Gönderen Konu: 2017-18 Maç Takibi  (Okunma sayısı 59368 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
Ynt: 2017-18 Maç Takibi
« Yanıtla #40 : 28 Kasım 2017, 09:11 »
Lanzo çok sinmeye başladı son maçlarda. Şu Clippers'ı da yenmek lazımdı. Bu sezon da çöp. Randle çocuk gibi sahada, kafası karışıp duruyor. Biri de çıkıp Lou'yu savunamadı. Maçın topunda elini olunu sallaya sallaya turnike atması maçın özeti oldu. Ingram şutuna inancını yitirmiş tamamen. Şut atmak ufakta olsa aklının ucundan geçmiyor.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #41 : 28 Kasım 2017, 09:18 »
Son dakikalarda Kuzma, JC oyuna girmedi. Önde götürdüğümüz bir maçı daha verdik.

#TradeRandle #YeterWaltonCiğerimiziSöktün

Aynen. Rotasyonun sadeleştirilmesi ve sabitlenmesi gerekiyor. Kimin maç sonu oynayacağı belli değil. Eğer bazı oyunculara yatırım yapılacaksa bir an önce bu adamlar seçilmeli ve roller keskinleştirilmeli. Maç sonunda tam bir kaos vardı. Clarkson bu kadroda en net oyuncu bence maç sonu için. Ingram'ı nası savunması gerektiğini herkes biliyor artık, son 20sndeki üçlüğüne kimse el göstermedi zaten.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #42 : 28 Kasım 2017, 10:46 »
Verilecek maç değildi..

KCP Lou'yu çok geç savunmaya başladı, yardım savunması da diplerdeydi.. Maç boyu topu sağına vurup turnike atmasını izlemekten bıktım..

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #43 : 29 Kasım 2017, 11:36 »
İlk 20 maç itibariyle en sinir bozucu mağlubiyetti açıkçası.

3 yıldır genç kadro ders alacak diyoruz ama 3 yıldır devam eden problemler hala devam ediyor.
Pick n Roll savunması, pota altı savunmasını hala beceremiyoruz.

Rotasyonu oturmaya başladı ama Lonzo Ball gereğinden fazla süre alıyor, hak etmediği dakikaları oynuyor. Jordan Clarkson'ın süresi kesinlikle artmalı ve maçın sonlarında o oyunda olmalı. Lonzo'nun dakikaları 20 civarı olmalı ki daha çok verim alabilelim, fazla süre almakta ona havuç olsun.

İzlemeye devam

Çevrimdışı vence

• Administrator
  • Rookie
  • Bombardier
« Yanıtla #44 : 29 Kasım 2017, 23:48 »
Nance, sakatlıktan döndüğü gibi Kuzma'yı keserek ilk 5 başladı ve olan; ilk 4 dakika, 1-9 FG. Bereket, KCP iyi günündeydi de çıkıp arka arkaya şutları sokup ilk çeyreği 16 sayıyla bitirdi. Ben, Ball-Nance ve şutuna güvenini büyük ölçüde kaybetmiş olan Ingram'ı bir arada izlemekten bıktım. Takım bu beşin bir arada olduğu durumda üretemiyor. Ancak biri çıkıp KCP gibi arka arkaya sokacak ki Clarkson-Kuzma-Randle girene kadar fark 15-20'lere çıkmasın. Haa, ne oldu; son dakikada 3 sayı geride olduğumuz hücumda sahadaki beşte kimler yan yana oynuyordu? Nance-Lonzo. Skor üretmemiz gereken son dakikayı Nance-Lonzo ile oynadık. Lakers hücumu, son 4 dakikada 2 sayı üretebildi.

Her ne kadar takım pek çok açıdan yetersiz olsa da Walton'ın takım yönetimi takımdan da yetersiz. Nance'i Kuzma yerine tercih etmesi, Clarkson ve Randle'a hak ettikleri süreleri vermemesi, sürekli değişen dengesiz rotasyon, yetersiz oyuncuların güçlü yönlerini öne çıkartmayan hücum setleri artık bıktırdı.

B.Lopez'in biten kontratını işe yarayacağı bir takıma 2. tur karşılığında gönderelim diye düşünüyordum. Kendisinden öylesine bezdim ki karşılığında bizim 2. tur hakkımızı verecek olsak yarın göndermelerinden mutlu olurum.

Sırada Golden State maçı var ve yılın fikstür açısından en sert ayı geliyor. Ay sonunda umuyorum Walton'ın yerinde David Fizdale'i görüyor oluruz.

Çevrimdışı Damar

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #45 : 30 Kasım 2017, 01:09 »
Ay sonunda umuyorum Walton'ın yerinde David Fizdale'i görüyor oluruz.

Son gelişmelerden sonra benim de aklımda böyle bi senaryo belirmişti. Fakat şu an bi kültür oturtma çabası olduğundan en azından seneye allstar arasına kadar bekleyecekler. Kısa vadede Walton'un egoist davranmadan kendini geliştirmesi ummaktan başka yapacak birşey yok. Takım çok basit hücum ediyor. Bi oyun karakteri yerleşmesi kolay değil biliyorum. Ama bu kadar kopuk olmasını beklemiyordum.

Çevrimdışı Peace

• Rookie
  • *
« Yanıtla #46 : 30 Kasım 2017, 09:17 »
#YeterWalton

Güzelim maç gitti. Lopez'i OT'de son saniye fark 4 iken oyuna soktu. Randle, KD bloklamadan sayıyı yapsaydı işler yine farklı olabilirdi. Ingram büyük oynadı fakat yetmedi, son topu çaldığında KD üstüne gitmeseydi belki bir 3lük bulup maçı çevirebilirdik.

Bu maçı kaybetmemizi yine Walton'un iğrenç OT rotasyonuna bağlıyorum. Geçen maçta JC kesti yenildik, bu maçta Kuzma ile Lopez'i kesti yenildik. İstifa et, yeter.

Çevrimdışı organic soap

• Rookie
  • *
  • - Ball
« Yanıtla #47 : 30 Kasım 2017, 09:19 »
Az önce biten maçın sonunda Curry’nin faul kaçırmasını kimse beklemiyor olabilir ama Walton beklemeli. Brook Lopez’i oyuna alsaydı 2 sayı geride topa sahip olunacaktı, bunun yerine Draymond Ingram’ı ezerek hücum ribaundunu aldı. Minör bir konu gibi durabilir ama ben bir koç için önemli ayrıntı olduğunu düşünüyorum. Kendisini geliştireceği çok alan var.

...Bu maçı kaybetmemizi yine Walton'un iğrenç OT rotasyonuna bağlıyorum. Geçen maçta JC kesti yenildik, bu maçta Kuzma ile Lopez'i kesti yenildik. İstifa et, yeter.
Kuzma bu maç sakatlık sebebiyle oynamadı yahu. Artı Lopez’i kesmesi bir problem değil. Rotasyon konusunda ise katılıyorum.
« Son Düzenleme: 30 Kasım 2017, 09:22 Gönderen: organic soap »

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #48 : 30 Kasım 2017, 09:35 »
Çok güzel maçtı. Durant'in uzatmadan önce attığı üçlük çok can yaktı, girmese bizdeydi. Curry de uzatmada arka arkaya 2 üçlükle başlaması rüzgarı tersine çevirdi. Yine de döndük, birçok kez kazanma şansını yakaladık ama olmadı.Ingram mükemmel oynadı, Lonzo, Clarkson ve Randle da çok iyiydi. Kuzma'nın şu maçı kaçırması kötü oldu.

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Yanıtla #49 : 30 Kasım 2017, 10:47 »
Bu sezon kaçıncı alma noktasına getirip de alamadığımız maç oldu hatırlamıyorum. Bir iddiamız olduğundan falan değil ama kesinlikle daha iyi yerlerde olabilirdik, insanı bu üzüyor sadece. Oyuncularımız ve takım birçok maçta güzel sinyaller verdi ama bunu sıralama tablosuna yansıtamadık malesef. Kötü oynadığımız ve kazanmamız gereken maçlarda kötü mağlubiyetler aldığımız da oldu tabiki.

Ingram 32 sayıyla kariyer rekoru kırdı ve kariyerinin en iyi oyunlarından birini oynadı. Ayrıca 5 ribaund, 3 asist, 3 top çalma ve 2 blokla oyunun her alanında vardı. Maç topunda bire bir savunduğu Durant'in topunu çalıp gitti denilen maçı çeviriyordu az daha. Hazırlık dönemi ve sezonun ilk birkaç maçı dışında baya iyi gidiyor, her maç üstüne koyuyor. Dış şutunu da atmaya başlayınca çok iyi seviyelere çıkacak diye umuyorum.

Lonzo da gayet iyi sinyaller verdi, şutunu güvenerek kaldırdı, 2. üçlüğüyle birlikte bunu hissettirdi. 15 sayı ve 10 asistle maçı tamamladı, belli bölümlerde baya etkiliydi.

Randle ve Clarkson benchten çok iyi katkı verdi, Warriors benchini ezdik Kuzma'nın yokluğuna rağmen.

Lopez geçen maç olduğu gibi yine 16 dk süre aldı. Gerçekten çok kötü oynuyor, hücumunu iyiden iyiye şuta döndürdü, birkaç maç iyi attı ama girmediği zaman hiçbir etki sağlayamıyor. Ana rotasyonumuz zaten dar, bir de Lopez bu seçilde devam ederse nasıl olacak ilerde bilemiyorum. Çok yük biniyor bazı oyunculara ve o oyuncular da fazlasıyla genç.