Gönderen Konu: Rob Pelinka & Yönetim (Front Office)  (Okunma sayısı 57026 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
Ynt: Rob Pelinka & Yönetim (Front Office)
« Yanıtla #70 : 23 Kasım 2020, 22:21 »
Markieff'lerini alacağız ve kontratını onlara ödeteceğiz?

Güldürdü :D

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #71 : 23 Kasım 2020, 22:48 »
Markieff'lerini alacağız ve kontratını onlara ödeteceğiz?

Duvar da öreceğiz Downtown'a
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #72 : 23 Kasım 2020, 22:51 »
Onun için SVG gelmesi lazımdı asıl :D

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #73 : 23 Kasım 2020, 23:48 »
Mitch'in Bobcats'de yaptıklarını görünce diz çöküp secde etmek istiyorum kendilerine :D

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #74 : 23 Kasım 2020, 23:50 »

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #75 : 24 Kasım 2020, 00:58 »
Pelinka'nın iki senedir başardığı iş, takımın geleceğine de fayda sağlayacak. Kendi takımında mutsuz olan, başarıya ulaşamamış olan pek çok süperyıldız ileride hem Los Angeles'da yaşamayı, hem de iyi yönetilen bir takımda olmayı tercih edecektir.

Bu bizim yıllardır sıkıntısını çektiğimiz bir konuydu. Şehri satıp duruyorduk serbest oyuncu piyasasında. Şimdi yönetimi de satabileceğiz.

Pelinka adeta kartvizitini attı NBA'e. Bir NBA GM'inde olması gereken her özellik var adamda. Geçen sene nasıl proaktif olabileceğini gösterdi. Bu sene de sakin sakin planlayarak ne kadar büyük iş yapabileceğini. Bence en önemlisi de şampiyon bir kadroyu geliştirmek için gözünü kırpmayacak kadar cesur olduğunu ortaya koydu.

Çevrimdışı badass

• Sophomore
  • **
  • deadeye
« Yanıtla #76 : 24 Kasım 2020, 12:34 »
yıllardır özlenen lakers cazibesini geri getiren adamdır. whiteside, aldridge gibi afedersiniz ama kıçıkırık adamlarla buluşma bile ayarlayamıyordu lakers yönetimi hatırlarsanız. Ahkam Kuşu'nın dediği gibi artık yönetimi de satabileceğimiz için, o cazibe net olarak geri gelmiş durumda. ne kadar teşekkür etsek az. lakers ismi ve los angeles şehri zaten her zaman bir cazibe olmuştur, üstüne iyi yönetilen ve devamlı pazarda aktif bir lakers olduğu zaman tanrı diğer 29 takıma merhamet etsin diyorum.

Çevrimdışı Zulada

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #77 : 24 Kasım 2020, 12:40 »
"kader arkadaşını arkadan bıçakladı."
"salary cap'in nasıl işlediğini bilmiyor."
"yalnızca klutch oyuncularına imza attırabiliyor."

bunları söyledikleri zamanları hatırlıyorum da... :D güncel olarak ligin en iyi gm'idir şu anda. oy verenler bu sezon da 7. sıraya koyarlar kendisini artık.

Çevrimdışı Jr. Kobe

• Administrator
  • Superstar
  • smartass *
« Yanıtla #78 : 24 Kasım 2020, 12:50 »
Geçtiğimiz sezon çok iyi bir off-season geçirdik. Burada hep birlikte yaşadık zaten. AD geldi, Kawhi Leonard'ı son ana kadar zorladık ama olmayınca 2 gün içinde müthiş hamleler yaptık ve her ne olursa olsun sezona çok iddialı girdik. Hepimiz de çok heyecanlıydık. Yıllar sonra kesin playoff yapacak kadroyu kurmuştuk, hatta işler iyi giderse Batı Finali çok iyi olur, NBA Finali inanılmaz olur falan diyorduk. Biz gittik şampiyon olduk.

Ama bugün bu şekilde hissedeceğimi asla tahmin edemezdim.

Geçtiğimiz sezon şampiyon olmamıza rağmen, bu off-season'da bunca imkansızlıklar, cap sıkışıklığı ve asset'sizliğe rağmen geçtiğimiz sezon başından daha heyecanlı olacağım hayatta aklımın ucundan bile geçmezdi. Umarım bu heyecanın altını doldurabiliriz tabii ki. Sonuçta tarihin en iyi kadrosunu falan kurmadık, takıma süperstar almadık. Ama şampiyon takımı upgrade etmiş olmak bir yana, rotasyona yazılacak 10 oyuncunun hepsiyle alakalı teker teker heyecanlıyım.

Şampiyonluktan sonra normal sezonun en azından ilk ayları için çok heyecanım olmaz diye düşünüyordum. Şimdi tam tersi. Bunu yaratan da Rob Pelinka ve ekibi. Sezon biter bitmez söylediği çok önemli bir şey vardı. Demişti ki "şampiyon olduktan sonra yapılacak en büyük hata rehavete kapılmaktır." Bu cümle hem oyuncular, hem teknik ekipler, hem de yönetimler için geçerlidir. İlerlemezseniz geri gidersiniz. O bunun altını muazzam şekilde doldurdu. Sıra oyuncular ve teknik ekipte.

Edit: Şunu da eklemek istiyorum, şimdi aklıma geldi. Tarihin en geniş ve derin kadrolu (kullanılabilir rotasyon anlamında söylüyorum) Lakers kadrosunu kurmuş olabiliriz. Bu her zaman iyi işlemez, hatta bu yüzden koçlar kritik maçlarda ve play-off'larda rotasyonu iyice daraltırlar. Ama Frank Vogel gibi geniş rotasyonla oynamayı seven bir koç için harika bir olay. Son play-off'larda bile 9, hatta 10 oyunculu rotasyonlarla oynatmıştı takımı. Şimdi o anlamda işi çok daha kolay olacak.
« Son Düzenleme: 24 Kasım 2020, 13:41 Gönderen: Jr. Kobe »

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #79 : 24 Kasım 2020, 13:48 »

Edit: Şunu da eklemek istiyorum, şimdi aklıma geldi. Tarihin en geniş ve derin kadrolu (kullanılabilir rotasyon anlamında söylüyorum) Lakers kadrosunu kurmuş olabiliriz. Bu her zaman iyi işlemez, hatta bu yüzden koçlar kritik maçlarda ve play-off'larda rotasyonu iyice daraltırlar. Ama Frank Vogel gibi geniş rotasyonla oynamayı seven bir koç için harika bir olay. Son play-off'larda bile 9, hatta 10 oyunculu rotasyonlarla oynatmıştı takımı. Şimdi o anlamda işi çok daha kolay olacak.

Şimdi konudan sapmayalım da, ve tabii çok göreceli bir şey, ben hala 2000 kadrosunu öyle görüyorum. Belki 85 kadrosunu da ekleyebilirim. Ama sonuçta en az o kadrolar kadar iyi. Başarıları da benzer olsun..