Gönderen Konu: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler  (Okunma sayısı 76065 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: 2020-21 Off-Season - Beklentiler & Değerlendirmeler
« Yanıtla #50 : 23 Kasım 2020, 20:37 »
KCP / Schroder
Matthews / Caruso / THT
LeBron / Kuzma / McKinnie
AD / Markieff
Gasol / Harrell

Ulan akıyor be.. Bir veteran uzun, bir tane de G/F getirelim.. Kimler kaldı şu an bakamıyorum ama bu sıkıştırılmış uzun maratonda 5-10 dakika aralığında bile olsa katkı verecekler var.

Dudley gelir. Uzun olarak da Jordan Bell'i tutarız atletizminden dolayı.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #51 : 23 Kasım 2020, 20:39 »
Dudley gelir
dudley geçen sezon bile oyun anlamında bir şey katamadı takıma. bu sezon hiç katamaz. sırf mentörlük yapsın diye gelmesini istiyorsak, o konudaki somut katkısından şüpheliyim.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #52 : 23 Kasım 2020, 20:43 »
KCP/Schroder/Mckinnie
Matthews/Caruso/THT
LeBron/Kuzma/Kostas
AD/Markieff/Dudley
Gasol/Harrell/Bell

Fıstık gibi. Ligin en iyi, en çok yönlü, en derin kadrosu.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #53 : 23 Kasım 2020, 20:46 »
Ne bicim kadro kurduk la oyle 😂

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #54 : 23 Kasım 2020, 20:53 »
dudley geçen sezon bile oyun anlamında bir şey katamadı takıma. bu sezon hiç katamaz. sırf mentörlük yapsın diye gelmesini istiyorsak, o konudaki somut katkısından şüpheliyim.
Abi kadrodaki her adamdan sahada katkı almayı bekleyemezsin ya. İşin doğası gereği bazı isimler hiç oyuna girmeyecek bu oyuna girmeyecek adamlardan biri de dudley olacak. Adam bu durumun farkında ve bu görevi istiyor bu görevden mutlu geçen sene gördüğümüz gibi. Adamın ciddi bir tecrübesi de var geçen sene şampiyon takımın da parçasıydı. Ben Dudley e gözüm kapalı kontrat veririm bilmiyorum takım sporu yaptın mı ama böyle tipler cidden takım için çok değerlidir

Çevrimdışı grkn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #55 : 23 Kasım 2020, 20:55 »
Gerçekten harika kadro kurduk rondo green mcgee howard gönderip ds Wesley gasol harrel aldık 4 isimde de bence daha iyisini aldık kcp ve kiefii tuttuk sadece bradley yerine kimseyi almadık ki o da finallere gelmedi doyumsuzluk mu dersiniz bilmem ama bi şutör gelirse cidden müthiş derece de bir kadro kurmuş olacağız

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #56 : 23 Kasım 2020, 20:59 »
Gasol hamlesiyle 11/10'du vereceğim puan, şu an 12 falan oldu sanırım. Hiç bu kadar iyi bir yaz geçirdiğini hatırlamıyorum bir takımın. Belki Durant ekleyen GSW olabilir 2016 yazında. Tabi yıldız yeteneği olarak değil ama kadro genişliği ve esnekliği, yeteneklerin uyumu. Emeği geçen herkesin eline sağlık valla.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #57 : 23 Kasım 2020, 21:02 »
"Ben şu hamleyi değil de bunu yapardım" dediğiniz bir hamle oldu mu? Harrell yerine Ibaka gibi mesela. Benim hiç yok şahsen. Kesinlikle yapılabilecek en iyi hamlelerdi bence.

Çevrimdışı badmfker

• Rookie
  • *
« Yanıtla #58 : 23 Kasım 2020, 21:06 »
Abi kadrodaki her adamdan sahada katkı almayı bekleyemezsin ya. İşin doğası gereği bazı isimler hiç oyuna girmeyecek bu oyuna girmeyecek adamlardan biri de dudley olacak. Adam bu durumun farkında ve bu görevi istiyor bu görevden mutlu geçen sene gördüğümüz gibi. Adamın ciddi bir tecrübesi de var geçen sene şampiyon takımın da parçasıydı. Ben Dudley e gözüm kapalı kontrat veririm bilmiyorum takım sporu yaptın mı ama böyle tipler cidden takım için çok değerlidir
ben işte dudley'nin kenarda mental olarak o yaptığı katkının abartıldığını düşünüyorum. takım sporu profesyonel anlamda yapmadım tabi ki ama dediğin tipte oyuncuların takımlara verdiği katkıları tahmin ediyorum elbette. dudley'nin rolü ise abartılıyor bence.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #59 : 23 Kasım 2020, 21:07 »
"Ben şu hamleyi değil de bunu yapardım" dediğiniz bir hamle oldu mu? Harrell yerine Ibaka gibi mesela. Benim hiç yok şahsen. Kesinlikle yapılabilecek en iyi hamlelerdi bence.

Benim İbaka aklımda kaldı ya. Harrell yerine İbaka olsa cidden kusursuz off season olurdu sanki yada ibaka atıyorum lakers ın çıkamayacağı paraya toronto da kalsa yine kusursuz derdim ama ben İbaka yerine Harrell ın tercih edilmesini doğru bulmuyorum. Umarım Harrell bu konuda bana yanıldığımı gösterir