Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613732 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2690 : 04 Temmuz 2025, 10:19 »
The Utah Jazz reportedly want two first-round picks and a young player in exchange for Walker Kessler, per @jovanbuha

bir pivot daha baktığımız söyleniyordu ama sonra Jax haberi çıktı,bu durumda Kessler defteri kapanır herhalde.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2691 : 04 Temmuz 2025, 10:31 »
Kessler defteri bence Ayton ile kapandı zaten.

Rui etrafında bir paketle Wiggins almak isterim ama paketin büyüklüğüne bağlı. Hem Rui hem Dalton hem de 1.tur draft hakkı saçmalık olur. Rui+Dalton+Gabe ile Wiggins çözüp, belki bu pakete bir swap ekleyerek, Kleber+korumasız 1.tur draft hakkıyla da Herb Jones falan almak lazım.

Bir yandan da Melton'ın Lakers'a gelebileceği konuşuluyor ki çok iyi ekleme olur.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2692 : 04 Temmuz 2025, 10:34 »
Bir yandan da Melton'ın Lakers'a gelebileceği konuşuluyor ki çok iyi ekleme olur.
Milton ve Dalton'un yanına Melton mı? :D iyiymiş.

The Los Angeles Lakers are expected to sign De'Anthony Melton in free agency. Melton signed a one-year, $12.8 million deal with the Golden State Warriors last offseason, but he suffered an early season partially torn ACL.

ACL'den dönüş nasıl olur acaba?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2693 : 04 Temmuz 2025, 15:17 »
ACL eskisi kadar kariyer bitirici bir sakatlık değil ama kısa ve fiziksel oynayan bir guard olması nedeniyle risk var zaten. Yine de minimum veya BAE ile alınabilecek piyasadaki en iyi FA.

Al Horford GSW de kesin gibi bakılıyor şu an ki onlara cuk oturur.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2694 : 04 Temmuz 2025, 15:44 »
bu Durant olayı nedir? 7 takımı kapsayan (bizim de dahil olduğumuz) bir takas olacakmış. biz ne alaka?

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2695 : 04 Temmuz 2025, 16:12 »
Yalan haber diye düşünüyorum, iki gün önce çıkmıştı bu haber doğruluk payı çok az geliyor bana

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2696 : 04 Temmuz 2025, 18:57 »
O takas oldu, bizim Thiero için yükselmemiz de takasa dahil oldu sadece yeni bir şey yok. Evrak işleri...

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #2697 : 04 Temmuz 2025, 19:45 »
Ayton iyi ekleme olsa da uzun sorunumuz devam ediyor, Ayton-Hayes rotasyonuyla bir yere gidemeyiz. Playofflarda çemberi savunup sahada kalabilecek bir oyuncumuz hala yok.
Bunu değiştirmek için bir şey yapmak lazım, gelecek yaz cap boşluğuna sahip olmak istedikleri için büyük hamle yapmaktan çekiniyorlarsa Robert Williams gibi bi zar da atılabilir.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2698 : 04 Temmuz 2025, 21:24 »
hoopshype'a düşen son dedikodu

Ryan Rollins drawing interest from Bucks, Suns, Spurs, Blazers, Lakers

iyi miydi bu eleman?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #2699 : 05 Temmuz 2025, 11:03 »
Ayton iyi ekleme olsa da uzun sorunumuz devam ediyor, Ayton-Hayes rotasyonuyla bir yere gidemeyiz. Playofflarda çemberi savunup sahada kalabilecek bir oyuncumuz hala yok.
Bunu değiştirmek için bir şey yapmak lazım, gelecek yaz cap boşluğuna sahip olmak istedikleri için büyük hamle yapmaktan çekiniyorlarsa Robert Williams gibi bi zar da atılabilir.

Ben Goga Bitadze'yi gözüme kestirdim ama Pelinka neyi neresine kestirdi bilemiyorum :D

Asıl problem şu an forvet savunması gibi. Normal sezonda Ayton Hayes LeBron Rui Vando Reaves Doncic Knecht Gabe Goodwin rotasyonuyla biraz da ekstra eforla yine 50 galibiyet civarı alabilirsin ama playoff için çok fazla defolu bir rotasyon olacak. Herb Jones istiyordum ama Pelicans Herb'ü takaslamayacak diye açıklama geldi. Andrew Wiggins yine makul hedeflerden biri ama orada da Miami her şeyinizi veriniz diyor.

Sanırım en sinir olacağım senaryo her sene olduğu gibi bu yaz da Pelinka'nın "Deadline zamanı fiyatlar düşüyor" kafasıyla hamle yapmaması ve sezona orası burası dağınık bir kadroyla girmemiz olur.