Gönderen Konu: Konferans Finali 5. Maç - Denver Nuggets  (Okunma sayısı 47816 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: Konferans Finali 5. Maç - Denver Nuggets
« Yanıtla #20 : 25 Eylül 2020, 17:59 »
Çok samimi ve art niyetsiz bir soru sormak istiyorum. Bu forumdakilerin LeBron James'le ne derdi var?

Kötü şut tercihleri, kötü oynadığı kısa dönemler olmuyor mu? Elbette oluyor. Ama adamın ölümüne eleştirildiği maçlarda bile 30-10-10 istatistiği var. Tıpkı bu sabahki maç gibi. Bence gereksiz derecede bir LeBron nefreti var bu forum üyelerinde. Sebebi Kobe hayranlığı diyecem ama ikisi de birbirini ölümüne seven adamlardı, onu da anlamıyorum. Aralarındaki rekabet desek adamcağız öldü gitti, bu saatten sonra rekabeti konuşmanın manası bile yok çünkü basketboldan daha önemli şeyler var.

Gerçekten anlamıyorum. Bu sabahki maçın başlığında maç sırasında okudum ve gözlerime inanamadım.
Bu sitede 1 maç ad kötü oynasın ona da sövüyoruz istatistikleri bir kenara bırak bu maç ve seride lebron kötü oynuyor podcastleri dinle adamlar 1 saat lebron övmüş nefret ne nefreti

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #21 : 25 Eylül 2020, 19:06 »
Çok samimi ve art niyetsiz bir soru sormak istiyorum. Bu forumdakilerin LeBron James'le ne derdi var?

Kötü şut tercihleri, kötü oynadığı kısa dönemler olmuyor mu? Elbette oluyor. Ama adamın ölümüne eleştirildiği maçlarda bile 30-10-10 istatistiği var. Tıpkı bu sabahki maç gibi. Bence gereksiz derecede bir LeBron nefreti var bu forum üyelerinde. Sebebi Kobe hayranlığı diyecem ama ikisi de birbirini ölümüne seven adamlardı, onu da anlamıyorum. Aralarındaki rekabet desek adamcağız öldü gitti, bu saatten sonra rekabeti konuşmanın manası bile yok çünkü basketboldan daha önemli şeyler var.

Gerçekten anlamıyorum. Bu sabahki maçın başlığında maç sırasında okudum ve gözlerime inanamadım.

Eski dönemden kalma bir antipati olabilir, bunu kabul ediyorum. Ama LeBron'un bu istatistikleri artık oyununun trademark'ı gibi bir şey oldu. "30-10-10 yaptı demek ki süper oynadı" mantığı temelde çok yanlış olmayabilir, ama sahaya etkisine bakmak lazım. Mesela önceki maç LeBron-Davis ikilisi 57 sayı attılar. Ama oyuna etkileri ve ağırlıkları yok denecek kadar azdı.

Ayrıca LeBron'un kötü oynamasıyla KCP'nin kötü oynamasının bu takıma etkisi çok çok farklı mesela. Çünkü o oyunda olduğu sürece her hücum onunla başlıyor ve hücum süresinin büyük bölümünde top onda oluyor. Dolayısıyla kötü ve zorlama tercihler takıma çok daha fazla zarar veriyor. Herkesi de ritimden düşürüyor.

Ama son çeyrek savunması muazzamdı mesela.

Maçı izlemedin sanıyorum. Pozisyon pozisyon gerçekten çıldırttı bizi. 15 dribling yapıp zorlama orta mesafe attığı 3-4 tane pozisyon, üstüne gereksiz zorlayıp içerisi dolunca dışarı çıkardığı ve takım arkadaşını (Morris) zor durumda bırakarak top kaybı yaptığı bir pozisyon vardı. Ek olarak da yanlış tercihlerde bulunduğu birkaç pozisyon oldu. Bunların büyük çoğunluğu 3. çeyrek ve 4. çeyreğin başlarında oldu. Dolayısıyla farkı koruyamama konusunda baya etkili oldu malesef.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #22 : 25 Eylül 2020, 19:23 »
Lebron kendi ağırlığına yakışmayacak şekilde bazen ısrarla ivmeyi yok eden hücumlar oynamaya çalışıyor. Onun dışında kimsenin bir sorunu yok.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #23 : 25 Eylül 2020, 19:49 »
Geçmişten gelen antipatim var elbet ama lebronu artık cok seviyorum kendi adıma bitti denilen lakersı tekrardan ayağa kaldırdı

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #25 : 26 Eylül 2020, 06:05 »
Haber o yönde ama Vogel öğleden sonra biraz ağrı hissettiğini ancak oynamaya hazır olacağını söyledi..   

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #26 : 26 Eylül 2020, 08:28 »

Basketbol seyretmeye NBA Live 2007 ile başladığım söylenebilir. (Bir ara Kaya Peker'li Beşiktaş'ı izlerdim ama zamanı pek hatırlamıyorum.) O zamandan beri LeBron'u takip ediyorum ve başarılı olmasını umuyorum. Bence forumda yapılan eleştiriler isabetli, belirli bir arka planı olan, performansa dayalı söylemler. LeBron'un varlığı bile takıma güven veriyor ancak bazı pozisyonlarda cidden takımın ritmini bozuyor. Hatta bazen küfür dahi ediyorum. Abartılı tepkiler yok.

LeBron'la derdi olan kişileri görmek istiyorsan ekşisözlüğe bakabilirsin. hehe  :D
« Son Düzenleme: 26 Eylül 2020, 08:34 Gönderen: korkuncfeanor »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #27 : 26 Eylül 2020, 09:17 »
Şu konuyu şöyle kapatalım; 2005-2008 yılları arası bu platformda Kobe'den daha çok küfür yiyen biri olmamıştır..

Çevrimdışı ThePope

• Rookie
  • *
« Yanıtla #28 : 26 Eylül 2020, 09:48 »
Şu konuyu şöyle kapatalım; 2005-2008 yılları arası bu platformda Kobe'den daha çok küfür yiyen biri olmamıştır..
Bu sitenin açılma sebebi Kobe zaten, bunu pek inandırıcı bulmadım açıkçası. :)

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #29 : 26 Eylül 2020, 10:09 »
Bu sitenin açılma sebebi Kobe zaten, bunu pek inandırıcı bulmadım açıkçası. :)

Senin neye inandığın şu an beni bağlamıyor; eskilere sorabilirsin..