Gönderen Konu: Bogdan Bogdanovic  (Okunma sayısı 44396 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı RuSTeDSouL

• Yönetici
  • LakersTR Legend
  • Akbaba..
Ynt: Bogdan Bogdanovic
« Yanıtla #50 : 21 Kasım 2020, 12:21 »
Ahah ben de adamın twitter'ına bakıyordum.

Çevrimdışı Playboy

• Superstar
  • Burak
« Yanıtla #51 : 21 Kasım 2020, 12:55 »
Yalnız KCP - Bogdan değişikliği de yaparsak savunmayı tamamen ikinci plana atıp, hücum takımına dönüşüyoruz direkt.

Ben bu off-season'da en çok bu durumu şaşırarak takip ediyorum. Vogel kaldığı sürece savunma takımı oluruz sanıyordum.
See y'all on the dark side of the moon.

Çevrimdışı yituruz

• Yönetici
  • Hall of Fame
  • I wanna be the best
« Yanıtla #52 : 21 Kasım 2020, 13:21 »
Biraz konuşmuştuk zaten burada da ama artık ana gündemimiz olacağı için tekrar soracağım. Harrell ve Schröder eklemelerinden sonra Bogdanovic eklemesinin de olmasını ister misiniz yoksa KCP'nin tutulmasını mı tercih edersiniz?

Çevrimdışı PrinceHektor

• Rookie
  • *
« Yanıtla #53 : 21 Kasım 2020, 13:35 »
 Bogdanoviç çok beğendiğim bir isim olmasına rağmen ben Kcp yi tercih ederim şu anda. Kulüp Kcp ye o kontratı vermek istemiyorsa da Kcp nin yanına belki Kuzma yı da ekleyerek topa daha az ihtiyaç duyan Sağlam bir 3&D oyuncuya da gidebilir takım

Takımı şampiyonluğa taşıyan güçlü savunmadan bu kadar uzaklaşmak bana çok sağlıklı gelmiyor ve ben Vogel ın da böyle düşündüğüne inanıyorum. Halihazırda zaten potansiyelli bir hücum takımı var Bogdanoviç lüks gibi olur sanki

Çevrimdışı GeraltOfRivia

• Superstar
« Yanıtla #54 : 21 Kasım 2020, 14:43 »
KCP ile yeniden imzalayarak şampiyon olan kadroyu çok bozmamak daha garanti gözüküyor. Açıkçası ben bu konuda baya kararsızım.
Bogdanovic, takım sıkıştığı anlarda sorumluluk alıp bizi kurtarabilir. Kritik anlarda hiç tedirgin olmuyor aşırı özgüvenli adam. Şutu güvenilir, potaya rahatlıkla drive edebiliyor, pasörlüğü de hiç fena değil. Savunması da berbat değil. Lebron yanına cuk diye oturacak birisi.
KCP ise yıllardan beri bizimle beraber. Takıma da alışmış durumda ve savunması Bogdanovicden daha iyi. Eskisi kadar istikrarsız da değildi bu sene daha güvenilir olduğunu kanıtladı.
Ama Bogdanovicin de yetenekleri KCP'den net olarak daha üstün. Herhalde ben Bogdanovic'i tercih ederdim. Yetenek seviyesini arttırmak, topla oynayabilen oyuncu sayısını arttırmak günümüzde daha değerli gözüküyor.
Savunmayı, efor sayesinde belirli bir seviyeye getirip halledebiliriz. Ama hücumu yetenekli oyuncu olmadan çözmek olanaksız. Davis ve Lebron'a yardımcı olacak oyuncu sayısını ne kadar arttırabilirsek mutlu sona ulaşma ihtimalimiz de o kadar artmış olur.

Çevrimdışı kobeforthewinnn

• Rookie
  • *
« Yanıtla #55 : 21 Kasım 2020, 15:23 »
Bogdanoviç çok beğendiğim bir isim olmasına rağmen ben Kcp yi tercih ederim şu anda. Kulüp Kcp ye o kontratı vermek istemiyorsa da Kcp nin yanına belki Kuzma yı da ekleyerek topa daha az ihtiyaç duyan Sağlam bir 3&D oyuncuya da gidebilir takım

Takımı şampiyonluğa taşıyan güçlü savunmadan bu kadar uzaklaşmak bana çok sağlıklı gelmiyor ve ben Vogel ın da böyle düşündüğüne inanıyorum. Halihazırda zaten potansiyelli bir hücum takımı var Bogdanoviç lüks gibi olur sanki

Bende bu görüşe biraz daha yakınım sanırım.. Şuan schröder ve harrell takviyeleri ile LBJ ve AD'ye skor desteği yapabilecek adamları bulduk zaten, hala saf bir skorerden ziyade KCP gibi oyunun iki yönünü de yeterli bi seviyede oynayabilen birini tutmak yada Kuzma dahil bir takasla daha da iyi bir 3&D getirmek öncelik olmalı..

Bogdan'ın yeteneğinin KCPden yukarıda olduğuna kimse hayır demez heralde ama geçen sene başarıyı getiren savunma kimliğimizi kaybediyoruz gibi duruyor..

Çevrimdışı Kvothe

• Superstar
« Yanıtla #56 : 21 Kasım 2020, 15:42 »
KCP-Bogdan takası konusundaki görüşüm, kadronun kalanının nasıl şekilleneceğine göre değişebilir. Şu anda eğer Kuzma'yı vermeden alacaksak, almamız gerektiğini düşünüyorum. Aklımdaki tek soru işareti, maçı hangi 5'le kapatacağımız.

Çevrimdışı Merih24

• Sophomore
  • **
« Yanıtla #57 : 21 Kasım 2020, 16:36 »
Aslında Bogdan'ın savunması kötü değil. Vasat üstü olduğunu bile söyleyebilirim. Hani akıllara Peja Stojakovic vasatlığı falan gelmesin. Adamın çabası, gayreti var. Ancak Harrell gibi savunmada olumsuz etki yaratabilecek bir isim alındı. Kaldı ki Vogel'ın istediği oyun için şu anda Kcp, Bradley gibi isimler daha kritik. Hatta şu kadar söyleyim veterandan alınabilecek bir pivot bile şu anda çok daha makbul olacak ki en bariz eksiğimiz.

Bir de ben Rondo ile birlikte Hawks'a gideceğini düşünüyorum.

Çevrimdışı Hollywood

• Superstar
« Yanıtla #58 : 21 Kasım 2020, 18:09 »
Gelir mi bilmiyorum ama şu beşli aynı anda sahadayken gücum akar resmen.

Schroder
Bogdan
LeBron
Harrell
AD

Çevrimdışı DeadAsDeadCanBe

• Superstar
« Yanıtla #59 : 21 Kasım 2020, 18:15 »
Aşk-ı memnu romantiği miyim?

Dürüst olmak gerekirse KCP'yi Bogdan'a tercih etmek bana biraz böyle geliyor.

Şampiyon olmasaydık burada çarmıha gerilenlerden biri olacaktı. Tüm sezon saç baş yoldurdu, üç maç oynadı oynamadı play-off'larda...

Lebron'un hücumda düşeceğini, düşmeye devam edeceğini hesaba katmadan KCP'nin birebir savunmasını kale alıp, bu adamın gamsız ve aslında bizi yan unsurlar olmasa 100 kere yakmış olan basketbolunu tercih etmek garip geliyor bana biraz.

Ama tabii, saygım sonsuz. Biraz latife ediyoruz doğal olarak.