yavv Derozan, Green veya kuzma dan kötü topçu diyen olmadı hatta olayı buraya nasıl çektiniz nasıl algıladınız anlamadım
Mental problem derken adam kendisi ciddi anksiyete problemleri olduğunu söylemişti geçmişte. Benzer problemleri yaşamış biri olarak bu adam çocukluktan beri muhtemelen lakers hayali kurdu ve o hayalinde hep Kobe olduğunu hayal etti. Şimdiye kadar da altını ne kadar doldurduğu tartışılır fakat oynadığı takımlarda o rolde bulundu. Şimdi iki popüler yıldızın altında 3. isim olmak ona kendini değersiz hissettirebilir ve içine kapanmasına neden olabilir tam tersi baskının onun üzerinde olmaması kendisini rahatlatıp performansına olumlu da yansıyabilir
30 cm nin önemi yok yeaa denilen şey de adamın bu sıkıntısıyla alakalı zaten üçlük denemiyor çünkü orası adamın konfor alanının dışı o yüzden kendisine konfor alanı olarak belirlediği orta mesafeden üretim yapmaya çalışıyor
Kuzma+Green paketine gelirsek de kimse bu paketle Beal falan alınmasını beklemiyor zaten altını çiziyorum Derozan dan kötü fakat LeBron ve Davis e daha uyumlu parça alabilirsin bu pakete
Rondo konusuna da gelirsek ben bu foruma üye değildim ama normal sezonda burada muhtemelen herkes Rondo nun sahaya çıkmaması gerektiğini düşündüğüne eminim. Peki Play Off da ne oldu Rondo gayet iyi şut attı ki bu durum lakers ın Play off tavanının daha da yükselmesine neden oldu
1- Derozan dan o üçlük tehdidi bile gelmez
2- Derozan, Rondo nun sana verdiği basketbol zekasını veremez
3- Derozan ın Rondo rolünü kabul edip mutlu olmasını bekleyemezsin
4- Ve en önemlisi evet DeRozan, Lebron ve Davis i bir kenara bırakıp diğer lakers oyuncularıyla kıyasladığımızda çok daha iyi bir basketbolcudur fakat Derozan ın iyi yaptığı şeyler Lebron ve davis in ayaklarında dolanmasına sebep olacak şeylerdir