ben işte dudley'nin kenarda mental olarak o yaptığı katkının abartıldığını düşünüyorum. takım sporu profesyonel anlamda yapmadım tabi ki ama dediğin tipte oyuncuların takımlara verdiği katkıları tahmin ediyorum elbette. dudley'nin rolü ise abartılıyor bence.
Kısaca söyleyeyim, veteran olarak katkısı o kadar iyiydi ki, Lebron'un çoğu şeyle uğraşmasına gerek kalmadı. Böyle oyuncular her takıma lazım, özellikle Rondo gitmişken şu anda bize.
Benim İbaka aklımda kaldı ya. Harrell yerine İbaka olsa cidden kusursuz off season olurdu sanki yada ibaka atıyorum lakers ın çıkamayacağı paraya toronto da kalsa yine kusursuz derdim ama ben İbaka yerine Harrell ın tercih edilmesini doğru bulmuyorum. Umarım Harrell bu konuda bana yanıldığımı gösterir
Olabilir hatta bazen ben de öyle düşünüyorum ama Ibaka'nın premium versiyonu var biz de, o yüzden Harrell gibi sahaya farklı bir şeyler koyabilecek bir oyuncu, esneklik açısından takıma Ibaka'dan daha fazla şey katabilir. Ayrıca şu da unutulmasın, Harrell'ı almasak; MLE ile muhtemelen gard alırlar, panik hamlesi olarak Marcus'a o kontratı vermezler, ve üstüne gider yine Ibaka alabilirlerdi.