Bu sezon kaçıncı alma noktasına getirip de alamadığımız maç oldu hatırlamıyorum. Bir iddiamız olduğundan falan değil ama kesinlikle daha iyi yerlerde olabilirdik, insanı bu üzüyor sadece. Oyuncularımız ve takım birçok maçta güzel sinyaller verdi ama bunu sıralama tablosuna yansıtamadık malesef. Kötü oynadığımız ve kazanmamız gereken maçlarda kötü mağlubiyetler aldığımız da oldu tabiki.
Ingram 32 sayıyla kariyer rekoru kırdı ve kariyerinin en iyi oyunlarından birini oynadı. Ayrıca 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve 2 blokla oyunun her alanında vardı. Maç topunda bire bir savunduğu Durant'in topunu çalıp gitti denilen maçı çeviriyordu az daha. Hazırlık dönemi ve sezonun ilk birkaç maçı dışında baya iyi gidiyor, her maç üstüne koyuyor. Dış şutunu da atmaya başlayınca çok iyi seviyelere çıkacak diye umuyorum.
Lonzo da gayet iyi sinyaller verdi, şutunu güvenerek kaldırdı, 2. üçlüğüyle birlikte bunu hissettirdi. 15 sayı ve 10 asistle maçı tamamladı, belli bölümlerde baya etkiliydi.
Randle ve Clarkson benchten çok iyi katkı verdi, Warriors benchini ezdik Kuzma'nın yokluğuna rağmen.
Lopez geçen maç olduğu gibi yine 16 dk süre aldı. Gerçekten çok kötü oynuyor, hücumunu iyiden iyiye şuta döndürdü, birkaç maç iyi attı ama girmediği zaman hiçbir etki sağlayamıyor. Ana rotasyonumuz zaten dar, bir de Lopez bu seçilde devam ederse nasıl olacak ilerde bilemiyorum. Çok yük biniyor bazı oyunculara ve o oyuncular da fazlasıyla genç.