Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 192947 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #1460 : 03 Mayıs 2021, 15:13 »
Gasol, her şampiyon takımda bulunması gereken fundamental ihtiyacını barındıran biri. Büyük hikayeler yazarken bu tarz adamlar Harrell'lardan, McLemore'lardan daha önemli.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1461 : 03 Mayıs 2021, 15:40 »
Sene başında o kadar dedik Gasol'ün savunmasının sorun olması abartılıyor, playoff'ta Davis zaten 5 de oynayacak, 25-30 dakika için Gasol+Harrell yeterli diye dinletemedik... Şimdi Drummond 25-30 dakika oynadığı için ne Gasol'e süre kalıyor ne de Harrell'a.

Kısıtlı süreler için Drummond alınmasına karşı değildim bu arada. Ama bu kadar istatistik yapan adamı da 10 dakika oynatmak istemiyor herhalde Vogel.

LeBron ve Davis'in tam sağlıklı olduğu senaryoda hala karamsar değilim. İlk turda Clippers bile sorun değil.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1462 : 03 Mayıs 2021, 16:04 »
Anladığım kadarıyla insanlar bir spor filmi, bir peri mesela bekliyor; takım bir anda "Hadi beyler başlıyoruz" diyecek ve önüne geleni devirip finale yürüyecek.. Umut etmek güzeldir de, onlar film..

Gasol'ün sahada olduğu her an takımın hücumda + yazması tesadüf olamaz. Maçlarda sana vereceği o 15 dakika, bütün seyri değiştirir. Böyle oyuncular kabul edelim ya da etmeyelim, şampiyonluk oyunu oynar. 

Ortam da biraz müsait değil mi masal yazmaya? Takım ve lig genelinde. Lakers için şanssızlık, bu yakalanan ekip biraz keko ve en tecrübelisi bile (bence) pek olgun bir birey değil. Bi kaç iyi oynanan maçla alışkanlıkların bir kısmı geri gelir. Davis kaçan şutuna kafayı takıp bunu diretmekten vazgeçer, onu en iyi 4 numara yapan temel özelliklerine odaklanır. Keza kingim de top sürmeye biraz alışır, enerjisini verimli kullanmayı hatırlar, vs.

Herkesin söylediği aynı yere çıkıyor aslında. Herhangi bir 'rotasyon'. Benim kişisel olarak kabullenemediğim, kim oynarsa oynasın takımın bu forumdakiler kadar bile hevesli görünmemesi, hissettirmemesi. Kuzma dışında bu şarteli açıp kapayan adam pek göremedim. Caruso bile savunmada herhangi biri gibi. Baya iyidi şu son döneme kadar.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #1463 : 03 Mayıs 2021, 16:30 »
Takimdaki ruh ve motivasyon eksikligi oldugu açik.  Şuan oynanan oyun bizi yansitmiyor ,rakibi boğan korku salan bir savunma dsiplinimiz şuan yok. Bu ruhu tekrar yakalamaliyiz.Ben dogru bir rotasyon ve birlikte oynama alişkanligi edindigimizde onumuzde kimsenin duracagini zannetmiyorum. Bu arada Drummond baya gomulmuş ama bence takim iyi oldukca ve takima alistikca verimli olacagina inaniyorum.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1464 : 03 Mayıs 2021, 19:09 »
Anladığım kadarıyla insanlar bir spor filmi, bir peri mesela bekliyor; takım bir anda "Hadi beyler başlıyoruz" diyecek ve önüne geleni devirip finale yürüyecek..

Yani evet aslında tam olarak öyle. Kadronun kalitesi belli. Playoff gelecek, koç doğal olarak rotasyonu daraltacak, oyuncular daha konsantre olacak, alışık olduğumuz savunmayı yapmaya başlayacağız ve her şey güzel olacak.

Lakers'ın şu anki kadrosu kağıt üzerinde olduğu kadar, parkede de çok derin. Oyuncuların karakteri ve meslek ahlakı da üst düzeyde. Zaten kazanma kültürü de var. Playoff başlayacak ve Lakers her geçen maç daha iyi olacak.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1465 : 03 Mayıs 2021, 19:28 »
Hadi inşallah.. Ben sahada gördüğümden o havayı hiç alamıyorum ama ne de olsa yılların akbabasıyım, o yüzden..

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #1466 : 03 Mayıs 2021, 22:35 »
@RamonaShelburne: Lakers star LeBron James is expected to sit out vs. Denver tonight to rest his right ankle, sources tell ESPN.

LeBron bugün yok. Back to back olduğu için dinlendirilecek herhalde.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #1467 : 04 Mayıs 2021, 06:05 »
A. Davis toparlamış mental olarak.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1468 : 04 Mayıs 2021, 06:12 »
Ad baya kendine gelmiş , buna sevindim.

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1469 : 04 Mayıs 2021, 06:27 »
dünkü maça göre tam tersi bir görüntümüz var.
ne güzel müdafaa yapıyoruz, ne güzel mücadele ediyoruz öyle, AD'de atmış ölü toprağını üzerinden ay hadi inşallah