Gönderen Konu: Dedikodular, senaryolar..  (Okunma sayısı 613898 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
Ynt: Dedikodular, senaryolar..
« Yanıtla #770 : 20 Şubat 2020, 10:25 »
Ben katılmıyorum, D'Lo için şuan birşey demiyorum o an Lonzo için bir adım atıldı ve  D'Lo nun gitmesi gerekiyordu. Günümüzden bakıldığında D'Lo çok daha değerli bir oyuncu oldu orası ayrı bir gerçek. Ancak Randle'ın gönderilmesi bence yapılan en iyi hamlelerden biriydi. Ne takas değerinin ne de oyuncu olarak bir değerinin olduğunu düşünmüyorum. Contender takımlarda süre bulacağını sanmıyorum böyle giderse kariyerinde, yanılıyorumdur belki de.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #771 : 20 Şubat 2020, 10:35 »
Russell'ın Lonzo ile uyumsuz olacağına da ben hiç katılmıyorum, tam tersi oyunları birbirini çok iyi tamamlıyor.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #772 : 20 Şubat 2020, 13:13 »
Süreç yönetimi ile doğru hamle arasında bayağı bir fark var ya. Ki Randle'ın tutulmaması zaten yanlış hamleydi bence, orası tamamen ayrı bir hikaye.

Süreçte ne yanlıştı? Mozgov takasından kurtulmak için normal bir şekilde takas edildi Russell. Ne kadar tembel ve umursamaz olduğu da ayrıca ayyuka çıkmıştı zaten..

Randle da ise defalarca söylediğim gibi, deadline'da takas edilmemesi ya da S&T yapılmaması "Yönetim" hatasıydı, onun dışında bir şey göremiyorum..

Ben katılmıyorum, D'Lo için şuan birşey demiyorum o an Lonzo için bir adım atıldı ve  D'Lo nun gitmesi gerekiyordu. Günümüzden bakıldığında D'Lo çok daha değerli bir oyuncu oldu orası ayrı bir gerçek. Ancak Randle'ın gönderilmesi bence yapılan en iyi hamlelerden biriydi. Ne takas değerinin ne de oyuncu olarak bir değerinin olduğunu düşünmüyorum. Contender takımlarda süre bulacağını sanmıyorum böyle giderse kariyerinde, yanılıyorumdur belki de.

Randell da Russell da gelebilecekleri maksimum noktaya geldiler.. He önümüzdeki sene acayip bir sıçrama yapıp herkesi şaşırtırlar mı bilemem ama şu cümleyi yazarken bile gülüyorum..

Çevrimdışı Giampaolo

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #773 : 20 Şubat 2020, 13:48 »
Randle'ın gelecekteki Ricky Davis olacağını düşünüyorum hatta. Boş istatiskik ve uzun sürmeyen kontratlar, lotarya takımları vs. Oyuna kendini vermeyen ve oyunun sadece sayı atmaktan ibaret olduğunu düşünen bir yapıya sahip. Hayatı boyunca savunma yapacağını düşünmüyorum. Ufak bir takas değeri varsa da zamanında dediğin gibi kullanamadık. Şuan için zaten olduğunu düşünmüyorum da. D'Lo da ise dediğine katılmakta birlikte, ne kadar önemesemek de All-Star olduğu için devasa bir kontrat aldı ve takas değeri olduğunu gösterdi yakın zaman önce. Lakers açısından zamanında yapılması gerektiğini hala düşünüyorum. All-star olduktan sonra bu hamleyi tartışmak biraz haksızlık. Devasa kontattan kurtulmamız gerekiyordu ve bunu anca böye halledebildik. Bu işin içinde bence en büyük kazık olan Lonzo'yu da bize itelediler sağolsun. Bu kadar düşük profilli oyuncuya nasıl kandık hala anlamıyorum. Sahada göstermediği ne olabilir ki bu kadar hype'ın ardından hala vasat seviyede. İleride ne olacağını bilemem ama 2020 Şubat'tan baktığımızda bir kazık diyebiliyorum. Zamanında sorgulanan Ingram'ın yarısı kadar bile kariyeri olmayacaktır. Ingram'ı bu şelilde de bırakmak zorunda kaldığımız için hep bir ukte kalacak bu forma altında yükselmesini izlemek isterdim ancak büyük oyuncular için böyle gençleri feda etmek zorundaydık. Bu konu hakkında yorum yapmak Davis'e haksızlık olur tabiki.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #774 : 20 Şubat 2020, 14:27 »
Ne yanlış söyleyeyim o zaman, genç oyuncunu parlatmadan, hatta değerinin en düşük olduğu noktada takaslamak. Ya da dediğin gibi tutmayacağın belli olan bir oyuncuyu sezon sonunda hiçbir şey karşılığında salmak. Şu an takım hamle yapmadı diye ağlıyorsak bu hamlelerin sonuçlarını çektiğimiz için ağlıyoruz. Bir de tabi Brook Lopez kısmı var o takasın, kesinlikle kadroda tutulması gereken bir oyuncuydu ama orası da yine ayrı bir konu tamamen.

Ki Julius Randle'ın boş istatistik olduğu kısmına da katılmıyorum, 2017-2018 sezonunda motive olduğunda neler yapabileceğini göstermişti bol bol. İstatistiklerinin ifade ettiği kadar iyi bir oyuncu olmadığını düşünsem de oyuncular yıldızlar ve çöpler olarak ikiye ayrılmıyor.

Aslında en temel nokta şurada, oyuncular sonuçta birer birey ve kalmak ya da gitmek tercihlerini kendileri yapıyorlar. Ama yönetimin bu kadar çok farklı tipte oyuncu ile problem yaşamış elinden kaçırmış ve gelen oyuncuların çoğunun gelme nedeni Klutch, LeBron ve şampiyonluk fırsatı kovalayan veteranlar üçgeninde olması beni çok rahatsız ediyor. Sen basketbola dönmek istiyorum diyen adamı bir buçuk ayda ikna edemiyorsan, Reggie Jackson gibi kontrat senesinde olan, Lakers'ta çok daha fazla fırsat ve süre bulabilecek bir oyuncuyu ikna edemiyorsan, hepsine mallık yaptı diyip işin içinden çıkmak yerine bu adamların hiçbirini ikna edemeyen yönetim ne yapıyor diye sorgularım.

Çevrimdışı mygoncu

• Rookie
  • *
« Yanıtla #775 : 02 Mart 2020, 02:36 »
straight up!

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #776 : 02 Mart 2020, 03:29 »
Daniels değil de başka biri olabilir miydi ya? Daniels cidden çok keskin şutör.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #777 : 02 Mart 2020, 05:21 »
Keskin şutör de rotasyonda süre almıyordu. Ondan daha mantıklı tek oyuncu da kadrodan çıkarıldı zaten(Cousins). Bakalım kim gelecek. Waiters ile görüşeceklerdi bugün.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
« Yanıtla #778 : 02 Mart 2020, 13:58 »
Koca NBA piyasasında şu an serbest olan oyun yetenekleri bakımından tek eli yüzü düzgün adam gibi..

1 mart da geçtiğine göre, şimdi bize inat hepsi patır patır oyuncu bırakmaya başlar..

Çevrimdışı Crazy_Kobe

• Yönetici
  • Superstar