmıyorum. Kafada her zaman normal sezon yükünü çekmesi vardı ve zaten bunu fazlasıyla yerine getirdi, sakatlıklar olmasaydı belki daha istikrarlı katkı da verebilirdi. Önümüzdeki sene için opsiyonunu kullanırsa da aynı bu seneki gibi olacak. Ayrıca, "Ne gerek vardı" kafasıyla yaklaşılırsa, "AD varken Lakers'ın play off'larda uzuna ihtiyacı yok" sonucuna varmamız 1 dakika sürmez.

Bana göre ligde şampiyonluk adaylarının çoğunda Harrell'ın yarı kapasitesindeki pivotlar ilk 5 çıkıyor.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1549 : 12 Mayıs 2021, 21:16 »

Bana göre ligde şampiyonluk adaylarının çoğunda Harrell'ın yarı kapasitesindeki pivotlar ilk 5 çıkıyor.

Harrell den total yetenek olarak daha kötü pivota sahip olan takımlar  şampiyon da oldu. Howard ın Looney in Tristan ın Harrell dan iyi basketbolcu olduklarını iddia etmiyorum

Olay bu adamın pick and roll savunmasında çok ciddi bir problemi olması  ve play off da  rakiplerin bu probleme sürekli atak edecek olmaları. Suns eşleşmesinde 20 dk oynat Harrell ı Chris Paul, Harrell ı delik deşik eder suns ı geç clippers serisinde Rondo Harrell ı delik deşik eder. Lillard ı Conley i Jokiç i Harrell ı delik deşik eder

Hee diyebilirsiniz ki drummond yada yaşı itibariyle Gasol bu konuda çok mu iyiler değiller ama bence yine de Harrell dan bu konuda iyiler. O yüzden lakers kullanabildiğince Davis i pivot olarak kullanmalı en doğru çözüm bu geçen seneki howard rolünü de Drummond a vermeli