Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613861 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #1000 : 13 Kasım 2020, 18:13 »
Green+Kuzma verip seneye serbest kalacak derozan alabiliyorsan alırsın

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #1001 : 13 Kasım 2020, 18:56 »
Şu açıdan bakalım; basketbolda 3 sayı çizgisinin gerisinden şut atma izin olduğunu hala bilmese de, kısa 5 oynarken orta mesafeden ve özellikle de açılan oyunda potaya giderek belki çok ekmek yeriz..

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #1002 : 13 Kasım 2020, 20:22 »
Hahahaha. Bu 2 takim hep gulduruyor ya beni :D :D

https://twitter.com/legionhoops/status/1327279565283188737

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #1003 : 13 Kasım 2020, 23:15 »
Bunu yaklaşık 1-2 ay önce mizah olsun diye yazmıştım, gerçek olur mu bilemem ama olursa tebrikleri alırım :)

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #1004 : 13 Kasım 2020, 23:53 »
Derozan yorumlarına çok anlam veremedim. Eğer Green+Kuzma verilerek Derozan alınabiliyorsa hiç düşünmeden alınsın.

3 oyuncunun da bu sezon kontratlarında son senesi. Green'in vereceği performansı verecek olan bir oyuncu çok rahat bir şekilde bulunur. Kuzma'yı Derozan'la değiştirmiş olacağız. Kuzma geçen sezon ne oynadı? Psikolojik olarak kötü dediğiniz Derozan en kötü gününde bile geçen sezonki Kuzma kadar katkı verir.

Üçlük olayının çok sorun yaratacağını düşünmüyorum. Unutmayın ki Rondo ile LeBron tüm sezon beraber oynadılar ve Rondo normal sezonda playoff'taki gibi üçlük sokmuyordu. Gerekirse playoff'a geldiğimizde Derozan'ın dakikaları düşürülür, LeBron'la daha az aynı anda oyunda kalır.

Geçen sezon bitik denilen haliyle %53 şut yüzdesiyle 22-5-5 yapmış bir basketbolcudan bahsediyoruz.

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1005 : 14 Kasım 2020, 12:51 »
yavv  Derozan, Green veya kuzma dan kötü topçu diyen olmadı hatta olayı buraya nasıl çektiniz nasıl algıladınız anlamadım

Mental problem derken adam kendisi ciddi anksiyete problemleri olduğunu söylemişti geçmişte. Benzer problemleri yaşamış biri olarak bu adam çocukluktan beri muhtemelen lakers hayali kurdu ve o hayalinde hep Kobe olduğunu hayal etti. Şimdiye kadar da altını ne kadar doldurduğu tartışılır fakat oynadığı takımlarda o rolde bulundu. Şimdi iki popüler yıldızın altında 3. isim olmak ona kendini değersiz hissettirebilir ve içine kapanmasına neden olabilir tam tersi baskının onun üzerinde olmaması kendisini rahatlatıp performansına olumlu da yansıyabilir

30 cm nin önemi yok yeaa denilen şey de adamın bu sıkıntısıyla alakalı zaten üçlük denemiyor çünkü orası adamın konfor alanının dışı o yüzden kendisine konfor alanı olarak belirlediği orta mesafeden üretim yapmaya çalışıyor

Kuzma+Green paketine gelirsek de kimse bu paketle Beal falan alınmasını beklemiyor zaten altını çiziyorum Derozan dan kötü fakat LeBron ve Davis e daha uyumlu parça alabilirsin bu pakete

Rondo konusuna da gelirsek ben bu foruma üye değildim ama normal sezonda burada muhtemelen herkes Rondo nun sahaya çıkmaması gerektiğini düşündüğüne eminim. Peki Play Off da ne oldu Rondo gayet iyi şut attı ki bu durum lakers ın Play off  tavanının daha da yükselmesine neden oldu

1- Derozan dan o üçlük tehdidi bile gelmez
 2- Derozan, Rondo nun sana verdiği basketbol zekasını veremez
 3- Derozan ın Rondo rolünü kabul edip mutlu olmasını bekleyemezsin
 4- Ve en önemlisi evet DeRozan, Lebron ve Davis i bir kenara bırakıp diğer lakers  oyuncularıyla kıyasladığımızda çok daha iyi bir basketbolcudur fakat Derozan ın iyi yaptığı şeyler Lebron ve davis in ayaklarında dolanmasına sebep olacak şeylerdir

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #1006 : 14 Kasım 2020, 16:04 »
Sakin şampiyon :D

Çevrimdışı Nickvanexel

• Laker
« Yanıtla #1007 : 14 Kasım 2020, 16:19 »
Doğru söylyorsun bu adam hep 1. opsiyon oldu ağır şizofren değilse kendisinin o adam olmadığını anlamıştır ve lebron ve davisin yanında üzerinde baskı olmadan belki de cok daha fazla katkı verir bu da bir ihtimal :D

Çevrimdışı kobeforthewinnn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #1008 : 15 Kasım 2020, 03:52 »
İsmi geçen oyunculara baktığımda ( Rose, Derozan vs.) sanki hep geçen iyi yaptığımız şeyleri daha iyi yapmamızı sağlayacak ama zaafımız olan yerlerde daha büyük zaaflarımız olmasına sebep olacak adamlar gibi hissettiriyor. O yüzden daha hiçbir söylentiye çok yükselemedim  :) He kime yükselirdin diyosanız hem available olan hemde salary cap'e uyan oyuncu neredeyse yok, o yüzden şapkadan tavşan bekliyorum  :)

Buarada sizce söylenti çıktığı gibi Rondo LA clippers'a geçer de biz Rose'u alırsak burada kazanan mı oluruz kaybeden mi ?

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best