Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613795 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2710 : 08 Temmuz 2025, 11:53 »
Kadronun ihtiyaçlarına baktığımızda istemem sanırım ama ikisi de NBA'de rotasyon topçusudur hatta Beal iyi bir ilk 5 oyuncusu sonuçta. Sen ister misin?

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2711 : 08 Temmuz 2025, 12:17 »
Beal uzun zaman sonra 20 sayının altında 2 sezon yaşamış.
Brogdon daha çok yönlü ama bizim kadroda karşılığı var mı bilemiyorum.

Beal iyi olabilirdi ama kadroya.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2712 : 08 Temmuz 2025, 12:45 »
Kusursuz kadroyu kuramıyorsak, maksimum yeteneğe sahip kadroyu kurmak gerek.

Bu takımın kusursuz olması için 2 tane şutu olan iyi savunmacı kanat bulup, Reaves ve Rui'yi benche çekebilmek gerek.

Ama bu mümkün değilse, kadrodaki yetenek seviyesini arttırmak şart. Geçen sene bu takımda Milton ve Goodwin süre alıyordu. Beal ve Brogdon ise bu ikisine göre tartışılmaz yetenekler. Hele ki veteran minumuma.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2713 : 08 Temmuz 2025, 15:49 »
Yaa asıl problem şurada, Pelinka yine önce kendini sonra da bizi kandırmaya çalışacak gibi hissediyorum. Küçük küçük muhabbeti geçmeye başladı, Lakers önümüzdeki draft günü 26-31-33 1st'lerini takaslayabilir konuma geliyor, 2 tane de swap verebiliyorsun. Bizim planımız 2026'da takas yapmak diyerek assetlerimizi koruyoruz arkadaşlar açıklaması gelmesi yakındır. Böylece de şutu olan ayak çabukluğu olan forvet hayali suya düşüyor. Benim de hayalim aslında Wiggins'i takasla almak ama Riley'nin ne piyasadan ne değer analizinden anladığı yok, tok satıcı oynuyor. Pelincans da Herb Jones takaslamayı planlamıyoruz dedi. Seçenekler de böylece kapanmış oldu.

Kadronun geçen seneye göre daha az bariz açığı var aslında ama aynı filmin 3. hatta 4. versiyonunu yaşayacağımız için bizi sıktı diye düşünüyorum.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2714 : 09 Temmuz 2025, 12:09 »
Nikola Jokic Declines Nuggets' Three-Year, $212M Extension Offer

ortamlarda Doncic ile Allstar zamanlarından olan fotoğrafları paylaşılıyor :D

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2715 : 09 Temmuz 2025, 17:38 »
Nikola Jokic Declines Nuggets' Three-Year, $212M Extension Offer

ortamlarda Doncic ile Allstar zamanlarından olan fotoğrafları paylaşılıyor :D

Seneye uzatırsa daha yüklü kontrat alacağı için, Reaves'in extension imzalamamasından farksız bir durum.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2716 : 09 Temmuz 2025, 19:01 »
Yaa asıl problem şurada, Pelinka yine önce kendini sonra da bizi kandırmaya çalışacak gibi hissediyorum. Küçük küçük muhabbeti geçmeye başladı, Lakers önümüzdeki draft günü 26-31-33 1st'lerini takaslayabilir konuma geliyor, 2 tane de swap verebiliyorsun. Bizim planımız 2026'da takas yapmak diyerek assetlerimizi koruyoruz arkadaşlar açıklaması gelmesi yakındır.

Neden kandırmak olsun ki? Hatta öyle yapsın zaten. Baktı Jones ya da Wiggins'i ucuza kapatamıyor, elde avuçta ne varsa gelecek sene Lebron'un sırtımızdan ineceği zamana saklasın. Biz free agenttan yıldız çekemiyoruz. O yüzden o draft hakları ile takas yapmak zorundayız.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2717 : 11 Temmuz 2025, 17:48 »
Abi 1 değil 2 değil 3 değil, bunun realite olması doğru hamle olduğu anlamına gelmiyor. 4 senedir aynı safsata yüzünden sezonlar ya çöp oluyor, ya da takım deadline'dan sonra götünden kan gelene kadar kasarak playoff'a giriyor. Free Agent'tan yıldız çekememek zaten tamamen güncel yıldızların extension'ı alıp sonra takas istemesinden kaynaklı o Lakers ile alakalı bir olay değil.

LeBron sırtımızdan indiğinde de sen bu yönetimin yapacağı hamlelere güveniyor musun? Ben şahsen güvenmiyorum. Ki LeBron ayrıldığında boşa düşen bir adama 50M verebilecek miyiz o da meçhul, verirsek de etrafını doldurabilecek miyiz? Takasla alacaksak bu sefer kontratların bitmesi işine yaramıyor çünkü takaslayacak kontrat lazım.

Mark Walter baba kurtar bizi baba diyorum sadece :D

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2718 : 12 Temmuz 2025, 07:30 »
Zaten yeni sahip alıyor muhtemelen önemli kararları. Misal Lebron 1+1 sözleşme istemiş, Lakers vermemiş. Jeanie Buss vermemiş olamaz. Ona kalsa 2+1 falan verirdi.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2719 : 12 Temmuz 2025, 11:07 »
Lebron sonrası plan herhalde Giannis/Jokic olacak gibi.