Gönderen Konu: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi  (Okunma sayısı 186899 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2020-21 Sezonu: Maç Takibi
« Yanıtla #430 : 09 Ocak 2021, 09:29 »
Howard'ın savunma rating'i 100, Harrell'ın 106; her şeyi de bu kadar abartmayın.. Hücumda da Howard 103'ken, Harrell 127 bu arada..

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #431 : 09 Ocak 2021, 10:36 »
Geçen sene şampiyonluktan sonra takımın salacağı belliydi. Eski kadro kalsaydı tam tersine diplerde olurduk

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #432 : 09 Ocak 2021, 11:48 »
Howard'ın savunma rating'i 100, Harrell'ın 106; her şeyi de bu kadar abartmayın.. Hücumda da Howard 103'ken, Harrell 127 bu arada..

Bu maçta boyalı alandan 70'e yakın sayı yedik. Geçen sene 3'lük yiyorduk şimdi 2'lik yiyoruz. Belki o yüzden çok fark gözükmüyor ama daha kolay sayı yiyoruz. Play off'ta sömürürler orayı. Davis'e bir şey olursa bu takım ilk turu bile geçemez. Schröder dahi savunma zaafiyeti yaratıyor bence. Neyse sabredelim bakalım hücum basketbolu ne kadar başarılı olacak.

Çevrimiçi yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #433 : 09 Ocak 2021, 15:02 »
Şu an eforsuzluğun temel nedeni kadro yapılanması değil de 2 aylık verilen kısa ara ve kampsızlık gibi geliyor bana. Geçen seneki kadroyu tamamen bu sezona aktarsak da benzer olurdu izlediğimiz ürün. Şu an en ağır yatan oyuncu Davis zaten. Davis ve LeBron ağırlık koymaya başladığında geçen sezondan çok daha iyi olacağını düşünüyorum takımın.

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #434 : 09 Ocak 2021, 15:19 »
Şu an eforsuzluğun temel nedeni kadro yapılanması değil de 2 aylık verilen kısa ara ve kampsızlık gibi geliyor bana. Geçen seneki kadroyu tamamen bu sezona aktarsak da benzer olurdu izlediğimiz ürün. Şu an en ağır yatan oyuncu Davis zaten. Davis ve LeBron ağırlık koymaya başladığında geçen sezondan çok daha iyi olacağını düşünüyorum takımın.

Ben her şeye rağmen uzunların savunma performansından çok ama çok endişeliyim.

Gasol orada bildiğin kazık gibi dikilmek dışında pek bir şey yapacak gibi durmuyor. AD'yi Play-Off'ta 5'e çekmeme gibi bir lüksümüz yok bana kalırsa.

Biraz karamsar gibi görünebilirim ama Harrell'ın iyi geçirmediği bi play-off'ta bizi bi felaket bekliyor olabilir.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #435 : 09 Ocak 2021, 15:57 »
Bu maçta boyalı alandan 70'e yakın sayı yedik. Geçen sene 3'lük yiyorduk şimdi 2'lik yiyoruz. Belki o yüzden çok fark gözükmüyor ama daha kolay sayı yiyoruz. Play off'ta sömürürler orayı. Davis'e bir şey olursa bu takım ilk turu bile geçemez. Schröder dahi savunma zaafiyeti yaratıyor bence. Neyse sabredelim bakalım hücum basketbolu ne kadar başarılı olacak.

Rakipler şu an bize yüzde 35 ile üçlük atıyor, geçen sene sene de yüzde 35'ti. Boyalı alandan şu an 47 yiyoruz, geçen sene 45 yedik. Bütün yaygara bu 2 sayı için mi? Bu maç da 62 yedik, 70'e de yakın değil. Schröder'in şu an yaptığı savunma da takımdaki herkes kadar.

Bu arada enteresan bilgi, şu 10 maç itibarıyla savunma rating'lerinin geçen seneden bir farkı yok.

Ve ek olarak; Davis'e bir şey olursa Lakers ilk turu geçemez muazzam tespit olmuş. Mesela Kawhi'ya bir şey olursa da Clippers geçemez. Doncic'e olursa Dallas, Giannis'e olursa Bucks, Durant'a olursa Nets, Embiid'e olursa 76ers.. Müthiş..

Ben her şeye rağmen uzunların savunma performansından çok ama çok endişeliyim.

Gasol orada bildiğin kazık gibi dikilmek dışında pek bir şey yapacak gibi durmuyor. AD'yi Play-Off'ta 5'e çekmeme gibi bir lüksümüz yok bana kalırsa.

Biraz karamsar gibi görünebilirim ama Harrell'ın iyi geçirmediği bi play-off'ta bizi bi felaket bekliyor olabilir.

Gasol şu an için olabildiği kadar kapatıyor ve fena da iş çıkarmıyor bana kalırsa. Ama gard'lar, tabii Caruso ve KCP'nin de olmadığını düşünürsek, aşırı geçişkenlerdi. Bunun da bence en büyük sebebi sene başı hazırlığının olmamasıydı. Kollektif olarak tam anlamıyla savunma yapamıyoruz. Harrell'ın pick'n roll karşısındaki alıklığının en büyük sebebi bu. Mesela bu maçta son iki pozisyonda pick'n roll çıkışında Lavine karşısına aldı, sonra babayı aldı. Muhtemelen Harrell'ın ne yapacağı kararlaştırılmıştı.

Harrell ve Gasol üstünden play off okuması da yapmayalım bence. Geçen sene Howard ve Mcgee play off'ta ne yaptıysa, en fazla onu yaparlar. Takılmayın bu kadar. He keşke alternatif olarak Dedmon'ı alsak ama muhtemelen Pelinka deadline'da kimler piyasaya çıkacak görmek istiyor.

PS: Biz Gasol'ü asıl hücumda kullanamıyoruz. Maç esnasında da yazdım, hazırlık maçları, Timberwolves ve biraz Memphis ilk maçı dışında hücumda Howard ve Mcgee muamelesi çektik. Şu takımda 2 asist ortalama ile oynayacak adam değil.   

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #436 : 09 Ocak 2021, 16:11 »
Abi panik butonuna ne erken ve gereksiz bastınız ilk tur exit falan. Hee Davis e geçen sene bir şey olsa yine muhtemelen ilk turda elenirdin. Davis top 5 oyuncu bu her takım için geçerli kawhi a bir şey olsa clippers tatum a olsa celtics jokiç e olsa nuggets elenir zaten

Takım ilk 10 maçı 7-3 geçti fikstür görece kolaydı muhtemelen önümüzdeki 10 maçı böyle de geçemeyecek 5-5 hatta belki 4-6 geçecek ama yine panik yapılacak birşey olmayacak

Problemler yok mu tabi ki var rotasyon oturmadı oturması içinde takas lazım, %56 ile 1.8 üçlük sokan caruso ya 15 dakika süre veriyorsun en basit örnekle işin efor kısmına hiç girmiyorum bile bu eforsuzluk gayet normal sezonun şu kısmında. En büyük problem belki de Harrell keşke o topa hiç girilmeseydi yada keşke LeBron kardeş biz bir iş yaptık ama yanlış yaptık play off da senin değerin yine düşecek biz seni bir yere takaslayalım dese

Bunun yanında seni zorlayabilecek takımlara bakınca clippers ın kırılganlığını görüyoruz Nets e bakıyorsun Kyrie yine su kaynatmaya başladı bunlar lakers ın problemlerine göre çom daha Major ve onarılması zor problemler

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #437 : 09 Ocak 2021, 16:34 »
Davis bahsini illa sakatlık olarak düşünmeyin. Jokic'e yaptığımız gibi faul problemine düşebilir, sinebilir vs. Pota altında can yakacak adamlara ihtiyaç var. Dudley bile daha çok güven verir orada.

Evet, gasol hücumda hiç inisiyatif almıyor. LeBron olunca herkes ona bağlı oynamaya alışıyor, kendi başlarına kalınca şaşırıyorlar. Takımın alışması için her maça çıkmaması gerekiyor bence.

Geçen seneden dolayı salmış da olabilirler fakat bir sürü yeni oyuncu var. Kontrat yapacak oyuncular var. Takas döneminden sonra yüksek bir beklenti oluştu bir de.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #438 : 09 Ocak 2021, 17:26 »
Ligde tavanı bizden yüksek takım yok.

Söyleyeceklerim bu kadar.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimiçi yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #439 : 09 Ocak 2021, 18:51 »
Ben tüm NBA medyasının Lakers'ı açık ara favori göstermesinin sezonu jinx'lemesinden çekiniyorum, burada herkes takıma sövüyor. İşte aranan Lakerstr ruhu be, sövelim arkadaşlar :D