Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76068 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #90 : 24 Kasım 2020, 18:11 »
1- 2001 Lakers
2- 2017 Warriors
3- 96 Bulls

şımarıklık yapıp erken konuşmak istiyorum ama mevcut kadroyu korusak bile bence favoriydik, şu an açık ara favoriyiz. çok doğru hamleler yaptığımızı düşünüyorum ve şu mevcut durumda kimse korkutmuyor 4-1'e bağlar geçeriz.
nedense dün aklıma şöyle bir takas geldi lou williams + pg13'e karşılık james harden. kontratlarına olabilirliğine bakmadım bile. öyle olursa güzel kapışırız belki 6. maça gider o zaman.

işin sonunda Houston bir sürü draft pickini harcayıp Thunder ın tutmayan ikilisini yeniden bir araya getirmiş olur :) Üstüne George 2021 de serbest kalacağı için Harden ı Lou Williams karşılığı takaslamış olurlar yani Houston bu takası yapmaz sanki

Ben Harden ın genel Nets beklentisine karşı  Ben Simmons-Harden eksenli bir takas karşılığında Philadelphia ya takaslanacağını düşünüyorum

Çevrimdışı Talen

• Rookie
  • *
« Yanıtla #91 : 24 Kasım 2020, 19:41 »
McKinnie ve Bell ikilisinin kontratları garanti değil, yani istediğimizde ikisinin kontratından da çıkabiliriz.

Aşağıda zaten cevap verilmiş de, biraz daha açıklık getireyim. İkisinin de kontratı normalde garanti değildi. Ancak NBA takas mevzuatı bunun gibi takaslarda, garanti kontratı olmayan oyuncuların oyuncak gibi takas edilmesini engellemek amacıyla bu oyuncuların kontratlarının belli bir kısmının garanti edilmesini zorunlu kılıyor. Takas yapılması için McKinnie'nin kontratının tamamı, Bell'in kontratının ise 600 bin dolarlık kısmı garanti edildi.

https://www.espn.com/nba/story/_/id/30368804/sources-los-angeles-lakers-marc-gasol-agree-2-year-deal

Bu linkte de gerekli bilgi veriliyor zaten.

Marc'ın kontratı da 2 yıl 5.3 milyon dolar olacak şekilde dizayn edilmiş, herhangi bir opsiyon yok. Bu da yazdığım ihtimali yükseltiyor. Zaten çok fazla NBA insiderı da bu konuda tahminlerini yazmıştı.

Marc'a normalde sign and trade'le McGee'yi bedavaya göndersek en fazla 4.2 milyon dolar verebilecektik, 2 yıllık imzalayıp 1 sene sonra emekli olmasını kullanarak aslında tek yıl için 5.3 vermiş olacağı bu senaryoda.
o sene bu sene demeyin

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #92 : 25 Kasım 2020, 07:03 »
Ulan o değil de, covid'i hiç hesaba katmadık. En büyük beklentim sezonun oynanabilmesi.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #93 : 25 Kasım 2020, 09:47 »
Bell ile yollar ayrılmış...

klasik "gelenler-gidenler" şeklinde düşünmeye çalışıyorum,artıda mıyız yoksa ekside miyiz karar veremiyorum...

Rondo-Howard-Bradley yabancıların "notable" dediği dikkate değer kayıplar "bence"

geçen sezon eksik neydi,eli yüzü düzgün bir şutör (öyle biri vardı aslında ama daha çok brick ustası olmuştu)

bradley sonrası topu yönlendirecek bir pg (rondo da sürekli elinden sakatken)

ve belki bir de güvenilir uzun..

matthews ve gasol ile bunlar ne kadar çözüldü bilemiyorum,umarım güzel bir sezon olur...

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #94 : 25 Kasım 2020, 10:05 »
"Miami bizi eler" diyen adam şimdi bunları söylüyorsa, tersi çıkan tahmininden dolayı korkmalı mıyım sevinmeli miyim bilemedim. :)

bilemiyorum çağlar, bilemiyorum...  ::)

Rondo-Howard-Bradley yabancıların "notable" dediği dikkate değer kayıplar "bence"

kesinlike notable ama şu da var: bu üç adam da bize geldiğinde zaten kariyerinin dibinde ve kaybedecek bir şeyi olmayan durumdaydılar. Howard tam bir görev adamı oldu. Bradley sezon içerisinde çok faydalıydı, playoffda zaten yoktu. Rondo'da sezon boyu çok inişli az çıkışlı bir performans gösterdi, sadece 1 ay adam gibi oynadı şampiyon olduk.
Bradley'i kenarda tutarak, Howard ve Rondo'nun bu sene aynı motivasyonla oynayıp aynı katkıyı verecekleri meçhuldu.
Aldığımız Harrell ise çok iyi bir sezon geçirmesie rağmen playoff'da döküldü. O yüzden zaten bu kadar ucuza gitti. Aslında bir nevi bir dipte.
Schörder çok iyi bir sezon geçirse de adam kariyerinde (oha lan bu adamın sekizinci sezonu mu) adam akıllı playoff başarısı yok.
Wes Matthews, klasik yüzük arayan veteran.
Gasol'de de abi-kardeş yüzük hikayesi var.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #95 : 25 Kasım 2020, 10:48 »
Gidenlerde kimsenin Danny Green'i saymaması :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #96 : 25 Kasım 2020, 13:37 »

Ahahahaha
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #97 : 25 Kasım 2020, 13:42 »
dikkatimi çeken bir şey var. harrell da, matthews da röportajlarında aynı kelimeyi kullanmışlar. "istenmek"  yani bu bir oyuncuyu almak istemek anlamında değil. bir oyuncuyu direkt olarak istemek, kafaya koymak anlamında. ikisi de şey diyor "lakers beni çok istedi, kendimi değerli hissettirdi ve hiç düşünmeden imzayı attım". yani lakers'ın ne kadar planlı hareket ettiğini gösteriyor bu. oradan oraya savrulmak, düşünmek, didinmek yok. zaten los angeles ve şampiyonluk faktörüyle elimiz güçlü. istediğimiz adamları belirlemişiz, gitmişiz ve almışız. gerçekten takdir edilesi.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #98 : 25 Kasım 2020, 14:15 »
KCP
Matthews
LeBron
Davis
Gasol

kesinlikle ilk beşimiz bence de bu olmalı. geçtiğimiz sezon avery bradley çok iyi oynamasına rağmen o sakatlandıktan sonra kcp'nin ilk beşe yerleşmesiyle 17-3'lük bir seri yakalamıştık. daha sonra bubble'a gelmedi ve biz playoff'larda yalnızca 5 maç kaybederek ezici bir şekilde şampiyon olduk. bizde sahada kim olursa olsun oyunu lebron kurduğu için illa bir oyun kurucu olmasına çok gerek kalmıyor.

hem böylece benchten gelecek schroder + harrel patlayıcı skor gücünü de cebimizde tutmuş oluruz. hatta kendini toparlarsa bunlara kuzma da eklenebilir.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #99 : 25 Kasım 2020, 14:45 »

geçen sezon eksik neydi,eli yüzü düzgün bir şutör (öyle biri vardı aslında ama daha çok brick ustası olmuştu)
:D