Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #70 : 23 Kasım 2020, 21:45 »
ad'den bahsediyorsak "ibaka'nın premium versiyonu" biraz hafif kalır bence :)

Ya tek kelimelik tarifi bulamadım, yoksa ilk olarak "1 kat üst versiyonu" deme gafletine düşmüştüm.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #71 : 23 Kasım 2020, 21:50 »
 8) 8) 8)

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #72 : 23 Kasım 2020, 21:52 »
8) 8) 8)

yansın takımların alayı su veren itfayenin hortumunu diyorsun

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #73 : 23 Kasım 2020, 22:01 »
Belki guard pozisyonuna bi ekleme daha yapabiliriz minimum kontrata. Korver, Belinelli, Yogi Ferrell, Trey Burke, Dellavedova, Wanamaker, Furkan Korkmaz, Andre Roberson, Wayne Ellington adaylar.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #74 : 23 Kasım 2020, 22:02 »
Burke ve Wanamaker imzaladı. Burke Mavericks, Wanamaker Warriors.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #75 : 23 Kasım 2020, 22:05 »
furkan'ın da bir senelik daha kontratı var. yoksa direkt isterdim ben şahsen.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #76 : 23 Kasım 2020, 22:13 »
Bence daha fazla nitelik peşinde olunmamalı. Takım kimyasına uygun adamlar ile imzalansın.

Bir de şu hook shot deneyen çaylak ile imzalamıştık, kadroda olacak mı bu sene? Tht ile birlikte 12 oluyoruz. Dudley imzalamadı mı? 15'i mi tamamlayacağız? Cousins'i de alalım. Bir yer de boş kalsın. Buy-out olan biri alınabilir.

Bu sene g-league oynanmayacakmış. Gençlere de süre vermemiz gerek.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #77 : 24 Kasım 2020, 12:21 »
ilk beşimiz nasıl olmalı sizce? schroder benchten gelecek diye düşünüyoruz ama birkaç yerde ilk beş çıkmak istediğini gördüm.

KCP
Matthews
LeBron
Davis
Gasol

vogel'ın kafasındaki beş geçtiğimiz seneyi de düşündüğümüz zaman böyledir muhtemelen. ama lebron'un ilk aylarda ağırdan alacağını tahmin ettiğimiz için oyun kurucuyla mı başlamak daha doğru olur bilemedim ben de.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #78 : 24 Kasım 2020, 12:48 »
Katılıyorum.

Tahmini rotasyonum

Gasol/Harrell
Davis/Morris
LeBron/Kuzma
Matthews/Caruso
KCP/Schröder şeklinde

Aynı zamanda Vogel'ın tüm sezon ve özellikle playofflarda gösterdiği gibi rakibe göre de rotasyonları ayarlayacağını hesaba katarsak, elinde pek çok farklı tarz ve sistemi oynatabileceği bir kadro var. Rol dağılımı ve ego problemlerini çözmek dışında pek sorun çıkarabilecek bir durum yok. Orada da artık LeBron-Davis ikilisinin ve koç ekibinin liderliğine güveneceğiz.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #79 : 24 Kasım 2020, 13:38 »
ilk beşimiz nasıl olmalı sizce? schroder benchten gelecek diye düşünüyoruz ama birkaç yerde ilk beş çıkmak istediğini gördüm.

KCP
Matthews
LeBron
Davis
Gasol

vogel'ın kafasındaki beş geçtiğimiz seneyi de düşündüğümüz zaman böyledir muhtemelen. ama lebron'un ilk aylarda ağırdan alacağını tahmin ettiğimiz için oyun kurucuyla mı başlamak daha doğru olur bilemedim ben de.

Schröder in ilk 5 isteği olsa bile bence benchten gelmeye ikna edilmesi takım için daha iyi olur

Schröder in önce Lebron sonra AD nin kenarda olduğu dönemde taze olarak oyunda olması önemli hatta geçen sene hiç göremediğimiz ikisini de aynı anda dinlendirebilirme şansı da bu sene var. İkisi kenardayken Schröder-Harrell ikili oyunlarını sıkça görebiliriz bu durum ikisinin de oyun içinde kalmasını sağlayacaktır.

Geçen seneki şampiyon beşe green ve howard yerine wes ve Gasol ü eklemek en doğrusu gibi şu anda

Sezona Lebron un yavaş başlayacak olması belki de geç başlaması Kuzma açısından avantaj olabilir. Lebronsuz dönem Kuzma ya iyi gelecektir o dönemde hazır olup iyi bir performans sergilerse takas değerini yükseltip karşılığında iyi bir parça alınabilir sezon içinde