Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186895 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1450 : 03 Mayıs 2021, 08:36 »
https://twitter.com/jovanbuha/status/1389084924355903488

Herkesin gördüğünü koç olarak sen göremezsen böyle kazan kaldırır işte senin oyuncun. Helal olsun Kuzma'ya.

İstatistiği araştırmadım ama, Gasol'un varlığı sahayı açtığı için, AD onun yanındayken çok daha rahat performans gösteriyor olabilir. Zaten o yüzden bir noktada da Harrell ile birlikte oynamalı diyordu herkes.

Kuzma da zaten laflarını sakınmazdı, kontratı aldığından beri susturabilene aşkolsun.

Çevrimiçi lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1451 : 03 Mayıs 2021, 10:03 »
Nisan 3'den,Nisan 17'ye kadar W-L-W-L şeklinde gidiyorduk...

Nisan 17'den,Mayıs 3'e kadar olan süreç şöyle şekilleniyor..

W-L-L-L / W-L-L-L

sonumuz hayrolsun...

kalan 8 maçta "heh tamam bu kolay" denilecek tek maç Rockets ile olan... ki onu bile garanti göremiyorum :/

takvimin geri kalanı için ise hepimize sabır diliyorum :/

deplasmanlar : (biri sayılmaz tabii ama) : Clippers,Blazers,Pacers,Pelicans
STAPLES'da kalan maçlar ; Nuggs,Suns,Knicks,Rox

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1452 : 03 Mayıs 2021, 11:00 »
Drummond'ın istatistiklerine bakınca iyi oynuyor gibi duruyor ama savunmanın çökmesinde bence en büyük neden. Hem çember hem pick n roll savunmalarında vasatın altında. Savunma rotasyonlarında da geç kalıyor, pozisyon kaybediyoruz. Tonla hücum ribaundu vermemizin en büyük sebebi de buydu dün gece.
Vogel, sürpriz bir şekilde AD'yi pivot başlatabilir play-in/off'ta ya da Gasol'e dönebilir.

AD'nin vücut dili de yine bildiğimiz gibi. eskiden böyle olurdu ama savunmada karartırdı ortalığı çıkar sessiz sedasız 20-25 atardı. Belli ki %100 hissetmiyor, umarım şu iki haftada pası atar üzerinden.

Dün Trez ile ilgili şunu sezdim, sanki sürelerinin düşmesine çok tepkili ama bunu dillendirmiyor, pasif agresif bir şekilde sahadaki hal ve tavırlarıyla içinden atıyordu bunu. Gereksiz alınan teknik faul, garip garip gülmeler sürekli. Jeanie başkan gidip bir daha sarılması gerekecek yakın zamanda.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1453 : 03 Mayıs 2021, 11:35 »
Vogel denilen adam niye Gasol'u oynatmiyor çildiracam valla. Umutsuz olmayayim diyorum ama durum suan cok kötü, dogru hiçbir sey yapmiyoruz. Takim eger bu asamada toparlanmazsa kurtlar sofrasi bizi bekliyor , her takim Lakersi toparlanmadan elemek isteyecektir. 

Çevrimiçi lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #1454 : 03 Mayıs 2021, 11:47 »
2010-11 veya 11-12 çöküşüne dönmeyelim de...

tek temennim bu...

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1455 : 03 Mayıs 2021, 12:41 »
İnsanlardaki bu Gasol aşkını bir ben çözemiyorum galiba. Gasol bu kadar iyidi de, biz neden yana yakıla uzun arıyorduk. Gasol'ün yürüyecek hali yok. Verebileceği az sayıda şeyin de bizi şampiyon yapacağı yok.

Diğer yandan Drummond öyle değil. Drummond Davis ve Lebron'un yanına verimli monte edilirse, Lakers tavanı çok daha yüksek bir takım olacak. Üçü birlikte oynama imkanı bulalı sadece iki maç oldu. Yukarıda da söylenmiş; Drummond şu anda pick & roll savunmasını da iyi yapamıyor, savunmadaki kaymaları da. Bunun sebebi de temelde birlikte oynama alışkanlığının kazanılmaması. Bu alışkanlığın kazanılması için de Vogel sonuç ne olursa olsun Drummond'ı sahada tutuyor. Çünkü bugün kaybedeceğimiz maç, playoff'da oynayacağımız maçtan daha değerli değil.

Bizim A Planımız doğal olarak Davis-Lebron-Drummond. Bu planın işlemesi için de bu oyuncuların birlikte uzun süreler alması gerekiyor. Birbirlerine alışmaları gerek.

Şu anda bir hazırlık kampındayız. Sakatlıklar ve transferler yüzünden bunu sezonun sonunda geçirmek zorunda kaldık sadece. Vogel'in bu dönemde denemeler yapması gayet doğal. En kötü bir play-in oynanır. O da dünyanın sonu değil.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #1456 : 03 Mayıs 2021, 13:23 »
Aslında maçın içinde bazı bölümlerde çok güzel hücumlar izliyoruz. Savunmada henüz bir takım gibi hareket edemiyorlar gibi gözüküyor. Bu durum zamanla kendiliğinden çözülebilir. Ayrıca sakatlıktan çıkan adamlar üzerinde baskı oluşturulması daha kötü sonuçlara neden olabilir. Geçen seneki takım ruhu yok, çünkü o isimler yetenekleri görece kısıtlı ve bunun farkında olan oyunculardı. Bu oyuncu grubu yetenekli olduğu için gevşek davranıyor. Bakalım 2-3 haftaya ne olacak. Çok keyifli bir takım olabilirler.

Çevrimiçi yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1457 : 03 Mayıs 2021, 14:04 »
İnsanlardaki bu Gasol aşkını bir ben çözemiyorum galiba. Gasol bu kadar iyidi de, biz neden yana yakıla uzun arıyorduk. Gasol'ün yürüyecek hali yok. Verebileceği az sayıda şeyin de bizi şampiyon yapacağı yok.

Diğer yandan Drummond öyle değil. Drummond Davis ve Lebron'un yanına verimli monte edilirse, Lakers tavanı çok daha yüksek bir takım olacak. Üçü birlikte oynama imkanı bulalı sadece iki maç oldu. Yukarıda da söylenmiş; Drummond şu anda pick & roll savunmasını da iyi yapamıyor, savunmadaki kaymaları da. Bunun sebebi de temelde birlikte oynama alışkanlığının kazanılmaması. Bu alışkanlığın kazanılması için de Vogel sonuç ne olursa olsun Drummond'ı sahada tutuyor. Çünkü bugün kaybedeceğimiz maç, playoff'da oynayacağımız maçtan daha değerli değil.

Bizim A Planımız doğal olarak Davis-Lebron-Drummond. Bu planın işlemesi için de bu oyuncuların birlikte uzun süreler alması gerekiyor. Birbirlerine alışmaları gerek.

Şu anda bir hazırlık kampındayız. Sakatlıklar ve transferler yüzünden bunu sezonun sonunda geçirmek zorunda kaldık sadece. Vogel'in bu dönemde denemeler yapması gayet doğal. En kötü bir play-in oynanır. O da dünyanın sonu değil.

Abi çünkü o dönemde Davis yoktu, Gasol sakatlanıyordu bir anda takımda uzun kalmamıştı.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1458 : 03 Mayıs 2021, 14:07 »
Drumond'ı bende begeniyorum ve takim birlikte oynamaya aliştikça savunma ve hucum kismanda Lebron ve Ad ile daha uyumlu olacagini ve katki verecegini biliyorumm. Şuan zamana ihtiyacimiz var ama bu Gosolu oynatmayacagimiz anlamina gelmiyor. Ilk beş oynasin demiyorum ki Drummond daha iyi şuan sadece ikinci beşte olmali ve Trezz ile birlikte uyumlari denenmeli.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1459 : 03 Mayıs 2021, 14:51 »
Anladığım kadarıyla insanlar bir spor filmi, bir peri mesela bekliyor; takım bir anda "Hadi beyler başlıyoruz" diyecek ve önüne geleni devirip finale yürüyecek.. Umut etmek güzeldir de, onlar film..

Gasol'ün sahada olduğu her an takımın hücumda + yazması tesadüf olamaz. Maçlarda sana vereceği o 15 dakika, bütün seyri değiştirir. Böyle oyuncular kabul edelim ya da etmeyelim, şampiyonluk oyunu oynar.