Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613606 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2700 : 05 Temmuz 2025, 11:10 »
Ben Goga Bitadze'yi gözüme kestirdim ama Pelinka neyi neresine kestirdi bilemiyorum :D

Asıl problem şu an forvet savunması gibi. Normal sezonda Ayton Hayes LeBron Rui Vando Reaves Doncic Knecht Gabe Goodwin rotasyonuyla biraz da ekstra eforla yine 50 galibiyet civarı alabilirsin ama playoff için çok fazla defolu bir rotasyon olacak. Herb Jones istiyordum ama Pelicans Herb'ü takaslamayacak diye açıklama geldi. Andrew Wiggins yine makul hedeflerden biri ama orada da Miami her şeyinizi veriniz diyor.

Sanırım en sinir olacağım senaryo her sene olduğu gibi bu yaz da Pelinka'nın "Deadline zamanı fiyatlar düşüyor" kafasıyla hamle yapmaması ve sezona orası burası dağınık bir kadroyla girmemiz olur.

Wiggins'i alırsak uçak oluruz...

Takımda Doncic-LeBron var şu an çekingen davranmaması lazım. Kurşunun varsa sıkacaksın. LeBron emekli olduktan sonra 2027 yazında takıma LeBron seviyesinde birini getirebileceğinin garantisi ne ki?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2701 : 05 Temmuz 2025, 11:12 »
Kesinlikle, ama Rui+Dalton+2031 1st Wiggins'e verirsen kovulmalısın :D

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2702 : 05 Temmuz 2025, 11:49 »
Kesinlikle, ama Rui+Dalton+2031 1st Wiggins'e verirsen kovulmalısın :D

O beklenti bana abartı geldi. Heat 2026 yazında max kontrat vermek istediği için Wiggins'i elden çıkartmak zorunda. Eğer gerçekten almak istiyorsak bunun altına tamamlanır takas.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2703 : 05 Temmuz 2025, 13:43 »
Şu an Wiggins takası yapıp, Milton salıp Melton çekip bir de yedek pivot takası yapmamız lazım diye düşünüyorum. Belki bir Thybulle falan da kovalanabilir.

Ayton/Goga/Hayes
LeBron/Laravia/Dixon
Wiggins/Vanderbilt
Reaves/Thiero
Doncic/Melton/Goodwin/Bronny

gibi bir şeyler oluyor, üzmez ama uçurmaz bir kadro.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2704 : 05 Temmuz 2025, 20:55 »
Şu an Wiggins takası yapıp, Milton salıp Melton çekip bir de yedek pivot takası yapmamız lazım diye düşünüyorum. Belki bir Thybulle falan da kovalanabilir.

Ayton/Goga/Hayes
LeBron/Laravia/Dixon
Wiggins/Vanderbilt
Reaves/Thiero
Doncic/Melton/Goodwin/Bronny

gibi bir şeyler oluyor, üzmez ama uçurmaz bir kadro.
Davis varken gerçek 5 numara yok diyorduk,şu tabloya göre de gerçek 4 numara yok. biz ne zaman "oh be" kadrosu kuracağız acaba? kimin nerede oynadığının belli olduğu 2 kadro gördüm sanırım. 2000 ve 2013

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2705 : 05 Temmuz 2025, 21:19 »
Davis varken gerçek 5 numara yok diyorduk,şu tabloya göre de gerçek 4 numara yok. biz ne zaman "oh be" kadrosu kuracağız acaba? kimin nerede oynadığının belli olduğu 2 kadro gördüm sanırım. 2000 ve 2013

4 numara diye bir pozisyon kalmadı ki gerçek 4 numara bulalım. "3 numara" ve "4 numara" sahada aynı işleri yapan iki oyuncu zaten.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2706 : 06 Temmuz 2025, 13:36 »

Gerçek 4 numaradan kastının ne olduğuna bağlı. Ben bu arada 3-4 geçişliliğini de seven birisi değilim, Mikal+OG olunca forvetlerinde ideal 3-4'ü kurduğunu düşünmüyorum. Ama LeBron bence yaşına rağmen iyi bir 4 numara, gerektiğinde ribaundunu alan ara ara savunma yapan bir adam.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2707 : 06 Temmuz 2025, 13:43 »
Gerçek 4 numaradan kastının ne olduğuna bağlı. Ben bu arada 3-4 geçişliliğini de seven birisi değilim, Mikal+OG olunca forvetlerinde ideal 3-4'ü kurduğunu düşünmüyorum. Ama LeBron bence yaşına rağmen iyi bir 4 numara, gerektiğinde ribaundunu alan ara ara savunma yapan bir adam.
yani "eski kafa" konumundan örnekler vereceğim ama.

Chris Webber
Kevin Garnett
Tim Duncan
Dirk Nowitzki

gibi net bir 4 numaramız olamadı,Davis oldu onu da 5 yaptık. Howard ile uyumları iyiydi ama artık Howard'ın zamanı değildi. demek istediğim bu "geleneksel" çift uzunlu sistem. Yani misal 2000 ve 2013 dedim ilk yorumumda.

Ron Harper-Kobe-Glen Rice-AC Green-Shaq.
Nash-Kobe-Artest-Gasol-Howard

gibi.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2708 : 06 Temmuz 2025, 15:41 »
O örnekler Davis'te olduğu gibi 5 numaraya dönüşüyor artık. Bir de her zaman şart değil abi zaten, önemli olan 2 süper yıldız ya da 1 süper yıldız+2 All-Star seviyesi/sınırında topçu bulmak. Bizde ne olursa olsun 2 süper yıldız ve 1 adet de All-Star sınırında topçu var. Etrafına ideal şartlarda iki tane iki yönlü rol oyuncusu ve 3-5 tane de ya iyi savunmacı ya da iyi şutör koymak lazım.

Minnesota'ya elenince hikaye biraz çok negatife kaydı doğal olarak ama birkaç basit hata ve şanssızlıkla kaybedilmiş bir seri olarak bakıyorum hala. O yüzden DFS yerine Ayton+Laravia eklemelerini artı olarak düşünüyorum. Yine de şöyle biraz daha genç bir dış savunmacı, tercihen Rui'den ayakları daha çabuk olan bir forvet iyi olurdu. Bu kadro vasat savunma ve elit hücum edebilecek yeteneğe sahip. Ama bu sene Pacers'ın olduğu gibi ondan önce Jokic'in Nuggets'ında olduğu gibi playoff'ta savunmasını fiziksellikle bir üst seviyeye çıkaracak potansiyel göremiyorum.

Mark hoca hadi artık kurtar bizi şu gudubetlerden be...

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2709 : 08 Temmuz 2025, 10:06 »
adı bizim takıma yazılan iki isim görünüyor şu sıra.

Bradley Beal
Malcolm Brogdon

iş görürler mi?