Gönderen Konu: ŞAMPİYON LOS ANGELES LAKERS!  (Okunma sayısı 44170 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: ŞAMPİYON LOS ANGELES LAKERS!
« Yanıtla #70 : 13 Ekim 2020, 18:16 »

Bir de tabiki 11. madde. Elenene kadar her gece hype, her gece çok heyecanlıyım, elenince abi önemsizdi zaten bu yaa :D

Onu biz demiyoruz ki, diğer takımları tutanlar diyor..

Çevrimdışı juvares

• Rookie
  • *
« Yanıtla #71 : 13 Ekim 2020, 20:01 »
Los Angeles Lakers 2019-2020 sezonu özeti

Bugün ekşi sözlükte bu konu hakkında yazdım. Buraya da bırakayım. Ha şunu da belirteyim, ben Woj üzerinden yola çıkarak yazdım ama medyanın genelinde bütün sezon (hatta önceki sezonda da) böyle bir tutum vardı gerçekten de. Medya algıyı o kadar etkiliyor ki bazen ben de kendimden şüpheye düşüp "Lakers'ta bardağın dolu tarafında gördüğüm değerleri ve güçlü yanları çok mu abartıyorum acaba" diye düşünüyordum!!

---
---
---

neredeyse bir deprem olacağını deprem tanrısından önce bilen kişi adrian wojnarowski'nin (bkz: woj) şampiyonluğu hakkında henüz tek bir tweet bile atmadığı takım.

enişte'ye söyleyin, lakers şampiyon oldu diye haber versin ;)

-

aslında uzun süredir farkında olduğum ve üzerine yazmak istediğin bir konuydu. woj lakers franchise'ını hiç sevmiyor, lebron'dan zaten yahoo dönemlerinden beri nefret ettiği biliniyor ve neredeyse habercilikte nba tekeli diyebileceğimiz espn tarafından lakers'ın pozitif yanları ve başarılarının sürekli göz ardı edilmesini sağlıyor.

düzenli takip edenler de oturup bir düşünsünler, bir tarafta "o yaşlı, bu sakat, zaten şutör yok, o hiç uymaz, bu çöpe mi kaldılar, caruso'yla şampiyon mu olunurmuş, takımda kimya yok" türü yorumlarla sistemli bir şekilde küçümsenen, balon iması yapılan lakers takımı, diğer tarafta şampiyonluğun en büyük favorisi denilip tüm sezon boyunca defoları gizlenen, yerlere göklere sığdırılamayan bol bol pohpohlanan clippers takımı...

bir zamanlar woj'un nba'i nasıl terörize ettiğine, front office'lerden nasıl cebren ve hile ile bilgi sızdırdığına dair detaylı bir yazı vardı. kaan kural bahsetmişti de öyle okumuştum diye hatırlıyorum. şimdi google'ladım ama bulamadım.. (bulan bilen varsa bir mesaj atarsa sevinirim)

artık woj'un lakers'a karşı kişisel bir husumeti mi var, iş icabı franchise'a sızamadığı için kasıtlı mı yapıyor (it's just business) bilemiyorum. ama her iki durumda da lakers'ın şampiyonluğu kendisine kapak olsun. lebron fmvp'si de çifte kapak olsun diyerek entry'yi sonlandırıyorum ve salon beyefendisi kimliğime geri dönüyorum :p

kaynak: https://eksisozluk.com/entry/114234768

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #72 : 14 Ekim 2020, 13:39 »
Amma şampiyonluk gördük be :D Ama cidden başka hiç bir takıma şampiyonluk bu kadar yakışmıyor.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #73 : 15 Ekim 2020, 15:29 »
Jeanie Buss da şampiyon olan ilk kadın owner olmuş.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #74 : 17 Ekim 2020, 19:57 »
2004 Finalleri 1.maçı izledim de...

16 yıl önceki şu istatistik fazla güncel göründü bana...

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #75 : 17 Ekim 2020, 19:59 »
2004 Finalleri 1.maçı izledim de...

16 yıl önceki şu istatistik fazla güncel göründü bana...

Gary Payton bu seneki Rondo gibi, Karl Malone Howard gibi oynasa sampiyonduk.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #76 : 17 Ekim 2020, 20:07 »
Gary Payton bu seneki Rondo gibi, Karl Malone Howard gibi oynasa sampiyonduk.
ilk maç ikisi de "yok" ;D o dönemde de kaçırmadan izlemiştim ama,tabii hafıza tazelemek için tekrar açtım yıllar sonra...

Malone'un zaten seri boyunca yokları oynadığını hatırlıyorum,ki bir yerden sonra sanırım sakatlık sebebiyle cidden oynamamıştı...

Payton ise çok çabuk faul problemine girdi bu ilk maç. sayı katkısı yok sayılır,asist de öyle...

izledim falan iyi güzel de,yine sinir oldum Prince ve Billups'a bu sayede...

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #77 : 17 Ekim 2020, 20:10 »
Niye hatırlatıyorsunuz olm şu seriyi.. Oldu olacak 2006 Suns 7. maçı da paylaşın.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #78 : 17 Ekim 2020, 20:12 »
Niye hatırlatıyorsunuz olm şu seriyi.. Oldu olacak 2006 Suns 7. maçı da paylaşın.
geçen aklıma o lanet Tim Thomas geldi.....

neyse sustum....

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #79 : 17 Ekim 2020, 20:16 »
geçen aklıma o lanet Tim Thomas geldi.....

neyse sustum....

Tim Thomas'ın üçlüğü sonrası soyunma odasında Phil Jackson:

https://twitter.com/dscthings/status/1156303957830131713