Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613993 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..

Çevrimdışı King James

• Laker
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2361 : 22 Ocak 2024, 14:32 »
Bir şeyler oluyor gibi bir iki güne düşer yeni haberler

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2362 : 22 Ocak 2024, 15:25 »
maç sonunu izleyen oldu mu? Russell uzun süre benchte oturdu (en azından görüntü ondan ayrılana kadar)

hakkında çıkan takas haberleri mi aklını bulandırdı,yoksa resmiyete dökülmesi beklenen bir haber mi aldı acaba? :/

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #2363 : 22 Ocak 2024, 22:16 »
Dlo'yu yollayacak üçüncü bir takım bulunduğu anda Hawks takası gerçekleşecek muhtemelen.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #2364 : 22 Ocak 2024, 22:47 »
Paketi görmeden bir şey söylemek istemiyorum ama yanlış yapıyoruz gibi geliyor, takımdaki tek yüksek volümlü dış atıcıyı şutu stabil olmayan birisi ile değiştirmek büyük risk. Dlo gittikten sonra sahayı hiç açamayabiliriz. Dlo geçen sene bize normal sezon ve playofflarda büyük katkı verdi.  Zamanında anın harareti ile ben de yüklendim ama playofflarda final dışında batırmamıştı. Bu sene yoğunluktan ötürü maçları çok takip edemedim ama izlediğim ve incelediğim kadarıyla çok kötü değildi. Şu başarısızlığın tamamen Dlo'ya fatura edilmesi doğru değil. Dlo'yu Murray ile değiştirince takımın sorunları bitmeyecek. Aksine sutunun stabil olmaması playofflarda bize yeni problemler getirecektir.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2365 : 22 Ocak 2024, 23:37 »
Ben de başarısızlığın tamamen Dlo'ya fatura edilmesini yanlış buluyorum. Benim için en büyük problem Ham denilen adam ve onun basketboldan hiç anlamaması. Şu takım evet şampiyonluk için yeterli değil ama çok çok kötü bir kadro da değil ama bu koç denilen kişi yüzünden olan potansiyelde eriyip gitti çoğu oyuncuyu küstürdü bana göre. Ha illa Dlo takas edilip daha iyi bir ekleme yapılacaksa o kişide asla Murray değil. Takım nasıl bir takas yapacak , takas politikası ne kadar güvenilir artık onu da kestirmek zor bu yıl.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2366 : 23 Ocak 2024, 09:59 »
haberler düşmeye başlamış.

Lakers, Hawks Discussed Dejounte Murray For D'Angelo Russell, 2029 FRP, Pick Swap

bir de şu var

Lakers, Knicks Interested In Bruce Brown

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2367 : 23 Ocak 2024, 15:32 »
Takım Murray'e niye bu kadar kafayı taktı anlamadım

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2368 : 23 Ocak 2024, 20:36 »
Takım Murray'e niye bu kadar kafayı taktı anlamadım

Spurs zamanlarında iyi savunmacıydı, bizim 2 yönlü oyunculara ihtiyacımız var ve kontratı günümüz piyasasında çok ucuz.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2369 : 23 Ocak 2024, 21:03 »
şunu da şimdi görüyorum.

"pass first" bir 1 numara Young iyi olur gibi ama tam olarak +/-'si neler olur onu kestiremiyorum tabii.

https://twitter.com/EurohoopsTR/status/1749854127834722659