Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 614015 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #2350 : 20 Ocak 2024, 08:31 »
Bu takımın perimetrede rakibin 1 ve 2  numaralarını savunmaya ihtiyacı var. Diyeceksiniz ki Murray Russell'dan iyi savunmacı mı? Çok takip ettiğim bir oyuncu değil Murray. Ama biliyorum ki benim mutfaktaki kettle bile Russell rezilinden daha iyi savunmacı.

Gerçi kulüpte de Russell'ı takaslayalım mı, takaslamayalım mı tereddütü yok gibi. Russell'ın takas değeri o kadar yok ki, bütün ligde oyuncu olarak değeri o kadar düşük ki, bu kadar avantajlı bir kontratla bile onu takaslayacak takım bulunmuyor. Kimseyi de bu konuda suçlayamam şahsen. Hiçbir takım savunmayı sabote etsin diye bu adamı takımına almaz.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2351 : 20 Ocak 2024, 08:44 »
Yiğidim bu ne nefret ya ahah..

Merak etme çok rahat takas edilecek, o kontrat da zaten sezon içinde takas edilmesi için verildi.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2352 : 20 Ocak 2024, 09:01 »
Çok rahat takas edilecek de, Murray'e karşı bile yanına bir de muhtemelen lotaryadan olacak draft hakkı veriyoruz da adamlar burun kıvırıyorlar. Onu alacak üçüncü bir takım bulmadan bu korkunç iyi teklifi bile kabul etmiyorlar.

Şu ligde bugün Ben Simmons'ın yanına bir tane 1 tur dtaft hakkı eklesen, elini öpene saniyesinde Murray ayarında bir oyuncuyla takas edebilirsin. Hawks ise muhtemelen son ana kadar bekleyecek ve sonunda edecekse de mecburen kabul edecek çaresizlikten.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2353 : 20 Ocak 2024, 09:23 »
Çok rahat takas edilecek de, Murray'e karşı bile yanına bir de muhtemelen lotaryadan olacak draft hakkı veriyoruz da adamlar burun kıvırıyorlar. Onu alacak üçüncü bir takım bulmadan bu korkunç iyi teklifi bile kabul etmiyorlar.

Şu ligde bugün Ben Simmons'ın yanına bir tane 1 tur dtaft hakkı eklesen, elini öpene saniyesinde Murray ayarında bir oyuncuyla takas edebilirsin. Hawks ise muhtemelen son ana kadar bekleyecek ve sonunda edecekse de mecburen kabul edecek çaresizlikten.

Adamlar Reaves de isteyerek yüksekten açtığı için tıkandı işler. Bugün sadece Reaves ya da Rui vermeye kalksak bile illa ki 2029 pick'imizi isteyecekler, hep aynı muhabbeti yaşıyoruz. Millet Harden'ı, Durant'i üç otuz paraya alırken senden takımı istiyorlar.

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #2354 : 20 Ocak 2024, 11:55 »
Bize, skor üretmenin yanı sıra topsuz da oynayabilen birisi lazım. Dlo'yu değiştireceksek bu yönde bir ekleme yapmak daha doğru olur bence. Murray'nin topsuz oyunda kötü bir oyuncu olduğunu düşünüyorum. Atlanta; Trae'nin yanında perimetre savunmasını yükseltsin, topsuz oyunda skor üretimini arttırsın diye Murray'i aldı. Murray geldiğinden beri savunmanın s sini yapmayıp, tamamen kendi skorunu kovalayarak ligin en kötü savunmacısı olan Trae ayarında savunma yaptı. Kontratı arızalı olmasa Lavine'i Murray'e tercih ederim zaten, topu DeRozan'a bırakarak  topsuz oyunda iyi seviyede oynamışlığı var. Davis'i daha aktif bir şekilde kullanmak için Trae Jones'u ve Ham'in Prince ısrarını bırakması için de DFS+O'Neale ikilisinden birini alsak eli yüzü düzgün bir takım olabiliriz. Şuan pazarda Reaves'i vermeye değecek bir oyuncu yok, Reaves'i ekleyerek çok büyük bir hamle yapmak hata olur.

Çevrimdışı lakerforever

• Superstar
« Yanıtla #2355 : 20 Ocak 2024, 20:47 »
atıcı şart
top yönlendirici şart
artık şu Davis'in üstünden "içeriyi karartma" yükünü alacak biri şart

yani kaç kişilik kadro var,halen bolca eksik var. çok acayip.

Çevrimdışı King James

• Laker
« Yanıtla #2356 : 20 Ocak 2024, 21:39 »
Şuan ki izlenim bu eksiklerin giderileceğine dair ışık vermiyor. Umutsuz olmak istemiyorum ama çıkan takas haberleri ile bu senenin de çöp olacağı seneye de takımın radikal bir değişime gideceği yönünde. İki yada üç iyi ekleme ile de bir şeyleri rayına oturtabiliriz ama Ham davari degismedikce kadro ne kadar iyi olursa olsun bu takımın sonu az çok belli gibi.

Çevrimdışı Ahkam Kuşu

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #2357 : 21 Ocak 2024, 00:11 »
Yiğidim bu ne nefret ya ahah..

Bense çoğu zaman yeterince nefret etmediğim içn sorguluyorum kendimi.

https://twitter.com/i/status/1748608899304095927

Bu dün geceden mesela. Tam bir efsane. Takım her nedense alan savunması yapıyor. Orası ayrı bir abukluk. Fakat asıl abuk olan Russell'ın yapmaması. Gülmekle ağlamak arasında kalıyor insan.

Takım alan savunması yapmaya karar vermiş ama D'lo yapmıyor. Çünkü ya bunun konuşulduğu molada goygoy yaptığı için dinlememiş, ya alan savunması terimini ilk kez o molada duymuş ve ayıp olmasın diye bozuntuya vermemiş ya da ciddi mental problemleri var. Şunun sahiden başka bir izahı var mı?

Ve bu tam da maçın koptuğu an. Bu pozisyondan sonra geri dönemedik. Fark uçtu gitti.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #2358 : 21 Ocak 2024, 00:29 »
Orada aynı hatayı, belki de en büyüğünü Prince de yapıyor. Hatta maçı izlerken en çok küfür ettiğim an oldu Prince'e.. Burada Prince'e de Dlo'ya da laf söylerim ama şu kafa karışıklığının, plansızlığının en büyük müsebbibi kenarda elleri cebinde akşam yemeğini düşünüyor.

Çevrimdışı korkuncfeanor

• Sophomore
  • **
  • Alexander The Goat
« Yanıtla #2359 : 21 Ocak 2024, 00:50 »
Takas dinamiklerini bilmediğim için hayalimdeki beşi yazacağım:

Reaves, Caruso, Jerami Grant, Lebron, Davis.

Hachimura ve Vanderbilt olsun yedeklerde, başka kimse de yok bildiğim-beğendiğim.

Beşiktaş da kötü gidiyor zaten, bari bu takım toparlasa.