Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76072 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #60 : 23 Kasım 2020, 21:08 »
Ibaka'yı ben de tercih ederdim, ama Harrell hamlesini de bir açıdan anlıyorum. Davis ile yaş olarak daha yakın ve bubble performansı dışında son 2 seneyi çok etkileyici geçirmiş bir oyuncu vs. Yan hamleler o kadar iyiydi ki buna takıldığımı bile unuttum :D

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #61 : 23 Kasım 2020, 21:12 »
Bu nedir be. Off season'a girerken adam gibi draft hakkın yok, cap'te yer yok, elinde takas değeri olan oyuncun yok. Bu ortamdan bu sonucu elde etmek büyük başarı.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #62 : 23 Kasım 2020, 21:13 »
"Ben şu hamleyi değil de bunu yapardım" dediğiniz bir hamle oldu mu? Harrell yerine Ibaka gibi mesela. Benim hiç yok şahsen. Kesinlikle yapılabilecek en iyi hamlelerdi bence.

KCP yerine Bogdanovic istemiştim belki olur diye. Bi de minimuma Howard tutulabilirdi ne olur ne olmaz diye.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #63 : 23 Kasım 2020, 21:16 »
KCP yerine Bogdanovic istemiştim belki olur diye. Bi de minimuma Howard tutulabilirdi ne olur ne olmaz diye.

Bunu yönetim isteyerek tercih etmemiş de olabilir, KCP 3 yıldır takımda, playoff'larda kendini iyice kanıtladı ve savunmada daha iyi vs. diye. Veya şansımızı deneyip takas konusunda ikna edememişizdir karşı takımı. İki türlü de yönetime suç bulamuyorum.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #64 : 23 Kasım 2020, 21:17 »
"Ben şu hamleyi değil de bunu yapardım" dediğiniz bir hamle oldu mu? Harrell yerine Ibaka gibi mesela. Benim hiç yok şahsen. Kesinlikle yapılabilecek en iyi hamlelerdi bence.

Ibaka'yı tercih ederdim, onun dışında bir şey yok. Ona da eksiklik demem çünkü Harrell bile ekstra oldu şu kadroya.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #65 : 23 Kasım 2020, 21:18 »
Bunu yönetim isteyerek tercih etmemiş de olabilir, KCP 3 yıldır takımda, playoff'larda kendini iyice kanıtladı ve savunmada daha iyi vs. diye. Veya şansımızı deneyip takas konusunda ikna edememişizdir karşı takımı. İki türlü de yönetime suç bulamuyorum.

Doğru tabi. Zaten olması çok yüksek ihtimal değildi.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #66 : 23 Kasım 2020, 21:33 »
ben işte dudley'nin kenarda mental olarak o yaptığı katkının abartıldığını düşünüyorum. takım sporu profesyonel anlamda yapmadım tabi ki ama dediğin tipte oyuncuların takımlara verdiği katkıları tahmin ediyorum elbette. dudley'nin rolü ise abartılıyor bence.

Kısaca söyleyeyim, veteran olarak katkısı o kadar iyiydi ki, Lebron'un çoğu şeyle uğraşmasına gerek kalmadı. Böyle oyuncular her takıma lazım, özellikle Rondo gitmişken şu anda bize.

Benim İbaka aklımda kaldı ya. Harrell yerine İbaka olsa cidden kusursuz off season olurdu sanki yada ibaka atıyorum lakers ın çıkamayacağı paraya toronto da kalsa yine kusursuz derdim ama ben İbaka yerine Harrell ın tercih edilmesini doğru bulmuyorum. Umarım Harrell bu konuda bana yanıldığımı gösterir

Olabilir hatta bazen ben de öyle düşünüyorum ama Ibaka'nın premium versiyonu var biz de, o yüzden Harrell gibi sahaya farklı bir şeyler koyabilecek bir oyuncu, esneklik açısından takıma Ibaka'dan daha fazla şey katabilir. Ayrıca şu da unutulmasın, Harrell'ı almasak; MLE ile muhtemelen gard alırlar, panik hamlesi olarak Marcus'a o kontratı vermezler, ve üstüne gider yine Ibaka alabilirlerdi.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #67 : 23 Kasım 2020, 21:35 »
Olabilir hatta bazen ben de öyle düşünüyorum ama Ibaka'nın premium versiyonu var biz de, o yüzden Harrell gibi sahaya farklı bir şeyler koyabilecek bir oyuncu, esneklik açısından takıma Ibaka'dan daha fazla şey katabilir. Ayrıca şu da unutulmasın, Harrell'ı almasak; MLE ile muhtemelen gard alırlar, panik hamlesi olarak Marcus'a o kontratı vermezler, ve üstüne gider yine Ibaka alabilirlerdi.

ad'den bahsediyorsak "ibaka'nın premium versiyonu" biraz hafif kalır bence :)

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #68 : 23 Kasım 2020, 21:36 »

Olabilir hatta bazen ben de öyle düşünüyorum ama Ibaka'nın premium versiyonu var biz de, o yüzden Harrell gibi sahaya farklı bir şeyler koyabilecek bir oyuncu, esneklik açısından takıma Ibaka'dan daha fazla şey katabilir.

Ben de böyle düşünüyorum. Takıma daha çok çeşitlilik katar Harrell.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #69 : 23 Kasım 2020, 21:43 »
Yalnız şaka maka 18 gün sonra ilk preseason maçına çıkıcaz. Bir şey kalmamış. Takım kurulduktan sonra çok beklemeyecek olmak güzel.