Çok samimi ve art niyetsiz bir soru sormak istiyorum. Bu forumdakilerin LeBron James'le ne derdi var?
Kötü şut tercihleri, kötü oynadığı kısa dönemler olmuyor mu? Elbette oluyor. Ama adamın ölümüne eleştirildiği maçlarda bile 30-10-10 istatistiği var. Tıpkı bu sabahki maç gibi. Bence gereksiz derecede bir LeBron nefreti var bu forum üyelerinde. Sebebi Kobe hayranlığı diyecem ama ikisi de birbirini ölümüne seven adamlardı, onu da anlamıyorum. Aralarındaki rekabet desek adamcağız öldü gitti, bu saatten sonra rekabeti konuşmanın manası bile yok çünkü basketboldan daha önemli şeyler var.
Gerçekten anlamıyorum. Bu sabahki maçın başlığında maç sırasında okudum ve gözlerime inanamadım.
Eski dönemden kalma bir antipati olabilir, bunu kabul ediyorum. Ama LeBron'un bu istatistikleri artık oyununun trademark'ı gibi bir şey oldu. "30-10-10 yaptı demek ki süper oynadı" mantığı temelde çok yanlış olmayabilir, ama sahaya etkisine bakmak lazım. Mesela önceki maç LeBron-Davis ikilisi 57 sayı attılar. Ama oyuna etkileri ve ağırlıkları yok denecek kadar azdı.
Ayrıca LeBron'un kötü oynamasıyla KCP'nin kötü oynamasının bu takıma etkisi çok çok farklı mesela. Çünkü o oyunda olduğu sürece her hücum onunla başlıyor ve hücum süresinin büyük bölümünde top onda oluyor. Dolayısıyla kötü ve zorlama tercihler takıma çok daha fazla zarar veriyor. Herkesi de ritimden düşürüyor.
Ama son çeyrek savunması muazzamdı mesela.
Gerçekten anlamıyorum. Bu sabahki maçın başlığında maç sırasında okudum ve gözlerime inanamadım.
Maçı izlemedin sanıyorum. Pozisyon pozisyon gerçekten çıldırttı bizi. 15 dribling yapıp zorlama orta mesafe attığı 3-4 tane pozisyon, üstüne gereksiz zorlayıp içerisi dolunca dışarı çıkardığı ve takım arkadaşını (Morris) zor durumda bırakarak top kaybı yaptığı bir pozisyon vardı. Ek olarak da yanlış tercihlerde bulunduğu birkaç pozisyon oldu. Bunların büyük çoğunluğu 3. çeyrek ve 4. çeyreğin başlarında oldu. Dolayısıyla farkı koruyamama konusunda baya etkili oldu malesef.