Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 193034 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1550 : 12 Mayıs 2021, 21:24 »
  Evet abi Harrell çok kötü bir savunmacı fiziksel olarak yetersiz kalmasının yanında çok da kötü bir pick and roll savunucusu. Play off da takımlar birbirinin zayıf yönlerine artık ezbere atak ederler Harrell da bu zayıf karnı oluşturan bir oyuncu

Bir de Harrell oynamıyor isyan çıkıyor Gasol oynamıyor isyan çıkıyor elde bir de dru var ve takım içinde en iyi versiyon Ad nin 5 oynaması iken ne olmasını bekliyorsunuz?

Harrell a 15 gasol e 10 dru 15  dakika verip 12 kişilik rotasyon mu yapacak Vogel yada istediğiniz gibi Gasol-Harrell yanyana günümüz basketbolunda yeri olmayan spacing katili denemeler mi yapacak?

Vogel bu rotasyonu yapmak için biraz geç kaldı kabul ama bu işin biraz içerdeki sıkıntılardan dolayı geciktiğini düşünüyorum ben

Bana kalırsa Davis 35 dakikanın 25'ini 5 numara olarak oynamalı. Kalan 23 dakika Gasol-Harrell arasında bölüştürülmeli.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1551 : 12 Mayıs 2021, 23:23 »
Ben söylediklerimi, Harrell-Play off-Elde patlayan Mid Level ekseninde söyledim. Patlayan bir şey yok, çünkü dediğim gibi Harrell'ın play off'lar düşünülerek alındığını düşünmüyorum zaten. Tekrar ediyorum; eğer sadece play off ekseninde düşünürsen, AD varken uzuna ihtiyacın kalmaz..

Olay bu adamın pick and roll savunmasında çok ciddi bir problemi olması  ve play off da  rakiplerin bu probleme sürekli atak edecek olmaları. Suns eşleşmesinde 20 dk oynat Harrell ı Chris Paul, Harrell ı delik deşik eder suns ı geç clippers serisinde Rondo Harrell ı delik deşik eder. Lillard ı Conley i Jokiç i Harrell ı delik deşik eder

Kimse zaten savunmada iyi olduğunu iddia etmedi Harell'ın ama aynı şekilde o saydığın isimler de pick 'n roll savunmasında delik deşik oluyor. Unutmadan delik deşik olan bu isimlere Ibaka'yı da ekleyebilirim ve sadece delik deşik etme açısından bakarsan Harrell gibi iyi devrilen ve pota çevresinde çok iyi bir bitirici olan Harrell da bu isimleri delik deşer eder.

Hee diyebilirsiniz ki drummond yada yaşı itibariyle Gasol bu konuda çok mu iyiler değiller ama bence yine de Harrell dan bu konuda iyiler. O yüzden lakers kullanabildiğince Davis i pivot olarak kullanmalı en doğru çözüm bu geçen seneki howard rolünü de Drummond a vermeli

Bak bu noktaya geliyoruz; geçen sene Denver serisi dışında rolü mü vardı? Neyin tatavasını yapıyoruz?

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1552 : 13 Mayıs 2021, 00:43 »
Anthony Davis (groin) out Wednesday vs. Houston.

Lebron James (ankle) unlikely to return Wednesday.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1553 : 13 Mayıs 2021, 01:44 »
Suan yenilmemizi istiyorum. Yedinci siradan Playoff' a girersek Suns ve Mitchel'ın olmadigi bir Utah diger eslesmelere gore bizi daha az zorlayacaktir. Clippers ile ilk turda oynamak bizim icin pek de ideal bir senaryo olmaz. Hem Denver hem Portland Clippers'a ters gelen takimlar.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #1554 : 13 Mayıs 2021, 02:54 »
Harrell'a bu kadar negatif bakilmasi ilginc geliyo bana.Tamam savunmada sikintilari olan bi adam ama hucumda da bi o kadar bizi rahatlatan biri.Davis ve Lebron disinda ( sakatliktan nasil donecegi belli degil) pota altindan sayi yapabilen cok sayida oyuncumuz yok.Ligin en iyi savunma takimlarindan biri oldugumuzu dusundukce Harrell'in eksilerini bi sekilde telafi edebiliriz ancak hucumda dis sutlar girmedigi zaman pota altindan skor bulabilecegimiz onemli bi silah.Bu yuzden benchten getirip Davis'in dinlendigi donemlerde katki sağlayacağını düşünüyorum.Ayrica oynatilmadigi donemler olmasina ragmen sorun yapmayip ayni ciddiyetle performans vermeye devam etti.Bu yuzden rotasyonda tutulmasi faydali olur kanimca.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1555 : 13 Mayıs 2021, 04:14 »
Caruso da yok...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1556 : 13 Mayıs 2021, 07:57 »
9-0'lık bir seri yiyerek yine krize giren maç....

kaba et zoruyla gelen bir W

geçmiş olsun...

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1557 : 13 Mayıs 2021, 07:58 »
Bu takımda Wesley'nin oynamadığı her an basketbola ihanettir. 4. periyodun ortasından itibaren ne Rose ne de Randell karşısında bir kez bile geri adım atmadı ve sürekli karşılarında durabildi.

Yine Wesley.. Adam clutch savunmacı..

Boyalı alandan bulduğumuz 86 sayı takım rekoru oldu.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #1558 : 13 Mayıs 2021, 07:58 »
Güzel Kuzma ve THT sekansları izledik.

Wesley'nin son pozisyon savunması nefisti.

Herkese iyi bayramlar.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1559 : 13 Mayıs 2021, 12:46 »
Yine kazanmışız hey allahım ya.