Ben söylediklerimi, Harrell-Play off-Elde patlayan Mid Level ekseninde söyledim. Patlayan bir şey yok, çünkü dediğim gibi Harrell'ın play off'lar düşünülerek alındığını düşünmüyorum zaten. Tekrar ediyorum; eğer sadece play off ekseninde düşünürsen, AD varken uzuna ihtiyacın kalmaz..
Olay bu adamın pick and roll savunmasında çok ciddi bir problemi olması ve play off da rakiplerin bu probleme sürekli atak edecek olmaları. Suns eşleşmesinde 20 dk oynat Harrell ı Chris Paul, Harrell ı delik deşik eder suns ı geç clippers serisinde Rondo Harrell ı delik deşik eder. Lillard ı Conley i Jokiç i Harrell ı delik deşik eder
Kimse zaten savunmada iyi olduğunu iddia etmedi Harell'ın ama aynı şekilde o saydığın isimler de pick 'n roll savunmasında delik deşik oluyor. Unutmadan delik deşik olan bu isimlere Ibaka'yı da ekleyebilirim ve sadece delik deşik etme açısından bakarsan Harrell gibi iyi devrilen ve pota çevresinde çok iyi bir bitirici olan Harrell da bu isimleri delik deşer eder.
Hee diyebilirsiniz ki drummond yada yaşı itibariyle Gasol bu konuda çok mu iyiler değiller ama bence yine de Harrell dan bu konuda iyiler. O yüzden lakers kullanabildiğince Davis i pivot olarak kullanmalı en doğru çözüm bu geçen seneki howard rolünü de Drummond a vermeli
Bak bu noktaya geliyoruz; geçen sene Denver serisi dışında rolü mü vardı? Neyin tatavasını yapıyoruz?