Gönderen Konu: ŞAMPİYON LOS ANGELES LAKERS!  (Okunma sayısı 44195 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
Ynt: ŞAMPİYON LOS ANGELES LAKERS!
« Yanıtla #80 : 17 Ekim 2020, 20:17 »
Niye hatırlatıyorsunuz olm şu seriyi.. Oldu olacak 2006 Suns 7. maçı da paylaşın.

Dur, yapma...
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Kara_Mamba

• Laker
« Yanıtla #81 : 17 Ekim 2020, 20:35 »
2004 finalinde Kobe'ye yüklendi herkes o donem ancak Shaq rezalet oynamisti.Ben Wallace'a ustunluk kuramayip Sheed de fena oynamamisti.Billups-Rip ikilisi de delik desik etmisti bizi.
En uzuldugum seri Boston'a kaybettigimiz final serisi.Seriyi 2-2 yapacagimiz macta ilk yariyi 20 lerle bitirmistik 2. Yarida Kobe disinda kimse oynamamisti.buyuk got olusumuz olarak gecti Lakerstr tarihine 30'a yakin uyenin İstanbulda toplanip boyle malca bi maglubiyeti gormesi.

Çevrimdışı Talen

• Rookie
  • *
« Yanıtla #82 : 17 Ekim 2020, 23:39 »
ŞAAAAAAAMMMMMPİİİİİYONNNNNNNN N (internet explorer kullanıyorum diye düşünelim)
o sene bu sene demeyin

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #83 : 18 Ekim 2020, 10:12 »
Sampiyonluk basligi nasil oldu da pistons, suns, celtics trajedilerine gitti hic anlamadim :)

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #84 : 18 Ekim 2020, 10:18 »
aslında negatiflik yaymak için yazdığım bir ileti değildi.

sadece 16 yıl önceki "benzer" bir tabloyu paylaşmıştım..

shaq + kobe = x sayı
diğerleri = ???

bu sezon da bunu gördük..
istikrarlı bir 3. ya da 4.-5.isim çıkmadı...

buydu vurgulamak istediğim...

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #86 : 21 Ekim 2020, 17:10 »
2004 finalinde Kobe'ye yüklendi herkes o donem ancak Shaq rezalet oynamisti.Ben Wallace'a ustunluk kuramayip Sheed de fena oynamamisti.Billups-Rip ikilisi de delik desik etmisti bizi.
En uzuldugum seri Boston'a kaybettigimiz final serisi.Seriyi 2-2 yapacagimiz macta ilk yariyi 20 lerle bitirmistik 2. Yarida Kobe disinda kimse oynamamisti.buyuk got olusumuz olarak gecti Lakerstr tarihine 30'a yakin uyenin İstanbulda toplanip boyle malca bi maglubiyeti gormesi.

Shaq rezil oynamıştı derken 2004 finalinden bahsettiğimizden emin miyiz ? Valla bu yorumdan dolayı muhtemelen forumda tepki yiyeceğim ama gerçek bu  rahmetli o seride ya ben mvp olurum ya detroit şampiyon olur kamikazeliği yapmıştı. Rakamları net hatırlamıyorum tabi ama o seride Shaq ın sayı ortalaması daha yüksektir ki Kobe nin Shaq a göre çok daha fazla top kullanmasına rağmen. 2004 için Kobe iyiydi Shaq rezaletti demek bence biraz talihsiz olmuş

Çevrimdışı kaan

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #87 : 22 Ekim 2020, 10:46 »
Yok ya Shaq baya iyidi o seride. Kobe 2. maç dışında çok zorlanmıştı. ama asıl kötü olan yan parçalardı. Pandemi de bir iki maç izledim Medvedenko, Payton, Rush, Cook, Devean George o kadar kötülerdi ki adeta topu elinde tutmaya korkuyorlardı. Kobe'nin zorlamaları vardı evet ama boş şutları atmayıp tekrar Kobe'ye verip topu onun elinde patlattıkları pozisyonlar da bir o kadar fazla.
Karl Malone'un sakatlığı, onun back up'ı Horace Grant'i sakatlığı da eklenince heriflerin Rasheed, Corlis Williamson, Darvin Ham, Memo, Ben Wallace pota altı içimizden geçmişti. Brian Cook, Medvedenko, Walton'la komik duruma düşmüştük.

Çevrimiçi Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar
« Son Düzenleme: 23 Ekim 2020, 14:20 Gönderen: yituruz »

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar